evet bende ondan duymuştumafiyet olsun
kelebek deyince tuğba geldi aklıma
ne çok yerdi
bende bazen yapıyorum ama aylar oldu yapmayalıbenim keyfime bağlı bir kasede yiyorum
dahada az
ben kendim yapıyorum yoğurdu
sütü pişirdikten sonra bekletip kaymağını alıyorum
sonra mayalıyorum
yerken üzerine kalan kaymağıda sıyırıyorum
alllahtan sevmem kaymağı
kızlardan çok kimse yok artık
zerra var, ben varım ftemiz var okadar diğer kızlar arada uğruyor
bende görmedim ortalarda
evet bende ondan duymuştum
sonra bizde alıştık çok lezzetli oluyor tavsiye ederim
o nerelerde acaba?
bende bazen yapıyorum ama aylar oldu yapmayalı
bugün annem diyordu hazır yoğurt zararlı falan diye ama süt alacak yer bulamıyoruz
yarın yapacak sanırım annem banada
yoğurdu seviyorum ben ama ev yoğurdunu değil
kaşık kaşık oluyor yaa dondurma gibi
bayılıyorum ona
ev yoğurdunu yerim ama okadar aramam
kızlar yediklerimi yazıyım çekin kulaklarımı
Sabah:
yeşil zeytin ve küçük ev poğçası ( O zaman rejimde deildim kaç zeytin yedim bilmiyorum :) )
ara:
kuru kayısı 5 adet
Öğlen:
ezogelin çorba
3 yk karnıbahar
bol salata
soda
ara:
bir portakalr lıght yoğurt ve tarçınlı
bir mandalina
4 çubuk kraker ( Lıght)
akşam:
muhtemelen evdeki zeytinyağlı sarma, ayran , salata:))
28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
dışarı çıkma imkanım olmuyor
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
Selamm kizlarrr nasilsinizzz??kacgundur giremedim aklim sizde kaldi simdi mesajlari okumaya baslayacam baslamadan bi selam vereyim dedim..bende hersey yolunda cumayi bekliyorum sabirsizliklaaa
Yurume bandim geldi cok mutluyumm 2 gundur evde rahatlikla yuruyup kosabiliyorum cok guzel..
Sabah yarım saat bunun için 15 dk'sı tempolu hareket ayakta 15 dk'sıda
evet canım buralardayım
aslında kalori hesaplayarak yapayım dedim ama onuda beceremedim sanırım
mesela cıss var diye araları kaldırdım falan ama akşam yediğim yoğurtla sınırı aştım
neyse düzelecek inşallah bende spor yok malesef totomu kaldıramıyorum
spor olarak ne yapıyorsun nekadar yapıyorsun canım?
aynen bende
ve çok mutsuzum
ben yemek istiyorum yaaa
mutfaktan çıkmayayım sonrada yiyeyim istiyorum
kızlar ben bisiteye tarif gönderiyorum demiştim yaaa
aslında orasıda beni kötü etkiliyor
tarif gönderebilmek için farklı şeyler denemek iistiyorum
sonrada yemek istiyorum
ama malesef yiyemiyorum
selam fadikim ben geldiğimde siz olmuyonuz geçen haftalarda geldimNeden öyle oldu ki acaba, hasta falan mısın canım?
Bence de gitmelisin, hiç olmazsa kendine getirir doktor, motive olursun tekrar.
Selam canikom, neden daha sık gelmiyorsun, özlettin kendini.
Al bir tane daha bizden.
Reglin falan mı gelecek canım, yoksa menün güzel, akşama salata ve yoğurt da ekleseydin keşke, salata çok tok tutuyor beni.
