afiyet olsun canım..
akşam dikkat edersen 1 dilimcik ekmekten bişey olmaz
zaten diyetisyenlerde ekmek veriyor
burdada güneş bulutların arkasından kendini gösterdi
çok seviyorum güneşi direk odama giriyor
artık toplamamız lazım minecim bende 60-63 arası dolanıp duruyorum
sıkıldım
ama dikkat etmiyorum
akşam k.hidratlar havada uçuşuyor sonra mideye
eşimin bu konuda katkıları büyük sağolsun
şu anki halim çok rahatsız etmiyor ama çokta memnun olduğumu söyleyemem
3 gün oruç tutcam
akşam dışardayız inşallah yemeklere saldırmam
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz
14. yılımız doldu
ben de bildirim yaptım ama özelden mesaj hakkım yok burdan meloj un dikkatine yazmıştım
canım bence sabahki 2. arayı yapmamenum
4 sıyah 4 yesıl zeytın
1 kk peynır
2 .3 dılım kasar
1 salatalık
ekmek cay
ara
muz
ara
3 form bıskuvı
yesılcay
oglen
sadece yogurt
cunku sabah tandır ekmegı yedım
aksam
corba
salata
guvecte et
yogurt
spor
1 saat
su
2 bucuk lıtre
nasıl kızlar :18::18:
ben 65-66 arası gidip geliyorum yaaaafiyet olsun canım..
sıkıldım
ama dikkat etmiyorum
3 gün oruç tutcam
14. yılımız doldu
aynengünaydın kızlarrrrr
haftasonundannn
yedim yedim şiştiimmm
ne yaptığımı bende bilmiyorum
sonradan pişman olacağımı biliyorum
bildikçe daha çok yiyiorum
yedikçe şişiyorum
bir kısır döngü içindeyimmm
1 gün yaptım beni lahanadan soğuttukızlar aranızda hiç lahana suyu kürü yapan var mı? yaptıysa kilo verdi mi?
amin canım sağolasın14 yıl
allahım ne kadar guzel bır duygu
allahım sevdıceklerımızı basımızdan eksık etmesın
nıce nıce nıcee uuup uzzun seneler canım
ellerine sağlık melojj
aynı duyguları taşıyoruz canım...günaydın kızlarrrrr
haftasonundannn
yedim yedim şiştiimmm
yedikçe şişiyorum
sağol canım daha dün gibi...
amanıınnn 14. yıl maşallaahhh
mutluluklu nice 14 yıllara inş...
teşekkür ederim nazcım..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. allah birlikte sağlıklı, mutlu huzurlu yaşlanmayı nasip etsin. bende hafta sonu olunca ipin ucunu biraz kacırıyorum ama sonra çok pişman oluyorum.
haklısın canım herşey boğazını tutmaktan geçiyor. ben çoğu zaman yapamıyorum bunu. bende günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. bisiklet aldım inşllh bugün elime ulaşıcak. benim alyansım elimden düşüyor artık. evlenirken rahatsızlığımdan dolayı kiloluydum. şimdi zayıflayınca parmağı salladığım gibi düşüyor:)
teşekkür ederim..valla bravo.. böyle uzun süren evlilikleri görünce çiftlerin heykelini dikesim geliyor.. :)
yeşilçayımızı içtik mi kızlar?
çaykurun melisalı yeşilçayı çıkmış ben beğendim
suyuda içiyoruz içmesinede habire wcye nasıl taşıncaz yaaaa
üüüüüf daha yarım saat olmadı gideli
ben iki bardak yeşilçayımı içtim canım. ben bergamotlısı alıyorum çok güzel. evet wcye taşınmaktan sıkıldım:)
onu sevmemiştim ben
zevk işte
elmalısı hoşuma gidiyordu ama buda iyiymiş
melisanın bide bağırsak çalıştırıcı özelliği varmış yaaaa
ondan tercih ettim
şuan varya felaket sıkıştım ama ikidebir gitmeye utanıyorum artık
14.yılınız kutlu olsun canım, nice mutlu,huzurlu senelere inşallah.afiyet olsun canım..
