helal sana mineleslie yaptım 40 dk falan
kalorisepetinde çimde yarım saat yürümek olarak işaretledim 159 kalorii çıktı aslında daha çok yakmıştır
5 mili yaptım çünkü daha hareketli
neyse aldığım kaloriyi aşmamış oldum böylelikle
cıss yesemde zayıflıycam bugün azimliyim
ama perşembe akşamı çiğköfte partisi var ne yazıkki
o gün içinde kalorileri az tutmam lazım
kurabiye nasıl oldu minecim
ben hergün, günde kaç kere bakıyorum canım
face sayfasında incirli kurabiye paylaşmışlar o benim
onun gibi 43 tarifim var
havalardandır canımKizlar naber, icimde bir sikinti var sebebini bilmedigim, bu hafta acayip geciyor yine, ne yedigim belli ne yemedigim canim birser istemiyor, tam bir hafta kaldi kayinvalidemlerin gelmesine, bugun dip kose temizlige giristim ama bel fitigim oldugu icin yavas yavas yapiyorum, yatak odamdan basladim yarisini anca bitirdim, yarin gunum var gunden gelincede kalanini yapacagim, sonra salona gecerim, bugun yediklerimi yazayim,
Sabah yogurt kuru,
Bir tane haslanmis yumurta
Form cay
Oglen yok
Aksamda bir bucuk kase arpa sehriye corbasi
Iki dilim kepekli ekmek
Bir kase asure
Yarim elma ve bir armut,
2 lt su
günaydın canımHerkese günaydınlarrrr,
Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
1,5 ceviz-2 kayısı-6 kuru üzüm
ve sütlü
7 badem
limonlu yeşil çay
sade kahve
1 tas yoğurt çorbası
1,5 tbk. kereviz yem.(nohut-etli)
yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
1 muz
1 tas çorba
1 kepçe barbunya
salata-yoğurt
1 portakal
15 ad.antep fıstığı
bendede var bi tanene güzel işte birbirinize destek oluyorsunuz canım ya. ben eşime söyledim destek ol diye o da 2 gündür eve tatlıyla geliyor. sabah bi posta fırçayla işe gönderdim bunun yüzünden. ya hem emziriyorum hem diyetteyim o da tutmuş tatlıyla geliyor reva mı bu yaptığı..
günaydın canımgünaydın kızlar. herkese az kalorili kacamaksız bir gün gecirir inşllh
ya bisikleti dün 20dk bir yaptm. ter içinde kaldım. öğleden sonrada 20 dk yaptım. 2 parça halinde yaptığım için etkisi az mı olur ki?
hoş geldin aramızaGünaydın kızlar... Yer varmı aranızda :)))
Ben kısaca ne çocuk yapmayı becerebilen nede kilo vermeyi başarabilen bi insanım işte :)) Çocuk için tedavi oluyorum bunun sıkıntısını stresini atmak için yedim durdum... Boyum 1,70 kilom 75 ... en fazla 65 olmam lazımaslında 70e bile razıyım... ama birinin beni motive etmesi lazım :)) Kurban olarak sizi seçtim galibaaa....
sabah bir tane kendi yaptığım poğçadan yedim 7-8 tanede küçük yeşil zeytin.. çayımı şekersiz içerim... kötü huyum pek su içmem şimdi içmeye başladım çok şükür :))
birazdan kuru kayısı ile ara öğün yapıcam. bi kısıtı varmı adet olarak kuru kayısıda :))
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gayet iyiyim ama yanıma elma almayı unutmuşum
ara öğün olarak ne yapcam ben neyse leblebi yerim artık
buarada size bişey sorcam anaöğünlerde kaç kalori almak lazım biliyormusunuz
dilek kesin biliyordur ama oda yok
kahvaltımı hesapladım 418 kalori
ama gramları dilimleri biraz fazla işaretledim
çokmu yedim acaba?
kalori hesaplama iyi bir yöntem bence
diyelimki cıss yedik onun yerine menümüzde biyiyeceği kaldırabiliyoruz
ozamanda fazla kalori almamış oluyoruz hemde cısımızı yemiş oluyoruz
günaydınnnn şekerler
canım banada umay arkaşımız dün söylemişti. sağolcanım. inşllh hayırlısıyla öğretmenliğe atanmam için dua edersen sevinirim valla. şaka bir yana da inşllh bu sene hem zayıflarım hem atanırım inşllh
dün tv programdaki adam eğer kilo probleminiz yoksa ana öğünlerde 500 kalori diyordu canım. ya ben şimdi kahvaltıda roka maydanoz 5 zeytin, incecik bir kaşar peynir yedim. ama yeşilliklerin gr bilmediğim için 20 şer gram dedim 3 sap maydanoz 20 grmdan fazla mı gelir ki. yarım dilim çavdar ekmeği yedim.benim ki 205 kalori tuttu. eşime söyleyimde mutfak tartısı alsın:) öyle bişey olursa süper olur.
