70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de buraya yazıyorum uyku önemli diye de son zamanlarda gece 3-4 gibi anca uyuyorum
düzensiz bi hayatım olmaya başladı
dilek de zor zamanlar geçiriyor sanırım dün faceden yazıştık da sen yazınca ben de baktım dondurmuş sanırım

Maşallah diyelim nazar değmesin.Bu 10 kiloyu ne kadar sürede verdin ve neler yaptın kısaca anlatabilir misin

geçen sene geldim ben buraya ortalama 2.5-3 ayda gitti sanırım 10 kilo.. ama ben pek düzenli diyet yapamadım sürekli kaçamaklarım olurdu da işte abur cubur çok yiyen biriydim onları kesince gitti bi şekilde şükür. uzun zamandır 63 civarında takılı kaldım bozdum diyeti bulduğumu yedim de kilom pek değişmedi. artık 58 olmak istiyorum daha düzenli olcam inşallah bunun için..

kizlar aralarda gelip anca yazdiklarinizi okudum
ne oldu simdi esleme yapiyormuyuz
benim bir esim olacakmi

bazen çalışmak zoruma gidiyorda sizleride görünce kendime kızıyorum nankör diyorum..
Allah kolaylık versin canım...
Sağolasın canım.

Ayyy söylerken bile korkunç geliyorrr
selam canlarım

başlangıç:73
geçen hafta:63.6
bu hafta:62.2
giden:1400 gram
toplamda giden:10.8
hedef:58

herkese iyi akşamlar iyi tatiller
Tatil miBen yarın da çalışıyomNeyse buna da şükür bir işim var ve çalışıyorumPozitif olmam lazım, mutlu olmam lazım

sen sevdicekle ne yaptın hallettinizmi sorunları canım, düğün varmı
vlla öyle böyle bir sene geçti birbirimizi burda tanıyoruz herksiz aşağı yukarı huyunu suyunu zayıflmak için buluştuk bu
ortamda güzel dostluklar da kurduk
dilo evet o bugünlerde sıkıntıda
sanırım o yüzden gelemiyo
ama eminim toparlanıp gelicektir canım

bildirim vereyimm...

başlangıç kilo:76,6
geçen hafta:75,5
bu hafta:74,5ım
giden kilo:1 kg
toplam giden:2100gr
hedef kilo:55 inşallah...
ayyyyyyy masallah boyle guzel kilo verenleri gorunce yakasina yapisip nasil verdin banada anlat diyesin geliyor
canim hediye isini ne yaptinnn

insallah bende 70 istiyorum ama nasil

bu arada yazim duzeldi yeniden yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım biz ayrıldık.. 2 ay kadar oldu. halledilebilecek sorunlar değildi.. aileler de kabullendi artık bi şekilde. zor oluyor bu dönemler ondan dileği çok iyi anlıyorum inşallah en yakın zamanda atlatır gelir buralara.. evet uzun zaman oldu burda birbirimizi tanıyalı.. çok şükür kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyoruz sadece kilo değil her konuda yardımcı oluyoruz birbirimize.. hepinizi tanıdığım için çok mutluyum

firsat buldukca geliyorum
ikizler bu hafta hastaydi evde
kucuk mercimegimde kucak delisi
ama bir ayagim burda merak etmeyin

Ayyy tatlım ya kusura bakma hatırlatıım bilmeden
çok özür dilerim
Daha öncede söyleiştim canım herşeyin hayırlısı
zaten hayırlı değilse bir ömür mutlu olamıyacaksan aşkta sevgide yetmiyor bir yere kadar
bende hayatımda zor kararlar verdim
ama mantığımla hareket ettim
çok şükür hamd olsun mutluyum
bazen kalbinin değil beyninin gittiği yere
doğru kürek çekmek gerekiyor canım benim
bende sizleri tanıdığıma çok memnunum

kızlar ben kaçıyorum
akşam tekrar girmye çalışcam
henüz menümüde yazmadım
gelince yazarım inşallah
hepinizi öpüyorum
akşam yemeğinde fazla kaçırmayın olurmu
umahhhhhh

sorun değil canım nolcak alıştım artık
evet maalesef bazen beynin dediği yere gitmek gerekiyor bu durum ne kadar acı verse de.. çok şükür yanlış bi karar almadığımı düşünüyorum babam da böyle düşünüyor o yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum. hayırlısı buymuş demek.. ilerde mutlu olmayı diliyorum ben de artık.. her şeyin hayırlısı..

slm kızlar cok mutsuzum 1 haftadır bır kek dısında bır kacamagım olmadıgı halde sadece 100 gr vermısım reeglının sonuna yaklastım ama hala sıslık varmıdır

slm kızlar cok mutsuzum 1 haftadır bır kek dısında bır kacamagım olmadıgı halde sadece 100 gr vermısım reeglının sonuna yaklastım ama hala sıslık varmıdır

merhaba canım, normalde bu konuyu takip etmiyordum ama incelerken yorumunu gördüm ve üzgün olmana dayanamadım. üzülmemelisin çünkü tartının söylediğinden ne anladığımız önemli. örneğin ben diyetisyene giderken bazı haftalar kilo vermemiş gözükürdüm. ama yağ-su-kas analiz yapıldığında anlardık ki, yağ oranım azalmış, su ve kas arttığı için tartıda bir değişim olmamış örneğin 500 gr yağ gitmişse 300 gr kas 200 gr su gelmiş gibi üzülme, ayrıca kek kaçamak değil.

Arkadaşlar, muhakkak diyetinizin ilk haftalarında diyetisyene görünmenizi tavsiye ederim. yoksa kendi kendimize veya tv'den netten gördüklerimizle olmuyor. zayıflayalım derken vücudumuza ihtiyaçlarını vermeyi ihmal etmemeliyiz. arkadaşımızın kek örneğinde olduğu gibi, kek diyet yaparken de yenebilir, sık sık olmamakla beraber, yediğimizde meyve hakkımızdan ve ekmek hakkımızdan gider. ara öğün olarak 1 dilim kek yemenin sakıncası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…