selam arkadaşlar zayıflamak için yaptığınız diyetin yanında ek olarak kullandığınız bişey var mı? mesela bazıları elma sirkeli su içiyolarmış bazıları yeşil çay bazıları ilaç gibi şeyler faydasını gördüğünüz şeyleri paylaşabilirmisiniz
Herkese günaydınlarrrr,
Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
1,5 ceviz-2 kayısı-6 kuru üzüm
ve sütlü
7 badem
limonlu yeşil çay
sade kahve
1 tas yoğurt çorbası
1,5 tbk. kereviz yem.(nohut-etli)
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
1 muz
1 tas çorba
1 kepçe barbunya
salata-yoğurt
1 portakal
15 ad.antep fıstığı
Bakıyon bakıyon yapıyon, kendine başka bir hobi mi edinsen acaba diyorum?
günaydın kızlar. herkese az kalorili kacamaksız bir gün gecirir inşllh
ya bisikleti dün 20dk bir yaptm. ter içinde kaldım. öğleden sonrada 20 dk yaptım. 2 parça halinde yaptığım için etkisi az mı olur ki?
öğlen çok kaçmış sankiHerkese günaydınlarrrr,
Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
1,5 ceviz-2 kayısı-6 kuru üzüm
ve sütlü
7 badem
limonlu yeşil çay
sade kahve
1 tas yoğurt çorbası
1,5 tbk. kereviz yem.(nohut-etli)
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
1 muz
1 tas çorba
1 kepçe barbunya
salata-yoğurt
1 portakal
15 ad.antep fıstığı
canım tariflerime bakıyorum yorum yazan varmı diyeeeBakıyon bakıyon yapıyon, kendine başka bir hobi mi edinsen acaba diyorum?
evet yaaa bende aynı şekildeişiniz gücünüz yok mu derdim kalori hesaplayanlara, şimdi ben de hesaplamaya başladım :) demek ki kilo alınıp verilemeyince hesaplanıyormuş :))
hoşgeldin aramızaGünaydın kızlar... Yer varmı aranızda :)))
Ben kısaca ne çocuk yapmayı becerebilen nede kilo vermeyi başarabilen bi insanım işte :)) Çocuk için tedavi oluyorum bunun sıkıntısını stresini atmak için yedim durdum... Boyum 1,70 kilom 75 ... en fazla 65 olmam lazımaslında 70e bile razıyım... ama birinin beni motive etmesi lazım :)) Kurban olarak sizi seçtim galibaaa....
sabah bir tane kendi yaptığım poğçadan yedim 7-8 tanede küçük yeşil zeytin.. çayımı şekersiz içerim... kötü huyum pek su içmem şimdi içmeye başladım çok şükür :))
birazdan kuru kayısı ile ara öğün yapıcam. bi kısıtı varmı adet olarak kuru kayısıda :))
sağol canım , bakalım 2 gün oldu hevesliyim şimdi bende de olur vicdan hesabı:)
kalori sepetinden mi hesaplıyorsun canım. süper biryer orası yaaa
kalori sepetinden mi hesaplıyorsun canım. süper biryer orası yaaa
Günaydın kızlar... Yer varmı aranızda :)))
Ben kısaca ne çocuk yapmayı becerebilen nede kilo vermeyi başarabilen bi insanım işte :)) Çocuk için tedavi oluyorum bunun sıkıntısını stresini atmak için yedim durdum... Boyum 1,70 kilom 75 ... en fazla 65 olmam lazımaslında 70e bile razıyım... ama birinin beni motive etmesi lazım :)) Kurban olarak sizi seçtim galibaaa....
sabah bir tane kendi yaptığım poğçadan yedim 7-8 tanede küçük yeşil zeytin.. çayımı şekersiz içerim... kötü huyum pek su içmem şimdi içmeye başladım çok şükür :))
birazdan kuru kayısı ile ara öğün yapıcam. bi kısıtı varmı adet olarak kuru kayısıda :))
canım ben zaralı olduğunu bile bile ilk ve son olarak sirkeli suyu denedim midem alt üst oldu. bir daha da hiçbir şey denemedim. pek tavsiye etmem ben yapanları da görüyorum verdiklerini tekrar alıyorlar.
