Sen de bizlerden olmayasın canım, biran önce toparlanmaya bak, bu işleri bir bıraktın mı dönüşü zor oluyor, yol yakınken dikkat et derim.hoşbuldum canım..
böyle değildim ya kendime dur diyebiliyordum en azından bi ara cozuttum mu sonra dengeliyordum filan ama şu adetin gecikmesi enteresan bişey içime fil kaçmış sanki
bi adet olayım daha dikkat etcem inşallah
Olur böyle vakalar, kadınlar kulübü yakalar, olan olmuş, bu günden sonra dikkat edersen, cumaya kadar tekrar toplarsın.selamlar ayyy ben bugün kalktım
3 kayısı
peynir
yumurta
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
ara
maalesef okulda öğretmenler odasında aşure getirmişler dayanamadım 1 kase sıcacık bol tarçınlı
üstüne de yetmiyormuş gibi 2 dilim baklava :26:
şimdide muz ve 1 avuç badem yedim
yani ara öğünüm ana öğünden beter oldu
1 saat sonra pırasa yemeği yiyip akşam yoğurtla günü kapatmak istiyorum
bende emziriyorum yeşil çaya başladım günde 1 yada 2 bardak içiyorum bebeğim 10 aylıktürk kahvesini ben dr la konuşmuştum çay kahve 2 yada 3 bardağı geçmedikçe sorun olmaz demişti sonuçta çayda da kafein var arada içiyorum bu hafta bu arada kilo durumum vahim
başlangıç:73
bu hafta:72.8
giden:200
hedef:60
Selam canım,merhabalr kızlar nasılsınız
burada hava cok soguk kar havası var ahh yagsada yagsa
dıyetım ıyı gıdıyo sukur dıyet demıyorum saglıklı beslenmem ıyı gıdıyo
65 olmadan yzmayacagım ama buraya sevındım bugunde tartıdakı rakama
ılk reglı gunum olmasına ragmn ıyıydı yanı
sımdıde menumu yazayım
koca bir paket cips yedikten sonra elime sütlaç kasesi alıp buraya geliyor olmanın verdiği rahatsızlığı bi anda yaşadım...
ama sonra bi baktım tatlı bitmiş
adetim gecikti günlerdir deliler gibi yiyorum doyduğum halde yemeye devam ediyorum
tartımızın pili de bitti sanırım çalışmıyor tartılmıyorum da ne zamandır... göbiş aldı başını gidiyor
Selam canım,
Sen nasılsın, aramıza dönmene sevindim, burasız olmuyor değil mi??
Olur böyle vakalar, kadınlar kulübü yakalar, olan olmuş, bu günden sonra dikkat edersen, cumaya kadar tekrar toplarsın.
olmak istediğim kilooben ne zaman olcam yaaaa
Sen de bizlerden olmayasın canım, biran önce toparlanmaya bak, bu işleri bir bıraktın mı dönüşü zor oluyor, yol yakınken dikkat et derim.
Yeter mi bu kadar???
herkeze mrb ben 78 kiloyum bende katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?