70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kısçeler hayırlı pazarlar
inşallah pzartesnden itibaren sıkı bir şekilde cumaya kadar güzel kilolar veririz

Günaydın çiko pötüşümmm.
İnşaallah veririzzz hadi liste yapalımmm yaa yardımına ihtiyacım var h.içi öglenleri ne yesem?
Salata + yogurt olacakta yanında yemek?
.liste yapalım da ona göre alışverişe çıkayım bugün

Günaydın pötüşşşşş yıvrımmmmmmmmmmmm
yirim seni hoşgelmişsinnn hocam yaaaaaa

öğlenleri liste yapalım sebze balık ton balık olabilir bi ara öğle yiyordun
yada öğlenleri tavık, paluk, olabilir yanıda salata ve zerooooo

P.tesi: Bezelye
Salı: 4 köfte + Salata
Çarşamba: Şinitzel ( fırında pişmiş ) + Salata + Zero
Perşembe: Tavuklu salata + Ayran
Cuma: Ispanak + Ayran + Salata

Eski defterimi buldum canım şu 1 hafta 2 veya 1 kilo verdiğim ordan kopya çekerim artık.

bu menü süper ilk hafta için
afiyet olsun pötüşüm

gunydın mınecım
ne hıkmetse dun gece senı ruyamda gordum
ıns en kısa surede donersın canım

ben sen oyle dedın dıye neden alınganlık yapayım kı
gecende buradan bırıyle lıste konusunda gergınlık yasanmıstı
onu kastetmıstım kesınlıkle sen aklımda bıle yoktun
suan sasırdım dıyebılırım
ayrıca benım buzamana kadar hıc bır alınganlıgım yada bu topıkte hıc bır kısceyle tartısmam olmadı
sanırım karıstırdın banada topıkten bır arkadas demıstı ekmek yenmıyor corbayla dıye
o aklımda kaldıı ıcın solemıstım ve bende corba ıcerken ekmek yememeye dıkkat edıyordum
kı gecen doktora gıttıgımde doktor hem corba hem ekmek yıyebılırsın dedı
gercekten saskınım
Bakalım kısmetse bende batı Karadenizli oliiciimmmmmmm

gunaydın dılek
aaa nerelı olacaksın[/FONT]

Peki o zaman çok sevindim benimle ilgili omadığına
devam o vakit birlikte güzel vakit geçirmeye topikde

Öncelikle ısınma hareketleri ile işe başlayalım.
Öncelikle ısınma hareketleri ile başlayalım;

Sonrasında yer hareketlerinde çok önemli göbek eritmede ve bel inceltmede basen çalıştırmada

Basen hareketleri;

Karın Mide Göbek hareketleri;

Alt Karın:

Dizler bükülmeden örnekteki gibi pozisyon alalım. Kollar yanda olacak fakat dirseklerden destek almayacağız.
Bacakların pozisyonunu bozmadan sırasıyla sağ - sol olmak üzere bacakları bir makas gibi hareket ettirelim.
Bu hareketi, karın kaslarımız henüz antrenmansız olduğu için
20x1 set yapacağız.
2.haftadan itibaren
20x2 set yapmaya başlayacağız.

Avuç içleri yere tam temas edecek şekilde, dirseklerden destek almadan örnekteki gibi yerimizi alalım. Bacaklar birbirine yapışık, hiç ayrılmadan hareket etmeli. 90 derecelik açıyla yukarıya kaldırıyoruz.
Bacakların duruşu bozulmadan aşağıya indiriyoruz. Fakat ayaklar yere değmemeli.
Başlangıç olarak 5x1 set yapalım. İlerde 5x2 ye çıkarabiliriz. Kolay gibi görünse de zorlayıcı bir harekettir fakat pes etmek yok!!!

Bacaklarımızdan birini tekme atar gibi ileri uzatırken diğerini karnımıza çekiyoruz. Bir sağ bir sol ard arda hareket devam ediyor.

20x1 set başlangıçta,
20x2 set daha ileriki günlerde yapıyoruz.

Bu üç harekette de en üstte gördüğünüz çalışan kaslar resmindeki kaslarımız çalışıyor yani şu sevmediğimiz göbek kısmımız
Öncelikle baş-boyun yerle temas halinde olmamalıdır. Baş ve omuzlar yerden biraz kaldırılıp, çene göğse doğru çekilmelidir. Hareketleri yaparken alt karındaki sıkışmayı ve yanmayı hissedeceksiniz. Her hareket setinden sonra sırt üstü yatıp bir süre karın kaslarını rahatlatmayı ihmal etmeyelim.

Üst Karın yarım mekik;

Resimdeki pozisyonda uzanıyoruz. Dizler bükülü, ayak tabanları yerle tam temas halinde olacak. Eller ensede fakat dirsekler yanlarda olmalı.
Kalkarken 45 dereceye kadar kalkıyoruz. Kafamızı ellerimizle değil lütfen karın kaslarımızla kaldıralım. Kalkışlarda ayaklarınız yerden kalkabilir, ayaklarınızı tutması için birinden yardım isteyebilirsiniz ve ya ayaklarınızı takabileceğiniz bir yer varsa oraya takabilirsiniz. Kalkışlarda nefes verip inişlerde nefes alıyoruz.
Başlangıçta 20x1 set
İlerde 20x2 set yapalım. Karın duvarı güçlendiği zaman daha da artırabiliriz. Ben 1 sette 100 yapıyorum.

Kolay gelsin arkadaşlar umarım yararlı olur hepimize

Sabah bir bardak ılık limonlu su
yarıom saat spor

Kahvaltı 9.00
4-5 zeytin
2-3 tutam çeçil ve 1-2 çt b.peynir
1 tk çikom

11.30 ara
2 kuru incir

13.00 öğlen
Merci çorba ve 1 dilim ekmek

15.00 ara
Türk kahvesi sütlü, br avuç beyaz leblebi

17.00 3 kuru incir ve oğluşun çikolu kalan 2 ısırımlık ekmeğini yiidmi

19.00 akşam
1 kase merci
yarım bezelye
4 kş yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 lt su

slm kızlar artık bende menulerımı yazıcam yorumlarınızı beklıyorum
2 gundur kesın dıyete sonunda basladım
esımın ısınden dolayı sabahları cok gec uyanıyoruz ve saat 12.30 gıbı anca kahvaltı yapıyoruz bu yuzden metobolızmam baya yavasladı 2 gundur saat 8de uyanıyorum ve yılbasına kadar tartılmamaya soz verdım ıns verebılırım
kahvatı 8.30
haslanmıs yumurta
yarım domates
salatalık
yesıl cay
ara 11.00
turk kahvesı
2 form bıskuvı
ogle 1.00
salata
ayran
1 haslanmıs but
ara 3.00
1 elma
aksam 6.00
8 yk pırasa
salata
gun ıcınde 3lıtreye yakın su saat 8.30gıbı 1fıncan yesılcay ve 10badem yemeyı dusunuyorum
bıraz uzun oldu ama k.bakmayın artık

1 kg verdim ve durdum ondan sonra çok kötü gidiyor su içmeyi de unutuyorum ben hep zaten 2 gunde 1 LT su zor iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…