70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerdesin ortim yaaa, yalnız başıma bıraktın beni, orti listesinde de altta ezileceğiz sanırım:18: :18:Neyse kolay gelsin sana
ortim gelemedim iki arkadaş yok onların işleride bize kaldı arada kaçıyorum işte
bu hafta benden umut yok bugün artıdaydımartık en az hasarl atlatmaya çalışıcam bugünü
ama haftaya sıkı girecez inşallah tamammı ortim...
günaydın bebeğim iyiyim de işler çok...
abur cuburları kesersen hem bebeğini emzirir hemde çok güzel kilo verirsin canım..
bende bu topiğe şlk geldiğimde bebeğim 6 aylıktı ve ben 77-78 kiloydum..
bende ilk kilo verdiğim dönemlerde senin taktiği uyguluyordum
bi parça çikolata yada 1 ısırık tatlı ağzımda bekletir tadı hissder ve kendime derdimki ne kdr yersen ye alacağın tat bu
ama yemezsen kalanı istediğin bedene düşeceksin
ve etkili olurdudaççç

gelemedim minecim..
bizim ayrıca online eğitimlerimiz var onlarıda takip etme durumunda kalıyorum ve yetişemiyorummmmmm

ßuqünkü menüm...

sabah: 11:00

1 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 küçük salatalık
1 küçük domates
1 tutam maydonoz
1 fincan 5'i bi yerde..

ara: 13:30
1 haşlanmış yumurta
yarım bardak süt

öğle: 16:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

ara yok saat yetmediği için....

akşam: 19:00
1 kase spichal K

qün içeriisnde bol su..
ilerleyen saatlere doğru yeşil çay içerim,acıkırsam da 1 meyve yerim..

canım menün güzelde öğün saatlerin biraz ileri ,güne erken başlamalısın vücud sabah ssatlerinde daha iyi çaılşır ..

canım menün güzelde öğün saatlerin biraz ileri ,güne erken başlamalısın vücud sabah ssatlerinde daha iyi çaılşır ..

qeç kalkıyorrum cnm ayrıca küçük bi oğlum var
önce ona kahvaltı yaptırıyorum o yüzden en erken 10 da kahvaltı yapabiliyorum ki dün 12de kahvaltı yaptım
böyle alıştığım içinde bana qeç qelmio :)))))

Son düzenleme:
günaydin canim anam bitter ye de paketi bittirme :18: bitteri hic yiyemiyorum cok aci geliyor hic yemem daha iyi diyorum ozaman

tesekkür ederim betülüm

anacım dayanamıom bende sevmezdimde bu tatlısızlık başıma sardı bu belayı güzelmişde he tadı

Ortim sende benim gibi geçmi kalıon kahvaltıyaspecial k işe yarıomu:26:

evet geç yapıyorum kahvaltımı ortim yaa
kuzum kaçta kalkarsa bende o saatte kalkıyorum önce onu yediriyorum
sonra kendime kahvaltı yazırlıyorum
ama kalkar kalkmaz hemen suyumu içiyorum :26:

spichal K süper işe yarıyo kesinlikle tavsiye ediorum yaa
akşamları çorba içince ileri saatlere doğru acıkıyorum mesela
ama spichal k yiyince acıkmıyorum
ben akşam öğünümü 7 den önce veya sonra yememeye gayret ediorum
çünkü çok qeç yatıyorum qece 12-1 den önce yatmıyorum

evet ben de bugün o yöntemi kullancam bakalım işe yarıcak mı yine :26:
ay canim yarin bildirim günü betülüm seni altlarda görmiycem
evet çok şükür moralim yerinde
eşimde buqün diyete başladı bakalım ne kadar dayanabilcek merak ediorum
valla erkekler cabuk veriyorlar ne is anlamadim esimde biraz dikkat etti simdi hava atiyor göbek gitti diye
hersey sana bakiyor ozaman kolay gelsin zerram
menünü begendim canim güzelde kahvalti yapmissin öyle oluncada gün boyu kahvalti tok tutuyor sürekli acikma hissi gidiyor

anacım dayanamıom bende sevmezdimde bu tatlısızlık başıma sardı bu belayı güzelmişde he tadı

bak ortin tam gaz gidiyor sen geride kalma

mineeee greyfrutu dedigin sekilde zar seklinde kestim ama igg ben sevmiyorum son greyfrutum öglenden sonrada yiycem yarimi sonra greyfruit yoluna ben yoluma

