70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayanamadim iki dilim cikolata yedim

Offf simdide cereze saldiriyom

aaaaaaaaaaaaaaaaa çikolataya bişi demedim ama çerez olmaz bu saaatte olmazzzzzzzzz bak alıom oklovayı elimeee fılatıcam oralara :)))) hemen git büyük bir bardak su iç canın bişi yemek istiosa ufak az kalorilisinden bir meyve yaaaa hadi bakayımmmmklava:klava:

günaydın kızlar uyuyamadım savurdan sonra bi dinç hissediyom kendimiki sormayın 3 saatlik uykuyla ayaktayım 1 de yattım hatta geçiyodu 4 de kalktım dahada uyumadım bulaşıkları attım makineye geceden kalan çamaşırları astım aslında tam spor zamanıda eşim uyuyo yürüyüş bandıda yatak odasında gitmesini beklicez artık 3 kilometre yürümeyi düşünüyom sonrada kemeri takacam ben hep rejimde çok dinç hissediyom yiyince çok halsiz. aslında karnım gurulduyo şu an nasıl iftarı beklerim bilmem öğlene uyurum artık metem tv izlerken iftarda mercimek çorbası salata 1 tatlı kaşığı sıvı yağ attım ondan önce ama 5li çayımı içtim 2 saat sonra elma 2saat arayla toplam 3 elma yemiş oldum yatana kadar arada 1 salatalık 1tane kuru kayısı 1fincan yeşil çay içtim savurda yine 5li çay kepekli tost domates salatalık 3 sivri biber 1 dilim salam şekersiz sütsüz nescafe 2 kuru kayısı sonra 1elma toplam 4 elma yedim 3 litre suyuda tamamladım DİLEKCİM evet golden elmadan olcak kızlar herkesin günü güzel geçsin kolay gelsin hepinize

SEDACIM sobe günaydın hayırdır senidemi uyku tutmadı
Eşimi işe yolladım nette takılıyordum oğlanın kalkmasını bekliyorum ben regl oldum oruca ara verdim bu ara ama sanırım perşembe gecesi kalkarım yine özledim sahura kalkmayı şu hastalık bitse de orucuma devam etsem...
kötü bir gece geçirdim aslında her şey iyiydi yatağıma yattım tam uykuya dalacağım canım babam geldi rüyama sonra uyu uyuyabilirsen şu an ağlamaktan gözlerim şiş şiş hiç bir şey yapasım yok zaten gözyaşlarım sadece babam için akıyor senağlamasenağlamaocakta 1 sene olacak alışamadım her gecen gün daha da şiddetleniyor özlemim onsuz ilk bayramım nasıl geçecek bilmiyorum hava da kapalı izmirde bende de kasvet kızlar sabah sabah kusura bakmayın olur mu herkese günaydınlar.... Gününüz dünden güzel olsun...

hepsinden yedim simdide stepperin üstündeyim :)
su ramazani atlataydim hayirlisi ile
o kadar şey yazdım gene affetmemişin valla neyse en azından yatmamışın üzerine :))))

günaydın canım inşallah bu sefer kilo vericeksin iyi gitmişin valla maşallah cumaya görücez bakalım sonuçları :)

günaydın canım gidenlere alışmak zor oluyor ama alışmaktan başka çözüm yok yoksa hayat yaşanmıyor acın çok yeni zor ama zamanla alışıcaksın herkesin yaptığı gibi bence ağlama ben ağladığımız zaman onlarında üzüldüğünü düşünüyorum rüyana gelmesi ne güzel hemen kalkıp onun için dua etseydin ben ağlamak yerine dua etmeye çalışıyorum bir yasin falan okurdum iyi şeylşer düşünürdüm sende iyi şeyler düşün.

günaydın herkese dün akşam spora başlıcam dedim ama nerdeee işyerinde yaptığım cdyi açamadım başka bir program indirdim onda açıldı ama geç die yapmadım bu akşam yapıcam inşallah ben bu haftada kilo veremicem bu sabah adet oldum çünkü en azından fazla şişmemiş oluru umarım herkese iyi sabahlar sedanında dediği gibi bugün izmir kapalı sabah biraz çiseledi hatta

kızlar 75 kilodan kilo verdim 68 oldum şimdi ramazandan beri 2 kilo aldım acil yardım edin bana kızlar.ramazanda nasıl diyet yapıyorsunuz?

SEDACIM canım MAGRENTANINDA dediği gibi senden dua bekliyo babacın ben yakın bi ölmüşümü görürsem hep öyle düşünüyorum geçenlerde acunu izlemiştim anne babasını aynı anda kaybetmiş sanırım tek tesellimiz herkesin aynı yere gitmesi demişti daha 2 gece önce izlemiştim saba tümerde ve düşündüm bende ALLAH gecinden versin annemi rahatsız ya o zaman ne yaparım diye ama evet hepimiz gitcez yanlarına o bi teselli oluyo diye düşündüm ALLAH sabır versin sana mekanı cennet olsun ağlama hemen yasin okuki sende rahatlarsın ben o zaman bizi görüyolar diye düşünüyom

