70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oncelikle merhaba
bende tam bir elma tipiyim kilo ustten geliyor alttan gidiyor cok gicik bise bazi kiyafetler ustten dar alttan bol geliyor

yaptılkarı çocukluk canım ergenlikte kalmışlar
boş ver kendini üzmeye değmez...

Evde tartim yok, eczaneye gidiyordum hep bugün dışarısı kar.. gidebilirsem gidicem ama... ankara bugün bembeyaz çok güzel
geçen hafta 69.5 tum...

canım öyle zor olur..
en yakın zamanda bir tartı almaya çalış..
bende merak ettim detoks sonucunu

canım öyle zor olur..
en yakın zamanda bir tartı almaya çalış..
bende merak ettim detoks sonucunu

Evet canım ya almak şart oldu.. ögrenir ögrenmez yazarim..Zaten bugün detoksun 2.günü. yarın tartılırım.. ama çok başim dónüyor var ya... uzun bisüre detoks fln yapmıcam...

merhabalar kizlar bu hafta acayip yogun gecti, kayinvalidemler geldiler 3 ay beraberiz bildirim yapip hemen kacacagimx pazartesiden ititaberen yine duzenli girerim insallah opuldunuzzz....

başlangıç: 82.5
geçen hafta :77.6
bu hafta :76.9
giden :0.5
gelen: 0
toplam giden : 5.6
Hedef: 60

menüm aynı şekrlerrr yazmıya lüzüm yok
çarşambaya kadr böyle devam edicek:120:
2.5lt su
1 saat salonda spor bugün ağırlık çalıştım hiçbiyerimi hissetmiyorumm:94::94:

hm bilmem olmuştur herhalde canım
öncedende şaka yapmıştı sanırım biarkadaşın
kızınca çokmu teoki veriyorsun canım seninle uğraşmayı seviyorlar sanırım
bazı insanlar öyle, karşısındaki kızınca üzülünce mutlu olurlar işte

kızlar
bana özel mesaj atanları listeye alacağım
dediğim gibi mesaj atamayanların bildirimini rica ederlerse mesaj hakkı olanlar yapabilir
sonra ben neden listede yokum diye düşünmeyin
gözümüzden kaçabilir çünkü
yarın sabah yaparım inşallah listeyi
iyi geceler

canım geçen hafta kaçtın bu hafta kaç kilosun kaç kg geldi yada gitti onuda yazman gerekiyo..

ilk bildirimim canım bu geçen hafta tartılmamıştım bu hafta listede olmucam zaten haftaya listeye girmek için yapyorum bu bildirimi

günaydınnnn şekerlerrr
kahlvaltımı yapıp pazara gidicem cnm müthiş ıspanak çekio inş. kuzu ıspanak bulabilirm

ah kilolar vah kilolar bir zamanlar 60 kiloydum ve kendimi o zamanlar çok kilolu şişman sanardım o zamanlar boşuna üzülmüşüm meğersem daha ne kilolar alacakmışımşimdi 76 kiloyum yeni doğum yaptım 2 ay oldu nasıl vereceğim bu kilları bilmiyorum. hamileleik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık L beden alıyorum herşeyi ama ümitliyim en azından ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…