Sıkma canını, haftaya toparlarsın inşallah, alırken ne kolay, verirken böyle gr.gr. yaaa, çok düzenli gitmemiz gerekiyor demek ki.
Haftaya toparlarsın canım, bu haftakilere farzetki ödülündü.
Tebrikler canım, yavaş olsun kalıcı olsun, doğru düşünüyorsun, ben de hep o şekilde verdim.
sağol canım inşallah öyledir yyaaa hani kaçamak falan olsa tamam diycem.hiç ekmek yemedim. yyanımda arkadaşlar 1 tane köy ekmeği yediler yaklaşmadım bile inşallah ödemdir o valla
Yarışalım canım, hadi bakalım, akşamları benim eşim de öyle, sofradan kalkmadan, çerez gelsin, kahvesi gelsin, yicek başka ne var??? Benim neyime diyorum yemek, 1 portakal yiyip geçiştiriyorum, gerçekten ama ben de boyda yok, eskisi gibi olacağım diye çok korktum, 38 bedeni bırakmak istemiyorum bi dahaüffff aslında bütün suç benim..
hain bi vücudum var yediğini unutmuyor hooop kilo olarak dönüyor...
dikkat etsem gidecek biliyorum...
sabah öğlen iyi gidiyorum ama akşam yemekleri ve sonrası çay faslı ve yanındaki cısslar beni mahvetti
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
hadi haftaya yine yarışalım
rica ederim canımsen liste yapcaksın birde itiraz mı olcak canım. şimdiden liste için tşkler. iyi geceler canım
günaydın canımGünaydın kızlarrr,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :62,9 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :100 gr.
hedef kilo : 55 kg
haftaya 62 görmek ümidiyle, şimdiden tüm kilo verenlere tebriklerrr.
herzaman eksi olunmuyor malesefbildirimim
baş:62.8
geçen hf:60.4
bu hafta:61.1
gelen:700 gr
top. gid:1.7 kg
hedef:56(sanırım hayal)
.
listeye girmek istiyorsan mesaj at canım, gerçi bakmadım mesaj kutuma belkide atmışsındırKızlar günaydın ilk kez bildirim yapıyorum geçen hafta yeni katıldığım için yazmamıştım
boy 1,70
başlangıç 75,9
şuanki 75,5
giden 400 gr
vay be böyle gidersem yolum çok uzun ama sağlıklı :) ben iyi bi diyet yapsam daha fazla verirdim demekki çok yanlışım var oturup düşünmem lazım bunu ...
sabah yarım salatalık iki dilim kepek ekmeği biraz beyaz peynir 4 yeşil zeytin :)))
bende aynı durumdayım hadi seninki 200 gr ben 600 gr fazla çıktımkızla yaa ben sinir oldum dün 66.500 ü gördüm. bugün 66.800 bide dün gerçekten nerdeyse hiçbirşey yemedim nasıl oldu bu yaaaa
kızlar bildirim UMAY0110 nickli arkadaşımıza özelden yapılıyor
rica ederim canım
ama sadece bu haftalık
sonra melojj devam edecek
günaydın canım
62yi görmüşsün zaten iyice yerleşmek istiyorsan biraz sıksan 61i bile görürsün
tebrikler
herzaman eksi olunmuyor malesef
bihafta öyle bihafta böyle napalım
listeye girmek istiyorsan mesaj at canım, gerçi bakmadım mesaj kutuma belkide atmışsındır
bu hafta liste altı olacaz amaaa
bende aynı durumdayım hadi seninki 200 gr ben 600 gr fazla çıktım
ayy misafirlikte çok zor oluyo canım porsiyonlarını ufak tutmaya çalışırsın yada midem ağrıyo der az yersin. birazcık yalan olcak ama ne yapcan kiloları verirken yalnızsınBu akşam diyet falan kalmayacak herhalde. Davetliyim yesen ayrı dert yemesen ayrı bir dert...
günaydın kızlar
dün 63,8dim ama bugün 600 gr fazla çıktım
akşam yaptığım kurabiyeden 1 tane yemiştim 600gr getirceğine inanmıyorum ama neden oldu çok şaşırdım
dün kaç kere tartılmıştım gördüğüme inanamayıp
bugünde öyle inanamadım ve tartıldımda tartıldım
neyse artık pazartesi başladığım düşünülürse iyi sanırım
sizce??
