70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize günaydın kızlar....

bu haftaki kilo bildirimim sevindirici yılbaşı faciasından sonra..

başlangıç kilo:66
geçen haftaki kilo:64,7 (geçen hafta tartıldım fakat topiğe bildirim yapamadım....)
bu haftaki kilo:63,7
giden kilo:1000 gr.
toplamda giden:2,3 gr.
hedef kilo:58
hedefe kalan kilo:5,7 kg.

kaçamakları iyi yakmışsın canım

Kızlar, kilo veren herkesi bol booool tebrik ediyorum, maalesef işlerim yoğun, ara sıra uğramaya çalışacağım, kendinize iyi bakın, hafta sonu diye çok cozutmayın, sonra benim gibi olursunuz

hmm farklı bir şey var ozaman tümünü seçtikten sonra çıkmıyor o işaretler zaten var üstte
senin mesaj yazdığın yerin üstü boşmu başlık yazan yerle mesaj yazdığın yer arasında işaretler yokmu
oo tebrikler, hatırladım seniii
süper
korumuşsun ne güzel, darısı başımıza
süper canım yaaa
tebrik ederim
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
haftaya daha çok yaz ablacım buraya
burası hareketlenince sen gidiyorsun sankim
günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebrikler
tebrikler
bana mesaj atmanda gerekiyor
tebrikler

günaydın kızlar
ne güzel herkes kilo vermiş
bende artıdayım
2 gündür dikkat ediyorum ama boşuna umutlanmışım
haftaya gerçekten umutluyum ama bu motivasyonumu yitirmezsem
sabah eşimle tartıştık moral olarak çöküntüdeyim

başlangıç: 65.5
geçen hafta: 64.2
bu hadta: 64.4
gelen: 200
toplamda giden: 1300
hedef 58

kızlar günaydın herkese

günaydın....

ilaç kullanma canım bundan 2 yıl once dogumdan sonra emzırme donemı bıtınce ama faydasından çok zararını gördum..kılo kaybettım ama anlık sevinçti benımkısı...

günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
tebrikler............

kaçamakları iyi yakmışsın canım

ayran detoksu ve proteın yaptım baska turlu toparlayamazdım zaten...

Kızlar, kilo veren herkesi bol booool tebrik ediyorum, maalesef işlerim yoğun, ara sıra uğramaya çalışacağım, kendinize iyi bakın, hafta sonu diye çok cozutmayın, sonra benim gibi olursunuz

kolay gelsin. yogunluktan stres yaptınsa öyüzden verememişsindir bence hepicini verirsin

YEMEK YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

*Tüm sebze yemeklerinizin pişirilişinde diyete başlarken kuru soğan kullanmayın. Yeşil soğan ve sarımsak kullanabilirsiniz.
*Tüm yemeklerinize pişme esnasında karışım yağı kullanın. Yemekler piştikten sonra ve zeytinyağlılara belirtilen miktarda zeytinyağı kullanılabilir.
*Günde 2 tatlı kaşığı keten tohumu kullanın. (Öğütülmüşse buzdolabında muhafaza edin.)
*Tuzu kesmeyin, ama mümkün olduğunca miktarını azaltın. Yüksek tansiyon probleminiz varsa tuz kullanmayın.
*Gün boyu 4 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu kullanın.
*Mümkünse yemeklerinizi fırında, buharda ya da tencerede pişirin.
*Yemeklerinizde pişirme esnasında baharat veya çeşitli lezzet verici otlar kullanmak son derece doğrudur. Çünkü baharatların ve lezzet verici otların listelerle çelişen özellikleri yoktur.
*Ara öğünleri atlamamaya çalışın. Öğün saatleriniz önemli değildir. Önemli olan yemeğinizi yedikten en erken 2 saat sonra uyumanızdır.

Taylan Kümeli'den genel önerileri
• Kalsiyum sağlıklı beslenme programınızda zayıflamanıza yardımcı olan önemli bir mineraldir. Programınızda verilen kalsiyum kaynaklarınızı (peynir, süt, ayran, kefir) ihmal etmeden tüketmeye özen gösterin.
• Unutmayın ki detoks kürünüz doğal içeriklidir, hiçbir kimyasal içermez. Yanı sıra eğer hekiminiz de uygun buluyorsa listelerinizi yaparken vitamin ve mineral takviyesi de kullanabilirsiniz.
• Gazlı ve yüksek şeker içeren içeceklerden uzak durun. Doğal meyve suları, ayran, buzlu çay sizin için ideal içeceklerdir.
• Vazgeçmek için bir başlangıç zamanı arıyorsanız, sigarayı bırakmak için en uygun zamandasınız, unutmayın.
• Her sabah ılık suyla duş alarak kan dolaşımını hızlandırın.
• Her gün 35-45 dakika normal tempoda ve mümkünse açık havada yürümeye çalışın.
• Programınız süresince kendinize en az 10 dakika zaman ayırın ve sakin, sessiz, temiz ve havadar bir ortamda kendinizle baş başa kalın.
• Mümkünse programınız süresince rahatlatıcı, ödem atıcı, inceltici unsurlar barındıran masaj yağlarıyla masaj yaptırın.

