70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 81.7 kiLoydum marT 2009 da iLk ayımda sporLa diyeTLe 4 kiLo verebiLdm soora sıkLdm bırakTm tabii..sporsuz bazen yiyerek, bazen yemeyerek diyetime devam ettim:)) suan da 75.1 im. amacım 65 e uLasmak.. caymazsam basaracaqıma inanıorm:)) birbirimizi motive edeLim!!!! :)))))

heeey, merhaba kızlaar BEni unutmuşsunuzdur tabii ama internete girebildiğim an direk buraya geldim. 82 ile başlayan ( aralar olsada) diyet yolculuğum 68 kilo ile devam ediyorr Bugün tartıldım ve çook mutluyum okula dönmek için sabırsızlanıorum çünkü obez olarak okuldan ayrılmıştım! ama şimdi hala tombik olsamda rahatlıkla elbise buluyorum bidee bana dar gelen kotlarıma çok rahat giriyorum artık, en güzelide o oldu Ne güzel bişeymiş yaa Haydi kızlar haydi, hepimiz inşallah incecik kızlar olcezz

slm ayparçam nasılsın?aranızdan çıkmak isteyen kim bu takım uzun süredir favorilerimde sürekli okuyorum sizleri acip motivasyon oluyor benim için inanın bu diet yolculuğu yalnız çekilmiyor maşaallah sen başarmışssın inş. bende senin gibi 60 lı kilolara iner ve devam ederim bu topiğe dua edelim de gitsin şu kilolar a e olunnn..

Gelirsin sende 60 lilara yeterki azmi elinden birakma canimcimm

hoşgeldin kız hiçte unutmadık eskiler hatırlar ben kaçkerede katılmayan eski arkadaşları yazdım burda nerdeler diye aralarında sende vardın . çok sevindim senin adına kilo vermişin ne güzel sen en son mayıs aylarında giriyodun ben iznikte annemlerdeyken sonra girmedin o kadar kısa zamandamı verdin yazda öğrenelim bizde

kızlar günaydın kimselerde yokmuş tabiki pazar herkes dinleniyo ben dün iftarda babamlarda yedimde yedim ordan sonra arkadaşlara dahası eşimin kuzenlerine gittik savuruda orda yapıp geldik ordada tabiki yedim aralardaki tatlılarda fena ya ramazan güzelde çok tatlı yediriyo mubarek ay artık bide yaz savurlara kadar oturmalar . neyse bu geceden itibaren yaparım elma diyeti ıNŞALLAH bu hafta herhangi gitmeler gelmeler olmaz bakalım nasıl olcak neyse çıktım herkese iyi pazarlar

kıslar bu elma diyeti nedir ? ben emziriyorum yapabilir miyim

Yook fıstığım bir sorun istanbuldan yeğenim vardı onla ilgilendim bütünlemeye kalmış ders falan çalıştık bir de ramazan zor oluyor sabah 4 te sahura kalkıyorum eee eşim 6:30 da kalkıyor işe gitmek için onu bekliyorum o kahvaltı yapıyor 8'e doğru çıkıyor tam yatacam hoooop oğlan kalkıyor eee onunda kahvaltısı derken benim pil bitiyor ama oğlan uyumadan uyuyamam ki tam tehlikeli zamanlar her şeye merak duyuyor uykum açılsın diye mutfağa giriyorum yemek olayına artık yemek mi beni yapıyor benmi onu anlamıyorum öğleni zor ediyorum ben yatana saat 13 oluyor 15 gibi mecbur kalkış oğlan kalkıyorr akşama kadar uykuuu uykuuu diye diye vakit geçiriyorum bu yoğunlıkta değil nete girmek hiiiç bişi gözüm görmüyor neyse bu hafta regl oldum da biraz vucudum dinlensin yoksa iflas bayrağını çekecek....
inşallah ramazandan sonra daha sık girerim oğlan fırsat verirse haftaya 11 inden sonra da eşim yıllık izine çıkıyor bilgisayar gene hayal olur benim için 11 eylül evlilik yıldönümü keşkeee bir laptop alsada rahatlasam gündemde var ama aralığa kadar taksitlerimiz var onlar bitmeden alamayız diyordu belki yıldönümü biraz öne çeker laptop alınma olayını ....
bizim dvd bozuldu salonda film seyredemiyoruz eee klima ve rahat koltuklar salonda bilgisayar odamız küçük vee sıcak ondan laptop alalım diyorduk ya bakalım kısmet....

bende okul bittiğnden beri 8 kilo verdim ama 10kilo farkla başlıycam galiba okula :lepi: süper bişey ya çok iyi anlıyorum seni bende başladım eski kotlara girmeye önceden içine zor girdğim fermuarı kapanmayan pantalonlar bol geliyo :sm_cool: kilomun azalmasındaki durma geçtikten sonra ilk aydaki hızıma geri döndüm çok mutluyum :dance: artık kupaya da oynarım sengözlerimebaksanab