sıkıldım
ama dikkat etmiyorum
3 gün oruç tutcam
14. yılımız doldu
Ben de şu an yeşilçay(a.c.e) vitaminlisini içiyorum, afiyet olsun herkesciklere.yeşilçayımızı içtik mi kızlar?
bugün yeniden basladim bakalim canim arti 2 kilo cikdim yineSabah yine de bir tartılayım dedim, 64,7 gördüm
Geçmiş olsun canım, oyyyyyyyyy oy sen de bizlerdensin, ne yapacağız biz bu pis boğazları
cok güzel yazmissin canim tesekkür ederim bazen böyle bunalima giriyorum isteSelam canimm.kendini bu kadar karamsarliga birakma inan hersey bizim elimizde kilo almakta vermekte herhangi bir rahatsizligin yoksa eger.burda birbirimize destek cikmali yanlis ve dogrularimizi konusmaliyiz.inaniyorumki guzel dostukluklarla morel kazanarak kilo verecez ben en azindan oyle umit ediyorum.ben burdaki zayiflayanlarin hayatlarini okudugumda benim ne eksigim var bende yapabilirim dedim ve silkelendim.sende boyle dusun pozitif dusun.Hemde nereye kadar yiyecezkiiiii her kadin guzeldir dogru ama bakimli olmaksakkk yuzumuze bakan olmaz.ayy dusunuyorumm su kilolari attigimdaki halimi inan sabirla azimle ilerliyorumm. burasi bana cokk morel verdii..ya bide ben hepinizi tanimak kaynasmak istiyorum ozelden kisaca msj yazarmisiniz bana..
dikkat edince orucda güzel kilo veriliyor aslinda canim hosgeldinteşekkürler ben 21 yaşında 1 çocuk annesiyim doğuma 105 kilo ile gittim sonrasında 35 kilo verdim sıkı bi rejim ve sporla ama yaklaşık 6 aydır hiç bişey yapmıyorum ve malesef 73ten 78e çıktı kilom şimdide tutmam gereken tam 2 ay orucum var hem bu oruçları tutup hemde nasıl rejim yapabilirim onu öğrenmek istiyordum ilginiz için çok teşekküredeRim
sagol bebegim
saol nazcm
suzicim oğluşuna çok geçmiş olsun biran önce toparlar inş.
olan olmuş artık bundan sonrasına bak canm benm
günydnnn
aramıza hoşgeldn
hadi bakalim güzel rakam görürsün insallahgünaydınlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaar bugün kendimi incelmiş hissediyorum tartılmak istemedim cumaya inşşş umutsuzluk yok :) bugün bütün evi dip köşe temizliycem yarın annem babam geliyor memleketten heycanlıyım yani. bu akşam bi arkadaşa yemeğe davetliyiz umarım fazla kaçırmam çocuklarıda çok yaramaz benim oğlana arada bi tekme yada tokat teğet geçiyo her dk kolladığım için
kahvaltım : yarım yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim çavdarlı ekmek
salatalık domates
sagol betülümcanım benim çok geçmiş olsun oğluşuna dikkat et kıyamam..
