kızlar konuyla alakasız ama derı altı ımplantı kullanan varmı aranızda benım 3 seneme gırcem ama bu aralar cok bı agresıfım sanırım deprosyon belırtılerı var kolumdakınden suphelenıyorum varmı boyle bısı yasayan
ohh hadi bakalim masallah güzel gidiyorsun bozma
görüsürüz neslim
günaydin canimmsj sayin yetersizse biz yapiveririz senin yerine yada basliga minenin dikkatine yaz
menün güzel ortim gofreti gördük sadeceöglen az gibi sade corba ama bol salata doyurmusdur seni
günaydin canim benim
toplu alintiyi mi diyorsun canim :26: alinti ile cevaplanin yaninda ´´+ böyle birsey var oraya tiklayip cevaplamak istedigiklerini toplayip bitince konuya cevap ver e basinca geliyor hepsikarisik anlattim sanirim
günaydin tatlim
12 kullanıcı okuyor
10 üyeee
allah bereket versin
ohh oh
günaydın canım
kendini tanıtmadın
çalışıyormusun
kaç kilosun boyun kaç
çizelgende yok
yarın tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada liste yapıyoruz
canım sende biz gibi uzun süredir buralardasın
mutlaka bilgin vardır ama uygulayamıyorsun
benim bilmediğim bişeyi sen biliyor olabilirsin
yada sen bişey yazarsın ama yanlıştır ben düzeltirim sende öğrenmiş olursun
haksızmıyım kuzum
bak canım altta foto ekledim orda işaretleme yapılmış
alıntılamak istediğin yazının altındaki işarete tik işareti yapıyorsun 1 kere tıklayarak
en sonda alıntı ile cevapla diyorsun /QUOTE] yazısından sonra yorumunu yazıyorsun
yazdıkların aralarda kalıyor bu şekilde
Eki Görüntüle 594130
tatliyi canim aksam yememe calis cigköfteden birsey olmaz ama supangle kurabiye :18:
haklısın ...Dün için kızdım şimdi kendime yorum konusnuda anlamıs bulunmaktayız sorun yok herkes bıdlıgını paylasır zaten yazmıstım ilk mesajımda dedıgım gıbı yazarım ama hatam olursa duzeltırsınız cunku cogu bıldıgm seyın yanlıs oldugnu gordum burda en son ornegı cıgkofte ve ıncır dolayısıyla burada bırı okur aklında dogru kalır uzulurum
Günaydın kızlar :)
sonunda kendimi yendim ve sabah yürüyüş yaptım, ardından egzersiz ardından da birazcık lor peyniri zeytın marul ve şekersiz nescafe :)))
canım bahsettıgın sey sanırım dogum kontrol amaclı kullanan cubuk degıl mı? Kuzenım kullanıyor ve oda depresan ılacı kulllanıyor bak sımdı aklıma takıldı bunla ılgısı olabılrı mı panık atak vs var onda ama senınkı gıbı sadece gergnlık degıl tatlım sımdı aklıma takıldı psıkoljk acıdan dezavantajı var mı ki bunun
günaydin canimgunaydın kızlar bana ortı cıkmadımı yaw
o neki canim deri alti implanti :26:kızlar konuyla alakasız ama derı altı ımplantı kullanan varmı aranızda benım 3 seneme gırcem ama bu aralar cok bı agresıfım sanırım deprosyon belırtılerı var kolumdakınden suphelenıyorum varmı boyle bısı yasayan
12 kullanıcı okuyor
10 üyeee
allah bereket versin
ohh oh
günaydın canım
kendini tanıtmadın
çalışıyormusun
kaç kilosun boyun kaç
çizelgende yok
yarın tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada liste yapıyoruz
canım sende biz gibi uzun süredir buralardasın
mutlaka bilgin vardır ama uygulayamıyorsun
benim bilmediğim bişeyi sen biliyor olabilirsin
yada sen bişey yazarsın ama yanlıştır ben düzeltirim sende öğrenmiş olursun
haksızmıyım kuzum
bak canım altta foto ekledim orda işaretleme yapılmış
alıntılamak istediğin yazının altındaki işarete tik işareti yapıyorsun 1 kere tıklayarak
en sonda alıntı ile cevapla diyorsun /QUOTE] yazısından sonra yorumunu yazıyorsun
yazdıkların aralarda kalıyor bu şekilde
Eki Görüntüle 594130
hiç duymadım
nasıl bişeyki ooo
Deri Altı İmplantı Yan Etkileri
Ciltte sivilce, göğüs hassasiyeti, alopezi, baş ağrısı, libido ve kilo artışı yapabilir. 3 yıldan fazla kullanılması önerilmez. Hasta 3 yıl içinde istediği zaman implantı çıkartabilir.