Çok düzensiz bir menü olmuş, akşam yok, kaçamak olmuş
Selam canım,
2-3 fincan yeşil çay ve bitki çayı çeşitlerinden içebilirsin, ben de bir ara 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı zencefil-toz tarçın-zerdeçal yiyordum yemeklerden 30 dakika önce, her öğünde yenecek, ama fazla devam edemedim. Edince güzel zayıflanacak gibiydi.
kızlardan çok kimse yok artık
zerra var, ben varım ftemiz var okadar diğer kızlar arada uğruyor
naber noracım sende hogelmişsinPazar günü Türkan Şorayın imza gününe gittim ve fotoğrafçılık yaptım basın arasında , tabi Türkanımı öptüm sarıldım kitabımı imzalattım... Aşık olunulacak kadındı yine her zaman ki gibi.. Ordan çıkıp akşam kızlarla bi arkadaşımızın doğum gününü kutlamaya gittik, gece 11 den sabah 5 e kadar hiç oturmadan dans ettik ve her tarafım ağrıyo...
Bugün şimdi fotoğraflara bakıyorum o kadar güzel anılar arasında ben yine kiloları görüp sorun ediyorum yeter artık kurtulmam lazım
sıkıldılar sanırım
bizde sıkıldık ama yapcak bişey yok
yiyerek zayıflanmıyor malesef
gel artık devamlı
cee deyip kaçıyorsun
hep birlikte zayıflayalım birbirimizi motive edelim
o fotolardan ekle bakalım gerçekten moral bozulacak durumdamısın
ohh negüzelll:))Pazar günü Türkan Şorayın imza gününe gittim ve fotoğrafçılık yaptım basın arasında , tabi Türkanımı öptüm sarıldım kitabımı imzalattım... Aşık olunulacak kadındı yine her zaman ki gibi.. Ordan çıkıp akşam kızlarla bi arkadaşımızın doğum gününü kutlamaya gittik, gece 11 den sabah 5 e kadar hiç oturmadan dans ettik ve her tarafım ağrıyo...
Bugün şimdi fotoğraflara bakıyorum o kadar güzel anılar arasında ben yine kiloları görüp sorun ediyorum yeter artık kurtulmam lazım
aaay aaay bende alıyordum o tepkileri, şimdi kilo aldım kimsenin sesi çıkmıyor herkes çok memnun benden
Cadılar ne olcak
hmmmm
bende menü yazcamda akşam
menüm
sabah: 1 dilim kaşar peyniri
5 zeytin, yeşillik, yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
öğlen: 1 kase erişteli mercimek çorbası, yarım dilim cavdar ekmeği,yoğurt
ara: mandalina
akşam: pirinçli ıspanak yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata
ara: 1 tane cennet hurması, 1 kivi
teşekkürederim sonunda biri msj cevap verdi sizce ne yemeliyim nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim birinin beni heveslendirmesine çok ihtiyacım var
evet yaaa iç iç wc ye koş
sağol canım..
afiyet olsun...
sanada günaydın suziş
iyi dileklerin için teşekkürler
rabbim gherkese huzurlu mutlu bi yuva versin..
hepimiz sıkıldık bu diyet işinden artık ama bırakmak yok...
sahurda normal kahvaltını yap canım
sağlıklı kahvaltı domates salatalık zeytin peynir yumurta çorba gibi
iftar sahur arasında 2 lt sıvı tüketmeye çalış..
iftar zaten erken oluyor
çorba salata yoğurt sebze/etli yemek ye ana yemeği 1-2 saat sonrada yiyebilirsin
2 saat sonra iftardan meyveni ye ama meyvede çok geç kalmasın ondada şker var çünkü
bu şekilde beslenirsen kaçamak yapmazsan rahat kiloda verirsin..
