70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah nuraycığım...sen topiğin gururusun...bizde arkandan gelicez inşallahkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar NURAYCIM hoşgelmişin canım senin o kilo olayınıda ben 30 yaştan sonra yapışıyo ve tekrar geri alınıyo versen bile diye biliyodum ama tabi çok dikkat edenler ve spor yapanlar hariç birde hani spor yapanlar yani sporcular bırakınca sporu hemen kilolanıyolar vücut alışmış spora sonra bırakınca anında . ben dün savurda başladım elma dietine bu hafta hep yapacam hiiiiiç bozmadan yemin ettim artık istesemde bozamam akşam 7 de tartılcam kaçla başladım söylerim çünkü almıştım tam gramıyla bakacam kaç kilo vercem cumaya kadar ama cumadan sonrada bozmicem bayrama kadar en azından tatlı hiç yemicem iftara gidersemde çorba salata elmamı yanımda taşıcam ve belki ana yemeklerinden çok az ekmeksiz yerim neyse şekerler çıktım temizlik olayım her pazartesi olduğu gibi yoğunum kolay gelsin haftanız çok güzel geçer İNŞALLAH

a.s.
selam nuray nasılsın bence hiç onun dediklerine kafayı takma sen kilonu verdin evet korumak çok zor ama eski yemek yeme sitiline geri dönmeyeceğine göre bence kilo almıcaksın tatlı olayınıda ayarlarsın sen iradeli bir kadınsın bak ben mesela özsütden dışarı çıkmazdım haftada 3-4 gün giderdim koca bir pasta yerdim noldu bi güzel kilo aldım şimdi gitmiyorum el mahkum zayıflayınca arada yicem tabe sende onun ayarını yaparsın hiç canını sıkma sporlada telafi edersin :))))) sen en büyük en zor şeyi başardın kilonumu koruyamıcan :):dance::enbuyukkk:

hadi bakalım canım inşallah uygulayabilirsin kiloda verirsin bakalım senden haberleri bekliyoruz bu cuma bende artık birazda olsa vermek istiyorum olmucak böle yapıştım kaldım 65e yaaa neyse şule bizi aşağı çekicek en aşağıda o var hadi kızlar herkes bu hafta kilo versinnn :)):dance:

kzlar merhabalar, ben de zayıflamak istiyorum, 79 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum, acaba 2 ayda verebilirmiyim, spor yapmam şartmı acaba ya

canım ben diyetsiz sadece sporla 3 ayda 10kg verdim sadece porsiyonlarımı biraz küçülterek ama sporum biraz ağırdı günde2-2.5 saat çalışıyordum ramazan dolayısıyla ara verdim bana sorarsan sporla verilen kilo kalıcı oluyor geri dönmüyor ama son karar senin......

nuray merhaba sen de mi 79 dun, ne kadar sürede verdin, bebişin kaç aylıkken kilo vermeye başladın, allah sağlıkla büyütmryi nasip etsin, maşallah

doğum sezaryenle olmuşsa bebişler bir yaşına gelmeden kilo verme olayı başlamıyo arkadaşımÇok üzgünüm çoook en azından göbek gitmiyor lmaz:ben 74kg ile hamiş kaldım 84kg ile doğum yaptım ve doğumda 10kg gitti:dance: ama göbek kaldı yede süt olsun olayıyla 79kg'a kadar çıktım ama sütte olmadılmaz: bebişim sadece 4 ay emdi :çok üzgünüm:şu an 69kg'ım ama göbüş yeni yeni küçülüyo:teytey::hooray::teytey:

hadii yaaa moralim bozuldu yaaa, ben 80 le tanıştım mafoldumben
benim tatlı krizim gelince dondurma yiyorum kalorisi diğer tatlılara göre çok düşük:icecream:

Kimsecikler yok yine topikte... benim işlerim çok yoğun ama 2 dakika mola verdim kendime.. insanların iş yapmadan ayy çok çalıştım diyerek söylenmelerine sinir oluyorum... ben kendimi parçalıyorum ama adamların umru değil... iş yapmaktan korkak aciz insanlar.... ben kaçayım işlere devam edeyim... Allah büyük elbet fark edilecektir çalışanla çalışmayanlar... herkeze iyi akşamlar... hayırlı iftarlar diliyorum.. yarın sabah görüşmek üzere hoşçakalın...

kızlar işlerimi bitirdim çamaşırlarımda yıkansın ascam spor yapamadım ama iş yaptım yemeğimi hazırladım çorba salata oğlumuda bir güzel doyurdum şimdi belki uyuya kalır diye eşimde yok iftarda rahat rahat yemeğimi elmalarımıda aldım 3 kilo.. ama ev sahibimizin yazlığındanda geldi yeni bir sürü ama yeşilde tatlı elmalar sanırım tatlı olmıcek kızlar eğer yaparsanız ekşi elmalar tok tutuyo neyse birazdan tartılıp kaçla başladığım belli olur en azından cumaya kadar 3 kilo bekliyom bakalım

herkeze az kaliorili bol lezzetli iftarlar dilerim nasil olcaksa bilmiyorum ama cunku en lezzetli seyler hep yasak offf ya kadin olmak ne zor yok agdasiz olmaz yok kilo ver yok boyan gelir zor is bizimkisi eve bakicaz cocuga mi kocaya mi kendimize mi

kıslar ya bu elma diiyetinin sonucunu alan var mı?
bi de elmanın ekşi veya tatlı olmasının .cinsinin bir önemi var mı, gerçi ben emziriyorum muhtemelen yapamam ama sonrası için aklımda olsun

kıslar ya bu elma diiyetinin sonucunu alan var mı?
bi de elmanın ekşi veya tatlı olmasının .cinsinin bir önemi var mı, gerçi ben emziriyorum muhtemelen yapamam ama sonrası için aklımda olsun

canım ben bugün başladım yazarım sonucu ama diyet yöntemleri topiğinde elma dieti diye var sonuçları oku süper veriyolar kilo ekşi olan elmadan olması lazım tok tutuyo birde tatlı elma açıktırıyo biraz pahalı ama değer 1 kilo falan günde yenmesi lazımmış öyle diyo topikteki kızlar ben akşam 7 de tartıldımki en artık aç olduğum saatlerdi 81 .100 le başladım çorba salata yedim ekmeksiz su çok içtim beşli çayımı içtim önce elma yedim arada yine yicem yeşil çay içcem savurdada kepekli tost domates salatalık 3 zeyrin yicem canım sen emzirdiğin için arada yeşil elma ye yani günde 3 veya 4 ye ben geçen sene ara öğün olarak hep yeşil elma yerdim zayıflamıştım günde 2tane yerdim bilseydim zayıflatıyo daha çok yerdim neyse çıktım iyi geceler kızlar

Iftarimi yaptim menüde

1 bucuk tabak mercimek corbasi ve firinlanmis sebze vardi

Bide nane maydonoz, 1 ince dilimde esmer ekmek

Canim felaket tatli biseyler istiyo ne yapsamkineee

canım ekşi dediğin şu golden denen pahalı elmadanmı

selam millet gündüze nazaran paylaşım güzel bende artık spora başlıcam dedim dedim ama işyerinde açılan videolarım burda açılmadı leslie ablam ile bende evde yürüyeyim dedim anca çözdüm yeni player indirdim onla açıldı neyseki yarın balıcam artık geç oldu
herkese iyi geceler yarın görüşürz kaçamaklar artık yapılmasın bende bugün kendime ödül verdim diyete başlıyorum en sıkısından ama biber hapını alınca :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…