3 YIL DEMİŞTİN YA SENDE ...
canım bahsettıgın sey sanırım dogum kontrol amaclı kullanan cubuk degıl mı? Kuzenım kullanıyor ve oda depresan ılacı kulllanıyor bak sımdı aklıma takıldı bunla ılgısı olabılrı mı panık atak vs var onda ama senınkı gıbı sadece gergnlık degıl tatlım sımdı aklıma takıldı psıkoljk acıdan dezavantajı var mı ki bunun
Bir de su var ona baglama sadece son gunlerde yıpratıcı ve yorucu seyler yasadysan onun yansımalarını da cekıyor olabılırsın
O sonucta hormonları etkıleyen bırsey ama su var kı o zaman kadın dogum hapı kullanan kısıler de aynı duruma maruz kalır
kızlar konuyla alakasız ama derı altı ımplantı kullanan varmı aranızda benım 3 seneme gırcem ama bu aralar cok bı agresıfım sanırım deprosyon belırtılerı var kolumdakınden suphelenıyorum varmı boyle bısı yasayan
yok cnm tam 3 sene deıl 2 sene 6 ay oldu ama doktorum depresyon yapabılır demıstı ve avrupadakı kadınların yuzde 90 depresyon yaptıgı ıcın cıkarttırıyolarmıs
yok cnm tam 3 sene deıl 2 sene 6 ay oldu ama doktorum depresyon yapabılır demıstı ve avrupadakı kadınların yuzde 90 depresyon yaptıgı ıcın cıkarttırıyolarmıs
kız onu nerden aklına geldi taktırdın hemen doktora git bence. benim spral var 4 yıldır çok memnunum
Bu hafta da sonuncu olma ihtimalim yüksek:18:
orti olarak sonlarda olcaz desene
sana güveniyordum oysa
siz bizden bekliyorsanız bizim menülere kim yorum yapacak canım?
yani bilgi sonsuzdur belkide benim bilmediğim bişeyi sen biliyorsunudur?
bende hep gece çalıştırırım özellikle bulaşık makinasını
elektrik tarifesinden değik ama alışkanlık sanırım
gün içinde dolsa bile akşamı beklerim
sabah uyanınca temiz temiz boşaltırım
ama makina çalışıyor diye uyarmak çok saçma
birde gece söylemek bunu ayrı bir olay zaten
biara bizim yönetici sabahın 7sinde zile basmıştı
aidat topluyormuş şehir dışına gidecekmiş
sanki kaçıyoruz 10a kadar uyuyan çocuğu sabahın 7sinde uyandırmıştı
valla ben hep geç saatte çalıştırıyorum
alt- yada üst komşuyu rahatsız edecek kadar ses yaparmıki makina
bizim üst komşu sabahın körünce ceviz kırıyor tak taak
size bişey olmasın canım
o paranın çıkacağı varmış
yeni makinamız yere düşüp kırılınca bizde öyle dedik
haram para yememek için elimizden geleni yapıyoruz ama işte bazen o paranın çıkacağı oluyor
sağlık olsun
daha ilk haftadan bırakılırmı diyet
ilk hafta su kaybedersin sonra yağdan gider
biz aylardır burdayız
ayy öyle bir ses duysam samimiysem uyarırım sanırım
yani alt komşum başka bir komuşum seslerini duyduğunu söyledi
o sesi duyulana karşı nedense sempatim bitti
eşimde söyledi hatta bende duydum öyle sesler diye
hiç hoş değil
insan kendine hakim olmalı bence
bunun açıklaması yok
başka bir adamın o kadının sesini duyması midemi bulandırdı
zaten eskilerden kimse kalmadı
ozaman bizim emnülerimi,ze yorum yapan olmuyor
yazmanında bianlamı kalmıyor böylece
yani sadece güzel yazmak yada bence pilav yenmemeliydi yazmak için tecrübe şart değil diye düşünüyorum
eğer tecrübeliysek ve yanlış yorum yazıldıysa biz onalrı uyarırız ve böylece onlarda bişeyler öğrenmiş olurlar
bilmem yanlışmı düşünüyorum
hem tecrübeli olsak menü yazmamıza gerek olmazdı zaten biliyoruz deyip
birbirimizden bişeyler öğrenmek için karşılıklı paylaşım gerekir diye düşünüyorum ablacım
buhafta hiç menü yazmadın
geçen hafta sonuncuydun bak bu haftada kalma altlarda
senin ortide yok ortalarda
eğer geçerli bir mazeretin yoksa yarın bildirim yap bence
bu hafta ben yapacam sanırım
melojdan ses yok
Günaydın canikommmohh hadi bakalim masallah güzel gidiyorsun bozma
görüsürüz neslim
günaydin canimmsj sayin yetersizse biz yapiveririz senin yerine yada basliga minenin dikkatine yaz
menün güzel ortim gofreti gördük sadeceöglen az gibi sade corba ama bol salata doyurmusdur seni
günaydin canim benim
toplu alintiyi mi diyorsun canim :26: alinti ile cevaplanin yaninda ´´+ böyle birsey var oraya tiklayip cevaplamak istedigiklerini toplayip bitince konuya cevap ver e basinca geliyor hepsikarisik anlattim sanirim
günaydin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?