70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vuuuu maşallah dilek çok büyük şeyi başarmışsın
okyanusları aşıp derdemi boğulucan cnm
sen halledersin bu işi

vuuuu maşallah dilek çok büyük şeyi başarmışsın
okyanusları aşıp derdemi boğulucan cnm
sen halledersin bu işi

Kırmızılı resmimi çok beğendim.
Ayyyyyyyyyy mekikkk çekeyimmm benn tekrarrrrr.
Offff karnımın düz olmasını özledimmm yııaaaaaaa.

Teşekkür ederim ayrıcaaa nasıl bi gaz geldiyse vermişşim valla.

harika bi değişim bebeğim eminim sen aynı azminle olursan yine verirsin fıstık gibi bi gelin olcan inşallah

resmlere baktıkça şok oluyorum
bide kırkbin kere maşallah tü tü tü tü
çok güzel bi fiziğin var zayıflayınca fıstık gibi bi hatun olmuşsun

Kızlarrr beni de aranıza aın lütfen (( sinriden sitresten 2 ayda 15 kg aldım 75 kg oldum eski tanıdıklarım tombişçik olmuşsun diye dalga geçiyorlar eski fotoğraflarıma baktıkça içim acıyor (( çok psikolojim moralim bozuldu (( ve birilerinin beni iteklemesine arada bi kontrol etmesine ihtiyacım var tek başına olunca salıveriyorum ((( benide alın aranıza ((( 20 kg vermek istiyorum 1,63 boyum... üstelik yanlız yaşıyorum yeni atandım atandığım yerde yürüme imkanım yok spor merkezi yok hiç bişey yok... evde tek başıma kalıyorum. eve step tahtası aldım. hiç hareketli bi yaşantım yok sabah 5 buçukta kalkıyorum 6 da işe gidiyorum 12 ye kadar ayaktayım sonra eve geliyorum yorgunluktan uyuyorum... banada yardımcı olurmusunuz sabah kahvaltı edemiyorum çünkü anca yetişiyorum 6 da servisim geliyor...

üstelik mayısa kadar zayıflamam şart... daha nişan var düğün var... hayalimdeki balık model elbiseyi giymem lazım ((

Son düzenleme:
vuuuu ben bile tırstım :18::18:
çayı şekersiz alıştım ama kahve gitmiyor
bugün 2 kişilik yaptım tek şeker attım eşim acı olmuş dedi bana fena gelmedi
sanırım yavaş yavaş alışcam

menümüde beğenmedin sandım ayol

afiyet olsun canım
cıssların var ama bugünlük süsü olsun
haftalar sonra ilk defa yemedim cıss
seninki az bile
buarada resimlerin süper, bildiğimiz resimlerdi ama bizi bile motive etti kuzum yaaa
sen bak hergün çok güzel bir başarıydı
tekrarı neden olmasın

hoşgeldin öncelikle aramıza
yeni atandığına göre sanırım yaşın genç
kolay vereceğin kesin
2 ayda almışsın ama verme işi okadar kolay olmayacaktır
ama mayısa kadar çok zaman var ve ozaman kadar rahat rahat verirsin o pis kiloları
hangi şehirdesin buarada?

hoşbuldummm ( yaş 23 olacak işte... evet hemde hhiç kolay olmuyor metabolzimam çok yavaş çalışıyor ve normalden daha zor kilo veriyorum. canım ben öğretmenim güney doğunu ücra bi köşesindeyim işte (

Son düzenleme:
vücudumdaki yağlardan tiksiniyorum artık... hantallaştım hemen yoruluyorum ekndimi halsiz hissediyorum. birde çalışma koşullarımız kötü okulda hiç ısınma yok donuyoruz eve gelince yatağın içinde titriyorum resmen 3-4 saatte anca çözülüyorum. eğer meyve falan yemesem hemen hasta oalcağım o derece... diyetisyen aradım burada yok malesef

yerimiz gizli sanırım
ok
bende öğretmenim memnun oldum

ayy canım allah kolaylık versin yaa. bende gideyim diyetisyene ama bende senin gibi greyfurtu hiç sevmiyorum. tırstım şimdi korktum diyetisyenden

ayy hayatım süüüüpppeeerrr vermişsin valla kiloları sen daha önce bu işi başardıysan yine başarırsın eski notlarını çıkar meydana

Öğlen yemişin hadi de, akşam yemeyeydin keşke.

