70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bugün baya yoruldum , hava güzel diye

sabah bir saat yürüyüs yaptim oglusumla sonra evi bastan sona temizledim...

Bir saat uyudum sonra yine giristim islere..

Cok aciktim umarim iftarda yemeklere girismem

kızlar iftarımıda yaptım neler yediğimi yazim 5 li çayımı içtim önce peşinden 2 kuru kayısı yarım litre suyumu içtim 10 dakika sonrada 3 kepçe mercimek çorbası kıvırcık salatalık domates az kırmızı lahana 2 sivri biber taze soğandan olan salatamı 1 tatlı kaşığı sıvı yağ kattım o kadar kepek ekmeği bile yemedim peşinden yarım litre su yine 1 litreyi tamamladım ve çok doydum yani aslında gözüm aç oluyo yemeklere tatlılara saldırıyom 3 elmayıda yatana kadar yerim 2litre suyuda tamalarım savurda 3litreyide tamamlarım kızlar çok kararlıyım tam 5 sene oldu kilolu olmam yani en güzel yaşım kilolu geçti ben kotun üzerine siyah veya beyaz badi giyip dolaşmayı çok özledim. evlendiğimde 60 kiloydum aslında 3 kilo almış halimdi sonrası 73 e çıkıp hamile kaldım zayıflayamadan 2005 de mete doğdu kasım sonu 98 .5 kiloydum ve fıtık oldum kilodan.. bu elma olayı lahanadan ayran çorbasından daha zahmetsiz ve yapılabiliyoda heleki oruç olmayınca daha kolaydır açıktıkça elma ye dur işe giden fıstıklar tavsiye ederim bayramdan sonra yapın azimliyim verim sizde yaparsınız veya elma diyetindeki kızları mutlaka okuyun şaştım kaldım şimdi gözümde kış gelmeden kot giymeyi badiler giymeyi hayal ediyom. herkese iyi akşamler fıstıklar

Iftarimi yaptim
1 Tabak corba
1 Koca tabak salata
Yarim Tabak Firinlanmis besamelsos lu sebze
5 KasIk Yogurtlu kabak

Cokmu yemisim yaaa

günaydın millet herkese iyi sabahlar dünkü muhabbet neymiş resimle ilgili ben anlamadım yawww :)))))
dün spor yapıcaktım çokkk zor geldi adetimin ilk günüydü bir de çok yorgunum die tv karşısında yattım kıpırdayamadım bileee neyse bugünler kısa sürecek umarım vitamein takviyesine başladım işe yarıcak inşallah :)

whitehall günaydın nasılsınnnn görüşmeyeliiii

günaydın millet özgecim bende regl bu ay ikimizinki aynı zamana geldi kaydirigubbakcemile3 belim çok ağrıyor 2 gündür inanılmaz bir şişliğim var patlayacak gibi hissediyorum kendimi oysa bişey yediğimde yok halen akşamları yemiyorum öğlende çok az ama sabah güzel kahvaltı yapıyorum yeşil çay ve diğer bitki çaylarını içemiyorum kızlar sizler nasıl içiyorsunuz papatya içeyim dedim şişliğimi alır rahatlatır diye ama midem kalktı kafamçokkarıştı

kızlar selam nasıl gidiyo sizlerin benim güzel akşam biraz miğdem kötü oldu ayran içtim büyük bardak 3 elma yiyebildim sadece savurdada yemekten sonra yicektim uzandım koltuğa uyuya kalmışım yiyemedim elma ama herşey iyi gidiyoda bilgisayara bakamıyom gözler kararır gibi oluyo ama yok pes etmek bayrama kadar yapcam sonrası zaten yiyebildiğimiz için ve su içtiğimiz için olmaz bişey dün extra ayran ve akşamda 11gibi 2 domates çok az peyaz peynir doğradım üzerine ekmeksiz yedim 2 gündür yediğim ekmek sadece savurda kepekli tost ekmeği o da ne kadar ince bilirsiniz yani ayranla domatesle bozulmamıştır gibime geliyo

slm kızlar meksıka bıberı kapsülüm yolda gelıyo türkıyeden sıparıs ettım cok merak edıyorum ve sabırsızım..ınsallah ıse yarar

slm kızlar meksıka bıberı kapsülüm yolda gelıyo türkıyeden sıparıs ettım cok merak edıyorum ve sabırsızım..ınsallah ıse yarar

almiracım sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum:sinifsinif: ramzandan sonra bende kullanmayı istiyorum Çok üzgünüm çoookama hala bazı tereddütlerim varlmaz: umarım memnun kalırsınhihoyyyt resmi satış sitesindenmi :bbo:sipariş ettin ilacı???

