70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

benc e bi sıkıntı olmaz canım faydası olur olmaz mı
dikişlerinin zorlandığını hissedersen o hareketi yapmazsın canım

slm kızlar nasılsınız

cuma gunu bıldırımın ardından anneme gıttık cocuklarla beraber bu sabah kızım ordan okula gıttı bızde eve geldık hep yedım bende ne guzel baya vermıstım (( ınsallah gumaya ne artı ne eksıde olurum (( burda da acaıp kapalı bır hava var bende cok bunalımdayım hav a benı cok etkılıyor bende yatmak ıstıyoroum sureklı kımseyı gormek ıstemıyorum oyyy offff ya

bu arada lıste yayınlanmaıs sanırım yoksa ben mı gormedım melojjj da gorunmuyor ortalarda gecen haftada yoktu pıyasada ınsallah ıyıdır bır soun yoktur

canım liste yayınlandı. sen görmemişsindir. ben de şimdi 45 dk yürüyüşe çıktım. hava kapalı ama yinede çıktım dışarı. haftasonunu unut canım sıkı bir diyetle telafi et.

bende bir ara nanelisini almıştım. onu sevmemiştim. ben demleme alıyorum sallama almıyorum. demlemede melisalısı varsa bu bitince bide onu deniyim o zaman:)
demeleme olanın varmı bilmiyorum canım yaaa
ben evde demeleme işte sallama yapıyorum
Ben de şu an yeşilçay(a.c.e) vitaminlisini içiyorum, afiyet olsun herkesciklere.
evet bende denedim onu
içen herkese afiyet olsun
bukadar konuştuk içmeyen kalmamıştır herhalde
sen bilirsin canım
inşallah acıkmazsın
ben 1 saat oldu yiyeli acıktım
bende sevmiyorum yeşilçayı ama kötünün iyisi elmalı

canım liste yayınlandı. sen görmemişsindir. ben de şimdi 45 dk yürüyüşe çıktım. hava kapalı ama yinede çıktım dışarı. haftasonunu unut canım sıkı bir diyetle telafi et.

haftasonu burda olduğu bilseydim. seni yürüyüşe çağırdım. akşam 6.30dan sonra anıtın orda yürüyorum komşumla.bugünde gündüz çıktık.

canım aklıma geldı ama benımde haftasonu planın olur dıye ses cıkasrmadım bende hem yuzyuzede tanısmış oluduk ( bır dahakine ıns.
ne guzel yuruyusunue yapmışşın bende sımdı cocuklsrla yatıp uyuycam :))))

çok teşekkür ederi

çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım dediğiniz gibi avantajlarımdan yararlanıp bu defa kesin olarak kurtuluru şu kilolardan bu arada ankarada yaşıyorum

cevabın için çok çok teşekkürederim yaa çok sğl

ben de menümü yazayım dedim :107:
bugün kahvaltıda iki küçük kepek ekmek dilimiyle tost yedim yanında başka bişey yemedim çayla da pek aram olmadığı için çay içmiyorum kahvaltıda
ara öğün olarak bi küçük kırmızı elma yedim
öğlen yeşil fasulye yanında biraz yoğurt ve salata yedim ekmek yemedim
şimdi eve geldim bi 10 tane yer fıstığıyla 3-4 tane fındık yedim bi de şu stickslerden yedim bi tane aslında yememem gerek ama malum dönemde olduğum için çok canım çekti :26: bi de sütle gevrek yedim akşam yemeğinde de annem balık yapıcakmış sanırım
nerdeyse her gün okuldan sonra direk dersaneye geçiyorum yani eve uğrayıp atıştırmaya vaktim olmuyo dersanede arkadaşlar çubuk kraker felan alıyorlar onlardan bikaç tane yiyorum bi arkadaşım dersanede hazır çorbalardan içmemi önerdi ama o hazır çorbalar da bana pek sağlıklı gelmiyo sizde dersanede beni tutması için ne atıştırabilirim? evden bişeyler de götürebilirim dersaneden de alabilirim ama dersanede genelde ekmek arası şeyler oluyo :105:

Bugün sabah 1 tane süt ictim ve yanına kek yedim öğlen ise çok az makarna ve yoğurt ama hiç su içemiyorum ben ya.s hep unutuyorum su içmeyi

teşekkür ederim ...valla ben hiç mi hiç acımıyorum anneme yemek konusunda.yemeyi seviyor..ama şişmanda mutlu değil biz bunun farkındayız eee bir de hasta olunca bu hayatta benımle nekadar bırlıkte olursa bılıyorum kı o kadar ailemiz bir arada ve mutlu olacak...yanı allah korusun hastalık ve şişmanlık yüzünden onu kaybetmek istemiyorum..bazen uzuluyorum atıştırmak istiyor ama hasta olmasından daha mı iyi deyip yemesine izin vermiyorum..allah korusun böyle giderse şeker hastasıda olabilir...bence sende oyle yappp ....yoksa herşey için çok geç olabilir...

veee bugunku menüm...........

sabah
açık şekersiz çay
domates
1 dilim uno denge ekmeği
2 dilim beyaz peynir

ara
1 adet mandalina

öğle
6yk.kuru fasulye
salata
3yk.yogurt
1 dilim uno denge ekmeği

ara
1 kase yoğurt

akşam
6yk.kurufasulye
1yk.pilav
salata
1 kase yoğurt

ara
1 adet portakal

ılaveler:
3 lt.su,,,

Bugün ki menümü de yazayım....
Sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı :
1 bardak süt
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
ara öğün:
1 meyve
öğle yemeği
1 kase yoğurt
5-6 kaşık mantarlı tavuk sote
ara öğün:
1/3 çörek
1 çay
akşam:
1 tane içli köfte
1 kase yoğurt
ara öğün:
4-5 tane kestane

bugün yediklerim içtiklerim bukadar
inşallah bişeyler eklenmez
sabah
yarım sıkma (kepeklı unla yapılmış)
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kahvaltılık sos

ara
1 elma
yeşilçay

öğlen
1 kase çorba
2-3 tane acı süs biberi turşusu
1,5 dilim ekmek

ara
1 avuç leblebi

ara
portakallı yoğurt
1 fincan salep
1 ısırık çikolata

akşam
haşlanmış brokoli yoğurtlu
yarım kaseden biraz az çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…