Dayanamadim iki dilim cikolata yedim
Offf simdide cereze saldiriyom
Eşimi işe yolladım nette takılıyordum oğlanın kalkmasını bekliyorum ben regl oldum oruca ara verdim bu ara ama sanırım perşembe gecesi kalkarım yine özledim sahura kalkmayı şu hastalık bitse de orucuma devam etsem...SEDACIM sobe günaydın hayırdır senidemi uyku tutmadı
o kadar şey yazdım gene affetmemişin valla neyse en azından yatmamışın üzerine :))))hepsinden yedim simdide stepperin üstündeyim :)
su ramazani atlataydim hayirlisi ile
günaydın canım inşallah bu sefer kilo vericeksin iyi gitmişin valla maşallah cumaya görücez bakalım sonuçları :)günaydın kızlar uyuyamadım savurdan sonra bi dinç hissediyom kendimiki sormayın 3 saatlik uykuyla ayaktayım 1 de yattım hatta geçiyodu 4 de kalktım dahada uyumadım bulaşıkları attım makineye geceden kalan çamaşırları astım aslında tam spor zamanıda eşim uyuyo yürüyüş bandıda yatak odasında gitmesini beklicez artık 3 kilometre yürümeyi düşünüyom sonrada kemeri takacam ben hep rejimde çok dinç hissediyom yiyince çok halsiz. aslında karnım gurulduyo şu an nasıl iftarı beklerim bilmem öğlene uyurum artık metem tv izlerken iftarda mercimek çorbası salata 1 tatlı kaşığı sıvı yağ attım ondan önce ama 5li çayımı içtim 2 saat sonra elma 2saat arayla toplam 3 elma yemiş oldum yatana kadar arada 1 salatalık 1tane kuru kayısı 1fincan yeşil çay içtim savurda yine 5li çay kepekli tost domates salatalık 3 sivri biber 1 dilim salam şekersiz sütsüz nescafe 2 kuru kayısı sonra 1elma toplam 4 elma yedim 3 litre suyuda tamamladım DİLEKCİM evet golden elmadan olcak kızlar herkesin günü güzel geçsin kolay gelsin hepinize
Eşimi işe yolladım nette takılıyordum oğlanın kalkmasını bekliyorum ben regl oldum oruca ara verdim bu ara ama sanırım perşembe gecesi kalkarım yine özledim sahura kalkmayı şu hastalık bitse de orucuma devam etsem...
kötü bir gece geçirdim aslında her şey iyiydi yatağıma yattım tam uykuya dalacağım canım babam geldi rüyama sonra uyu uyuyabilirsen şu an ağlamaktan gözlerim şiş şiş hiç bir şey yapasım yok zaten gözyaşlarım sadece babam için akıyor senağlamasenağlamaocakta 1 sene olacak alışamadım her gecen gün daha da şiddetleniyor özlemim onsuz ilk bayramım nasıl geçecek bilmiyorum hava da kapalı izmirde bende de kasvet kızlar sabah sabah kusura bakmayın olur mu herkese günaydınlar.... Gününüz dünden güzel olsun...
Eşimi işe yolladım nette takılıyordum oğlanın kalkmasını bekliyorum ben regl oldum oruca ara verdim bu ara ama sanırım perşembe gecesi kalkarım yine özledim sahura kalkmayı şu hastalık bitse de orucuma devam etsem...
kötü bir gece geçirdim aslında her şey iyiydi yatağıma yattım tam uykuya dalacağım canım babam geldi rüyama sonra uyu uyuyabilirsen şu an ağlamaktan gözlerim şiş şiş hiç bir şey yapasım yok zaten gözyaşlarım sadece babam için akıyor senağlamasenağlamaocakta 1 sene olacak alışamadım her gecen gün daha da şiddetleniyor özlemim onsuz ilk bayramım nasıl geçecek bilmiyorum hava da kapalı izmirde bende de kasvet kızlar sabah sabah kusura bakmayın olur mu herkese günaydınlar.... Gününüz dünden güzel olsun...
benim iftarda canım herşey istiyor dayanamıyrm yiyorum.biri bana DUR desin
resim yükleyecektim ama sorun olduğu için sildim...
ben gördün canım o resmi...gerçekten ilginç...ama ben düşünüyorumda otobüs durağına oturduğumda ekranda kaç kilo olduğum çıkarsa yüz halim nasıl olurakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?