hepinize günaydın kızlar....
bu haftaki kilo bildirimim sevindirici yılbaşı faciasından sonra..
başlangıç kilo:66
geçen haftaki kilo:64,7 (geçen hafta tartıldım fakat topiğe bildirim yapamadım....)
bu haftaki kilo:63,7
giden kilo:1000 gr.
toplamda giden:2,3 gr.
hedef kilo:58
hedefe kalan kilo:5,7 kg.
hmm farklı bir şey var ozaman tümünü seçtikten sonra çıkmıyor o işaretler zaten var üstteilk topiğe girdiğim zamanlarda sormuştum canım. çok sağolun kızlar
bir deneme yapıyım bakıyım. acaba yazı rengini secebilmen
için belli bir sayıda msj hakkının mı olması gerek kızlar
olmadı kızlar tümünü seç dedikten sonra öyle bir yazı çıkmadı
oo tebrikler, hatırladım seniiiiyi geceler kızlar.beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama ben sizleri görünce çok sevindim.geçtiğimiz nisan ayında başlamıştım diyete ve bu topiğe.burası sayesinde epeyce kilo verdim.hemde çok sağlıklı bi şekilde.başladığımda 74 iken şimdi 58 kilodayım şükür.uzun zamandır yazamıyordum sizlere.benim iki tane afacan varda sağolsunlar.küçük sayesinde bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor.
sizlerde nevar neyok.umarım hedeflediğiniz kiloya inmişsinizdir.en azından yaklaşmışsınızdır inş...ben ilk hedef 60 demiştim ama şimdi 56 ya felan düşmek istiyorum.yani 55-60 arası bir ömür sürmek istiyorum anlayacağınız.sabit kalmak çok zor.inişli çıkışlı gidiyor düzen.burası olmayınca hep kaçamaklara yenik düşüyorum.sık sık girip yazamasamda yazdıklarınızı okumaya, en azından bildirim yapmaya çalışacağım...yarın başlıyorum yenidennnnn....:18:
süper canım yaaagünaydııınnn
sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:
neyse bildirimimi yapayım..
başlangıç:73
geçen hafta:62.2
bu hafta:61
giden:1200 gram
toplamda giden:12 kg
hedef:58
vee son 3 kiloo
öpüyorum hepinizi canlarım ben sınava gider
haftaya daha çok yaz ablacım burayaHerkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
tebriklergünaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebriklerilk haftam kızlar BAŞLANGIÇ: 73.7 kg BUGÜN :72.9 kg GİDEN :800 g HEDEF : 58 kg not: simdiye kadar ilaçsız bu kadar hiç vermemiştim sizibilmem ama benim için büyük basarı.yardımlar için herkese öpücükler
tebriklerhepinize günaydın kızlar....
bu haftaki kilo bildirimim sevindirici yılbaşı faciasından sonra..
başlangıç kilo:66
geçen haftaki kilo:64,7 (geçen hafta tartıldım fakat topiğe bildirim yapamadım....)
bu haftaki kilo:63,7
giden kilo:1000 gr.
toplamda giden:2,3 gr.
hedef kilo:58
hedefe kalan kilo:5,7 kg.
kızlar günaydın herkese
ilk haftam kızlar BAŞLANGIÇ: 73.7 kg BUGÜN :72.9 kg GİDEN :800 g HEDEF : 58 kg not: simdiye kadar ilaçsız bu kadar hiç vermemiştim sizibilmem ama benim için büyük basarı.yardımlar için herkese öpücükler
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
kaçamakları iyi yakmışsın canım
Kızlar, kilo veren herkesi bol booool tebrik ediyorum, maalesef işlerim yoğun, ara sıra uğramaya çalışacağım, kendinize iyi bakın, hafta sonu diye çok cozutmayın, sonra benim gibi olursunuz
günaydın....
ilaç kullanma canım bundan 2 yıl once dogumdan sonra emzırme donemı bıtınce ama faydasından çok zararını gördum..kılo kaybettım ama anlık sevinçti benımkısı...
tebrikler............
ayran detoksu ve proteın yaptım baska turlu toparlayamazdım zaten...
hmm farklı bir şey var ozaman tümünü seçtikten sonra çıkmıyor o işaretler zaten var üstte
senin mesaj yazdığın yerin üstü boşmu başlık yazan yerle mesaj yazdığın yer arasında işaretler yokmu
oo tebrikler, hatırladım seniii
süper
korumuşsun ne güzel, darısı başımıza
süper canım yaaa
tebrik ederim
haftaya daha çok yaz ablacım buraya
burası hareketlenince sen gidiyorsun sankim
tebrikler
tebrikler
bana mesaj atmanda gerekiyor
tebrikler
kızlarr ben cıkıyorum ...kendınıze ıyı bakın hafta sonu fazla kacırmayın...
umaycım
eşinle aranı umarım düzeltirsin...moral bozukluğuyla sakın cozutma..bende sınır hep yemeye neden oluyor da umarım sende oyle olmaz...
kılo verenlerı tebrıkedıyorum..veremeyenlerde umarım haftaya verırıler şimdilik hoşçakalın.............akşama görüşmek dileği ile....
kullanmam bir kere düstüm o hataya .bi ara senin şu detoksu anlat bana lütfen
atmıştım ben yinemi yapamamışım of ben of
aramız bozuk değil canım aslında
yani bizim öyle küslüklerimiz olmaz
ama tartıştık ve dayanamadım ağladım sinirimden
öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?