Çok güzel menü canım bu , merak etme hepimiz bi duraksama dönemi yaşadık, toplarlanıcaz bu yaza kadar :13:
Dğer günler nasıl:26:
evet aklıma gelmemişti kahvaltıda alternatıf roka maydanoz gibi şeylerle sandviçimi renklendirebileceğim,teşekkür ederim...Ama yumurta yaklaşık 15 yıldır yemiyorum
Görmemiştim canım, neyse sağlık olsun, spor yapmışsın en azından.
yukarıdaki mesajımı görmedin sanırım :18:
bu hafta iyi gitmiyorum o yüzden :26:
neyse düzelecek inşallah pes etmek yok
mıhlamayı biliyorum annem karadenizli çokta severim
çok basit mısır ununu bol tereyağında kavuruyorsun çok yakmadan
sonra yavaş yavaş su ekliyorsun bide peynir
biz kaşarla yapıyoruz ama onların tuzsuz peynirleri var çektikçe sünüyor
çok lezzetli bakır sahanda yapacaksın dibi tutacak
oooh missss
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 7 ay önce sezaryan oldum hamileliğimde 30 kilo almıştım 15 ini verdim 15 i kaldı şuan 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum çocuktan dolayı ben spora vaktim yok sadece akşamları 6 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemesem işe yarar mı acaba 2 gündür başladım zaten bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
bende katılıyorum sanakızlar alıntıları yapamadım aklımda kaldığınca cvplıyım :))
bağışıklık sistemimi çözemedim aslında yumurta tavuk et bunları bolca yerim ,yeşilliğede bayılırım.. fast food(hamburger,pizza,...) tarzıçok tüketmem, çorbamı hep içerim...benim tek derdim yemeklerden sonraki cipsler kolalar ve bisküviler
menüleri paylaşan arkadaşlarda aslında kötü deil hepsi güzel... ama işte aradaki ufak tefek cıslar bozuyo moralimizi... ama onlarsızda hayat olmazki herkez yerken biz bakcazmı.. tabi arada olcak önemli olan ertesi öğün ile dengeliycez...
mesela ben bugün partide cısslardan yiyebilmek için öğlen çorba içerim sebze yemeği varsa ekmeksiz 2-3 kaşık yerim yeter :))
kahvaltın güzelkahvaltım..
1 duble bardak ılık su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay
ara
5-6 fındık..
öğle ve akşam belli deil yedikce yazarım ins kızlar
bundna sonra hep sizinleyim insss
bizde pek spor yapamıyoruz canımmerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 7 ay önce sezaryan oldum hamileliğimde 30 kilo almıştım 15 ini verdim 15 i kaldı şuan 73 kiloyum ve zayıflamak istiyorum çocuktan dolayı ben spora vaktim yok sadece akşamları 6 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemesem işe yarar mı acaba 2 gündür başladım zaten bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
ayy o süper sebze yemeği ne merak ettimkızlaarr çok acıktım yaa süper bi sebze yemeği var öğlene... 4-5 kaşık ekmeksiz onu yiyim diyorm..akşamki partide istediğim gibi yiyemem yoksa :)
eheeheeeeemenu falan yok...bugun kacamak gunumu ne...:26::26::26::26::26::26::26:
az önce bir tabak tereyğlı pilav yedim.....çok attım tutttum galiba tartı gününe 2 gün kala cozuttum resmen..minecimmm seni önden alayım..bu hafta bende tık yok sanırım...............
afiyet olsun çok kaçırmamışsın hadiibende attım tuttm yemicem die gittim bütün herşeyden yedim
bir kepçe çorba 5 kaşık sebze yemeği
bir dilim börek
salata
ayran
geçmiş olsun canımslm kızlar 3-4 gündür yazamıyorum. babanem düştü kalcası kırılmış. gecen sene aynı gün diğer kalcası kırılmıştı. hastanede ameliyat olcak onla uğraşıyoruz. dün ayran diyetine başladım. dün 72.700 bugün 72 olmuşum. yılbaşına kadar 6lı rakamları görmek istiyordum ama imkansız. şubata kadar hedef 68 inşlhh görürüm ya. tarsusa gidicez ve ordakilerin ne kadar zayıflamışsın demelerini istiyorum. en son 75kilodayken görmüşlerdi beni. inşllh 68 olurum. şubat 1 kadar 6 kilo verebilirmiyim sizce.
