70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canım saol diyerek ilk cevabı veriyim :))

bende dün bi pantolon aldım dar paça :)) bugünde hemencik giydim üstüne çizme ile :)) Çok zayıflamadım ama olsun zevkini alıyorum :))

aa gecmıs olsun canım
hayırdır
iyiyim canım saol diyerek ilk cevabı veriyim :))

bende dün bi pantolon aldım dar paça :)) bugünde hemencik giydim üstüne çizme ile :)) Çok zayıflamadım ama olsun zevkini alıyorum :))

tsk ederım
azcıkta versen o zevk apayrı bır sey
ben hala yasıyorum o mutlulugu doyamıorum alısverıs yapmaya
bırde su son kılolarımı versem
bende bugun sıyah pantlon sıyah bluz gıydım nasıl zayıf gosterdı anlatamam
eee sıyahın ozellıgı buda

sen zaten 67,8 ile benden 7 kg fln azsın :)) siya pant. ve tişörtte hemen hemen 3-4 kg az gösteriyo :)))

canım benim bebiş olmuyo laporosopi ameliyatı olcam geçen ay olcaktım , adet bitiminde olmam gerekiyo bu ameliyatı, ben adet oldum aynı zamanda faranjit oldum.. bu ay yine adet olmadan 4 gün önce boğazım şişti hala iltihabı kurumadı ama bakalım ne dicek doktor çarşamba yada perşembe gidicem işte kısmet ne dicekler belki olamadan geri dönerim yine (

menu

sabah
1 bucuk dılım ekmek
azcık peynır 3 zeytın
domates salatalık cay

ara

2 kayısı
2 cevız yesılcay

oglen

az corba
et doner
ayran 1 dılım ekmek

ara

2 form bıskuvı
yesılcay

aksam

1 bıberdolması
salata
yogurt

ara

meyve

2 . 2bucuk lt su

cok uzuluyorum cocugu olmayanlara benım abımlerınde olmuyo
7 yıllık evlıler cok ıstıyolr olmuyor ıste
cok uzuluyoruz hepımızde yengemın gobek delıgınden gırerek baktılar nedenıne
buyuk bır problemde yok olacak dıyor doktorlar ama yok hala
allahım kımseye yasatmasın

Sabah kalkıyorum 77 akşam yatarken 78 Ne zaman incem 76 ya ki( Çokda yemiyorum oysa:/ Evde hangi sporu uyguluyorsunuz..Spor salonuna gitcem ben galiba...
Leslie, Jillian onları yapıyorum ben canım.

eline sağlık canım, kilo veren kızlara tebriklerrr.

Ay 1 haftadır kendimi tuttum ama bugün dayanamadım Akşam yemeği yerine 1 Dilim browninin yarısını yedim
Ay hafta sonu bende cozuttum.

bu gidişle 10000-20000 çekmem gerekecek

evet yaaa
hiç hissettirmedi gelirken ama psikolojikmidir nedir tatlı yemek istiyorum hep
canım istemesede yiyorum daha doğrusu
Bende de oluyor o maalesef, tatlı krizleri :18: :18:

Ohhh afiyet olsun

hoşgeldin canım.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız bende 71 ile 72 arası gidip geliyorum.benimde hedefim 60kg
2 ay öncesinde tam 76.8 kg dım koşarak ve egzersizler yaparak bu kiloma düştüm ve daha da vermem gerek
hoşgeldinnnn

Tebriklerrrr

İradene sağlık, çok güzel kilo vermişsin, devamını da getiririz hep beraber burada inşallah.

Darısı herkesn başına, sana da tekrar tebrikler

yarışmalar ne zaman oluyor kızlar bir de bu kilo gösergeleri var ya nasıl yapıonuz
Biz de cuma günleri liste çıkıyor canım, yarışmalar bizde değil.

evdeki baklavaları napcam ben yaaaa
çöpe atsam yazık günah
yesem bana yazık günah

üffffffffffffffffff
Yedin mi kızzz

Bu sefer olcak sizin diyet, hadi bakalım iradene sağlık, darısı bizlerin başına.

Sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum canım, sağlıcakla tekrar buraya gelirsin inşallah çabucak.

