Hepimiz aynı durumdaydık canım, buraya gelince kilolar gidiyor emin olabilirsin, bizleri takip et.Öncelikleah kilolar vah kilolar bir zamanlar 60 kiloydum ve kendimi o zamanlar çok kilolu şişman sanardım o zamanlar boşuna üzülmüşüm meğersem daha ne kilolar alacakmışımşimdi 76 kiloyum yeni doğum yaptım 2 ay oldu nasıl vereceğim bu kilları bilmiyorum. hamileleik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık L beden alıyorum herşeyi ama ümitliyim en azından ümit ediyorum
Günaydın canım, ben işteyim, sen nasılsın? Öğleden sonra çıkarız işte, evde işler beni bekler öyle işte.günaydın kızlar nasılsınız bugün.
Bir sandviç ekmeği mi sadece kahvaltın canım?bende buradayim sabah:1sandvic ekmegi 1turk kahvesiyle(ama 72.9olduuu
Anlamadım, diyetisyene mi gidiyorsun canım?evet simdilik bu 10gun kaldi bitmesine
hayir daha o.ce gittim ama artik gitmiyorum isvec diyetindeyim anlatmistim bu aralar moralim cok bozuk acil kilo vermek istiyorum sonra normal ve saglikli bir diyet yapacagim insAnlamadım, diyetisyene mi gidiyorsun canım?
Hııı anladım canım.hayir daha o.ce gittim ama artik gitmiyorum isvec diyetindeyim anlatmistim bu aralar moralim cok bozuk acil kilo vermek istiyorum sonra normal ve saglikli bir diyet yapacagim ins
Ben 62.9 kilo, 1.55 cm boydayım canım, Antalya'dayım.sen kac kilosun telefondan giriyorum suan cizergeler falan gorunmuyor istanbuldanmisin?ayy bende ne merakliymisim:))
evet canım bır karısıklık olmus ....tebrık edrım ..ben kılo alınca gozum dondu herkesın saçını cekmışım..........Canım mineyle biz vermiştik ama bizim de saçımızı çekmişin, neyseki önceki haftalara sayalım
anaaam hadi biz aldıkta diğer kışcelerin ne suçu vardı
kimsede saç baş bırakmamışsın
senin sanki menülerin iyiydi diye hatırlıyorum canım...:44:
mınenın dedıgı dogru olabılır sakalara çok tepkı verıyorsan boyle seylerle ugrasarak mutlu olan ınsanlar var..ben onlara genelde rahatsız dıyorum....sınırlerım cok bozuk
ısyerındekılerden nefret edıyorum
dun ısyerıne bır telefon geldı ıste tehdıt felan ettı benı ve yanımda calısan cocugu
sonra bı ogrendık kı bızım ısyerınden bırıymıs aklınca saka yapmısmıs
gerızekalı az oncede ogrendım kı ısyerınden bırkac kısıyle bulusmuslar kesın
hep beraber boyl bır sacmalık yaptılar bos bos gulduler bos ınsanlar
sonra esımede soylemıs bıde yapan kısı ben yaptım dıye tabı korktu heralde
ısten cıkarılcak dıye dogal olarakta esım cok kızmıs hep benım bır acıgımı yakalamaya calısıyolar
anlamıyorum bu ınsanları ben
hepsı oyle degl genellemek ıstemıyorum ama cogu bu sekıl
sız olsanız kızmazmıydınız:26::26:
az bir fazlan kalmis 8 kilo falan benim daha cook var.1.64 boyum kilom 72.9 ayrica 28 yasindayim kilo vermek icin son sanslarim 30 dan sonra daha zor oluyormusHııı anladım canım.
Ben 62.9 kilo, 1.55 cm boydayım canım, Antalya'dayım.
Canım ben 36 yaşındayım, geçen yıl toplamda 10 kg.verdim, istedikten sonra herşey kolay, istemekten geçiyor, sen de eminim en kısa zamanda vericeksin istediğin kiloyu, ben çıkıyorum bu arada, herkese iyi hafta sonları.az bir fazlan kalmis 8 kilo falan benim daha cook var.1.64 boyum kilom 72.9 ayrica 28 yasindayim kilo vermek icin son sanslarim 30 dan sonra daha zor oluyormus
merhabalar kizlar bu hafta acayip yogun gecti, kayinvalidemler geldiler 3 ay beraberiz bildirim yapip hemen kacacagimx pazartesiden ititaberen yine duzenli girerim insallah opuldunuzzz....
başlangıç: 82.5
geçen hafta :77.6
bu hafta :76.9
giden :0.5
gelen: 0
toplam giden : 5.6
Hedef: 60
Günaydın canım, ben işteyim, sen nasılsın? Öğleden sonra çıkarız işte, evde işler beni bekler öyle işte.
Bir sandviç ekmeği mi sadece kahvaltın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?