70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önceki kan değerleriniz elinde vardr die düşünmüştm
belki 2 hafta sonraki görüşmenizde listenizi tekrar düzenler:26:
üzülme cnm kaç kalorilik bi liste verdi sana zahmet yazsannn ayrıntılarıyla

1400 kalorılık dıyet yazdı canım
bakalım zaten haftaya degıstırcez lısteyı dedı

2 haftada ne yapabılıyorsunuz bır bakalım dedı

sevdıcegede 1900 kal lıste verdı

canım öncelikle hayırlı olsun....bizde geçen hafta gitmiştik bahsetmiştim ...bizden de kan tahlilini bi sonraki randevuda getirin dedi..bana göre moral bozacak herhangi birşey yok...kaç liraya gittiniz doktora birde haftada diyetle kaç kilo verebiliyormuşsun bizimkisi 1-1,5 kilo oluyor.sen de paylaşırsan listeni sanırım burdakı dıger arkadaslarada faydamız olabılır...kendine ıyı bakk...

sabah
domates
2 dilim uno denge ekmeği
2 dilim beyaz peynır
açık şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
1,5 kase tarhana çorba (lıstede yanında 6 yk.sebze yemeği ve salata da vardı fakat ben sebze yemeği yetışmedıgı ıcın corbayı 1,5 kase yedim..)
1 kase yoğurt
1 dilim uno denge ekmeği

ara
1 adet mandalına

akşam
200 gr.fırın palamut
salata

ılaveler:3 lt su...

bizim evlilik yıldönümümüz şubatta
onda bişey yapmıyoruz ama genel olarak doğumgünlerinde alıyoruz geçen sene bişey almamaya karar vermiştik
ben ona almadım onun doğumgünü önce, o bana aldı utandırdı beni işi bozdu yani
daha bulamadımda bende bilemiyorum ne alacağımı
adidastan mont alayım demiştim bedenini bilemedim
eve gelince dedi ben mont aldım kotondan
o planımda yattı yaniii

bence ne yapabileceğini ozaman kadar ne kadar verebileceğini görmek istemiştir
sonuçta tahlil istemiş
sana özelmi yaptı herkesin eline tutuşturduğu bir listemi verdi
eğer öyle değilse moralini bozma bence motive et kendini

1- 1 bucuk kılo canım
60 lıraya gıttık hastaneye sen o gıttıgın hastanede mı yaptıracaksın kan tahlıllerını
evet hergun paylasacagım burada menumu

bende ıstıyorum sevdıcege hedıye almak
gozluk almayı dusunuyorum
bugun begendı bı gozluk 400 lıraydı suan ıcın okadarda para vermek ıstemıyorum dogrusu
cunku sevgılıler gunu yıldonumumuz felan gelıyo
bıde bu ksAM bana sen bana gozluk al ben sana dedı sıparıs verdı kısacası
lısteyı bana ozel yaptı canım yasam seklıme gore
2 hafta sonrasını cok merak edıyorum
sevdıcem cok kararlı bakalım

ben geçen sene adidasın ayakkabı ve eşofman takımını almıştım
mont düşünmedim
bi hayli montu var zati pöffff

slm kizlar
bugün cok gelmeye calisdim sabahdan girdim hep araya birseyler girdi telefonlar mailler sekretär isarkadaslari sinir oldum bi selam veremedim cikmak sorunda kaldim hata umutlukuzum ve minem de sesslenmisler cok üzüldüm gelemedim diye naptiniz diye de merak ediyorum okumadan da edemiyorum yazmasamda icim rahat etmiyor neyse öyle gecti iste

pazartesi aksam üstü isarkadasi göbekdanskursuna götürdü beni amanennn o neydin öyle hic gitmemisdim simdiye kadar önde kadin göbek atti bizde 7-8 bayan aynisini yapmaya calisdik tam 1 saat eve geldim kus gibi uyumussum bayildim yorgulukdan
11 euro verdim 1 kereliyine yani 22 tl yapiyo cok fazla ya her zaman gitmeye kalksam dedim en iyisi ac mezdeke evde kendin at göbegini keske birileri benlen atsa beni dürtsede yapabilsem
bi ara tugbada zumba oynayip duruyordun sanirsam kizlar yine zumba mi yapsak acaba
orda dans eden kizlarin arasinda en kilolusu benidim herhalde cok morelim bozuldu
sali günü de isyerinden izin aldik isarkadasiyla yine büyük bir alisveris merkesi acilmis viyana disina oraya gittik sabah 8 den öglen 3 e kadar gezdik ayakklarim agridi birsürü kis indirimleri vardin aldim da aldim kendime yeni giysiler birde bu aralar neon renkler moda herhalde cirtlak cirtlak güzel duruyor aslinda ama nebileyim keske biraz daha incelebilseydim off kederlendim yine