inş. cnm yeşil çayn çok faydasını görürsn
tesekkur ederim :) onlari da zamanla azaltirim umarim bir de yesil cay icmeye baslayacagim :)
saol nazcmmenüm güzel canım. sporda yapmışsın süper. ne güzel gitsin kilolar:) gelsin güzel elbiseler:)
günaydın kızlar. herkese az kalorili kacamaksız bir gün gecirir inşllh
günydnnn
ya bisikleti dün 20dk bir yaptm. ter içinde kaldım. öğleden sonrada 20 dk yaptım. 2 parça halinde yaptığım için etkisi az mı olur ki?
Günaydın kızlar... Yer varmı aranızda :)))
uzun süre kullanan arkadaşlar olmuştu, mide ağrısı şikayetiyle doktora gittiler gastrit demiş doktor. balla deneyeni duymadım hiç, olabilir belki.
ben içiyorum midesinden rahatsız olanlar balla karıştırmalı
ben bizararını görmedim
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gayet iyiyim ama yanıma elma almayı unutmuşum
ara öğün olarak ne yapcam ben neyse leblebi yerim artık
buarada size bişey sorcam anaöğünlerde kaç kalori almak lazım biliyormusunuz
dilek kesin biliyordur ama oda yok
kahvaltımı hesapladım 418 kalori
ama gramları dilimleri biraz fazla işaretledim
çokmu yedim acaba?
kalori hesaplama iyi bir yöntem bence
diyelimki cıss yedik onun yerine menümüzde biyiyeceği kaldırabiliyoruz
ozamanda fazla kalori almamış oluyoruz hemde cısımızı yemiş oluyoruz
aramıza hoşgeldn önce kendine inan başarıcm de azimli ol sonrası gelir
burd takıldıkça kendi menündeki yanlışları görürrsün zaten
canım hoş geldin, inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsın, sıkma canını her şeyde bir hayır vardır.
kilo konusuna gelince, hamur işlerini bi kenara bırakman lazım yoksa olmaz, burada herkes menüsünü paylaşıyor farklı fikirler ortaya çıkıyor onları takip et. ftemiz bi liste paylaşmıştı ona bi göz at istersen.
CANIM SEN NASIL BİR İNSANSIN sayende artık zayıfayacağım =) kalorisepetiyle tanışım en büyük sornum yediklerimin kalorisini bilmememdi =) en büyük duacınım arık =)
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gayet iyiyim ama yanıma elma almayı unutmuşum
ara öğün olarak ne yapcam ben neyse leblebi yerim artık
buarada size bişey sorcam anaöğünlerde kaç kalori almak lazım biliyormusunuz
dilek kesin biliyordur ama oda yok
kahvaltımı hesapladım 418 kalori
ama gramları dilimleri biraz fazla işaretledim
çokmu yedim acaba?
kalori hesaplama iyi bir yöntem bence
diyelimki cıss yedik onun yerine menümüzde biyiyeceği kaldırabiliyoruz
ozamanda fazla kalori almamış oluyoruz hemde cısımızı yemiş oluyoruz
ara öğün 100 kaloriyi geçmemeli diyordu ftemiz in yazdığı bir listede.
dün tv programdaki adam eğer kilo probleminiz yoksa ana öğünlerde 500 kalori diyordu canım. ya ben şimdi kahvaltıda roka maydanoz 5 zeytin, incecik bir kaşar peynir yedim. ama yeşilliklerin gr bilmediğim için 20 şer gram dedim 3 sap maydanoz 20 grmdan fazla mı gelir ki. yarım dilim çavdar ekmeği yedim.benim ki 205 kalori tuttu. eşime söyleyimde mutfak tartısı alsın:) öyle bişey olursa süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?