iyi düşünmüşün canım doğru diyorsun bence kıymetcim şok diyetlere ara ver ramzanda dinlensin bünyen ondan sonra yaparsın bencede :)canım ya,noluyor neden kılo alıyorsun sureklı? valla bana kalırsa sen bu sok dıyetlerı,detoksları yapmazsan daha ıyı olur,en azından kılo almazsın.sen de benım gıbısın dıyet yapıyorum dıye dusundukce daha cok acıkıyorsun,ramazanda kılo vermek hayal gıbı zaten,bosuna ezıyet etme kendıne,dıyet yapmıyorum normal yıycem de,bayramdan sonra da saglıklı beslenmeye baslarsın,yavas yavas zayıflarsın,olmaz mı
çek valla bursefam...yoksa gideceği yok kiloların...ya aslında çokta yemiyorum ama spor yapamadığım için yerimde sayıyorum
bu arada adımsyar aldım kendime...sabah takıyorum akşam çıkartıyorum dün 6000 adım atabildim...bunu hergün artırıcam...osman müftüoğlu demişti kilo vermek için 10.000 adımın altına düşmeyin diye
bende az önce herkes cumaya gidince büronun içinde yarım saat yürüdüm 2000 adım atmışım :lepi:eve giderkende yolumu uzatım gidicem,bari böyle sporu telefi ediyim dimi amazemuszemus
ne güzel yapmışın yaa ben adımsayar alsam bozulur çalışmıo die gün içinde yürüyemiyorum çünkü bütün gün pc karşısında hapsoluyorum moralim bozulur valla adımsayar alsam ama spora başlıcam umarım dizim geçer geçmezsede zorlamandan yaparım belki spor ii gelir :)))
canım bende öyle akşama kadar oturuyorum ama kendime fırsatlar yaratmaya başladım yürümek için...ahh akşamları çalışmasam iftardan sonra yürüyecem ama nerdeee
şimdilik büronun içinde ve işe gelip giderken yürüyebiliyorum ancak
Hosgeldin aramiza canim ama bi girersen geri aramizdan cikamassin haberin olsun..slm kızlar ben banu beni de alın takıma 79.7 yim inş. sizi uzun süredir takip ediyorum ha gayret kızlar vericez bu kiloları bu takıma katılmak için ne gerekiyor ben aynı zamaqn da 4. takımdayım ama sizlede yazışmak istiyoru olabilir miii???....
Bende takilmak istiyorum :))
çek valla bursefam...yoksa gideceği yok kiloların...ya aslında çokta yemiyorum ama spor yapamadığım için yerimde sayıyorum
bu arada adımsyar aldım kendime...sabah takıyorum akşam çıkartıyorum dün 6000 adım atabildim...bunu hergün artırıcam...osman müftüoğlu demişti kilo vermek için 10.000 adımın altına düşmeyin diye
bende az önce herkes cumaya gidince büronun içinde yarım saat yürüdüm 2000 adım atmışım :lepi:eve giderkende yolumu uzatım gidicem,bari böyle sporu telefi ediyim dimi amazemuszemus
iyi geceler arkadaşlar giremedim 2 gündür pek keyfim yoktu psikolojim pek iyi değil kalp kırıklarım var, msn bile acmıyorum bu aralar pek neyse geçecek insallah hepsi.bu arada kilom aynı bu hafta 61 kg bursefa 60 demis özgecim ama hedef 60 olduğu icin cizelgemde aslında 61 ama yakın olunca sayılar öyle görünüyor haftaya 60kg insallah artık sizlerden de bir kıpırtı bekliyorum kaç haftadır aynısınız eskilerden kalanlardan ben suan bası cekiyorum takılın vagona artık havalar soğumadan istediğimiz kg ulasalım artık korumaya geçelim istiyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
slm kızlar ben banu beni de alın takıma 79.7 yim inş. sizi uzun süredir takip ediyorum ha gayret kızlar vericez bu kiloları bu takıma katılmak için ne gerekiyor ben aynı zamaqn da 4. takımdayım ama sizlede yazışmak istiyoru olabilir miii???....
herkese günaydınlar
iyi geceler arkadaşlar giremedim 2 gündür pek keyfim yoktu psikolojim pek iyi değil kalp kırıklarım var, msn bile acmıyorum bu aralar pek neyse geçecek insallah hepsi.bu arada kilom aynı bu hafta 61 kg bursefa 60 demis özgecim ama hedef 60 olduğu icin cizelgemde aslında 61 ama yakın olunca sayılar öyle görünüyor haftaya 60kg insallah artık sizlerden de bir kıpırtı bekliyorum kaç haftadır aynısınız eskilerden kalanlardan ben suan bası cekiyorum takılın vagona artık havalar soğumadan istediğimiz kg ulasalım artık korumaya geçelim istiyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Kiymetcim bu kilo olayini kafana fazla takip takinti haline getirme kuzum, aman ha hasta olursun..
Ayrica sen güclü bir insansin zamaninda verebildiysen okadar kiloyu yine verirsn canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?