ayrica hepinize gunaydin Allah evlerinizden sagligi huzuru neseyi eksik etmesin en buyuk derdimiz kilo olsun resimlerinizden hepinizi az cok biliyorum herbiriniz guzel kadinlarsiniz kilo verilir veremesem inanin ben veremezdim o kadar tatli cikolata yiyen biri olarak hepinizin ideal kilonuza geleceginizden eminim
size bahsetmistim yan tarafa bir diyetisyen tasindi diye dun konustuk dedigi su kesinlikle diyette light tatlida dahil tatlinin unlu gidalarin yeri yok kiloyu korumaya gecerken belki dedi cok halsiz cok enerjisiz kalinca sadece bir parca bitter cikolata,belki kucuk 2top dondurma veya cok minik bir kase sutlac light sut ve sekerle yapilcakmis eeeee bu ne simdi tatli olmazsa ben yasayamam dedim oda malesef eger seker alimi baslarsa eski kilonun cok uzerine rahatca cikarsin dedi ne feci bir durum 1tabak makarna 1kocaman pizza cip hamburger koyun yuzune bakmam 1paket cikolatayi bunlara tercih ederim yemek olmasin tatli olsun feci bir durum hele adet zamanlari iyice cosuyor bendeki tatli istegi.......................................birde bana sunu dedi bir kadin hayati boyunca 60 kiloyu gecmezse bu kilo vucudu kendi alistirirsa o kadin yemegi azicik kacirsa 63 kilo bile olsa birkac gun icinde 60 kiloya geri doner cunku bunye kilosu budur dedu ama bu kadin dogumla stresle vs kilo alip 80kilo olur vucudunu 80ile tanistirir en az 6ay 80de kalirsa artik bunyenin sinir kilosu 80 olurmus rejimle 55kiloya bile inse vucut azicik kacamaklarla 80hizla ilerlermis 60 artik sinir olmazmis bana bu yuzden kilon 60 sabitlenmiyor sen 79 gordun malesef vucudunu balon gibi sisirdin simdi balon indi ama 79dogru sisme zeminin hazir dedi tum pazar moralimi berbat etti kisaca ben 59 en az 6ay gran oynamadan sabitlemeliyim yoksa durum kotu bilgi olarak yazayim dedim
günaydın kızlar NURAYCIM hoşgelmişin canım senin o kilo olayınıda ben 30 yaştan sonra yapışıyo ve tekrar geri alınıyo versen bile diye biliyodum ama tabi çok dikkat edenler ve spor yapanlar hariç birde hani spor yapanlar yani sporcular bırakınca sporu hemen kilolanıyolar vücut alışmış spora sonra bırakınca anında . ben dün savurda başladım elma dietine bu hafta hep yapacam hiiiiiç bozmadan yemin ettim artık istesemde bozamam akşam 7 de tartılcam kaçla başladım söylerim çünkü almıştım tam gramıyla bakacam kaç kilo vercem cumaya kadar ama cumadan sonrada bozmicem bayrama kadar en azından tatlı hiç yemicem iftara gidersemde çorba salata elmamı yanımda taşıcam ve belki ana yemeklerinden çok az ekmeksiz yerim neyse şekerler çıktım temizlik olayım her pazartesi olduğu gibi yoğunum kolay gelsin haftanız çok güzel geçer İNŞALLAH
kzlar merhabalar, ben de zayıflamak istiyorum, 79 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum, acaba 2 ayda verebilirmiyim, spor yapmam şartmı acaba ya
nuray merhaba sen de mi 79 dun, ne kadar sürede verdin, bebişin kaç aylıkken kilo vermeye başladın, allah sağlıkla büyütmryi nasip etsin, maşallah
size bahsetmistim yan tarafa bir diyetisyen tasindi diye dun konustuk dedigi su kesinlikle diyette light tatlida dahil tatlinin unlu gidalarin yeri yok kiloyu korumaya gecerken belki dedi cok halsiz cok enerjisiz kalinca sadece bir parca bitter cikolata,belki kucuk 2top dondurma veya cok minik bir kase sutlac light sut ve sekerle yapilcakmis eeeee bu ne simdi tatli olmazsa ben yasayamam dedim oda malesef eger seker alimi baslarsa eski kilonun cok uzerine rahatca cikarsin dedi ne feci bir durum 1tabak makarna 1kocaman pizza cip hamburger koyun yuzune bakmam 1paket cikolatayi bunlara tercih ederim yemek olmasin tatli olsun feci bir durum hele adet zamanlari iyice cosuyor bendeki tatli istegi.......................................birde bana sunu dedi bir kadin hayati boyunca 60 kiloyu gecmezse bu kilo vucudu kendi alistirirsa o kadin yemegi azicik kacirsa 63 kilo bile olsa birkac gun icinde 60 kiloya geri doner cunku bunye kilosu budur dedu ama bu kadin dogumla stresle vs kilo alip 80kilo olur vucudunu 80ile tanistirir en az 6ay 80de kalirsa artik bunyenin sinir kilosu 80 olurmus rejimle 55kiloya bile inse vucut azicik kacamaklarla 80hizla ilerlermis 60 artik sinir olmazmis bana bu yuzden kilon 60 sabitlenmiyor sen 79 gordun malesef vucudunu balon gibi sisirdin simdi balon indi ama 79dogru sisme zeminin hazir dedi tum pazar moralimi berbat etti kisaca ben 59 en az 6ay gran oynamadan sabitlemeliyim yoksa durum kotu bilgi olarak yazayim dedim
kıslar ya bu elma diiyetinin sonucunu alan var mı?
bi de elmanın ekşi veya tatlı olmasının .cinsinin bir önemi var mı, gerçi ben emziriyorum muhtemelen yapamam ama sonrası için aklımda olsun
canım ben bugün başladım yazarım sonucu ama diyet yöntemleri topiğinde elma dieti diye var sonuçları oku süper veriyolar kilo ekşi olan elmadan olması lazım tok tutuyo birde tatlı elma açıktırıyo biraz pahalı ama değer 1 kilo falan günde yenmesi lazımmış öyle diyo topikteki kızlar ben akşam 7 de tartıldımki en artık aç olduğum saatlerdi 81 .100 le başladım çorba salata yedim ekmeksiz su çok içtim beşli çayımı içtim önce elma yedim arada yine yicem yeşil çay içcem savurdada kepekli tost domates salatalık 3 zeyrin yicem canım sen emzirdiğin için arada yeşil elma ye yani günde 3 veya 4 ye ben geçen sene ara öğün olarak hep yeşil elma yerdim zayıflamıştım günde 2tane yerdim bilseydim zayıflatıyo daha çok yerdim neyse çıktım iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?