aldim artik ama yeni seyler alinca yine bana heves geldi sanirsam zayiflama hevesi cünkü salmisdim artik kendimi bende mine gibi zerra gibi kalori sepetini ekledim hem app indirdim yine telefonuma yazip duruyorum kac kalori yedim diye

öyle iste kizlar benden bukadar yarin gelmeye calisirim yine isyerinden bi terslik cikmazsa birde sabahdan büyük cefler gelcek toplanti var isyerinde canim sIkan cok seyler oldu yine ama sizinde kafanizi sisirmiyeyim biriktirim biriktirim patliyorum arada

yeni gelen kizlar hosgelmisler
norayi gördüm minderi nesliyi gördüm cok sevindim isterdim yine hepimiz bi arada olalim dilek betül gamze karapisi gelemiycekde artik okuyorsaniz kizlar kocaman öptüm sizi

hadi kactim kizlar tüh 9 da yatacakdim sabah nasil kalkacam

gunaydıınnnnnn
gununuz guzel olsun kısceler
bugun boool boool kalorı harcayın
bende sevdıcekle rejıme ılk adımın sevıncını yasamaktayım
ve menum

uyanınca
3 kayısı
1 bardak ılık su

kahvaltı

2 dılım cavdar ekmegı
3 zeytın
1 kk peynır
domates ( yesıllık yoktu yıyemedım )
cay

ara

2 cevız
1 mandalına

oglen

3 nugget
1 dılım ekmek
ayran

ara

2 form bıskuvı
yesılcay

aksam

az corba
5 yk pırasa
yarım kase yogurt
bool salata
yarım dılım ekmek

ara

yogurt
1 portakal

spor

1 saatten fazla

su

2 bucuk-3 lıtre

Çok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.

Benim bünye hiç bir zaman görmedi ki 1-2 kg. canım, sen de biliyorsun, biz hep 200,-300 gr.larla vermiştik kiloları, onda bile bir rakip çıkmadı baksana

evet canım sonuna kadar haklısın, yeniler bir görünüp bir kayboluyor, düzenli olarak gelen arkadaş görmedim, yanılmıyorsam, yanılıyorsam da çıksınlar ortaya, ceee deyip kaçmakla kilo verilmiyor anacım, düzenli paylaşım şart, havamda değilim demişsin de, ben de değilim zaten ama tekrar 70 kg. da görmek istemiyorum, ve kıyafetlerim tekrar daralmaya başladılar bile, çok kötü hissediyorum kendimi, biran önce bişeyler yapmak şart, vermesi zor ama alması da bir o kadar kolay:18:

Çok güzel bir yemek hazırla romantik, mum ışığında, kendinde ona göre dekolte giyin, ondan daha büyük hediye mi olur

Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falan

Selam canım,
Senin adına sevindim tekrar gaza gelmene, doktor işi ne oldu hiç bahsetmemişsin? Menülerini de yazmıyorsun, tekrar başla istersen, hep beraber tekrar gaza gelelim.

Günaydın kızlarrr,
Dilekkkkkkk duy sesimi çık ortaya, doktor da fayda vermedi galiba hala tıkınmaya devam mı ediyon, bak sonumuz hepimizin ayno olacak ben de 64 oldum, gel buraya eskisi gibi olalım, hiç olmazsa 2-3 ay sıkalım dişimizi, olmayacak böyle, ayda 2 kg. versek 3 ayda 6 kg. eder, bu da bana yeter 58 olsam daha ne isterim ki

gunaydın dılekcım
dıyetısyende mı fayda etmedı
benım gıttıgım dıyetısyen cok guzel bır bayan fızıgıne 0oldum
gaza geldım fenaaaaaa

gunaydın canım

Oleyyy artık benim de çizelgem var:))
üzgünüm olmamış canım...
ben rakibim sana meydan okuyorum

günaydın dilekcim
burdan uzaklaşma bak iyi olmuyor
günaydın canım
Gunaydinnnn kizlarrr:))) az kalorili bol keyifli bir gün geçirirsiniz inşallah :*

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…