Son düzenleme:

ben de onu sorcaktım tam spichal k varsa evinde bi paketi kaç kalori bakar mısın ven tahmini bi paketten kaç kase çıkar ???

betülüm daha doktora gitmedim sana bi sorayim dedim dün ben fenalasdim neden olmus olabilir ki tatlim biliyormusun yada hocalarina bi sorsan :26: nefes alamadim atesim varmis gibi yandim bu 2 oldu bi kac ay öncede böyle oldum gitcem doktora ama firsat bulamadim daha

dün gördüm canım yazdığını kızlar bişeyler yazmış ama panik atakla ilgisi var mıdır yorum yapamadığım için konuya giremedim...
normalde uykunu iyi alır mısın?
gün içinde uyku atakların olur mu uyuklar mısın?
gece horlamaların var mı?
bu sorularıma cevap ver sonra devam edelim konuşmaya

düzensiz oluyor uykum bazen cok uyurum bazen gec yatarim uykumu alamam hep uyumak isterim aslinda
uykuda kalkmam ne acikirsam ne susarsam cook sikisacam belki ozaman yoksa onuda tutarim
deliksiz uyurum saati bile duymam bazen nasil cocuk büyütüysem ozamanlar kalkiyordum simdi top atsalar uyanmam
uykuda konusuyormussum sorsalar hayatimi anlatirim
ben horlamam diyorum ama esim arada yakalamis horultatigimi oda cok yorgun oldugumda sanirim :26:
sevdim ben bunu sor ben anlatirim

yani bi rahatsızlık var genelde kilolu insanlarda görülüyr. uykuda nefes kesilmesi oluyor bunlarda 10 saniyeden uzun sürer genelde. sonra aniden nefes alarak normale dönerler. uykusunu alamayan uyuklayan tiplerdir bunlar. sen öyle yazınca benim aklıma bu rahatsızlık geldi ama 2 ay öncesinde olmuş biri diğeri de geçen gece. o yüzden anlamlandıramadım.. bu hastalıkta her gece bunu yaşayabilirsin. gerçi sen yaşıyosundur belki ama hissetmiyrsundur. bunun bi çok sebebi var. burnun eğri olabilir, küçük dilin büyümüş olabilir vs.. vs.. bunlar ameliyatla geçebilecek sebepler ama ameliyatla düzeltilemeyen şeyler de var tabii. tedavisi var ama merak etme.. ilk başta yapman gereken yaşam tarzı değişikliği ama.. özellikle kilo vermek çok önemli sen yine de doktora git sor. kulak-burun-boğaza gidebilirsin. eğer sorun yoksa onlar seni panik atak için psikiyatriye yönlendirirler zaten. erteleme derim canım çok geç kalmadan git de tanı koysunlar.. inşallah yardımcı olabilmişimdir :26: daha çok bilseydim keşke :26:

merhaba kızlar herkese iyi günlerrr

ooo ortiler seçilmiş sayfalar ilerliyor, ben bu hafta çok yedim cumadan başladın salıya kadar bide buralardan uzak kalınca insan daha bir abartıyor, bide çok yoğun oluyorum kızlar yetişemiyorum
okul ,ev, çocuk , okulun evrak iişleri ,ben mi tembelim, milletmi hamarat anlamadımmm, acayip yorgun hissediyorum kendimi

böyle bencil asabi depresif insanlara gıcık oluyorum
psikolojisi bozuk insanlar birşeylere takıntı yapar benim bildiğim
ozaman canım bekardım anlamazdım
ne diyimki o evli çifte
zaten çalışan biriydim
sabah 8de çıkar akşam 8 de evde olurdum
kimseyle muhabbetim olmuyordu
tabiki rahatsız edici bir durum
ben yatağa girerken dua ederim genelde
bigün öyle dua ederken gene o sesleri duymak hiç hoşuma gitmedi
ççok utanmıştım ben adamı gördüğüde kaçardım o derece yani
aynı binadayız yüz yüze gbakıyoz
neyse ki şimdi yokum
abimler düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…