başlangıç: 65,5
bu hafta: 64,4
giden: 1100gr
toplamda giden : 1100
hedef şimdilik 60
günaydın kızlar
dün 63,8dim ama bugün 600 gr fazla çıktım
akşam yaptığım kurabiyeden 1 tane yemiştim 600gr getirceğine inanmıyorum ama neden oldu çok şaşırdım
dün kaç kere tartılmıştım gördüğüme inanamayıp
bugünde öyle inanamadım ve tartıldımda tartıldım
neyse artık pazartesi başladığım düşünülürse iyi sanırım
sizce??
başlangıç: 65,5
bu hafta: 64,4
giden: 1100gr
toplamda giden : 1100
hedef şimdilik 60
ne güzel ama eşinle birlikte yapıyorsan daha iyi olurAttım canım msj ımı :)
bakalım girelim listeye haftaya daha çok vericem inşallah.. çünkü eşimde rejimde... bide o manyak gibi hiç bişey yemiyo zorla tavuk haşlıyorum kepek ekmeği alıyorum yesin diye... walla cısslara kafasını bile çevirmiyo nasıl bir iradesi varsa maşallah :)))
ayy bilmiyorumkiiiama yine iyi vermişsin canım arkadaşların dediği gibi ödem oluşmuştur.pazartesi başladıysan süppeerrr vermişsin zateeeennn
teşekkür ederim canım dünkü bildirimim olsa daha süper olacaktı vallaoooo süper canım 600 gr eksiğide ne olurdu zaten :)) Maşallah sana :))
başlangıç:70
geçen hefat: 69.6
bu hafta: 70
gelen: 400
toplam giden: 0
hedef:60
kızlar vermek yerine almışım bil hep bu hafta sonları yüzünden, yiyom yiyom pazartesi dikkat etmeye başlıyorum anca aldıklarımı veriyorum, bide dün çok yedimm ama her gün bir saat spor yaptımm
şuanda da desim boş oturmuş çiko yiyorumm sinirden
günaydın kızlar aslında yılbasına kadar tartılmamaya
söz vermiştim ama tutamadım kendımı ve tartı benı çok
mutlu ettı aylardır üstüme yapısan kılolarım gıdıo artık
baslangıç 71.2
bu hafta 69.2
toplam gıden 2kılo cok mutluyum
sunu anladım kı ac kalarak zayıflanmıyor nerdeyse 9aydır ac kalarak zayıflamaya calıstım ama kılo vermek yerıne hep aldım 3 ara 3 ana ovune 3lıtre suya 30dk kosuya devam
dıyet yaparken nasıl ıskenderı tatlıları kızartmaları ozlesemde kılo verdımı gormek bunların hepsıne deger:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yemeee işteeebaşlangıç:70
geçen hefat: 69.6
bu hafta: 70
gelen: 400
toplam giden: 0
hedef:60
kızlar vermek yerine almışım bil hep bu hafta sonları yüzünden, yiyom yiyom pazartesi dikkat etmeye başlıyorum anca aldıklarımı veriyorum, bide dün çok yedimm ama her gün bir saat spor yaptımm
şuanda da desim boş oturmuş çiko yiyorumm sinirden
günaydın kızlar aslında yılbasına kadar tartılmamaya
söz vermiştim ama tutamadım kendımı ve tartı benı çok
mutlu ettı aylardır üstüme yapısan kılolarım gıdıo artık
baslangıç 71.2
bu hafta 69.2
toplam gıden 2kılo cok mutluyum
sunu anladım kı ac kalarak zayıflanmıyor nerdeyse 9aydır ac kalarak zayıflamaya calıstım ama kılo vermek yerıne hep aldım 3 ara 3 ana ovune 3lıtre suya 30dk kosuya devam
dıyet yaparken nasıl ıskenderı tatlıları kızartmaları ozlesemde kılo verdımı gormek bunların hepsıne deger:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ne güzel ama eşinle birlikte yapıyorsan daha iyi olur
benimki alıyor geliyor çikoları cipsleri
ayy bilmiyorumkiii
neden ödem olsun onuda anlamadım su içtim yine aynı şekilde
düb 1 kere tartılmış olsam şüphe edecem ama
heveslenmiştim kursağımda kaldı valla
teşekkür ederim canım dünkü bildirimim olsa daha süper olacaktı valla
herkes 60 küsürlerde bi ben 75im heralde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?