70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi düşünmüşün canım doğru diyorsun bence kıymetcim şok diyetlere ara ver ramzanda dinlensin bünyen ondan sonra yaparsın bencede :)

ne güzel yapmışın yaa ben adımsayar alsam bozulur çalışmıo die gün içinde yürüyemiyorum çünkü bütün gün pc karşısında hapsoluyorum moralim bozulur valla adımsayar alsam ama spora başlıcam umarım dizim geçer geçmezsede zorlamandan yaparım belki spor ii gelir :)))

kızlar hade nerdesiniz şulecim merak ettik kilonu hade gelde yaz artıkk :)))

kızlar kızımda kemik zayıflığı var doktorumuz arı sütü önerdi almaya gittiğimde banada arı poleni tavsiye etti satıcı bende biraz araştırdım sabah aç karnına alınan 10gr polen(saf olarak veya m.suyu,süt,yoğurt,su vb.şeylerle karıştırarak)zayıflmaya yardımcı olup diyet esnsında vücudun kaybettiği gücü takviye ediyormuş yorgunluk, halsizliğe karşı da etkili bi besin maddesiymiş biraz daha araştırıp sizlerle paylaşacağım.....

canım bende öyle akşama kadar oturuyorum ama kendime fırsatlar yaratmaya başladım yürümek için...ahh akşamları çalışmasam iftardan sonra yürüyecem ama nerdeee

şimdilik büronun içinde ve işe gelip giderken yürüyebiliyorum ancak

bende işe gidip gelirken yürüyorum ama kesmio tabe içinden hareket etmek gelmio evde zaten yorgun oluyorum tv karşısında yayılıyorum kim yürücekkk :))) işte bende içeri gidip geliom mutfak wc falan kendime yürücek mazeret yaratmaya çalışıom işte :)))

kızlar uzun bi süre giremedim,ama burdayım sonunda:)artık durdu falan diyodumya tekrar vermeye başladım çok mutluyuum opuyorumnanaktan geçen cuma da yazamamıştım kilom 71.7ydi bugünse 70.5yani 1.200 gitti sengözlerimebaksanab hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okumaya çalıştım ama baya vardı hepsini okuyamadım...

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

AYPARCAMM...................67.8......66.5......1.3:hooray:
GÜL_0663...............70.5....69.3.......1.2
DENıZM.....................71.7.......70.5.....1.2
DıLEKRUZGAR.........78.1...77.5.....0.6

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARyerimsenibenyerimseniben

SEDAOZER..............65.5
LOXANDRA..............71
BAYRAV35...............69
MAGRENTA..............65
KıRAZ_Z................73
BURSEFA.................66
WHITEHALL..............68
xZEYNA...................71

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

KIYMET_AY.............79.5...80.5.........1

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ
a.s.a.s.a.s.

BıLGE54......82
CAMAVURANKELEBEK.....

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar giremedim 2 gündür pek keyfim yoktu psikolojim pek iyi değil kalp kırıklarım var, msn bile acmıyorum bu aralar pek neyse geçecek insallah hepsi.bu arada kilom aynı bu hafta 61 kg bursefa 60 demis özgecim ama hedef 60 olduğu icin cizelgemde aslında 61 ama yakın olunca sayılar öyle görünüyor haftaya 60kg insallah artık sizlerden de bir kıpırtı bekliyorum kaç haftadır aynısınız eskilerden kalanlardan ben suan bası cekiyorum takılın vagona artık havalar soğumadan istediğimiz kg ulasalım artık korumaya geçelim istiyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

slm kızlar ben banu beni de alın takıma 79.7 yim inş. sizi uzun süredir takip ediyorum ha gayret kızlar vericez bu kiloları bu takıma katılmak için ne gerekiyor ben aynı zamaqn da 4. takımdayım ama sizlede yazışmak istiyoru olabilir miii???....

Hosgeldin aramiza canim ama bi girersen geri aramizdan cikamassin haberin olsun..
Bak ben geldim 66 kilolardayim halen cikamiyorum topigimizden, bagimlilik yapiyo

Günaydın kızlar.... dün kaç kez açtım cevap yazarken işletmede sorunlar çıktı hep yarıda kaldı cevap yazamadım... bugün öğlene kadar buradayım... biraz çarşı pazar gezicem ondan sonrada...

Bende takilmak istiyorum :))

Sınır yok canım sende katıl.... hehehe

Çok iyi yapmışsın canım.. bende haziran ayında almıştım adımsayar.. şimdilerde kullanmıyorum artık... iş yerinde sadece bilgisayar başında oturuyorsam 700 adım falan atıyorduma anca.. yemek ve wc için oda... iş çıkışı yürüyordum çok iyi oluyordu.. ramazan sonra bende tekrar yürüyeceğim... attığın adımları görünce insan motive oluyor ama yaktığın kalori adımların yanında biraz az geliyor insana... kalori az yakılsada vücut şekle giriyor... çok sevindim senin aıdna canım... birde ben belime takınca daha az sayıyordu içinde bir şey var hareket ettikçe adım sayıyor... ben ayakkabımın yanına takmıştım adımları daha net sayıyordu...