selam canım çok az uğruyosun ama bak kızıyorum :)
valla benimde normalde ağrım çok oluyordu olmadan önceki gün bel ağrısı çektim çok olduğum gün tedbirliydim kahvaltıdan sonra hemen ağrı kesici içtim işimi garantiye aldım bugün pek ağrım yok şimdilik bel ağrısı dışında :) o kadarda olcak napalım
yeşil çaya gelince ben sadesini içemiodum içine limon damlatıodum sonra doğadanın ginkolusunu aldım gene limonda sıktım hala öle içiom arada ace vitaminlisini aldım oda güzel birde ballı içiyorum bunlar içilebilcek olanlar bana göre :)

ooo almiracım sende mi biber hapı kullanıcan bugün yarın bende alıp başlıcam adetden sonra başlayım dedim bilmem yanlış mı yaptım bu haftada kilo veremicem adet zamanı malum ama haftaya hem hapa başlarım hemde spora başlamış olurum inşallah eve gidince bir yorgunluk oluyor pc başına geçip kim hareket yapcak offffff

türkıyede arkadaslar eczanede bulmus canım 1 paket 35 lıraymıs sanırım 1 aylık mı ne bende 2 paket dedım onlar getırecekler

canım bekle ozaman 1 hafta öle ıcıne sıncekse ama onun faydası oluyosa adet falan dınlemez bence..

ya kızlar ben cok sey kacırdım su bıber hapıyla ılgılı bılgılerınızı ,kım ne kadar vermıs..neyın nesıymıs bı özetleyın bana bakım bı

canım bekle ozaman 1 hafta öle ıcıne sıncekse ama onun faydası oluyosa adet falan dınlemez bence..

ya kızlar ben cok sey kacırdım su bıber hapıyla ılgılı bılgılerınızı ,kım ne kadar vermıs..neyın nesıymıs bı özetleyın bana bakım bı
valla canım gidip alıcam bir de yolum o tarafa düşmedi adetim geçsin onuda bekleyim bare dedim bu arada gidip alır almaz başlıcam bekleyemem alsam zaten heheh :))) bu arada şule kullandı o sana girdiğinde açıklasın daha iyi olur :)
Iftarimi yaptim
1 Tabak yuvarlama corbasi
1 tabak patates cipsi firinlanmis
Ve lahana salatasi

afiyet olsun canım :))) yaramasın inşallah :)

selam millet herkese iyi geceler akşam akşam hatta gece gece ne işim var burda .))))) kimse kalmamış haliyle bugün kaçamak yok spora başladım leslie ile evde 1 saat yürüyüş yaptım baya eğlenceli zaman akıp geçti kısmetse her akşam yapıcam yarın görüşürüz :))) saçlarımı kurutup yatıcam çok geç oldu :)))

günaydın millet herkese iyi sabahlar benim vitaminler işe yaradı sanırım geç yattığım halde gayet dinç bir şekilde uyandım :)))))

günaydın herkese

soğuk gri bi hava kapalı bi hava var burda...hiç sevmiyorum böyle havaları ama yinede bunada şükür

sel felaketinde hayatını kaybedenlere allahtan rahmet,bu acıyı birebir yaşayanlara çok çok geçmiş olsun ve geride kalanlarada allah büyük sabır versin...bidaha böyle bi acı yaşatmasın inşallah

Günaydın kızlar... ben bugünde yokum burada hatta günleri karıştırdım cuma diye kilo bildirimi yapacaktım...

özgecim resim yüklemeye çalışmıştım olmamıştı şimdi nette buldum yeniden deneyeceğim bakalım olacakmı???

ılk resme bakıldığında gayet normal gözüken bu otobüs durağı aslında Norveç'te bir Fitness Merkezinin reklamı. Reklam özelliğini ise yolcular otobüs durağında oturduklarında kazanıyor. Yolcuların kilolarını billboard'da gösteren bu reklam, kilo sorunu çekenlerin artık kilo vermesinin zamanının geldiğini, kötü bir yolla da olsa (toplumla paylaşarak) hatırlatıyor. Fikir kimileri için itici, kimileri için akıllıca, ama yaratıcı olduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…