helal sana mine
hayırlı olsun sporla ilk günün
eşimde dün almış çiğ köfte
kızıyorum yine alıyor
ben bu adamı napcam yaaa
kurabiye nasıl oldu minecim
ovvvvvv dedirdetek bi kurabiyemi
günaydın canım
benim kahvaltılar 350 kal civarı oluyordu
biraz fazla hesaplamış olabilirsin
araların 100 kal yi geçmemesi gerekiyor
ona göre ana öğünleri ayarlayabilirsin canım
en iyisi aslında kalori sayıyorsan mutfak tartısı şart
ıuygun bişey bulursam alıcam bende
28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
dışarı çıkma imkanım olmuyor
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
hedefe az kaldıkça zor oluyor insan kendini salıyorcanım senin hedefe pek bişey kalmamış sıkı bi azimle verirsin inşallah....
28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
hedefe az kaldıkça zor oluyor insan kendini salıyor
ben mayıs 2011 de başladım diyete78 kg le
şubat 2012de- arada 4 ay gibi ailemin yanında tatideydim bıraktım diyeti-59.5 oldum
o zamana kdr azda olsa verdim veya sabit kaldım haftalık bildirimlerde
ama artık 60 -63 arası gidip geliyorum
birz dikkatle gidecek ama
işte ama
eşim bu konuda hiç destek olmuyor maalesef
hergün abur cuburlarla geliyor
hediye konusunda bende çok kararsızımdır
bi kaç defa bişeyler aldım pek beğenmedi
ben de artık almıyorum
kendi svdiği bişey olursa hadi sana şunu alalım diyorum
öyle geçiştiriyoruz işte
Eskiden bizim eve de girmezdi canım, ama şirketteki aşçıdan öğrendim ve çok da beğenerek yiyoruz artık eşim de dahil.güzel bi menü. hiç sevmem kerevizi. onu yemem için her halde dünyada yiyecek olarak sadece kerevizin kalması lazım . :)
Canım 1,5 tabak dedim ama tabağa az aldığım için aslında dolu dolu 1 tabak yani.
öğlen çok kaçmış sanki
ay hergün çorba içiyorum sıkıldım ben
canım tariflerime bakıyorum yorum yazan varmı diyeee
işim olmazsa sıkılıyorum
burasıda hareketli değil
evet yaaa bende aynı şekilde
hiçbişeyin kalorisine baktığım yoktu
ama bakmak lazımmış anladım
hoşgeldin aramıza
kayısıda 3 tane ye bence fazlası zarardır meyve sonuçta
yeni başlayanlar için poaça türü hamur işleri
pilav makarna türü karbonhidratı bol yiyecekler YASAK
yani yasak değilde yenemse daha iyi olur sonra koruma evresine geçerken yavaş yavaş eklenebilir menülere
Canım öğlene diyetisyenler veriyorya 100 gr. kadar et-tavuk veya 7-8 kaşık sebze yemeği+salata+yoğurt ona göre düşün işte.günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gayet iyiyim ama yanıma elma almayı unutmuşum
ara öğün olarak ne yapcam ben neyse leblebi yerim artık
buarada size bişey sorcam anaöğünlerde kaç kalori almak lazım biliyormusunuz
dilek kesin biliyordur ama oda yok
kahvaltımı hesapladım 418 kalori
ama gramları dilimleri biraz fazla işaretledim
çokmu yedim acaba?
kalori hesaplama iyi bir yöntem bence
diyelimki cıss yedik onun yerine menümüzde biyiyeceği kaldırabiliyoruz
ozamanda fazla kalori almamış oluyoruz hemde cısımızı yemiş oluyoruz
Ah o ofis içi atıştırmaları yok mu, ben de hep ofiste oldu ne olduysa, uymamak lazım.Teşekkür ederim arkadaşlar.. Sabah evden çıkarken rejimde değildim :)) buraya gelene kadar o monttan kımıldayamadım o yüzden başladım rejime... robot gibi geldim valla eller kollar sabit(
Yapmam lazım arkadaşlar özgüveni zaten eksik olan bi insanım tamamen kendimi kaybettim evden dışarı çıkmak istemiyorum ben istemedikçe daha kilo alıyorum.. size ve kendime söz en yakın zamanda birer birer gidecek o kilolar....