sen iyi gidiyordun ya neden böyle olduburdan uza kalma canım ben de uzaklaştıkça çok yiyorum.. tam olarak diyet yapmasak da burda takılmak gerekiyor iradeyi güçlendiriyor bence yine de.. moralini bozma sen de zayıflıcaksın inşallah ama ümitsizliğe kapılma nolur
hoşgeldinben de geçen seneden beri burda olan ortalama 10 kilo verip şu anda yerinde sayan göbeklilerden biriyim
22 yaşındayım, ismim betül, memnun oldum
kafamisda hep yeme fikri oldugu icin canim bence böyle oluyor farkettim bos zamanin olmayinca okadarda yemegi düsünmüyorsun aslinda bizde basaracagiz insallahyok kızlar ya beceremıcem ben heralde bu zayıflama işini.....nefsime hakim olamıyorum ya....daha önceleri böyle değildim ben...napsam bilmiyorum
öyle oluyor tatlim ya yedikce burayada gelmek zor geliyorkızlarr günaydınnnn
kaç gündür uğrayamaıorm ben
bildirimler yapılmış özelden ama yeterli bbildirim yok
listede 4 kişi olucak liste yayınlansın derseniz hazırlayım
bende tartılmadım dünn
felakett yedimm kaç gündür
artık çok sıkıldım dikkkat etmekten bunladım
dikkat etmeyince burayada gelesim olmuyo
düzenimi tekrar oturtabilirim inş...
liste içinde fikirlerinizi bekliyorumm
hosgeldin canimben akapunktur yöntemi ile zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım. 5 ay önce evlendiğimde 60 kiloydum bugün 71 kiloyum
program şöyle :
1. hafta : kahvaltı sınırsız yeşillik- şekersiz (tatlandırıcı ile) çay-1 dilim ekmek - 1 dilim peynir
ara: 1 meyve
öğle: yoğurt veya salata
ara: 1 meyve
akşam 1 kase çorba - salata veya yoğurt
akapunktur iğneleri sayesinde baş dönmesi ve baş ağrısı yaşamıyorum ama pskolojik olarak elimi dolaptan çekemiyorum birde eşime yemek yapmak çoookk zor geliyor. Bende aranıza katılmak istedim :) umarım birlikten kuvvet doğar. sizlerin kilo metrelerinize baktım birz umarım benimde öyle olur :) birde grupta kaç kişi var ne kadar ve hangi saatlerde daha aktif??
liste birincisi olmussun canimYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, hep beraber verecegiz insallah, burda cok guzel motive oluyor insan, kizlar unudunuzu yitirmeyin, eninde sonunda gram gramda olsa gidecek bu pis kilolar, hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz,
Melojjj canim listeyi yaparsan sevinirim dort gozle bekliyorum, bu hafta benim cok azimki gayretli ve cok gramli iilo verdigim bir hafta, lutfen canimmmm,
Kilo veren arkadaslar tebrikler....
Opuldunuzzzzz
hosgeldin canimMerhaba bende 1 hafta önce rejim yapmaya başladım. 76 kiloyum. 1 haftadır tartılmıyorum.
Yaptığınız özel bi diyet varmı?
Ben karatay yapmaya çalışıyorum.
Liste yapıyormusunuz? Listeye gitmek için şart varmı?
Bide hangi gün tartılıyorsunuz:))
aynen öyle oluyor canim ya yedikce yiyesin geliyor ac olmazsan bilecanım hepimizde oluyor aynı durumlar, zaten o zaman kendine hakim olabilirsen diyetin devamı geliyor, yoksa battı balık yan gider deyip sevmediğimiz şeyleri bile yiyesimiz geliyor.sıkma canını
hayirli ugurlu olsun canimSelam kizlarrr nasilsiniz???
Bugunki menum ;
sabah 2 dilim ekmek bi dilim peynir 3 zeytin domates biber salatalik
ara elma
oglen bir kase yogurt
ara kahve sutsuz ve sekersiz 2 tane bademli biskuvi kucuk ama
aksam sebze corbasi karisik bi kase ve 2 tane kanat tavuk .salata yagsiz tuzsuz.
2.5 litre su.yarim saat yuruyus.
bu arada eve yurume bandi aldik pazartesi gelecek insallah.onda rahatlikla kosup yuruyebilcem
gecmis olsun canim doktorum banada dedi kirmizi et hem kansizliga hem b12 vitamin eksikligine iyi geldigini gecer insallah canimSelam kızlar,
Dün doktordaydım, yine kan değerlerim düşmüş gitmiş.
