70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen niye utanıyorsun olayı kamuya kapalı veya mahrem gördüklerini sanmıyorum :) çok güldüm ama kötü komşu ev sahibi yaparmış :) yeni evin hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
yazin insallah türkiye geleyim seni cok göresim var gösterecem kendimi sana

bende tatlandirici katiyorum iyi degil diyorlar ama napim sekersiz icemem bende kahvemi

ayyy ne güzel oluurr
hatta topik buluşması mı yapsak ne yapsak
ama benim yazın sadece 3 hafta tatilim var ona göre ayarlayalım

alıştıktan sonra hiç bi şeye gerek kalmıyor aslında canım biraz içmeye alışsan şekersiz devamı geliyor.. ben şimdi arkadaşlara orta şekerli de yapsam kendime şekersiz pişiriyorum ayrı

form bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:

sen niye utanıyorsun olayı kamuya kapalı veya mahrem gördüklerini sanmıyorum :) çok güldüm ama kötü komşu ev sahibi yaparmış :) yeni evin hayırlı olsun :)

teşekkür ederim. kayın pederimin halini görseydin çatlardın adam bi kızardı sonra morardı . o akşam hepimiz öldük öldük dirildik

Ekmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.

banada gelin düzcedeyim ben akçakocada agırlarım hepicinizi

zor bir durum olsa qerek
ama sizin için iyi olmuş ev sahibi olmussunuz bari

bizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.

ne ayip sen onlarin yerine utanmissin ben olsam bende diyemem herhalde aslinda diycen gecen bagriyordun birseymi oldu polis cagiracakdim cigligindan diye söylemezi kolay da iste neyse ev sahibi olmussun cok sükür kurtuluyorsun hayirli ugurlu olsun canim
kavitasyon ne canim :26: sIkma canim iki ileri bi geri zayifliyacagiz insallah
ne iyi olur ne güzel bütün kizlar toplandik deriz banada bu sene sadece 3 hafta verecekler nezamana denk geliyor belli mi tatlim alissam iyi olur aslinda bende ama öylede icemiyorum hic icmem daha iyi diyorum 1 tane tatlandirici ativeriyorum icine

saol canım ben hiç beceremem laf çakmayı yapamadım

öyle miymis canim :26: burda yok yiyemiyorum zaten

bugün gazetede birsey okudum simdi internetden aratiriyorum bulamadim sinir oldum sizlende paylasacakdim 2013 e zayif girmek icin tüyolar yaziyordun gazeteyi nereye koyduysam neyse eve giderken tekrar alir bakarim yarin paylasirim artik
aman ne güzel koş gel. ben çorumluyum eşimin işi sebebiyle burdatım
corumlumusun ortim bizim müstakbel gelinde corumlu olacak tabii nasip bakalim anlasirlarsa kardesimle

diyete devam. kilo veremediğim için bozmayı düşünmüştüm ama burdaki arkadaşların verdiği moral neticesinde devam etmeye karar verdim. hepsine çok teşekkür ederim. yupiiiiiiiiiiiiiii inşallah bende kilo vericem

hadi hayırlısı o zaman . sen nerelisin

banada gelin düzcedeyim ben akçakocada agırlarım hepicinizi

aaa bende düzceliyim ve hatta akçakocalıyım:)

aa ben de boludayım kızlar yakınmışız

haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr

o zaman ne diyoruuuuz : yaza bütün kızlar toplandık toplandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…