70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cnm demir eksıklıgı varsa ısırgan otu çayı ve pekmezi öneririm gercekten 1 aya kadar faydasını gorursun bı dene ıstersen

Canım evet 2005' ten beri demir eksikliği var, yükseliyor sonra hop düşüyor yine.
Ferritin düşük benim, normali 10-150 mi neymiş. Bendeki değer 5
Isırgan otunu bilmiyordum çok sağol, denerim
Pekmezi de tırsıyorum diyeti bozar falan diye

bende aynı şekilde dün regl oldum akşama doğru, ama ben perşembede aynıydım
bende dün akşam tatlı yaptım dolapta kabak vardı bir haftadır, yazık olmasın diye dedim hadi cuma yap, eşimde arabayı sanayiye götürmüştü gelirken tatlı almış, bende yedimde yedim, bu gün dedim belki birileri gelir ikram ederim kimse gelmedi, biraz daha yedim, eşime diyorum bitirde bari, yarına kalmasın çok yedimm çokkk

Slm kizlar bende bu gruba national istiyorum gelin birlikte verelim kilolatimizi ben suan70.8 kiloyum hedef kilom 50 ve cok istiyorum zayiflamayi uc ay once zayifladim 63 Olsun Simdi gene aldim duzensiz yemekten Venise alirmisiniz bu gruba acaba Bertin mélasse kilo oldumu yazabilirim motife kadin birbirimize destek olalim hadi

Canim eline saglik, yanliz benim bu hafya giden 500 oraya 700 yazmissin....

Günaydin kizlar ben bu hafta sIk gelemiycem bi hafta evdeyim ara ara gelmeye calisirim birde bi kac gündür kafama takiyorum bizim sekretär beni baska odaya atacak 4 kisilik degil 2 kisi olacagiz odada ama hem dip kösede bütün isarkadaslarindan uzakda hemde yanina oturacagim kadin cok ters birisi hem irkci hemde alkolik mahsus yapiyor sekretärde bana gicikligina herseye ok demiyorum yagcilik yapmiyorum dikleniyorum diye beni gözden uzak biryere atacak iyice kötülesti bosuna kingkong demiyoruz ona isim rahat diye cekiyorum ama nereye kadar dayanirim bilmiyorum bu sahte insanlarin arasinda cok yiprattiyorlar beni

öyle saka mi olur dengesiz ya siz polisi arasaydiniz herseyinde bi siniri var
Evde tartim yok, eczaneye gidiyordum hep bugün dışarısı kar.. gidebilirsem gidicem ama... ankara bugün bembeyaz çok güzel
geçen hafta 69.5 tum...
ne güzel benim oglisde anne kar yagsada kardan adam yapsak diyor ama bizimde bugün yagmaya basladi
ne güzel gecen hafta 6lilari görmüssün devami gelir insallah
Hep bahane, hep bahane

merhaba canim niye keyfin yokki canim :26:
neye sinirlendin canım :26:

ben de bildirim yapayım.. ilk bildirim olcak..
başlangıç:73
bu hafta:63.6
hedef:58
yaptim da yemediler diye sinirlendim betülcüm
kolay gelsin canim sen amerikadaydin dimi kayinvaldengil türkiyede mi kaliyorlar normalde :26:
ben de zayıflamak istiyorum... gaza gelmem lazım.
hosgeldin canim
menüm aynı şekrlerrr yazmıya lüzüm yok
çarşambaya kadr böyle devam edicek:120:
2.5lt su
1 saat salonda spor bugün ağırlık çalıştım hiçbiyerimi hissetmiyorumm:94::94:

gel gitler yaşayan bir kilom var beni de alın aranıza lütfen
hosgeldin canim
yeni dogum yapmissin ilk 6 ay kendiliginden biraz gider canim emziriyormussun bebissini :26:

Sabah kalkıyorum 77 akşam yatarken 78 Ne zaman incem 76 ya ki( Çokda yemiyorum oysa:/ Evde hangi sporu uyguluyorsunuz..Spor salonuna gitcem ben galiba...
canim bende tartiliyorum sIk ama sabah aksam tartilma sabah tartildinmi dogrudun ama aksama su iciyorsun yemek yiyorsun yani ozamanki rakam sayilmaz ben aksamlari tartilmaya korkarim en az 1-2 kilo hep fazla gösterir :18:

elline saglik minem berenvildan canim tebrikler 1incisin bu hafta
bende de kansizlik var ama doktor bana gelcek benim gittigim yok annem pekmez ye deyip duruyor ama hem pekmezi sevmiyorum hem bide kilo aldirirmi diye de korkuyorum sen denedinmi canim pekmezle :26:
gecmis olsun canim
regl maduru minem
3000 mekik mi :18:
Zırt pırt üstüne çıkmakdan tartım kafayı yedi:122:

bende birsey atmayi sevmiyorum benim migdeye gidiyor baskasi yemeyince o yüzden su aralar eve hic birsey sokmamaya calisiyorum
hosgeldin canim

cnm kahvaltıda 1 tatlı kasıgı pekmez yıyebılırsın ozellıkle dıyetısyenler demır eksıklıgı olanlara kahvaltıda 1 tatlı kasıgı yemelerını onerıyolar