Ferritin normal değerler 10-350, bendeki 5
2005' ten beri kansızım bir türlü yükseltemedim
Prof. dedi ki kadınlar her gün et yiyecek, yemediğin gün demir hapı alacaksın yoksa böyle kansız kalırsın
Sinir oldum
Bir yıldır şu diyet sayesinde her gün sebzemi etimi yiyorum aslında ama kırmızı et sevmeyince olmuyor
63' e inmiştim, sonra yiyorum 65 oluyorum, diyete dönüyorum 63 oluyorum.,Şunu anladım, önemli olan kısacık zamanda 10 15 kg vermek değil.
Ben 10 aydır diyet yaparak deliler gibi kilo vermedim evet. Ama diyet yapmadığım zaman, normal hayatıma devam ederek sabit kilom 73 74 ken.
Şimdi hiç diyet yapmazsam 67 oluyor.
İşte hedefim bunu 60' s düşürmek, yani kalıcı zayıflamak.
Şu kan değerlerini yukarı yukarı hoplatabilirsem tabi
Bugün hava kötü, ne yesem bilemedim
Uyanınca aç karna 4 kuru üzüm yedim,
Kahvaltı:
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek,
1 dilim peynir
2 zeytin
domates-salatalık
1 bardak portakal suyu
Kahvaltıyı geç yaptım, devamı nasıl olacak menünün bilemiyorum şimdilik
Herkese iyi pazarlarrr
hosgeldin canimBende geldim aranıza :) geç oldu biraz ama... Bende 175 boyun da 78 kiloyum 65 kilo idim ama birden çık kilo aldım çok üzüyor bu durum beni inşallah yarın başlayacağım diyet bir ise yarar musli aldım form biskuvulerimi aldım hazırlandım kararliyimda:) bir de kızlar lw9060 konusunda ne düşünüyorsunuz ???
gecmis olsun canim bak atlatin cok sükür ameliyatikızlar merhaba
hafta sonu diye kimsecikler yok sanırım...dışarıda acayip sağnak bir yağmur var..hal böyle olunca evden dışarı adım atası gelmiyor insanın. veee yeme dürtüsü açığa çıkıyor....acayip birşeyler atıştırasım var.ama anneme destek için yememem gerekiyor...benim anne 1,58 boyunda 93 kilo ve kalp hastası aynı zamanda da ayaklarında kireçlenme var...kaç kez diyet yapmayı denediyse de babam yüzünden olmadı (babam yemek yemeyi çok severde..özellikle et yemekleri ve hamur işlerini ) annem ona yemek yaparken her defasında diyeti hep bozdu ...birde malum gece oturmaları...benım amelıyatımdan sonra iyileşme süreci için 1 ay kadar annemle kalıyorum cocuga bakıyor..cuma günü ablamla diyetisyene götürdük annemi..yanı kısacası sırf ona destek olayım dıye cumadan berı hıc ama hıc cıss yapmadım..çünkü benim yediğimi atıştırdığımı görürse oda başlayacak..bu arada baba da yemekleri ayrı yapıyoruz..sabırsızlıkla beklıyoruz sonucu o yolun basında ama yanında kaldıgım surece anneme destek olacagım...biliyorum ki diyet donemeide insanın desteğe ihtiyacı var. motivasyona ihtiyacı var.....diyetisyen 10 gunluk verıyor menulerı..ılk 2 ay 10 gunde bir gideceğiz biraz pahalı olacak ama annemın sağlıgı ıcın az bıle...buradan dıyetısyenın verdığı uyguladığımız menulerı hergun paylasmaya calısacağım...kendinize iyi bakın
sabah
2 dilim uno denge ekmeği
1 yumurta
1 domates
3 dilim peynir
ara
1 elma
öğle
200 gr. haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı (bu benm yediğim annemın kı 6 yk.)