kirazz_z+ günaydın sanada canım açım aç yani elma rejimi açlıktanmıdır nedir uyutmuyo aslında istanbulda tamda uyumalık hava var kapalı yağmur yağıyo ara ara gökgürlüyo ama uyuyamıyom miydem gurulduyo ama bozmak yok zate bozamamda orucum ama iftardada yok asla spor yapcaktım baktım eşimin pantolonunu ütülerken başım döndü ben 2 kere çok eskilerden başı dönüpte bayılmıştım ve hiç bişeyde hatırlamıyodum o yüzden riske atmak istemedim hem orucumu hemde kimseler yok oluşumdan başka iftardan sonra yaparım yapamasamda bayramdan sonraya kalır spor artık işe gidipte oruç tutanlar yapmasın kızlar 2 saat arayla elma yenildiği zaman veya su içildiği zaman olurda oruçsanız zor ben evde yatabildiğim için sorun yok ramazan bitsin öyle yapın eğer oruç tutuyosanız

merhaba kızlar..bugün biraz sorunlu bir gün benim için... herşeyin hayırlısını diliyorum... bursa bugün yağışlı... akşamdan beri azar azar yağmur yağıyor.. herkeze güzel bir gün diliyorum... hoşçakalın...

Seda'cım ilkler zordur.. ilk kandil,ilk ramazan, ilk bayramlar, ilk doğumgünleri... zamanla alışıyorsun ama kalbinin bir tarafı buruk kalıyor... seneler geçtikçe acısı azalıyor ama özlem artıyor... rüyada görmen çok güzel.. bende baze keşke rüyama gelse babamda hasret gidersem diyorum... ekimde bizimde 14 sene bitecek dile kolay... Allah sabır versin... Dualardan ve hayırlardan başka yapacağmız bir şey yok...

selam kızlar dün iftrda 1 kepçe ayran aşı çorbası 3 kaşık pilav üzerine 2 kaşık kuru fasülye yedim saltayla 1-2 lokmada pide sahurda 1 tane patatesli gözleme yedim 1 bardak meyve suyuyla bu arada meyve suyumu kendim yapıyorum 3 tane ekşi yeşil elma 2 tane armut rendeliyorum düdüklü tencereye birkaç tane mürdüm eriği bir avuç vişne ekliyorum 1 dal kabuk tarçın birkaç tane karanfil atıp 1-1,5lt su ile 10-15 dak kaynatıyorum ocktan indirip kapağını açtığımda içine 3 tane şeftali varsa 1-2 tanede kivi rendeleyip 1 limonun suyunu sıkıyorum soğuyunca robottan geçiriyorum isteğinize göre şeker karıştırabilirsiniz içine hem bebişime veriyorum hem kendim içiyorum eğer hazırda varsa misafirliğe giderken yanımda götürüyorum çok beğeniyorlar arkadaşlarımda bunu için buzluğumda şeftali kayısı vişne erik mutlaka bulunduruyorum hem çok sağlıklı hem çok pratik lezzetli bi içecek oluyor tavsiye ederim kızlar biraz koyu yapıp iftarda makarna veya pilavlada tüketebilirsiniz.....

benim iftarda canım herşey istiyor dayanamıyrm yiyorum.biri bana DUR desin

merhaba ;

ramazanın ilk günlerinde bende doktoruma nasıl beslenmem gerekir diye danışmıştım ,yardımcı olacaksa eğer , doktorumun bana söylediklerini aktarayım sizin için

iftarda en önemli kısım ilk olarak 1-2 hurma veya kuru kayısı veye kuru incir yendiğinde gün boyu düşen şekerin etkisini en aza indirip tatlı isteğini azaltabilirmişiz , ilk yapmam gereken buymuş sonrasın su içilecekmiş, vede tabiki çorba ama yediğimiz şeyleri mümkün olduğunca yavaş yemeliymişiz , eğer yapılabiliyorsa çorbadan sonra 15-20 dk bekleyebilen beklesin yada o sırada salata yiyebilirmişiz sonrasında sebzeli sonrasında et sonrasında yoğurt , ve eğer pide yada ekmek yemediysen 3-4 kaşık pilav veya makarna yiyebilirsin dedi ,

bastıra bastıra söylediği şey yavaş ve mümkün olduğunca yemek arasında ara vererek iftarı yapmak iftar sonrasında 1-2 porsyon meyve , ama yatmadan 2 saat önce yemek işi bitecek demişti vede bolca suyu unutmamk gerek tabiki.......

sahura gelince bolca salatalık domates,maydanoz biber vs ..yanında peynir 2 dilm ekmek veya pide yada yarım yufkadan börek yada gözleme çok yağlı olmadan ,gün aşırı yumurta ve çay yerine mümkünse süt içilmesi, suyu unutmayalım tabiki ,,,

veeee yedikten sonra 1 saat uyunmazsa .... gayette güzel değil kilo almak kilo bile verilir....demişti

umarım işine yarar bi liste olmuştur

ben gördün canım o resmi...gerçekten ilginç...ama ben düşünüyorumda otobüs durağına oturduğumda ekranda kaç kilo olduğum çıkarsa yüz halim nasıl olurakannehirakannehir

bende halimize otobüs duraklarımıza şükredelim diye eklemek istemiştim buraya ama olmadı.. hata verdi... yoksa ne caseret hemde kıyafet ve ayakkabılarla oturmak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…