ben burnumdan ameliyat oldum 19 yasindaydim hem nefes alirken sorlaniyordum et vardin hem cadi gibi tümsük vardin dalga geciyorlardin ama yamuk yapmislar burda hemde en iyi hastanesi buraninyani bi rahatsızlık var genelde kilolu insanlarda görülüyr. uykuda nefes kesilmesi oluyor bunlarda 10 saniyeden uzun sürer genelde. sonra aniden nefes alarak normale dönerler. uykusunu alamayan uyuklayan tiplerdir bunlar. sen öyle yazınca benim aklıma bu rahatsızlık geldi ama 2 ay öncesinde olmuş biri diğeri de geçen gece. o yüzden anlamlandıramadım.. bu hastalıkta her gece bunu yaşayabilirsin. gerçi sen yaşıyosundur belki ama hissetmiyrsundur. bunun bi çok sebebi var. burnun eğri olabilir, küçük dilin büyümüş olabilir vs.. vs.. bunlar ameliyatla geçebilecek sebepler ama ameliyatla düzeltilemeyen şeyler de var tabii. tedavisi var ama merak etme.. ilk başta yapman gereken yaşam tarzı değişikliği ama.. özellikle kilo vermek çok önemlisen yine de doktora git sor. kulak-burun-boğaza gidebilirsin. eğer sorun yoksa onlar seni panik atak için psikiyatriye yönlendirirler zaten. erteleme derim canım çok geç kalmadan git de tanı koysunlar.. inşallah yardımcı olabilmişimdir :26: daha çok bilseydim keşke :26:
merhaba kızlar herkese iyi günlerrr
ooo ortiler seçilmiş sayfalar ilerliyor, ben bu hafta çok yedim cumadan başladın salıya kadar bide buralardan uzak kalınca insan daha bir abartıyor, bide çok yoğun oluyorum kızlar yetişemiyorum
okul ,ev, çocuk , okulun evrak iişleri ,ben mi tembelim, milletmi hamarat anlamadımmm, acayip yorgun hissediyorum kendimi
valla erkekler cabuk veriyorlar ne is anlamadimesimde biraz dikkat etti simdi hava atiyor göbek gitti diye
menünü begendim canim güzelde kahvalti yapmissin öyle oluncada gün boyu kahvalti tok tutuyor sürekli acikma hissi gidiyor
ben de onu sorcaktım tam spichal k varsa evinde bi paketi kaç kalori bakar mısın ven tahmini bi paketten kaç kase çıkar ???
ben burnumdan ameliyat oldum 19 yasindaydim hem nefes alirken sorlaniyordum et vardin hem cadi gibi tümsük vardin dalga geciyorlardin ama yamuk yapmislar burda hemde en iyi hastanesi buraninbi kac ay önce gittim kulak burun bogaza egri yapmislar icini dedi birde esim sigara iciyorum ondan diyor kendide iciyor ama bana diyor ama bi birakabilsem 17 yasinda arkadaslarla basladik simdide cok bunalima giriyorum stress agressiv oluyorum icemezsem bende birakmak istiyorumda daha dank etmedi iste
tesekkür ederim betülcümsagol tatlim allah razi olsun ilgilendigin icin gidecem kücük oglum var annesiz kalsin istemiyorum
bizdede var öyle dengesiz cift kisin duyulmuyorda yazin camlari actinmi
böyle bencil asabi depresif insanlara gıcık oluyorum
psikolojisi bozuk insanlar birşeylere takıntı yapar benim bildiğim
ozaman canım bekardım anlamazdım
ne diyimki o evli çifte
zaten çalışan biriydim
sabah 8de çıkar akşam 8 de evde olurdum
kimseyle muhabbetim olmuyordu
tabiki rahatsız edici bir durum
ben yatağa girerken dua ederim genelde
bigün öyle dua ederken gene o sesleri duymak hiç hoşuma gitmedi
ççok utanmıştım ben adamı gördüğüde kaçardım o derece yani
aynı binadayız yüz yüze gbakıyoz
neyse ki şimdi yokum
abimler düşünsün
ben bi ara yaptimda cok da faydasini görmedim :26: ama bu aralar bende cleopatra gibi arada aksamlari yesemmi diye düsünyüorumkızlar ya bu nesfit in falan 1 gün programını uygulasam mı bi ivme kazandırır mı sizce geri i alırım
kızlar gittim o komşunun ziline bastım
cadoloz kızla tartıştık
ne şirret bişeydi öyle car car kavga etti bnle
dedim saatin 12sinde szin kocanızmı bizim zile bastı dedim
oda evet makine sesi geliyordu o yüzden
bende dedim benim makinam çalışmıyordu
önceki gün çalışıyordu ozaman niye ses gelmedide
çalışmadığında ses geliyor anlamadım dedim
oda demezmi yandaki komşu benim üzerime atmış yandan geliyordur diye
bende dedim kimden geliyosa gelsin önemli değil
o saatte kimsenin ziline basılıp rahatsız edilmez bunun bir sabahı vardır dedim
sonra demezmi ben basarım gürültü duyduğuımda dedi
benimde ozaman şalterim attım
tamam dedim bu akşam makina çalıştırcam
bi gel zilime istersen bas dedim sıkıysa
neler oluyor dedim.
haketti salak şey
çok sinirlendirdi manyak karı
ßuqünkü menüm...
sabah: 11:00
1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 küçük salatalık
1 küçük domates
1 tutam maydonoz
1 fincan 5'i bi yerde..
ara: 13:30
1 haşlanmış yumurta
yarım bardak süt
öğle: 16:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
ara yok saat yetmediği için....
akşam: 19:00
1 kase spichal K
qün içeriisnde bol su..
