70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım brokoliyi haşlarken içine 2 küçük soğan da dilimledim öyle yaptım ama bi arkadaş soğan yakışmaz dedi bi hahakine patates koyucam içine daha lezzetli oluyomuş

geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlık en önemlisi

teşekkür ederim canım
senin işinde zormuş ya
günaydın kızlarrrrr....

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın güzel hatunlaaaaar
nohutu daha fazla yeseydin pilavı 1-2 kaşık yeseydin dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum

dün makarnaya takılmıştık ekmekle birlikte açıklamasını yaptın zaten
onun dışında güzel
ama sabah neden kahvaltı yapmıyorsun?
hmm geçmiş olsun
tarih bellimi nezaman ameliyatlar?

günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah hepimize
toplantı yapacam ben 3te uzun bir gün olacak bana hastayımda bir yandan
ama sabah tartı beni sevindirdi 65,5tim dün bakalım cumaya kaç olacam

Akşamları pilav-makarna önermiyoruz canım diyette, yanına salata ekleyebilirsin pilav yerine. onun haricinde güzel.

Bademciklerin de taş mı, anlamadım??

Beni acıktırmıyor yulaf ezmesi canım tok tutuyor, 10.30 gib 7 badem bir de yeşilçay içtim mi, 12 de zaten standart yemeğimiz hazır oluyor, o yüzden sıkıntı yok, akşamları bir de ailecek yemek yiyebildiğimiz tek zaman, onlara uyuyorum o zaman.

hosgeldin canim aramiza

tahmin ettim canım
herhalde yanında birileri var dedim
spora gitme imkanın varsa git canım
kesinlikle incelirsin
spor yapanla yapmayan arasında fark bariz oluyor
menünde iyi değil
hep az yemişsin canım
spor yapmak bana sanki ceza gibi geliyor minem zorla yapacaz artik ama isteyerek degil
hoşbuldum canım ben buralardayım aslında girip okuyorum da muhabbetlere dahil olamıyorum :26:
bazen öyle oluyor tatlim nasil kendinini iyi hissediyorsan öyle takil tatli kiz
greyfurtun tadini bende sevmiyorum acimsi tati var ama fayda ediyorsa ye tatlim bende alayim aralarda yiyeyim
ayyy ne iyi olur yada söyle yapalim fistik sen bana bu hafta liste ver ben alisverisimi yapayim bu hafta pazartesi uygulayayim
sen benim diyetisyenim olurmusun
iyi oldu fistik resimlerini paylasman motive etti tekrar
hosgeldin canim
insallah olur artik fadimecim bende basarilarimi görmek istiyorum yaza kadar ne güzel planlarim var yeni giysiler alcam söyle havami atcam
günaydın kızlarrrrr....
günaydin zerram
Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir gün diliyorum
günaydin fadimecim
günaydin canim
günaydin canim insallah iyilesirsin canim
günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah hepimize
toplantı yapacam ben 3te uzun bir gün olacak bana hastayımda bir yandan
ama sabah tartı beni sevindirdi 65,5tim dün bakalım cumaya kaç olacam
günaydin minem
suzim gelmiş hoşgelmiş
leeey ley limi limi leyy

ay negüzel karsilandim sabah sabah ne güzel oldu

Canım önce bi bebiş için laporoskopi olucam eğer grip olmazsam bademciklerim şişmezse haftaya :)) burun bademciği sonra hallederiz üstüne düşmüyorum şimdilik:)

geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsın sağlık en önemlisi

saol canım teşekkürler

Bademciklerin de taş mı, anlamadım??

evet canım bademciğin üstünde oluşuyo taşlar oluyo ağızda koku falan yapıyolar böyle bişi olduğunu biliodum ama bende olduğunu bilmiyodum bende :)

bende isirgan otu cayimi iciyorum limonlu kizlar isirgan otu cayi vucutdeki su toplanmasini aliyormus
Afiyet bal şeker olsun canım.

allah Allah enteresan, ilk defa duyuyorum, işin bayaa uzun desene, Allah kolaylık versin.

günaydınnn kızlarrrr

ceza listemi sizinle paylaşıym
sabah:1sb süt,1 elma
ara:1fincan yeşil çay,1 galeta,2kuru kayısı,1ceviz içi
öğlen:8yk sebze yemeği,1/2kase yoğurt,2dilm ekmek,bol salata
ara:1 yeşil çay,1 elma
ara:1 bardak ayran,1 galeta
akşam:2 avuç kadr brokoliveya karnıbahar(haşlanmış),1/2kase yoğurt,1 kepçe çorba,1dilim ekemk
ara:1elma,1fincan yeşil çay,1çb leblebi,1/2 greyfurt

elma yemekten çatlamazsam iyidir

Sabahın çok az olmuş gibi geldi bana, bir de dediğin gibi ne çok elma vermiş, hergün aynı mı şimdi?

benim diyetisyende demisdi bol elma ye elmaninda zayiflatma etkisi varmis herhalde :44: hergün yemeye calis demisdin ama ben elmayi okadar aramiyorum zorla yiyorum

Sabahın çok az olmuş gibi geldi bana, bir de dediğin gibi ne çok elma vermiş, hergün aynı mı şimdi?
malesef cnm hiç değişimim yok sadece akşam brokoli veya karnıbahar değişim var

benim diyetisyende demisdi bol elma ye elmaninda zayiflatma etkisi varmis herhalde :44: hergün yemeye calis demisdin ama ben elmayi okadar aramiyorum zorla yiyorum

meyve değişimi bile vermedi suzim çatlıyana kadr elma yiycem

merhaba kızlarrr bu aralar pek gelemiyorum, yada bazen okuyorum yazamıyorumm,
dilek ve süziii gelmiş, hoşgeldiniz kızlarrr
dilek resimlerini toplu görünce süper süperrr ve arkadaşların dediği gibi o kadar kiloyu vermişsin, gerisinide halledersin, bende kırmızı elbiseli ve krem bantolonlu resmini çok beğendimmm

sayfalar bayağı hareketlenmiş, ben gün içinde çok bakamıyorumi, bizim işyerinde bu sayfalara girmek bibi bir fırsatımız olmuoy, anca akşamları, bende elimden geldiğince katılmaya çalışacammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…