70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bravo.. böyle uzun süren evlilikleri görünce çiftlerin heykelini dikesim geliyor.. :)

canım bence sabahki 2. arayı yapma
onun yerine öğlen doyurucu bişeyler yee
çünk yoğurt yiyerek ana öğün yapmış olmuyorsun ara yapmış oluyorsun
acıkırsın ve akşama çok yersin bence
ben 65-66 arası gidip geliyorum yaaa
bile bile lades denir buna
ne olcak bu halim hiç bilmiyorum
yapmayıda seviyorum yemeyide
bazen diyorum hastalansamda yemeden içmeden kesilsem daha hayatımda öyle olmadım hiç
neyse
buarada tebrik ederim canım
14 yıl maşallah size
aynen
sanki beni anlatmışsın
sen 59u görmüştün yazık etme kendine canım yaaa

kızlar aranızda hiç lahana suyu kürü yapan var mı? yaptıysa kilo verdi mi?
1 gün yaptım beni lahanadan soğuttu
14 yıl
allahım ne kadar guzel bır duygu
allahım sevdıceklerımızı basımızdan eksık etmesın
nıce nıce nıcee uuup uzzun seneler canım
amin canım sağolasın
ellerine sağlık melojj
bildirim yapan çok kişi vardı aslında ama özele yapılmmış demekki
halbuki bende uyarmıştım bildirim konusunda
aynı duyguları taşıyoruz canım...

amanıınnn 14. yıl maşallaahhh
mutluluklu nice 14 yıllara inş...
sağol canım daha dün gibi...
teşekkür ederim nazcım..
hf sonu olunca bazen ipin ucu kaçıyor
bisikletinde hayırlı olsun canım
umarım kullanırsın
benim plates toplarıma benzemez..
valla bravo.. böyle uzun süren evlilikleri görünce çiftlerin heykelini dikesim geliyor.. :)
teşekkür ederim..

şöyle böyle derken geçti canım..
nasıl geçtiğini anlamadan..

benimde özel msj hakkım yok. bende melojjinin dikkatine diye msj yazmıştım ama sadece özel msj gönderenlerenden liste yapmış. inşllh cuma günü özelden msj yazmaya başlarım. 94 msj olmuş az kaldı:)

kızlar bir şey soracağım aranızda plates yapan var mı, faydasını gördünüz mü? doğum (sezeryan) yapalı 4 ay oldu. bi sıkıntım yok dikişlerle. plates yapsam bi zararı olur mu acaba yoksa 2 ay daha beklesem mi?

yeşilçayımızı içtik mi kızlar?

çaykurun melisalı yeşilçayı çıkmış ben beğendim

suyuda içiyoruz içmesinede habire wcye nasıl taşıncaz yaaaa
üüüüüf daha yarım saat olmadı gideli

ben iki bardak yeşilçayımı içtim canım. ben bergamotlısı alıyorum çok güzel. evet wcye taşınmaktan sıkıldım:)

ben iki bardak yeşilçayımı içtim canım. ben bergamotlısı alıyorum çok güzel. evet wcye taşınmaktan sıkıldım:)

onu sevmemiştim ben
zevk işte
elmalısı hoşuma gidiyordu ama buda iyiymiş
melisanın bide bağırsak çalıştırıcı özelliği varmış yaaaa
ondan tercih ettim
şuan varya felaket sıkıştım ama ikidebir gitmeye utanıyorum artık

bende bir ara nanelisini almıştım. onu sevmemiştim. ben demleme alıyorum sallama almıyorum. demlemede melisalısı varsa bu bitince bide onu deniyim o zaman:)

14.yılınız kutlu olsun canım, nice mutlu,huzurlu senelere inşallah.

Ben de şu an yeşilçay(a.c.e) vitaminlisini içiyorum, afiyet olsun herkesciklere.

Sabah yine de bir tartılayım dedim, 64,7 gördüm
Geçmiş olsun canım, oyyyyyyyyy oy sen de bizlerdensin, ne yapacağız biz bu pis boğazları
bugün yeniden basladim bakalim canim arti 2 kilo cikdim yine
cok güzel yazmissin canim tesekkür ederim bazen böyle bunalima giriyorum iste tanisalim canim benim adim suzan 31 yasindayim 1 oglum var 5 yasinda avusturya dayim evlenince kilo almaya basladim hamile kalinca 96 kiloya kadar ciktim
simdi 70li rakamlardan inemiyorum bi türlü ama dedigin gibi ipin ucunu iyice birakirsak kendim adima diyorum yuvarlanirim herhalde
dikkat edince orucda güzel kilo veriliyor aslinda canim hosgeldin

saol nazcm

suzicim oğluşuna çok geçmiş olsun biran önce toparlar inş.
olan olmuş artık bundan sonrasına bak canm benm

günydnnn

aramıza hoşgeldn
sagol bebegim
hadi bakalim güzel rakam görürsün insallah
sagol betülüm evet buraya gelemeyince birde kacamak yapinca aman bugün mahfoldu zaten diye yiyorumda yiyorum ama yine toparlancam insallah birde havalar sogudukca istahda cogaliyor sanki cok öptüm tatlim seni sagol
yok kızlar ya beceremıcem ben heralde bu zayıflama işini.....nefsime hakim olamıyorum ya....daha önceleri böyle değildim ben...napsam bilmiyorum
kafamisda hep yeme fikri oldugu icin canim bence böyle oluyor farkettim bos zamanin olmayinca okadarda yemegi düsünmüyorsun aslinda bizde basaracagiz insallah
öyle oluyor tatlim ya yedikce burayada gelmek zor geliyor
hosgeldin canim insallah akupunkturun faydasini görürsün canim benim arkadas da yaptirmisdin ama birakinca akupunkturu geri almisdin sen dikkat et canim