SEDACM merak ettik te açıkladığın iyi oldu ıNŞALLAH alırsınız laptopu canımda sende daha çok katılırsın aramıza dizileri izlerken falan mesela arada bakarsın benim metenin odasında bilgisayar mesela olsa laptop her daim açık olurdum yazardım bol bol. bazen dizi izlerken akşam reklam arası merak ediyom kimler var diye ama mete uyumuş oluyo bazen açamıyom. eşiminkinide açmıyom şimdi kayıt altındadır belki diye bende istiyom laptop belki kendine yeni alcak onu bana verirde bende kışın daha çok toplanırız akşamları yazın kimseler yok neyse çıktım

yavru kuslarim citir cerezlerim masallah cogunluk 6 rakamini gormus masallahiniz var hepinizin ben en son 59 da kaldim bir ara 60.400 oldum sonra yine 59.200 geri geldim ama inanin istedigim kiloya gelsemde kiloyu korumak ne zormus kiloyu vermem daha kolaydi simdi sabitleyemiyorum biraksam heemn geri gelecekler uzerime yapisip kalicaklar hep tetikteyim bugun visneli pasta yaptim light margarin light sut light sekerle sirf rahat yiyebileyim diye nelerden medet umuyorum bakin yani hepinizi opuyorum Allah kolaylik versin diyorum 79lardam 59 inmek zor derdim simdi 59 gecmeme cabam daha zor

kzlar merhabalar, ben de zayıflamak istiyorum, 79 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum, acaba 2 ayda verebilirmiyim, spor yapmam şartmı acaba ya

nuray merhaba sen de mi 79 dun, ne kadar sürede verdin, bebişin kaç aylıkken kilo vermeye başladın, allah sağlıkla büyütmryi nasip etsin, maşallah

herkese günaydın
bugün haftanın ilk günü pazartesi sendromu yaşayanlar silkelenip kendilerine gelsinler hemen
mutlu bir hafta hepimizin olsun

günaydınnn herkese iyi sabahlar iyi haftalarherkese bu kapalı günde sendromda olmamak mümkünmü yatıp uyumak varkennnnnnn offf offfff :)))))
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz eskilerden uğrayanlar tekrar dönenler sizlerde hoşgeldiniz herkes iyidir umarım nuraycım özlemiştik seni arada uğra buraya :)))

gÜNAYDIN KIZLAR....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Hepinize güzel kalorisiz bir hafta diliyorum... Bayrama
13 gün kaldı... geri saymaya başladık... inşallah kilo almadan tamamlarız ramazanı... benim işler baya yoğun şimdi yazayım bir daha fırsatım olmayabilir... mesaiye kalmamk için koşturuyorum sonradan... hepinizi çok öpüyorum....ŞenizŞenizŞeniz

Hoşgeldin Nuray'cım... seni yeniden topiğimizde görmek çok güzel... sen artık kilo koruma olayına geçmişsin ama olsun... kaynatırız... bizde hedeflerimize yaklaşıyoruz artık yeni bir topik kuracağım kilomuzu koruyalım topiği oraya geçer orada devam ederiz...

Hoşgeldin Seda'cım valla bende yazacaktım iş yoğunluğundan yazamadım... lista yapıp kaçıyorsun diye merak etmiştim... Allah daha nice seneler bir yastığa baş koymayı nasip etsin... inşallah hediyen istediğin gibi olurda daha çok paylaşımda bulunursun canım....

Sende hoşgeldin canım... eski arkadaşları yeniden görmek hemde kiloları vererek dönüşleri süper oluyor... tebrik ediyorum aynen devame t canım...

Sende aramıza hoşgeldin canım... işi sıkı tutup tupikten kopmazsan motiven güzel olur... inşallah hedefine ulaşırsın sende...

günaydın fıstıklar...

çok yorgunum ve üstelik yine çok yoğun olucam

güzel bi hafta olsun hepimiz için inşallah

size bahsetmistim yan tarafa bir diyetisyen tasindi diye dun konustuk dedigi su kesinlikle diyette light tatlida dahil tatlinin unlu gidalarin yeri yok kiloyu korumaya gecerken belki dedi cok halsiz cok enerjisiz kalinca sadece bir parca bitter cikolata,belki kucuk 2top dondurma veya cok minik bir kase sutlac light sut ve sekerle yapilcakmis eeeee bu ne simdi tatli olmazsa ben yasayamam dedim oda malesef eger seker alimi baslarsa eski kilonun cok uzerine rahatca cikarsin dedi ne feci bir durum 1tabak makarna 1kocaman pizza cip hamburger koyun yuzune bakmam 1paket cikolatayi bunlara tercih ederim yemek olmasin tatli olsun feci bir durum hele adet zamanlari iyice cosuyor bendeki tatli istegi.......................................birde bana sunu dedi bir kadin hayati boyunca 60 kiloyu gecmezse bu kilo vucudu kendi alistirirsa o kadin yemegi azicik kacirsa 63 kilo bile olsa birkac gun icinde 60 kiloya geri doner cunku bunye kilosu budur dedu ama bu kadin dogumla stresle vs kilo alip 80kilo olur vucudunu 80ile tanistirir en az 6ay 80de kalirsa artik bunyenin sinir kilosu 80 olurmus rejimle 55kiloya bile inse vucut azicik kacamaklarla 80hizla ilerlermis 60 artik sinir olmazmis bana bu yuzden kilon 60 sabitlenmiyor sen 79 gordun malesef vucudunu balon gibi sisirdin simdi balon indi ama 79dogru sisme zeminin hazir dedi tum pazar moralimi berbat etti kisaca ben 59 en az 6ay gran oynamadan sabitlemeliyim yoksa durum kotu bilgi olarak yazayim dedim

ayrica hepinize gunaydin Allah evlerinizden sagligi huzuru neseyi eksik etmesin en buyuk derdimiz kilo olsun resimlerinizden hepinizi az cok biliyorum herbiriniz guzel kadinlarsiniz kilo verilir veremesem inanin ben veremezdim o kadar tatli cikolata yiyen biri olarak hepinizin ideal kilonuza geleceginizden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…