70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya bide herkes akıllı oluyo sen diyet yaparken hepsi diyetisyen oluyo :)
Diyetle ilgili konuları biz genelde sadece burada konuşuyoruz, çevremizdekiler hep köstek olduğu için, bi zamanlar 59 kiloya düşmüştüm, komşum yeter artık, zayıflama, hasta olcan, kadın kısmısı o kadar zayıf mı olurmuş vs. vs. çekemiyolar bizi bunlar, en iyisi mi etrafta hiç çaktırmadan diyet yapmak.

haklısın çekememzlik kıskançlık olabiliyoo ben liseden çıktım 78 kiloydm sonra zaıflaadım 64 oldm şimdi 75 im yani zayıflamayı biliyorm ama iradem yok :))

benim eşimde 103 kg civarı
o da
istiyor kilo vermek ama sevdiği şeylerden vazgeçmeden

miss gibi k.bahar afiyet olsun

evt çevredekilere çaktırmamak lazım kesinlikle

Pazar günü Türkan Şorayın imza gününe gittim ve fotoğrafçılık yaptım basın arasında , tabi Türkanımı öptüm sarıldım kitabımı imzalattım... Aşık olunulacak kadındı yine her zaman ki gibi.. Ordan çıkıp akşam kızlarla bi arkadaşımızın doğum gününü kutlamaya gittik, gece 11 den sabah 5 e kadar hiç oturmadan dans ettik ve her tarafım ağrıyo...

Bugün şimdi fotoğraflara bakıyorum o kadar güzel anılar arasında ben yine kiloları görüp sorun ediyorum yeter artık kurtulmam lazım

benim eşimde 103 kg civarı
o da
istiyor kilo vermek ama sevdiği şeylerden vazgeçmeden

miss gibi k.bahar afiyet olsun

benimkide 106 kg bi başlasa deli gibi rejim yapabiliyor ama bir ayda birsürü kilo verip ertesi ay tekrar alıyo aynı ben yaniii :)) Yanlış olduğunu anlatıyorum ama dinlemiyo :))

kızlardan çok kimse yok artık
zerra var, ben varım ftemiz var okadar diğer kızlar arada uğruyor

niye çok mu kilo verdiler
oooff bi dağıldık bir daha düzene giremedik ne yapıcaz böyle olmaz ki çünkü biz bir araya geldikçe güçleniyoruz burada herkes kilo veriyordu ... ben bile kilo verdim yani zamanında

nora kuzum hoşgeldin
keyifler nasıl
fotoğrafçıda devammı

Keyifler çok iyi canım Allaha şükür ama işte kilo artık iyice takıntı oldu bende :26:

Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.. Böyle sizleri burada görünce çok seviniyorum ben ve bende hep uğramak istiyorum :26:

aaay aaay bende alıyordum o tepkileri, şimdi kilo aldım kimsenin sesi çıkmıyor herkes çok memnun benden

Cadılar ne olcak

sıkıldılar sanırım
bizde sıkıldık ama yapcak bişey yok
yiyerek zayıflanmıyor malesef
gel artık devamlı
cee deyip kaçıyorsun
hep birlikte zayıflayalım birbirimizi motive edelim
o fotolardan ekle bakalım gerçekten moral bozulacak durumdamısın

ben de iyiyim canım
evde doğum iznındeydim iki senedir
2.5 ay oldu çalışmaya alışmaya çalışıyorum...

sende daha sık uğra buraya canım
kilosunu korumadan burdan ayrılan kilo alıyor
sonrada gelmeye yüzü olmuyor
ama bırakmamak lazım
kaldığımızyerden devam

dr.a heyecanla gidiyorum 1 haftadır diyetteyim tamam herkes kadar bende kaçamak yapıyorum yoksa diyete devam edemem 300 gr vermişsiniz diyo adam oooollldduuu 15 kg ne zaman verilecek 1 yıl buralardayım motivasyon yerlerde tavuklu salata yapıyorum kendime hadi hayırlısı ((

Yani aslında gelindiği zaman sıkınılacak bir sayfa değil ama eskiden paylaşımda fazlaydı bizler sürekli muhabbet ediyorduk hemde bol bol internetten paylaşımlar yapıyorduk zayıflamayla ilgili.... Aman herkes sağlıklı olsun iyi olsun mutlu olsun gerisi önemli değil

Ben o fotoğrafları yükleyemem mine gerçekten sinir oldum kendime çünkü evet yine kilomu göstermiyorum ama yanımdaki hatunlar manken gibi olunca sinirim bozuluyor kızıyorum kendime

Hakan beni terk ettiğinden beri bekar hayatı yaşıyorum artık gez toz eğlen , hakikaten bekarlık sultanlık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…