70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar... Yer varmı aranızda :)))

Ben kısaca ne çocuk yapmayı becerebilen nede kilo vermeyi başarabilen bi insanım işte :)) Çocuk için tedavi oluyorum bunun sıkıntısını stresini atmak için yedim durdum... Boyum 1,70 kilom 75 ... en fazla 65 olmam lazım aslında 70e bile razıyım... ama birinin beni motive etmesi lazım :)) Kurban olarak sizi seçtim galibaaa....

sabah bir tane kendi yaptığım poğçadan yedim 7-8 tanede küçük yeşil zeytin.. çayımı şekersiz içerim... kötü huyum pek su içmem şimdi içmeye başladım çok şükür :))

birazdan kuru kayısı ile ara öğün yapıcam. bi kısıtı varmı adet olarak kuru kayısıda :))

canım ben zaralı olduğunu bile bile ilk ve son olarak sirkeli suyu denedim midem alt üst oldu. bir daha da hiçbir şey denemedim. pek tavsiye etmem ben yapanları da görüyorum verdiklerini tekrar alıyorlar.

güzel bi menü. hiç sevmem kerevizi. onu yemem için her halde dünyada yiyecek olarak sadece kerevizin kalması lazım . :)

günaydın canım, yeni başladıysan alıştırma olur da uzun zamandır yapıyorsan tek parça halinde yap. o çok yorulduğumuz nokta kırılma noktasıymış, ondan sonra yağlar erimeye başlıyormuş.

öğlen çok kaçmış sanki
ay hergün çorba içiyorum sıkıldım ben
Bakıyon bakıyon yapıyon, kendine başka bir hobi mi edinsen acaba diyorum?
canım tariflerime bakıyorum yorum yazan varmı diyeee
işim olmazsa sıkılıyorum
burasıda hareketli değil

işiniz gücünüz yok mu derdim kalori hesaplayanlara, şimdi ben de hesaplamaya başladım :) demek ki kilo alınıp verilemeyince hesaplanıyormuş :))
evet yaaa bende aynı şekilde
hiçbişeyin kalorisine baktığım yoktu
ama bakmak lazımmış anladım
hoşgeldin aramıza
kayısıda 3 tane ye bence fazlası zarardır meyve sonuçta
yeni başlayanlar için poaça türü hamur işleri
pilav makarna türü karbonhidratı bol yiyecekler YASAK
yani yasak değilde yenemse daha iyi olur sonra koruma evresine geçerken yavaş yavaş eklenebilir menülere

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gayet iyiyim ama yanıma elma almayı unutmuşum
ara öğün olarak ne yapcam ben neyse leblebi yerim artık
buarada size bişey sorcam anaöğünlerde kaç kalori almak lazım biliyormusunuz
dilek kesin biliyordur ama oda yok
kahvaltımı hesapladım 418 kalori
ama gramları dilimleri biraz fazla işaretledim
çokmu yedim acaba?
kalori hesaplama iyi bir yöntem bence
diyelimki cıss yedik onun yerine menümüzde biyiyeceği kaldırabiliyoruz
ozamanda fazla kalori almamış oluyoruz hemde cısımızı yemiş oluyoruz

Son düzenleme:

canım hoş geldin, inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsın, sıkma canını her şeyde bir hayır vardır.
kilo konusuna gelince, hamur işlerini bi kenara bırakman lazım yoksa olmaz, burada herkes menüsünü paylaşıyor farklı fikirler ortaya çıkıyor onları takip et. ftemiz bi liste paylaşmıştı ona bi göz at istersen.

canım ben zaralı olduğunu bile bile ilk ve son olarak sirkeli suyu denedim midem alt üst oldu. bir daha da hiçbir şey denemedim. pek tavsiye etmem ben yapanları da görüyorum verdiklerini tekrar alıyorlar.

ben içiyorum midesinden rahatsız olanlar balla karıştırmalı
ben bizararını görmedim

tesekkur ederim :) onlari da zamanla azaltirim umarim bir de yesil cay icmeye baslayacagim :)
inş. cnm yeşil çayn çok faydasını görürsn
menüm güzel canım. sporda yapmışsın süper. ne güzel gitsin kilolar:) gelsin güzel elbiseler:)
saol nazcm

aramıza hoşgeldn önce kendine inan başarıcm de azimli ol sonrası gelir
burd takıldıkça kendi menündeki yanlışları görürrsün zaten

ara öğün 100 kaloriyi geçmemeli diyordu ftemiz in yazdığı bir listede.

aramıza hoşgeldn önce kendine inan başarıcm de azimli ol sonrası gelir
burd takıldıkça kendi menündeki yanlışları görürrsün zaten

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Sabah evden çıkarken rejimde değildim :)) buraya gelene kadar o monttan kımıldayamadım o yüzden başladım rejime... robot gibi geldim valla eller kollar sabit (

Yapmam lazım arkadaşlar özgüveni zaten eksik olan bi insanım tamamen kendimi kaybettim evden dışarı çıkmak istemiyorum ben istemedikçe daha kilo alıyorum.. size ve kendime söz en yakın zamanda birer birer gidecek o kilolar....

benim sorunum öğle yemeği ile akşam arası Ofiste 10 kız oturuyoruz biri istemese biri istiyo bişeyler gidip alıyo herkes herkese ikram ediyo Ama artık uymak yok çok acıkırsam yoğurda tarçın ekip yiycem o arada

hadi hayırlısı

CANIM SEN NASIL BİR İNSANSIN sayende artık zayıfayacağım =) kalorisepetiyle tanışım en büyük sornum yediklerimin kalorisini bilmememdi =) en büyük duacınım arık =)

canım banada umay arkaşımız dün söylemişti. sağolcanım. inşllh hayırlısıyla öğretmenliğe atanmam için dua edersen sevinirim valla. şaka bir yana da inşllh bu sene hem zayıflarım hem atanırım inşllh

dün tv programdaki adam eğer kilo probleminiz yoksa ana öğünlerde 500 kalori diyordu canım. ya ben şimdi kahvaltıda roka maydanoz 5 zeytin, incecik bir kaşar peynir yedim. ama yeşilliklerin gr bilmediğim için 20 şer gram dedim 3 sap maydanoz 20 grmdan fazla mı gelir ki. yarım dilim çavdar ekmeği yedim.benim ki 205 kalori tuttu. eşime söyleyimde mutfak tartısı alsın:) öyle bişey olursa süper olur.

kilo problemim var
ozaman fazla kaçmış
bende kaşar beyaz peynir yumurta
bunlar hep kalorili şeyler
sen bişey yememişsinki
fazla gelmez herhalde yaaa bilmiyorumkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…