kızlarr ben cıkıyorum ...kendınıze ıyı bakın hafta sonu fazla kacırmayın...

umaycım
eşinle aranı umarım düzeltirsin...moral bozukluğuyla sakın cozutma..bende sınır hep yemeye neden oluyor da umarım sende oyle olmaz...
kılo verenlerı tebrıkedıyorum..veremeyenlerde umarım haftaya verırıler şimdilik hoşçakalın.............akşama görüşmek dileği ile....

kullanmam bir kere düstüm o hataya .bi ara senin şu detoksu anlat bana lütfen

ilaç Kullanıyorsanız Greyfurt yemeyin

Yeni yapılan araştırmalar greyfurt Suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin greyfurt Suyu içmemeleri önerilmektedir

GREYFURT içilen ilaçların karaciğerde parçalanıp atılmasını engelleyen dünyadaki tek meyveymiş.

HANGİ İLAÇLARIN ETKİLERİ GREYFURT SUYU İLE ARTMAKTA VE ZARARLI ETKİLER ORTAYA ÇIKMAKTADIR?

A: TANSİYON İLAÇLARI
B. PSİKİYATRİ , UYKU VE EPİLEPSİ İLAÇLARI
C. KOLESTEROL DÜŞÜRÜCÜ İLAÇLAR
D. EMPOTANS TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLAR
E. MİDE-BAĞIRSAK HASTALIK İLACI CİSAPRİDE
F.ALERJİ, GRİP-SİNÜZİT TEDAVİSİNDE KULLANILAN TERFENADİN
G. KALP İLACI AMİODARONE

Mevcut veriler ilaç kullanan kişilerin greyfurt suyu içmemeleri yönündedir. İşin ilginç diğer bir yanı ise greyfurt suyunun ilaçların kan dolaşımındaki etkisini artırma özelliğiyle belki ilerde ilacın dozunu azaltarak ve greyfurt suyu veya içindeki etken Maddeyi birlikte alarak dozu azaltma ve daha ucuza hastalık tedavi olanakları sağlama olasılığının ortaya çıkmasıdır. Ancak bunun için ileri araştırmalara gerek vardır. Şimdilik önerim ‘’ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyiniz’’ şeklindedir..

atmıştım ben yinemi yapamamışım of ben of

aramız bozuk değil canım aslında
yani bizim öyle küslüklerimiz olmaz
ama tartıştık ve dayanamadım ağladım sinirimden
öyle işte

kullanmam bir kere düstüm o hataya .bi ara senin şu detoksu anlat bana lütfen

3yk. haşlanmış yeşil mercimek
3yk.haşlanmış nohut
3yk.haşlanmış bulgur

1lt yoğurtla hepsını karıştır.ve ayran yap.sabah normal diyet kahvaltını yap sonra 2 saate bir bu ayrandan iç.engeç 8-10 arası yeme faslı bitsin.bu karışıma istediğin baharatı atabılırsın.ben bıraz tuzda koyuyorum ...2 gunde hıc kacamaksız 800 gr. verdım yılbası sonrasında ...normalde 1-1,5 oluyordu ama bır oncekı gece cok kacırmıstım..oyuzden az oldu............

gunaydın kızlar nasılsınız ben sabah tartıya cıkmaya korktum ve tartılmadım
hafta sonu kayınvaldemde olacagım
sınavlar var cunku
oradan dondukten sonra kendı memleketıme gıdecegım 1 hafta flanda orada kalacagım
gıttı benım dıyet yıne
ben sureklı gırmeye calısacagım opuyorum
kılo verenlerıde tebrık ederım

arkadaşlar merhabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.71.6 kiloyum sabh itibari ile 63 kilo iken evlendim 7 ayda 72 ye kadar cıktım.,Tiroid sorunumda var.Kendimi kötü değersiz ve çirkşn hissediyorum.Destek olursak hepimiz bu konuda daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.Grubu çok beğendim :)Neyi nasıl yapmalıyım bilmiyorum,su an işyerinden yazıyorum etrafta insanlar olmassa aglıycam dıyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…