salata
1 kase cacık
ara
1 adet portakal
akşam
200 gr.haşlanmış tavuk
3 yk.bulgur pilavı
salata
1 kase cacık
ara
1 sb.lıght süt
ılaveler :3 lt.su
hosgeldin canimbeni de aranıza alır mısınız? 17 yaşındayım lise sondayım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bir taraftan da kilomla mücadele etmeye çalışıyorum yıllardır sürüyo bu mücadele insanların sen kalıplısın işte senin yapılısın kabullen demesinden sıkıldım artık neden ben sağlıklı, zarif, güzel bir insan olamıyorum ki dedim lütfen bana yardımcı olun... bu arada 79 kiloyum boyum 1.65 hedefim inşallah olursa 57ye düşmek imkansız bir şey istemiyorumdur umarım
günaydin zerramgünaydın .......
hepimize güzel bir hafta diliyorum...
günaydin fadimecimGünaydın kızlaaaar
günaydin tatlimgünaydınn kızlarrrrr
yeni geln arkadaşlar hoşgldnz azminiz daim olsn
günaydin canimherkese hünaydınk ızlar. mutlu sağlıklı haftalar hepimize:) yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inşlhh burda hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız.
günaydin canimgünaydın kızlar. netimin kotası dolduğu için ara ara girebiliyorum. ama takipteyim. 16 sında da yeni kotam yüklenecek geleceğim inşallah herkese güzel kilo vermeler...
günaydin canimgünaydın kızlar..
hiç keyfim yok bugün, alıp başımı gidesim var tanıdık kimselerin olmadığı yerlere. hava da bugün alabildiğine karanlık ve puslu... hiç sevmem böyle havaları. yorganı kafama çekip günlerce uyumak istiyorum...
şimdi bu ruh halindeyken diyette çekilmiyorki arkadaş.. :)
listeyi paylaşayım artık, belki kaçamak yapmamı engeller.
SABAH:
bir kepçe kadar fırında patates (zaten bu kaçamaktı)
1 yumurta
1 zeytin
3-4 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
emzirdiğim için listeyi paylaşmak istemiyordum ama paylaşırsam daha az kaçamak yaparım diye düşünüyorum.
günaydin minem
günaydın kızlar
nasısınız?
her yer yağışlı sanırım içkarartıcı kapalı bir hava var
dün yedim yedim bugün yine başladım
bakalım akşama kadar sabredebilecekmiyim?
günümüz güzel geçer inşallah
hoşgeldin aramıza
benle aynı boydasın boyumuz uzun değil öyle kalıplı göründüğünü sanmıyorum
ama yaşın küçük olduğu için sıkısındır ve kalıplı gibi görünüyorsundur
yaşının küçük olması büyük avantaj
sporla destekledinmi çok çabuk verirsin
imkansızda değil burada senin vereceğin kadar kilo veren çok kısçe var
nerdesin buarada hangi ildensin?
Kızlar iki gündür menülerimi yazmıyorum haftasonu ayran detoksu yaptım menülerim o yüzden yoktu. Toplam 2 kilo gitmiş süper oldu benim için...
bi yerde yanlis yapiyorsun canim :26:Çizelgemi düzenleyemiyorum kızlar sizde de hata veriyor mu?
günaydin hasretcimgunaydın kızlar nasılsınız
alıntı yapamadım mınecıım genel olarak ben menunu begendım
ayran detoksuna da cok ozendım bende yapmayı dusunuyorum
cuma artık 65 ı gormek ıstıyorum ınsallah
dıyetısyene gıtcektık az once randevu almak ıcın aradım aramıskende fıyatı sorayım dedım
100 lıra artı tahlıller dedı
bu ne yaa allahım almadım randevu felan normalde 50.6o arası olur
baska bır yerı aradım orasıda 30 lıra dedı buda cok dusuk geld banaben ne ıstıyorum acaba
afiyet olsun canım..