Günaydın kızlarrr,
Haftasonu maduresi olarak ben de geldim, maalesef çozuttum, dövün beni, pişmanımmmm:18: :18:
Umarım sizler çok cozutmamışınızdır.

gunaydın canım
evet evet olacak bu sefer allahın ıznıyle

işte aynısı galiba bana yapılcak olanda.. göbek deliğinden ve kasıklardan gircekler... inşallah hayırlı sonuçlarla çıkabiliriz....allah tüm çocuğu olmayanlara nasip etsin... bu psikoloji anlatılcak gibi değil neler görüp neler yaşıyosun. hastane koridorları defalarca başına yıkılıyo ... yaşlı başlı kadınlar kırmızı elmalı cadı gibi bekliyo seni.. sendemi kısırsın die utanmadan sorabiliyolar... bunlar gibi birsürü olay... allah herkezin yardımcısı olsun keşke tek derdim kilo olsaydı inanın çokta umrumda olmazdı bu sefer... benim tek derdim şu an kilolarıma kafayı takıp rahatlamak :)) tuhaf gelebilir yaşamayana ama öyle işte başka uğraş bulmam gerekiyo...

bana gonder bana resmen tatlı aserıyorum
Kızzzz çarşamba doktora gitcen, yemeeeee

Benim de dayımların yok, ilk evlendiklerinde yengemde kist var ameliyat olması lazım dediler, ameliyat da oldu ama yine de çocukları olmadı, dayım 46 yaşında, artık bu saatten sonra da olmaz sanırım, onlar da kabullendiler sanırım. allah kimseye yaşatmasın ama gerçekten zor bir durum.

Allah dediğin gibi kimseye yaşatmasın canım, inşallah rabbim de sana gönlüne göre versin canım. Tuhaf gelmiyor bana canım, etrafımda çocuğu olmayan kimseler var, biliyorum ne denli zor olduğunu, sen de inşallah kavuşursun bebeciğine bir gün.

Günaydın kızlarrr,
Haftasonu maduresi olarak ben de geldim, maalesef çozuttum, dövün beni, pişmanımmmm:18: :18:
Umarım sizler çok cozutmamışınızdır.

olsun ya hafta sonları ufak kaçamaklara yer var :)

canım allah şifa versin hiç bişey için geç deil hiç ummadığın anda oluverirmiş öyle diyo olanlar :) kısmetimizde bu varsa bunuda yaşıycaz napalım... kader bu ,herkesin herşeyi olmuyo işte ...

Teşekkür ederim çok saolun ...

evet canım aynısı
zor bır operasyon degıl dıye bılıyorum
ıns sende kolay atlatırsın ve hayırlısıyla bebegın olur
benı her aradıklarında ben bıle heycan yapıyorum hamıleyım dıyecek dye
ona soramıyorum uzulur dıye hep abıme soruyorum
bız bu kadar uzuluyorsak yasan kımbılır ne kadar uzulur
allahım yardımcınız olsun
he bırde allahım olafları soyleyenlerede akıl versın ne denırkı baska

yemıyorum yemıcem

Sıkma canını bakalım canım, hepimiz bir şekilde bişeylere katlanıyoruz yaşadığımız zamanda, sen yurtdışındasın diye sıkıntı yaşıyorsun belki,ama emin ol kendi vatandaşımızın da hiç farkı yok, öyle bir dünyadayız ki, herkes hep bana davasında, bencillik almış başını gidiyor, ama dediğin gibi hep sabır hep sabır diyoruz, Rabbim hayırlı kimselerle karşılaştırsın hepimizi

yemıyorum yemıcem
Ben de akşam milföylü börek yaptım, zaten cumartesi-pazar yediğimin haddi hesabı yok, bir tek ona hayır diyebildim, sabah güzelce tam buğday ekmeği-peynir-zeytin-yeşillikle kahvaltımı yapıp geldim
Ah bir de spora başlayabilsem, hep yapayım yapayım diyorum totoyu kaldıramıyom bi türlü

eminim abinde çok üzülüyodur.Yengenede sorsan arada mutlu olur onu düşündüğünü hisseder en azından..ama senin gibi anlayışlı olamayanlar çok oluyo.. benim görümcem ' siz bizim çocuklarımıza kızarsınız ha yaramaz diye allahta size vermez işte böyle HAHAHA ' diye kahkaha attı suratıma.... gelde örümcek görümce deme işte :))

diyorum hep bazen çocuğunun olmamasından çok çevre öldürüyo seni...
neyse sabah saba derdimle boğmıyım sizide afedersiniz...

şimdi ben sabah iki tane ev poğçası peynir salatalık yedim:) şimdi çekin benim saçımı başımı poğçalar yüzünden :))

Son düzenleme:
memnuniyetle saç çekilir Yeter mi canikom

bende oyle
yok yanı sporu sokamıyorum bırturlu hayatıma

ben ıyı gorumceyım sanırım
o benım ne kadar dusundugumu bılır zaten cnm
hamle kalsam ılk arayacagım ınsansın der hep bana
neler almamkı canım yegenıme ayy allahım olur ıns hayırlısı ıle
bırısı sac cekmemı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…