suzicim aşşağıda görüyorum eni çık artık yukarı cn nerelerdesn
28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
dışarı çıkma imkanım olmuyor
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
Nasılsınız kızlar çıtır hatunlar
suziiiiiim
geçmişi bitiremedinmi kuzum yaaaaa
gel artık
noracım sende hoşgeldin
Yoğrtta çok kalori nasıl olabilir ki, inanmıyorum, her öğünde 2-3 kaşık öneriyorya diyetisyenler.kızlar yoğurdu nekadar yiyorsunuz
ben yağsız almıyorum ama
yoğurtta çok kalorili yaaaa
Canım Mine arkadaşımız geçen sene topikte olanlardan bahsediyor canım, geçen yıldan olupta topiğe gelenler, geçen yıl çok yoğundu bu topik, ben akşamları giremiyorum, sabah bir gelirdim sayfalarca birikmiş, o yüzden, sadece diyet değildi muhabbet, yarışmalar çekişmeler, neler neler, keşke yine o günleri yakalayabilsek, siz yeniler de daha fazla katılımda bulunup, sohbet yaparsanız, topik emin ol daha zevkli oluyor.Ask olsun bende herg uh n gelimiormuyum, menulerimi gunluk yaptiklarimi yazmitormuyum(((
Ben de merak ediyorum Tubayı, ama en son dediğin gibi hapis işi vardı eşinin, sonra da gelmedi, o benim ilk esin kaynağım aslında kulüpte. Okuyorsa bi kendinden haber verse sevineceğim.bende görmedim ortalarda
bi ara eşinin hapis işi falan vardı
sonra ses çıkmadı
kelebeği hep merak ettim
ama marketlerde yok
tavukçulara sormak lazım..
akşamki sarmaya dikkat.....
Geçen hafta öyle bir uğramadım da, sonra yine aynen geldim canım, evet toplanak, hatta yarışlara başlayak, haftaya yarışak mı senle, var mı yarışacak benle, 500 gr. ına?Sabah yarım saat bunun için 15 dk'sı tempolu hareket ayakta 15 dk'sıda
yer hareketleri bel kalça basen okadar
selam fadikim ben geldiğimde siz olmuyonuz geçen haftalarda geldim
baktım kimse yok bende kaçtım sıkıldım
eskisi gibi bir birleşmemiz olsa çok güzel olacak da
bir türl hepimiz bir arada toplaşamadık
naber noracım sende hogelmişsin
turkan sultanımı gördün fotolarınımı çektin
bende istiyorum banane banane ama ya faceden falan gönder kuzum ya
geçen seneki kızları dedim canımAsk olsun bende herg uh n gelimiormuyum, menulerimi gunluk yaptiklarimi yazmitormuyum(((
migrosta oluyor aslındabende görmedim ortalarda
bi ara eşinin hapis işi falan vardı
sonra ses çıkmadı
kelebeği hep merak ettim
ama marketlerde yok
tavukçulara sormak lazım..
akşamki sarmaya dikkat.....
telefonmuhediye almak şart mı ki, ben almıyorum uzun zamandır, ben en güzel hediyeyim ona işte daha napim.
ayırdığın bütçeye bağlı, netten daha gecikmiş değil. birkaç günde getiriyorlar. parfüm olabilir, kıyafet olabilir, teknolojiyi seviyorsa cep telefonu olabilir,
ben nezamandır diyorum ama gelmiyorlar sanırım hiç görmüyorlar çünküselam aşağıdaki çıtırcık adayları
selam kısçeler nasılsınız
artık diyorum toplaşsak
duyan duymayana
gören görmeyene şöle bir fısıdasalarda
topiğe gelene altın dağıtıyoruz
hamur yapıyoruz, kek poğaça çay ufff daha niler niler
bak nasıl geliyoz hepimiz
ya cidden kızlar herkez birbirine çıtlatsında artık bu kadar tembelliğimz yeter dimi
150 gr yoğurt 102 kalori bence çokYoğrtta çok kalori nasıl olabilir ki, inanmıyorum, her öğünde 2-3 kaşık öneriyorya diyetisyenler.
Canım Mine arkadaşımız geçen sene topikte olanlardan bahsediyor canım, geçen yıldan olupta topiğe gelenler, geçen yıl çok yoğundu bu topik, ben akşamları giremiyorum, sabah bir gelirdim sayfalarca birikmiş, o yüzden, sadece diyet değildi muhabbet, yarışmalar çekişmeler, neler neler, keşke yine o günleri yakalayabilsek, siz yeniler de daha fazla katılımda bulunup, sohbet yaparsanız, topik emin ol daha zevkli oluyor.