sıkıldım
ama dikkat etmiyorum
3 gün oruç tutcam
14. yılımız doldu
tebrikler canim basarilarin devamini diliyorum canimbir hafta olabilir tabii .. çok fazla tüketildiğinde guatr a sebebiyet verdiğini okumuştum bir yerde... çok fazla yöntem konuşuluyor bir çoğunu deniyoruz denedim de ama herşey şu ağzımızı tutmaktan geçiyor sanırım... ben de doğumdan sonra toparlanamadım bir türlüü.. hareketsizlik, emzirme dönemi yanlışlarımla birleşincee obez olmasamda kilolu oluverdim işte :) ta ki kadın doğuma gidene kadar.. kilo almışım doğumdan sonra ve doktor zayıflamam gerektiğini 2. hamileliğimin zor olabileceğini söyledi sana yazık dedi.. hırs yaptımm sağlık söz konusu olunca... bakalım ekmek şeker hepsini kestim... kızartma pilav yağlı ne varsa yok artık... sadece pazar günleri iznim var istediklerimden yemek için.. her gün yürüyorum 1 saate yakın bir spor aletim var onu yapıyorum yarım saat kadar.. parmağıma olmayan alyansım artık oluyor ve ben başarabileceğime inanıyorum...
ellerine saglik tatlim
beni özetledin sankigünaydın kızlarrrrr
haftasonundannn
yedim yedim şiştiimmm
yedikçe şişiyorum
bugün yeniden basladim bakalim canim arti 2 kilo cikdim yine
cok güzel yazmissin canim tesekkür ederim bazen böyle bunalima giriyorum istetanisalim canim benim adim suzan 31 yasindayim 1 oglum var 5 yasinda avusturya dayim evlenince kilo almaya basladim hamile kalinca 96 kiloya kadar ciktim
simdi 70li rakamlardan inemiyorum bi türlüama dedigin gibi ipin ucunu iyice birakirsak kendim adima diyorum yuvarlanirim herhalde
dikkat edince orucda güzel kilo veriliyor aslinda canim hosgeldin
sagol bebegim
hadi bakalim güzel rakam görürsün insallah
sagol betülümevet buraya gelemeyince birde kacamak yapinca aman bugün mahfoldu zaten diye yiyorumda yiyorum ama yine toparlancam insallah birde havalar sogudukca istahda cogaliyor sanki cok öptüm tatlim seni sagol
kafamisda hep yeme fikri oldugu icin canim bence böyle oluyor farkettim bos zamanin olmayinca okadarda yemegi düsünmüyorsun aslinda bizde basaracagiz insallah
öyle oluyor tatlim ya yedikce burayada gelmek zor geliyor
hosgeldin caniminsallah akupunkturun faydasini görürsün canim benim arkadas da yaptirmisdin ama birakinca akupunkturu geri almisdin sen dikkat et canim
liste birincisi olmussun canimcok tebrik ederim hep böyle güzel gider insallah kilolar
hosgeldin canim
aynen öyle oluyor canim ya yedikce yiyesin geliyor ac olmazsan bile
hayirli ugurlu olsun canimfaydasini görürsün insallah
gecmis olsun canim doktorum banada dedi kirmizi et hem kansizliga hem b12 vitamin eksikligine iyi geldigini gecer insallah canim
hosgeldin canim
gecmis olsun canim bak atlatin cok sükür ameliyatiagrin zisin varmi :26:annene destek olmanda cok güzel canim
hosgeldin canim
günaydin zerram
günaydin fadimecim
günaydin tatlim
günaydin canim
günaydin canimsuyunu icmeyi ihmal etme canim takipide birakma
günaydin canimbazen öyle oluyor birde hava böyle kapali olunca insan daha bir sIkIlIyor
günaydin minem
günaydin canimcok güzel gitmis canim tebrikler bende carsambaya yapmayi planliyorum
bi yerde yanlis yapiyorsun canim :26:
günaydin hasretcim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi huzurunuz her daim olsun
tebrikler canim basarilarin devamini diliyorum canim
ellerine saglik tatlim
beni özetledin sankibende aynen o durumdaydim yedikce yedim insallah aldigim 2 kilo hemen geri gider
mınecım bırazsonra eve gıdıp dırek yatcam
canım bence sabahki 2. arayı yapma
onun yerine öğlen doyurucu bişeyler yee
çünk yoğurt yiyerek ana öğün yapmış olmuyorsun ara yapmış oluyorsun
acıkırsın ve akşama çok yersin bence
sımdı ıcecegımyeşilçayımızı içtik mi kızlar?