liste birincisi olmussun canim cok tebrik ederim hep böyle güzel gider insallah kilolar
hosgeldin canim
canım hepimizde oluyor aynı durumlar, zaten o zaman kendine hakim olabilirsen diyetin devamı geliyor, yoksa battı balık yan gider deyip sevmediğimiz şeyleri bile yiyesimiz geliyor.sıkma canını
aynen öyle oluyor canim ya yedikce yiyesin geliyor ac olmazsan bile
hayirli ugurlu olsun canim faydasini görürsün insallah
gecmis olsun canim doktorum banada dedi kirmizi et hem kansizliga hem b12 vitamin eksikligine iyi geldigini gecer insallah canim
hosgeldin canim
gecmis olsun canim bak atlatin cok sükür ameliyati agrin zisin varmi :26:annene destek olmanda cok güzel canim
hosgeldin canim
günaydın .......
hepimize güzel bir hafta diliyorum...
günaydin zerram
Günaydın kızlaaaar
günaydin fadimecim
günaydınn kızlarrrrr

yeni geln arkadaşlar hoşgldnz azminiz daim olsn
günaydin tatlim
herkese hünaydınk ızlar. mutlu sağlıklı haftalar hepimize:) yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inşlhh burda hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız.
günaydin canim
günaydın kızlar. netimin kotası dolduğu için ara ara girebiliyorum. ama takipteyim. 16 sında da yeni kotam yüklenecek geleceğim inşallah herkese güzel kilo vermeler...
günaydin canim suyunu icmeyi ihmal etme canim takipide birakma
günaydin canim bazen öyle oluyor birde hava böyle kapali olunca insan daha bir sIkIlIyor
günaydin minem

Kızlar iki gündür menülerimi yazmıyorum haftasonu ayran detoksu yaptım menülerim o yüzden yoktu. Toplam 2 kilo gitmiş süper oldu benim için...

günaydin canim cok güzel gitmis canim tebrikler bende carsambaya yapmayi planliyorum
Çizelgemi düzenleyemiyorum kızlar sizde de hata veriyor mu?
bi yerde yanlis yapiyorsun canim :26:
günaydin hasretcim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi huzurunuz her daim olsun
tebrikler canim basarilarin devamini diliyorum canim
ellerine saglik tatlim
beni özetledin sanki bende aynen o durumdaydim yedikce yedim insallah aldigim 2 kilo hemen geri gider

teşekkürederim sonunda biri msj cevap verdi sizce ne yemeliyim nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim birinin beni heveslendirmesine çok ihtiyacım var

ya özelden mesaj atılmıyor diye bildirim listesine alınmamak fikri bana pek doğru gelmiyor..
ilk bildirimi de burdan yapmıştım o zaman listeye yazılmıştı... bence gözünden kaçmış olabilir... eğer burdan takip zor oluyorsa mail atalım kendisine...

geriye dönüp msjlarda aramak çok zor oluyordur. yoksa gecen hafta özelden msj atma hakkım yine yoktu ona rağmen burdan bildirim yapmıştım ve listede vardım. arkadaşımızın gözünden kaçmış bu hafta özelden msj atanlardan yapmış listeyi bu haftalık böyle olsun. cidden işi zor geriye dönüp tek tek msjlara bak liste hazırla.

menüm:
sabah: bol yeşillik, zeytin, peynir, yarım dilim çavdar ekmeği
ara: yok
öğlen pırasa, yoğurt, yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam komuşuma davetliyim çaya o yüzden ara yok bugün inşllh çok kaçırmam.

1litre 5li çay, 3 bardak yeşilçay, 2 litre su. 1 saat yürüyüş.

canım bence sabahki 2. arayı yapma
onun yerine öğlen doyurucu bişeyler yee
çünk yoğurt yiyerek ana öğün yapmış olmuyorsun ara yapmış oluyorsun
acıkırsın ve akşama çok yersin bence

mınecım bırazsonra eve gıdıp dırek yatcam
yemek yıyıpte yatmak ıstemedıgım ıcın oglen yemek yemek ıstemıyorum dogrusu
bırde ben yesılcayı sade ıcemıyorum kesınlıkle mutlaka yanında bırsey yemem gerek:26:
sımdı ıcecegım
sadesını ıcıyorum bende
cok severım yesılcay

hıcbırınıde sevmıyorum

evet yaaa iç iç wc ye koş
14.yılınız kutlu olsun canım, nice mutlu,huzurlu senelere inşallah.

Ben de şu an yeşilçay(a.c.e) vitaminlisini içiyorum, afiyet olsun herkesciklere.
sağol canım..
afiyet olsun...
sanada günaydın suziş
iyi dileklerin için teşekkürler
rabbim gherkese huzurlu mutlu bi yuva versin..
hepimiz sıkıldık bu diyet işinden artık ama bırakmak yok...
teşekkürederim sonunda biri msj cevap verdi sizce ne yemeliyim nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim birinin beni heveslendirmesine çok ihtiyacım var

sahurda normal kahvaltını yap canım
sağlıklı kahvaltı domates salatalık zeytin peynir yumurta çorba gibi
iftar sahur arasında 2 lt sıvı tüketmeye çalış..
iftar zaten erken oluyor
çorba salata yoğurt sebze/etli yemek ye ana yemeği 1-2 saat sonrada yiyebilirsin
2 saat sonra iftardan meyveni ye ama meyvede çok geç kalmasın ondada şker var çünkü
bu şekilde beslenirsen kaçamak yapmazsan rahat kiloda verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…