ilerleyen saatlere doğru yeşil çay içerim,acıkırsam da 1 meyve yerim..
iyi yapmissinkızlar gittim o komşunun ziline bastım
cadoloz kızla tartıştık
ne şirret bişeydi öyle car car kavga etti bnle
dedim saatin 12sinde szin kocanızmı bizim zile bastı dedim
oda evet makine sesi geliyordu o yüzden
bende dedim benim makinam çalışmıyordu
önceki gün çalışıyordu ozaman niye ses gelmedide
çalışmadığında ses geliyor anlamadım dedim
oda demezmi yandaki komşu benim üzerime atmış yandan geliyordur diye
bende dedim kimden geliyosa gelsin önemli değil
o saatte kimsenin ziline basılıp rahatsız edilmez bunun bir sabahı vardır dedim
sonra demezmi ben basarım gürültü duyduğuımda dedi
benimde ozaman şalterim attım
tamam dedim bu akşam makina çalıştırcam
bi gel zilime istersen bas dedim sıkıysa
neler oluyor dedim.
haketti salak şey
çok sinirlendirdi manyak karı
düzgün kahvalti herzaman cok faydali gercekden bazen yogurtla falan gecistirdinmi gün boyu ac oluyorsun ama has yumurtani ekmegini sebzeni yedinmi farkli :13:evet kesinlikle kahvaltı çok önemli cnm ya bütün qün tokluk hissi sebebim kahvaltıma bağlı oluyor
bak şimdi ara öğünümü yapıcam mesela ama çok tokum mesela
tmm cnm bakıyorum hemen ama bi paketten kaç kase çıkar hiç tahmin edemiorum kii o senin kullandığın kasenin boyutuna bağlı:26:
sagol bebegimAllah korusun bebeğim öyle şeyler deme :26:
yani benim bahsettiğim rahatsızlık çok önemli emin ol hayat kaliten artacak tedavi olursan.. burundaki eğrilik buna sebep olabilir ama bu kadar nefesini tıkayacak kadar eğri olduğunu düşünmüyorum tamamen tıkaması lazım bunu yapması için ama tekrar ameliyat olursan bi nebze de olsa rahatlatır seni.. ben de oldum burun ameliyatı hem de lokal anestezi ile yaptırdım yapılan her şeyi gördüm
zor bi ameliyat değil canını sıkma kolay atlatırsın inşallah
burdan anca bu kadar yardımcı olabilirim canım sana yapılması gereken testler var onların sonucuna göre tanı koyarlar.. ama dediğim gibi çok erteleme kendine dikkat et
canım elinde değilki işte insanı sinir ediyorlar iştesinirlenme canım boşver herkes aynı hassasiyette olmuyor işte canını sıkmaya değmez
anlamıştır herhalde o da yapmaması gerektiğini
tatlım sustuğun zamanda daha çok üstüne geliyorlariyi yapmissinben severim öyle pat diye cevapi yapistiranlari senin gibi ama kendim beceremem ondan sonrada icimde kaldi diye daha da sinir olurum
düzgün kahvalti herzaman cok faydali gercekden bazen yogurtla falan gecistirdinmi gün boyu ac oluyorsun ama has yumurtani ekmegini sebzeni yedinmi farkli :13:
sagol bebegimnebileyim tatlim yinede ameliyatdan korkuyorum iste gözler falan morarmisdin alci koymuslardin burnuma dedim herhalde cekicle vurup düzeltiler tesekkür ederim betülcüm
iyi yapmissinben severim öyle pat diye cevapi yapistiranlari senin gibi ama kendim beceremem ondan sonrada icimde kaldi diye daha da sinir olurum
düzgün kahvalti herzaman cok faydali gercekden bazen yogurtla falan gecistirdinmi gün boyu ac oluyorsun ama has yumurtani ekmegini sebzeni yedinmi farkli :13:
sagol bebegimnebileyim tatlim yinede ameliyatdan korkuyorum iste gözler falan morarmisdin alci koymuslardin burnuma dedim herhalde cekicle vurup düzeltiler tesekkür ederim betülcüm
tuhana 1 porsiyonda 30gr. 113 kalori yazıyor canım pakette
dengesiz iste catacak yer aramis neslim sIkma caninicanım elinde değilki işte insanı sinir ediyorlar işte
tatlım sustuğun zamanda daha çok üstüne geliyorlar
kendini savunacaksın her zaman
durdukyere bende sevmem tartışma çıkmasını
benim yan tarfımdaki çalışıyor yeni işe girdi
geçen gece saat 12 ye doğru süpüre açtı
inan sesimi çıkarmadım tam yatak odamın yanı
kafama yorganı çektim uyudum
üstümdeki teyze
sabahın köründe elektrik süpürgesi çalıştırır
ben bu insanlara tolerans tanıyorum kızmıyorum
ona ne oluyorsa taa alt katta bide benim altımda deil yani yan tarfımın altı
biraz duyarlı olmak lazım
bir araya geldinmi usturublu bir şekilde söylenir
böyle olurmu gecenin 12si
iyiki eşim çıkmadı allahtan duştaydı o anda
ben baktım kapıyıda açmadım zaten kapıdan söyledim
doğru düşünmüşsün çekiçle vurup düzeltiyolar
önemli değil canım benim inşallah bir faydam olmuştur
merhaba canım yeme düzenin benimkine benziyo ama ben pek bi kilo kaybedemedim sen bu yeme alışkanlığıylamı 10 kilo verdin acaba ayrıyetten spor falan varmı
canımsaol sanada zahmet verdim... ben de mi öle her akşam değilde fazla kaçırdığım günün akşamı specil k yesem mi sen ne aralıklarla yiyosun her gün mü 10 kilo ii vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?