komşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim
yazin insallah türkiye geleyim seni cok göresim vargösterecem kendimi sana
bende tatlandirici katiyorum iyi degil diyorlar ama napim sekersiz icemem bende kahvemi
sen niye utanıyorsun olayı kamuya kapalı veya mahrem gördüklerini sanmıyorum :) çok güldüm ama kötü komşu ev sahibi yaparmış :) yeni evin hayırlı olsun :)
Ekmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.menüme yorum yazın uleeeeeen
kaçamğım olursa akşam yazacağım SÖZ
sabah
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
2 zeytin
1kk beyaz peynir
domates, marul
1 tatlı kaşığı tahin- pekmez
ara
yarım elma
yeşilçay
öğlen
5 yk kıymalı yumurta (kıyma, domates, biber ve yumurtadan oluşuyor)
1 kase yoğurt
ara
1 avuç beyaz leblebi
ara
türk kahvesi
1 kuru incir
akşam
5-6 kaşık kabak yemeği
salata, yoğurt
ara
yarım portakal
öğleden sonraki 2. arayı değiştirebilirim belki oraya kadar tamam çünkü
ayyy ne güzel oluurr
hatta topik buluşması mı yapsak ne yapsak
ama benim yazın sadece 3 hafta tatilim var ona göre ayarlayalım
alıştıktan sonra hiç bi şeye gerek kalmıyor aslında canım biraz içmeye alışsan şekersiz devamı geliyor.. ben şimdi arkadaşlara orta şekerli de yapsam kendime şekersiz pişiriyorum ayrı
komşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim
ne ayip sen onlarin yerine utanmissin ben olsam bende diyemem herhalde aslinda diycen gecen bagriyordun birseymi oldu polis cagiracakdim cigligindan diyekomşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim
kavitasyon ne canim :26: sIkma canim iki ileri bi geri zayifliyacagiz insallahselam kızlar vicdanım sızım sızım sızlıyor dünyanın parasını verip kavitasyona yazıldım ilk ayda vücudum azıcık toparlandı ve ben 2 haftadır öyle bir cıvıttımki 2 kilo almışımçok mutsuzum insan kendine niye böyle şeyler yapıyor ufffsss ama kilo yapan şeyler nasıl lezzetli yeşil çay diyet mekik bakalım 2 haftada aldıklarımı kaç haftada geri döndüreceğim
herkese kolay gelsin...
ne iyi olur ne güzelayyy ne güzel oluurr
hatta topik buluşması mı yapsak ne yapsak
ama benim yazın sadece 3 hafta tatilim var ona göre ayarlayalım
alıştıktan sonra hiç bi şeye gerek kalmıyor aslında canım biraz içmeye alışsan şekersiz devamı geliyor.. ben şimdi arkadaşlara orta şekerli de yapsam kendime şekersiz pişiriyorum ayrı
zor bir durum olsa qerek
ama sizin için iyi olmuş ev sahibi olmussunuz bari
aaa bende düzceliyim ve hatta akçakocalıyım:)
ne ayip sen onlarin yerine utanmissin ben olsam bende diyemem herhalde aslinda diycen gecen bagriyordun birseymi oldu polis cagiracakdim cigligindan diyesöylemezi kolay da iste neyse ev sahibi olmussun cok sükür kurtuluyorsun hayirli ugurlu olsun canim
kavitasyon ne canim :26: sIkma canim iki ileri bi geri zayifliyacagiz insallah
ne iyi olur ne güzelbütün kizlar toplandik deriz banada bu sene sadece 3 hafta verecekler nezamana denk geliyor belli mi tatlim alissam iyi olur aslinda bende ama öylede icemiyorum hic icmem daha iyi diyorum 1 tane tatlandirici ativeriyorum icine
bizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.
öyle miymis canim :26: burda yok yiyemiyorum zatenform bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:
corumlumusun ortimaman ne güzel koş gel. ben çorumluyum eşimin işi sebebiyle burdatım
öyle miymis canim :26: burda yok yiyemiyorum zaten
bugün gazetede birsey okudum simdi internetden aratiriyorum bulamadim sinir oldumsizlende paylasacakdim 2013 e zayif girmek icin tüyolar yaziyordun gazeteyi nereye koyduysam neyse eve giderken tekrar alir bakarim yarin paylasirim artik
corumlumusun ortimbizim müstakbel gelinde corumlu olacak tabii nasip bakalim anlasirlarsa kardesimle
banada gelin düzcedeyim ben akçakocada agırlarım hepicinizi
aaa bende düzceliyim ve hatta akçakocalıyım:)
ne iyi olur ne güzelbütün kizlar toplandik deriz banada bu sene sadece 3 hafta verecekler nezamana denk geliyor belli mi tatlim alissam iyi olur aslinda bende ama öylede icemiyorum hic icmem daha iyi diyorum 1 tane tatlandirici ativeriyorum icine
aa ben de boludayım kızlar yakınmışız
haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?