70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menu

sabah
1 dılım ekmek(cavdar)
azcık peynır
3 sıyah 3 yesıl zaytın
1 salatalık
cay

oglen

corba
tavuklu mantar sote 5.6 kasık
yogurt

ara

1 muz

aksam

bılemedım kı
sıparıs vercem ızgara yerım belkı yada corba

ara

2 mandalına

su

2 lıtre

spor

bugun yok

Sen de bizlerden olmayasın canım, biran önce toparlanmaya bak, bu işleri bir bıraktın mı dönüşü zor oluyor, yol yakınken dikkat et derim.

Olur böyle vakalar, kadınlar kulübü yakalar, olan olmuş, bu günden sonra dikkat edersen, cumaya kadar tekrar toplarsın.

Selam canım,
Sen nasılsın, aramıza dönmene sevindim, burasız olmuyor değil mi??

Yeter mi bu kadar???

9 fındık ve yarum avuş leblebi eşliğinde 500 ml su
bugün 1.5 lt su içmiş olucam
zaten en fazla iki lt içebiliyorum..

selam kızlar

çarşamba gunu başladığım ayran detoksunun ılk gunku kacamagını bugun telafı edıyorum ....hastaneden çıkış kilomu baz alarak bu haftaki bildirimi yapacağım...kilo veren herkesi tebrik ediyorum ..kendinize çok çok iyi bakın....

başlangıç kilo:66
geçen hafta:66
bu hafta:65,5
giden kilo:500 gr.
hedef kilo:58
hedefe kaln kilo:7,5 kilo

iyi akşamlar iyi hf sonları
hf sonu fazla kaçamak yapmayın emi..

Olur böyle vakalar, kadınlar kulübü yakalar, olan olmuş, bu günden sonra dikkat edersen, cumaya kadar tekrar toplarsın.
ya inşallah haftaya cuma 70 olmak istiyorum artık usandım valla gömleklerden pırtlayan göbüşlere son sonrada 60 olayım ya aslında veririrm diyetlede bebişim emiyo daha ona kıyamıyorum

bugun

sabah
yarım simit
beyaz peynir
domates
maydonoz

öğle
salata
çorba
biraz makarna

aksam
tavuk şiş
salata
yogurt
biraz pide( biraz yağlıydı ya )

ara
sahlep

selam kızlar,
uğrayamıyorum foruma bu aralar, benim ufaklık yüzünden. kendimi tutmaya çalışıyorum ama. bu haftaki sonuçlar
başlangıç:70.5
geçen hafta:68.6
bu hafta:68
gelen veya giden :giden 600 gr
toplam giden:2.500 gr
hedef:60

Kizlar merhabalar, biraz once burun doktorumdan geldim, ameliyat 23 ocaga kaldi,
sabah gitmeden tartilip gitmistim ama, bu hafta anladimki azimin elinden birsey kurtulmuyor,cok cok ama cok sevindim tartidaki rakami gorunce, tariyi alip sarilasim geldi, hedep kiloma gelince kucaklayip sarilacagim tartima :)
bildirimimi yapayim, bilmiyorum kacinci oldum ama insallah ilk 3 e girmisimdir

başlangıç: 82.5
geçen hafta :79.1
bu hafta :77.0
giden : 2.1
gelen: 0
toplam giden : 5.5
Hedef : 60

tam tamina 2 kilo 100 gram gitmis, umarim onumuzdeki haftada aynisi olur, kaldi 13 gunum, 2 hafta desek olur,
bu ayin 19 undan sonra tekrar hedef gun 23 ocak ameliyat gunu olacak

benimle yarisan arkadaslar devam ediyoruz degilmi?

tartı nedir deseniz o da nedir diye soruya soruyla bir yanıt verecek haldeyim desem ,anladınız siz beni

kızlarrrr ben geldm kilo bildirim
başlangıç:78.7
geçen hafta:76.2
bu hafta:74.7
giden:1.5
topamda giden: 4 kilo
hedef:60

2lt su
spor yok

diyetisyenden maş. aldım
hiç bozma böyle devm et dedi
başka bişey konuşmadık

bide salona yazıldım ya haftada en fazla 4 gün git 1 saatten fazla çalışma dedi

herkese iyi akşamlar, bu saate kaldım ama

başlangıç kilo:80.5
geçen hafta kilo :78.7
bu hafta kilo:77
giden kilo:1.2
toplam giden :3
hedef kilo :70

3 haftadır eksiyi görememiştim bir türlü ama nihayet tartı yüzüme güldü, pes etmedim ve ben kazandım..

kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler de üzülmesinler, haftaya verirler..
herkese sağlıklı ve eksiltili günler diliyorum..

olmak istediğim kiloo ben ne zaman olcam yaaaa

yavaş yavaş gidiyor canım dert etme ben de 73 ile başladım 2.5 ayda filan 10 kilo gitti... sonrası sabit kalma ve minik iniş çıkışlarla geçti.. önemli olan verdiğin kiloyu korumak ya emin ol o daha zor

Sen de bizlerden olmayasın canım, biran önce toparlanmaya bak, bu işleri bir bıraktın mı dönüşü zor oluyor, yol yakınken dikkat et derim.

Yeter mi bu kadar???

yeter sanırım
bende korkuyorum çok kilo aldım mı acaba diye de şu tartıya bi pil alsam iyi olcak sanırım..
ama bende şey var, ne kadar çok yersem o kadar çok tuvalete gidiyorum.. vücut 63'e alıştı mı naptı anlamadım çok fazla artmıyor.. aman maaşallah diyeyim :26:

herkeze mrb ben 78 kiloyum bende katılabilirmiyim

tabii ki hoşgeldin canım kendini tanıt istersen kaynaşalım

hmm anladım biz de seni özledik canım
daha çok gel canım buraya ben de pek gelmiyordum ama burdayken insanın dikkat edesi geliyor cidden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…