slm kızlar 3-4 gündür yazamıyorum. babanem düştü kalcası kırılmış. gecen sene aynı gün diğer kalcası kırılmıştı. hastanede ameliyat olcak onla uğraşıyoruz. dün ayran diyetine başladım. dün 72.700 bugün 72 olmuşum. yılbaşına kadar 6lı rakamları görmek istiyordum ama imkansız. şubata kadar hedef 68 inşlhh görürüm ya. tarsusa gidicez ve ordakilerin ne kadar zayıflamışsın demelerini istiyorum. en son 75kilodayken görmüşlerdi beni. inşllh 68 olurum. şubat 1 kadar 6 kilo verebilirmiyim sizce.
kızlar akşama ne yemeğiniz var
pazartesi-salı eşim halı saha maçına gidiyor
yemek yemiyor gitmedende, geldikten sonrada
benim için rahatlık oluyor ama diğer günlerde güzel yemekler yapma ihtiyacı hissediyorum
yapmazsamda iki gündür yemek yemiyorum falan diyor zaten
ben o iki gün sebze yiyorum ama eşimin arası yok sebzeyle, ana yemek olarak görmez yanii
ne önerirsiniz?
susamlı tavuk diye bişey buldum ama susam yağlı yaa zararı olurmu sizce bana
bence bugün yeme canım
yada susamlarını yeme
susamda kalori çok
kızlar akşama ne yemeğiniz var
pazartesi-salı eşim halı saha maçına gidiyor
yemek yemiyor gitmedende, geldikten sonrada
benim için rahatlık oluyor ama diğer günlerde güzel yemekler yapma ihtiyacı hissediyorum
yapmazsamda iki gündür yemek yemiyorum falan diyor zaten
ben o iki gün sebze yiyorum ama eşimin arası yok sebzeyle, ana yemek olarak görmez yanii
ne önerirsiniz?
susamlı tavuk diye bişey buldum ama susam yağlı yaa zararı olurmu sizce bana
babaannene geçmiş olsun canım..
ayran detoksu bende yapıcamda tembelliğimden malzemeleri hazırlamadım
haftaya kaldı artık...
allahtan öğlen derdim yokcanım benim eşimde sebze sevmiyor.sebzeyi yiyince daha cabuk açıkıyorum diyor. ona ayrı yemek yapıyorum. eşimin okulu evimize 3dk uzaklıta öğlenleride eve yemeğe geliyor. öğlenle akşam aynı yemeği yemeyi sevmiyor bide. benim içinde çok zor oluyor. alıştırıyorum yavaş yavaş 2öğünde aynı yemek yemesini. bende bugün eşime patatesli bezelyeli fırında tavuk yaptım yanınada pilav yeter.
daha önce yapmıştım 3 kez memnun kalmıştımcanım benim eşimde sebze sevmiyor.sebzeyi yiyince daha cabuk açıkıyorum diyor. ona ayrı yemek yapıyorum. eşimin okulu evimize 3dk uzaklıta öğlenleride eve yemeğe geliyor. öğlenle akşam aynı yemeği yemeyi sevmiyor bide. benim içinde çok zor oluyor. alıştırıyorum yavaş yavaş 2öğünde aynı yemek yemesini. bende bugün eşime patatesli bezelyeli fırında tavuk yaptım yanınada pilav yeter.
yap canım ayran detoksu çok iyi oluyor.
bence bugün yeme canım
yada susamlarını yeme
susamda kalori çok
hmm ama okadar çok değil zararı olurmu dersin
yani susama bulayıp fırında kızartsam dedim ama
olmazmı dersin?
ne yapacağım ozaman ona karar vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?