Allah söyletti o zaman canım 60'a ne kaldı zaten... 1 ay önce banada öyle olmuştu canım... hiç yazasım yoktu... k.kya girmiyordum maillere bakmıyordum şimdi geçti artık... inşallah seninde kırıkların geçer daha çok paylaşımda bulunursun.. sen baş vagonsun bizleri şereflendirisin artık paylaşımda bulunarak...

Hoşgeldin canım aramıza... mesaj yazman topiğimize girmen için yeterli zaten... başka topiklerdede yazışabilirsin... herkeze yer var bizim topiğimizde...

canım ne oldu sana yaa bizden uzak kalma buraya yazdıkç.a kafabnı dağıtırsın burda seni dinlicek birsürü kişi var bunu unutma hayat canıı sıkmaya değecek kadar uzun değil bir an önce topla kendini :)

günaydın millet benim gibi cumartesi ameleleri napıolar bakalım heheheh :)))) valla şule haftaya 60a düşer biz gene aynı kiloda kalırız ama artık biz uzun zamandır aynı kiloda kalanlardan bir hareket gelmesi lazım yavaşta olsa aşağı düşmek lazımm artıkk :))))

hayııırrrr en şişkoo benim şu an gurupta benii çekinnn . SEDACIM bumudur liste yap çık hiiiiç deme kızlar nasılsınız nerlerdesin sen katılmıyosun aramıza artık ne oldu kuzum anlat bizlerede. loxandra . magrenta canım bende bilmiyom şekerler ama çok hareketsizim sporda yapamıyom birde annem çok rahatsız onu düşündüğüm zamanlar yemeye vuruyom kendimi moralım bozuksa yerim ben ama sinirliğsem hiiiç yemem nescafe sigara olayına girerim o zaman . o yüzden ne yediğimi bilmiyom ama yapacam elma olayını mutlaka ondada başarılı olamazsam bırakcam tek tipli rejimleri normal yapcam ama onu mutlaka denicem son o kaldı . dün misafirlerim vardı bu gün ben babama gitcem iftara bir eltim kaldı çağırılacak sonra evde normal yicem kimseler çağırmazsa ama belki gittiğim günlerde en azından yemin ederim bozmucam diye onuda denerim yoksa çıldırcam ben

Kiymetcim bu kilo olayini kafana fazla takip takinti haline getirme kuzum, aman ha hasta olursun..
Ayrica sen güclü bir insansin zamaninda verebildiysen okadar kiloyu yine verirsn canimm

Son düzenleme:
Kiymetcim bu kilo olayini kafana fazla takip takinti haline getirme kuzum, aman ha hasta olursun..
Ayrica sen güclü bir insansin zamaninda verebildiysen okadar kiloyu yine verirsn canimm

canım saol aslında zayıflayamazsam gerçekten hasta olcam çünkü bel fıtığım var ve geçen deryalı günlerde çıktı yine doktor belime ben 20 kilo fazlam varsa o 60 kilo oluyomuş yani 1 kilo 3 kilo gibi ağırlık verilirmiş bele doktor bi düşünsenize diyo damacanayı sürekli taşıyo vücudunuz diyo ben kilo aldıkça belim dahada ağrıyo off ya en kısa zamanda vermem lazım işte dediğim gibi en son elma rejimini denicem sonra artık olmazsaki olcak eminim bu sefer ben normale geçerim ama elmadan çok umutluyum hadi hayırlısı

kimseler yok yine çok sıcak istanbul evin içindeyim ama camlardan resmen sıcak hava esiyo eşimi bekliyom gelsin babama iftara gitcez. abimin eşi var babamla kalıyolar dedim balık istiyom abime bakalım akşama yicem ama ben balığı hayatta ekmeksiz yemem. zaten son zamanlar benim için balığıda yasak kaltı ya eylülde tazedir ve uzun bi zaman yemem diye istedi canım.ama pazartesi elmalı rejim.. iftarlarda çorba salata olayına gircem eltimide yarın çağırmayı düşünüyom dahada en azından bir hafta evdeyiz kimselere gitmeden olcak kararlıyım yapcammmmmm ........

arkadaşlar merhaba 82 kilodan 80 kiloya nebildim ancak sonra baktım buralardasınız ben de size katılayım dedim boyum 1.73 hedefim 58 bilmiorum olur mu ya... olsun artık yaa... bi yrden başlamak lazım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…