onu sevmemiştim ben
zevk işte
elmalısı hoşuma gidiyordu ama buda iyiymiş
melisanın bide bağırsak çalıştırıcı özelliği varmış yaaaa
ondan tercih ettim
şuan varya felaket sıkıştım ama ikidebir gitmeye utanıyorum artık
evet yaaa iç iç wc ye koşyeşilçayımızı içtik mi kızlar?
sağol canım..14.yılınız kutlu olsun canım, nice mutlu,huzurlu senelere inşallah.
Ben de şu an yeşilçay(a.c.e) vitaminlisini içiyorum, afiyet olsun herkesciklere.
sanada günaydın suzişbugün yeniden basladim bakalim canim arti 2 kilo cikdim yine
cok güzel yazmissin canim tesekkür ederim bazen böyle bunalima giriyorum istetanisalim canim benim adim suzan 31 yasindayim 1 oglum var 5 yasinda avusturya dayim evlenince kilo almaya basladim hamile kalinca 96 kiloya kadar ciktim
simdi 70li rakamlardan inemiyorum bi türlüama dedigin gibi ipin ucunu iyice birakirsak kendim adima diyorum yuvarlanirim herhalde
dikkat edince orucda güzel kilo veriliyor aslinda canim hosgeldin
sagol bebegim
hadi bakalim güzel rakam görürsün insallah
sagol betülümevet buraya gelemeyince birde kacamak yapinca aman bugün mahfoldu zaten diye yiyorumda yiyorum ama yine toparlancam insallah birde havalar sogudukca istahda cogaliyor sanki cok öptüm tatlim seni sagol
kafamisda hep yeme fikri oldugu icin canim bence böyle oluyor farkettim bos zamanin olmayinca okadarda yemegi düsünmüyorsun aslinda bizde basaracagiz insallah
öyle oluyor tatlim ya yedikce burayada gelmek zor geliyor
hosgeldin caniminsallah akupunkturun faydasini görürsün canim benim arkadas da yaptirmisdin ama birakinca akupunkturu geri almisdin sen dikkat et canim
liste birincisi olmussun canimcok tebrik ederim hep böyle güzel gider insallah kilolar
hosgeldin canim
aynen öyle oluyor canim ya yedikce yiyesin geliyor ac olmazsan bile
hayirli ugurlu olsun canimfaydasini görürsün insallah
gecmis olsun canim doktorum banada dedi kirmizi et hem kansizliga hem b12 vitamin eksikligine iyi geldigini gecer insallah canim
hosgeldin canim
gecmis olsun canim bak atlatin cok sükür ameliyatiagrin zisin varmi :26:annene destek olmanda cok güzel canim
hosgeldin canim
günaydin zerram
günaydin fadimecim
günaydin tatlim
günaydin canim
günaydin canimsuyunu icmeyi ihmal etme canim takipide birakma
günaydin canimbazen öyle oluyor birde hava böyle kapali olunca insan daha bir sIkIlIyor
günaydin minem
günaydin canimcok güzel gitmis canim tebrikler bende carsambaya yapmayi planliyorum
bi yerde yanlis yapiyorsun canim :26:
günaydin hasretcim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi huzurunuz her daim olsun
tebrikler canim basarilarin devamini diliyorum canim
ellerine saglik tatlim
beni özetledin sankibende aynen o durumdaydim yedikce yedim insallah aldigim 2 kilo hemen geri gider
teşekkürederim sonunda biri msj cevap verdi sizce ne yemeliyim nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim birinin beni heveslendirmesine çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?