Güzelmiş canım menün, işyerinde yiyebileceğin türde yemek çıkmıyor mu?

İyi yaptın canım gelmekle, menülerini düzenle, hergün yaz buraya biz itinayla saç baş yolarız
Selam canikom,
Gelemiyorsun artık, kilolar ne alemde?

Spora başlaman iyi bir karar canım, bir de menülerini düzene koydun mu tamamdır, hadi bakalım, olcek inşallah.

Afiyet olsun şeker, sana

İyi olmuş, aklını başına devşirmen için, biz ne yaparsak zaten kendimize yapıyoruz, inşallah bu sefer bozmazsın canım.

Ben de 6 da kalkıyorum canım, 6,30 da büyük kızımı okula bırakıyorum 6,50 de dersleri başlıyor, tekrar eve dönüp kahtaltı yapıp, 7,15 de tekrar evden çıkıp, annemlere gidiyorum, ufak kızımı bırakıyorum, öyle işte, hep aynıyız merak etme.

Olacak inşallah, sık dişini, sıkalım hepimiz canım.

aramıza hoşgeldin canım, evde yapabileceğin sporlar var, başlangıçta leslie yapabilirsin, ilerleyen dönemlerde jillian michells, bunun dvd si var, internetten falan alabiliyosun, ben geçen sene onlarla evde yaptım kışın sporu hep, toplamda 10 kg. vermiştim, sen de verirsin canım, düzenli menülerini paylaş bizimle, olur bir şekilde.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum

işyerinde 15 kişiyiz çoğunun evi işyerine yakın evlerine gidiyorlar.
kalan bikaç kişide evinden ne bulduysa getiriyor işte..

akşam ben sana dedim fazla yeme diye kendi pisboğazımı tutamadım
bi ara oğluşla beraber elimizde fındık kreması vardı arada sanırım sucuklu ekmekler filan
bende anlamadan yemişim..

bugünde yine normal kahvaltımı yaptım
öğlene mantar sote ve ayran
akşam dışarda olcaz
iskender vardır onunda etini yoğurdunu yerim
çorba+salata

diye umuyorummm

Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzüm ve sütlü
nescafe 2 küp şekerli

7 badem
yeşil çay(ace)

zencefil-tarçın-zerdeçallı yoğurt(bunu sadece öğlenleri yapabiliyorum, aslında 3 öğün yapmak gerekiyormuş)
1 tbk.etli bamya(3 parça et)
2 dilim tb.ekmek
1 kepçe makarna
yoğurt

leblebi-kuru üzüm-kuru kayısı 1 avuç karışık
16.40:sıcak çikolata

1 tas tarhana
1 tbk.ıspanak
yoğurt

1 portakal

Son düzenleme:
bu akşamkiler için, öğlen güzel de mantar sote ve ayranın yanında hiç ekmek yok mu, tok tutacak mı ekmeksiz, akşam da dediğin gibi iskender-salata-çorba iyidir, sakın ekmeğine unutup da el sürmeyesin, o sırada bizi hatırla tamam mı

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr....

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir gün diliyorum

GÜNAYDIIINNN :))

Sanada günaydın canım,brokoli haşlaması tamamda soğan haşlaması nasıl kiiiiii :S

ya ben dün doktora gittim burnuma kemik kayması varmış bademciklerimde taş varmış ameliyat ameliyat .... beni bi alsalar ameliyata 3 gün üzerimde çalışmaları gerekir heralde.. ne çürükmüşüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…