benim sorunum öğle yemeği ile akşam arasıOfiste 10 kız oturuyoruz biri istemese biri istiyo bişeyler gidip alıyo herkes herkese ikram ediyo Ama artık uymak yok çok acıkırsam yoğurda tarçın ekip yiycem o arada
hadi hayırlısı
Ben de papatya çayı içtim bugün, şişkinliğim varyeşilçay zamanııııııııııııııııııııııı
Lcw den siparişim 2 gün içinde geldi, çok hızlı olduklarını söyleyebilirim, bir de outlet bölümü var ordan eşime 15 TL ye %100 pamuk gömlek almıştım, bir bak istersen.28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
Eskiden bizim eve de girmezdi canım, ama şirketteki aşçıdan öğrendim ve çok da beğenerek yiyoruz artık eşim de dahil.
Canım 1,5 tabak dedim ama tabağa az aldığım için aslında dolu dolu 1 tabak yani.
Canım öğlene diyetisyenler veriyorya 100 gr. kadar et-tavuk veya 7-8 kaşık sebze yemeği+salata+yoğurt ona göre düşün işte.
Ah o ofis içi atıştırmaları yok mu, ben de hep ofiste oldu ne olduysa, uymamak lazım.
Ben de papatya çayı içtim bugün, şişkinliğim var
Lcw den siparişim 2 gün içinde geldi, çok hızlı olduklarını söyleyebilirim, bir de outlet bölümü var ordan eşime 15 TL ye %100 pamuk gömlek almıştım, bir bak istersen.
Afiyet olsun canım, mis gibi karnabaharını da ye, 38 beden pantolon hayalini de kur valla.evet evet ofisler obezitenin başlangıç noktası bence :))) bak bugün karnıbahar var yemekte eminim yarım saat sonra başlıcaklar pizzzamı sölesek hamburgermi :))) Uymak yok walla karnıbahar severim :))) çorba karnıbahar salata oohh misss
Afiyet olsun canım, mis gibi karnabaharını da ye, 38 beden pantolon hayalini de kur valla.
eğer arkadaşların sana destek olmayacak türdense, diyette olduğunu da çaktırma bence, yoksa inadına yaparlar.
28i eşimin doğumgünü
hediye almam lazım
nettende bulamadım
artık yetişmezde
napcam ben
canım ben morhipodan alışveriş yapıyorum. hem kaliteli markalar var hem de fiyatları çok uygun. bu aralar yılbaşı dolayısıyla çok güzel şeyler var. biz eşimin bütün ihtiyaçlarını ordan alıyoruz. spor kıyafetler çok pahalı normalde. 180 milyonluk eşortmanları 70 80 milyona çok rahat alıyoruz. bence bir morhipoya bak derim
yok canım yaaa yetişmiyorinternetten yetişebilir hala ... aa çok zamanın var...
hobileri nedir bilmediğim için pek yorum yapamıycam ama kış geldi kazak atkı mont... gibi ihtiyacı olan şeyleri alabilirsin.. evlendikten sonra güzel hediyeden ziyade ihtiyacı olan hediyeleri almak daha mantıklı oluyo :)
bende kararsızımhediye konusunda bende çok kararsızımdır
bi kaç defa bişeyler aldım pek beğenmedi
ben de artık almıyorum
kendi svdiği bişey olursa hadi sana şunu alalım diyorum
öyle geçiştiriyoruz işte
evet lcwden çabuk gelirLcw den siparişim 2 gün içinde geldi, çok hızlı olduklarını söyleyebilirim, bir de outlet bölümü var ordan eşime 15 TL ye %100 pamuk gömlek almıştım, bir bak istersen.
canım ben morhipodan alışveriş yapıyorum. hem kaliteli markalar var hem de fiyatları çok uygun. bu aralar yılbaşı dolayısıyla çok güzel şeyler var. biz eşimin bütün ihtiyaçlarını ordan alıyoruz. spor kıyafetler çok pahalı normalde. 180 milyonluk eşortmanları 70 80 milyona çok rahat alıyoruz. bence bir morhipoya bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?