70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç duymadım
nasıl bişeyki ooo

tatliyi canim aksam yememe calis cigköfteden birsey olmaz ama supangle kurabiye :18:

haklısın ...Dün için kızdım şimdi kendime yorum konusnuda anlamıs bulunmaktayız sorun yok herkes bıdlıgını paylasır zaten yazmıstım ilk mesajımda dedıgım gıbı yazarım ama hatam olursa duzeltırsınız cunku cogu bıldıgm seyın yanlıs oldugnu gordum burda en son ornegı cıgkofte ve ıncır dolayısıyla burada bırı okur aklında dogru kalır uzulurum

anlamdın her halde ortim umay saolasınız

Günaydın kızlar :)
sonunda kendimi yendim ve sabah yürüyüş yaptım, ardından egzersiz ardından da birazcık lor peyniri zeytın marul ve şekersiz nescafe :)))

canım bahsettıgın sey sanırım dogum kontrol amaclı kullanan cubuk degıl mı? Kuzenım kullanıyor ve oda depresan ılacı kulllanıyor bak sımdı aklıma takıldı bunla ılgısı olabılrı mı panık atak vs var onda ama senınkı gıbı sadece gergnlık degıl tatlım sımdı aklıma takıldı psıkoljk acıdan dezavantajı var mı ki bunun

Bir de su var ona baglama sadece son gunlerde yıpratıcı ve yorucu seyler yasadysan onun yansımalarını da cekıyor olabılırsın

O sonucta hormonları etkıleyen bırsey ama su var kı o zaman kadın dogum hapı kullanan kısıler de aynı duruma maruz kalır

Son düzenleme:

pisi bende zılgıt yedim toplu alıntı yapmayı ögrendim biz yorum yaparız ustalar düzeltir

var cnm ya bende 5 ay kadar antıdepresan kullandım sonra bıraktım ama sımdı tekrara basladı surelı herseye aglıyorum gozumun onunde sıyah karıncılanmalar oluyo ayrıca cook sınırlıyım hıc bısı yapmak ıstemıyorum zaten yan etkılerı arasında depresyonda var ben cıkartırmayı dusunuyorum

gunaydın kızlar bana ortı cıkmadımı yaw
günaydin canim
o neki canim deri alti implanti :26:

olur ozaman minem artik bende sac cekeyim benimkiler döküldü birazda ben dökeyim

Deri Altı İmplantı Yan Etkileri
Ciltte sivilce, göğüs hassasiyeti, alopezi, baş ağrısı, libido ve kilo artışı yapabilir. 3 yıldan fazla kullanılması önerilmez. Hasta 3 yıl içinde istediği zaman implantı çıkartabilir.

3 YIL DEMİŞTİN YA SENDE ...

yok cnm tam 3 sene deıl 2 sene 6 ay oldu ama doktorum depresyon yapabılır demıstı ve avrupadakı kadınların yuzde 90 depresyon yaptıgı ıcın cıkarttırıyolarmıs

dogum haplarıyla aynı degıl cnm bu vucuda sureklı hamılelık hormonu salgılıyo ve dolayısıyla vucut sureklı gergın ve halsız oluo

yok cnm tam 3 sene deıl 2 sene 6 ay oldu ama doktorum depresyon yapabılır demıstı ve avrupadakı kadınların yuzde 90 depresyon yaptıgı ıcın cıkarttırıyolarmıs

kız onu nerden aklına geldi taktırdın hemen doktora git bence. benim spral var 4 yıldır çok memnunum

O ZAMAN cıkarttır canım ıstatıskler cok yuksek zaten bosver dıger yontemleri kullanmalısın...

Öğlen karnıbahar yıcem dunu telafi edicem :)

Zayıflamak ıcın kesınlkle once ıyı bır psıkolojı gerekıyor zaten tum sısman obez kişilerin altında mutsuzluk-yalnızlık-depresyona daır ızler cıkıyor

ben ornegıyım evlndıkten sonra vajınusmusla ugrastım 8 ay sonra bebegımı kaybettım kurtaj iş değişikliği özel hayattaki değişiklik derken güçlü olmama rağmen yıpranmış yine de cok şükür şimdi hep en kötüsünü düşünüyorum ve dıyorum sukret moral bozmak kendıne zarar vermek yok 2013 ü kendıme zehır etmıcem Allah saglık sıhhat verdıgı surece gerisi boş...

Önceden etrafımdakı kıloku ınsanları gorunce derdım kı ya su kızın yuzu nasıl guzel hıc mı kısamaz ınsan bogazından bıraz kıssa fıstık gıbı olucak ama anlayamıyorum hıc mı ırade yok derdım sonra yasananların,koşulların kiloya ne kAdar etkisi olduğunu gördüm hariçten gazel okumamak gerektiğini de...

Kızlar çözemedim bu işi ya ş
şimdi buraya yazıyorum ya sonra gidiyorum bi yere yada bekliyorum

bakıyorumki bilgisayarda benim yazdıgım duruyo kimse yazmamış galiba diyoeum sonra geri sayfa basıp tekrar

ileri gelince bi bakıyorum ki birsürü yazı yazılmı ben kaçırmışım

sizin nasıl böle mi yada var mı çözümü biri yazsın çıldırcammmm

Bu hafta da sonuncu olma ihtimalim yüksek:18:

Günaydın canikommm

1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir (dilediğiniz çeşit olabilir)
şekersiz çay,kahve

PAZARTESİ:

ÖĞLE:
İki adet katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)

AKŞAM:
8 tane ızgara köfte (ekmek içi konulmadan yapılacak)
Limonlu Salata (dilediğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)

SALI:

ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran

AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım tavuk yiyebilirsiniz)
Salata

ÇARŞAMBA

ÖĞLE:
200 gr. yoğurt (kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık (sınırsız)

AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et (ya da bir büyük ızgara balık)
Salata

PERŞEMBE

ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek.limon ve hardal da konabilir, yağ yok.

AKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata

CUMA

ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

AKŞAM:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

CUMARTESİ

ÖĞLE:
Haşlanmış 2 adet sosis
Salata

AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates ya da kabak dolması
2 kaşık yoğurt

PAZAR

ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates

AKŞAM:
şiş ızgara
Salata

listem bu :) var mı ortak olmakj istiyen burda bi hipotirioidi hastasından kopyaladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…