Ben de merak ediyorum Tubayı, ama en son dediğin gibi hapis işi vardı eşinin, sonra da gelmedi, o benim ilk esin kaynağım aslında kulüpte. Okuyorsa bi kendinden haber verse sevineceğim.
Geçen hafta öyle bir uğramadım da, sonra yine aynen geldim canım, evet toplanak, hatta yarışlara başlayak, haftaya yarışak mı senle, var mı yarışacak benle, 500 gr. ına?
valla canım hiç yarışacak havada değilim mağlup olurum yenersin bacım beni yaYoğrtta çok kalori nasıl olabilir ki, inanmıyorum, her öğünde 2-3 kaşık öneriyorya diyetisyenler.
Canım Mine arkadaşımız geçen sene topikte olanlardan bahsediyor canım, geçen yıldan olupta topiğe gelenler, geçen yıl çok yoğundu bu topik, ben akşamları giremiyorum, sabah bir gelirdim sayfalarca birikmiş, o yüzden, sadece diyet değildi muhabbet, yarışmalar çekişmeler, neler neler, keşke yine o günleri yakalayabilsek, siz yeniler de daha fazla katılımda bulunup, sohbet yaparsanız, topik emin ol daha zevkli oluyor.
Ben de merak ediyorum Tubayı, ama en son dediğin gibi hapis işi vardı eşinin, sonra da gelmedi, o benim ilk esin kaynağım aslında kulüpte. Okuyorsa bi kendinden haber verse sevineceğim.
Geçen hafta öyle bir uğramadım da, sonra yine aynen geldim canım, evet toplanak, hatta yarışlara başlayak, haftaya yarışak mı senle, var mı yarışacak benle, 500 gr. ına?
geçen sene ne güzeldik ya sayfalar yetmezdi
geçen seneki kızları dedim canım
sizlerde geliyorsunuz tabiii
ama öncedende dedim onların muhabbeti farklıydı sayfalara yetişemiyorduk
migrosta oluyor aslında
biz tavukçulardan alıyoruz mangalıda güzel oluyor yağlı ya derilerini yememek lazım tabiii
telefonmuonun istedikleri 1000liradan başlar
bu sene onu alırsam seneye ne alacam
50ile 100 arası bişey düşünüyorum 50ye daha yakın olacak tabii
ben nezamandır diyorum ama gelmiyorlar sanırım hiç görmüyorlar çünkü
nasıl bir bünedirki biveriyoruz bialıyoruz
gıcık oluyorum kendime
150 gr yoğurt 102 kalori bence çok
ara öğün gibi , salatada aynı
ee 500 kaloriyi geçmeyelim desek anayemek 300 kalori olmuyor malesef
buarada 500grlamı yarışılır kız
bende 1-2 kg diycen sandım
canım baya bi kaçamaklı menü olmuş sanırsam :)
Çok düzensiz ve az bir menü olmuş, düzenli beslenme şart öncelikli oolarak,
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
şeklinde canım.
Bakıyon bakıyon yapıyon, kendine başka bir hobi mi edinsen acaba diyorum?
Zayıflamak istiyorsan günde en az 2 lt.su ve 2-3 fincan yeşil çay ve bitki çayı(5 otlu-7 otlu vb...) içmen gerekiyor canım, yeşil çayın da yağ yakımında çok faydası var. Bir şekilde kendini alıştır, sonra zaten düzenli olarak içiyorsun.
merhaba kızlar bugun dıyetsyene gıttık
sevdıcegın herseyı yuksek cıktı lıste verdı 2 hafta sonra tekrar gıdecegız ıns vermıs olarak cıkarız karsısına
benımde bel cevremde cok yag cıktı bende zaten blıyodum da
ama vucudumdakı protoın odem normal cıktı sukur
ama aklıma takılan kan tahlıllerı yapmadı bıdahakı geldıgınızde kan tahlıl sonuclarıyla gelırsınız dedı
bu sefer ıstemesı gerekmıyomuydu sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?