Günaydın kızlar.
31 aralıkta Dukan diyetine başlıyorum Maaşımı almayı bekliyorum
5 gün atak evresi yapıcam. Sonra sebzeye geçicem
Önce protein mucizesiyle bi kilolar gitsin moral gelsin değil mi
Kimler kaldı eskilerden bilemiyorum ama bugün Suzişin mesajını gördüm ondan eminim

bende de kansizlik var ama doktor bana gelcek benim gittigim yok annem pekmez ye deyip duruyor ama hem pekmezi sevmiyorum hem bide kilo aldirirmi diye de korkuyorum sen denedinmi canim pekmezle :26:

Canım pekmezden tırsıyorum ben, diyetisyene kansızlık olduğunu söylediğim zaman sadece sabahları çay ve sütü yasakladı ve bir yumurta ye dedi. Ara öğüne de 3 5 tane kuru üzüm verdi. Pekmez iç falan demedi, o yüzden çekiniyorum. Ama kuru üzümle falan yükselmiyor benim. İlaca devam hep

cnm kahvaltıda 1 tatlı kasıgı pekmez yıyebılırsın ozellıkle dıyetısyenler demır eksıklıgı olanlara kahvaltıda 1 tatlı kasıgı yemelerını onerıyolar

Bilemiyorum ki canım pekmez bana öyle çok faydalı bir şey gibi gelmiyor hiç, araştırmak lazım. Faydalıysa mecbur içeceğiz

Bugünkü menüm:
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (nar, portakal, mandalina)

Ara 3 hurma

Öğlen 8 yk bezelye, 4 yk yoğurt, salata

Ara bilemiyorum henüz ama meyve yemem sabah meyve suyu içtim bol bol, muhtemelen tahıllı galeta yerim

Akşam 1 çipura-fırında, bol salata

Bu kadarrr, hepinize güzel pazarlar şimdi gidip türk kahvesi yapayımmm

ohhh ye ne olur yeee bu hafta senın gecmem gerek yede bol bol yağ olsun.......ohhhhhhh

bugun ku menum kızlar dıyetısyen tavsıyesı......kendınıze ıyı bakın ıyı pazarlar....
sabah
domates
2dilim peynır
acık cay
1 yumurta

ara
mandalına

öğle
8yk.etlı nohut
1 dilim ekmek uno denge
salata
1 kase cacık

ara
1kase yoğurt

akşam

6-8yk.etlı nohut
salata
1kase cacık
1 dilim onu denge

ara
2 adet mandalına

ılavler:3-4 lt su,1 bardak yeşıl cay....

ssende dağıt canım komşularına
hem onlarda nasiplensin hemde sana zararı olmasın
hoşgeldin aramıza
yurt dışındanmısın?
Canim eline saglik, yanliz benim bu hafya giden 500 oraya 700 yazmissin....
geçmişe gidersen biraz orayada yazdım canım
geçen haftayla bu haftaki verdiğin kiloların arası 700 gr ben yanlış hesapladın sanırım diye öyle yazdım
insanlar bigarip çok dikleşirsin burnundan getirirler sesini çıkarmazsın yine uğraşırlar
bende biraz sakinimdir öyle ters çıkışamam üzerler o yüzden beni

gün içinde aktif olan daha çok olur
ben varım ama uyku gözümden akıyor
hoşgeldin aramıza
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Hoşbulduum :) Bana biraz buranın sisteminden bahseder misiniz? :)

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız bende 71 ile 72 arası gidip geliyorum.benimde hedefim 60kg
2 ay öncesinde tam 76.8 kg dım koşarak ve egzersizler yaparak bu kiloma düştüm ve daha da vermem gerek

Ayran detoksumun sonucu 1.300 gr.
başlangıç 90
gecen hafta 69.5
bu hafta 68.2
giden 1.300
toplam giden 22 kilo
hedef 62
gazamız mübarek olsun cümleten
yaza şöyle dal gibi kalıp deli gibi alışveriş yapmak istiyorum inş..

selam kızlar, uğrayamıyorum bu aralar yine minik canavar yüzünden.. o kadar yorgun ve uykusuzum ki .. (( bir hayırsever bu canavarı bu akşam biz uyuturuz sen bu gece uyu desel, yorgan yastık istemem valla oturduğum yerde yine uyurum.. :)
diyet yapamamama rağmen gram gram da olsa gidiyor kilolar. ama yine de siz bana uymayın, kaçamak yapmayın e mi.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…