guleysa sana DDDUUUUUUUUUUURRRRR diyorum artık dur derdin ne kardeşim hırsını yemekten değilde spordan almaya ne dersinnnnn.benim iftarda canım herşey istiyor dayanamıyrm yiyorum.biri bana DUR desin
slm kızlar meksıka bıberı kapsülüm yolda gelıyo türkıyeden sıparıs ettım cok merak edıyorum ve sabırsızım..ınsallah ıse yarar
selam canım çok az uğruyosun ama bak kızıyorum :)günaydın millet özgecim bende regl bu ay ikimizinki aynı zamana geldi kaydirigubbakcemile3 belim çok ağrıyor 2 gündür inanılmaz bir şişliğim var patlayacak gibi hissediyorum kendimi oysa bişey yediğimde yok halen akşamları yemiyorum öğlende çok az ama sabah güzel kahvaltı yapıyorum yeşil çay ve diğer bitki çaylarını içemiyorum kızlar sizler nasıl içiyorsunuz papatya içeyim dedim şişliğimi alır rahatlatır diye ama midem kalktı kafamçokkarıştı
slm kızlar meksıka bıberı kapsülüm yolda gelıyo türkıyeden sıparıs ettım cok merak edıyorum ve sabırsızım..ınsallah ıse yarar
almiracım sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum:sinifsinif: ramzandan sonra bende kullanmayı istiyorum Çok üzgünüm çoookama hala bazı tereddütlerim varlmaz: umarım memnun kalırsınhihoyyyt resmi satış sitesindenmi :bbo:sipariş ettin ilacı???
selam canım çok az uğruyosun ama bak kızıyorum :)
valla benimde normalde ağrım çok oluyordu olmadan önceki gün bel ağrısı çektim çok olduğum gün tedbirliydim kahvaltıdan sonra hemen ağrı kesici içtim işimi garantiye aldım bugün pek ağrım yok şimdilik bel ağrısı dışında :) o kadarda olcak napalım
yeşil çaya gelince ben sadesini içemiodum içine limon damlatıodum sonra doğadanın ginkolusunu aldım gene limonda sıktım hala öle içiom arada ace vitaminlisini aldım oda güzel birde ballı içiyorum bunlar içilebilcek olanlar bana göre :)
ooo almiracım sende mi biber hapı kullanıcan bugün yarın bende alıp başlıcam adetden sonra başlayım dedim bilmem yanlış mı yaptım bu haftada kilo veremicem adet zamanı malum ama haftaya hem hapa başlarım hemde spora başlamış olurum inşallah eve gidince bir yorgunluk oluyor pc başına geçip kim hareket yapcak offffff
canım bekle ozaman 1 hafta öle ıcıne sıncekse ama onun faydası oluyosa adet falan dınlemez bence..
valla canım gidip alıcam bir de yolum o tarafa düşmedi adetim geçsin onuda bekleyim bare dedim bu arada gidip alır almaz başlıcam bekleyemem alsam zaten heheh :))) bu arada şule kullandı o sana girdiğinde açıklasın daha iyi olur :)ya kızlar ben cok sey kacırdım su bıber hapıyla ılgılı bılgılerınızı ,kım ne kadar vermıs..neyın nesıymıs bı özetleyın bana bakım bı
Iftarimi yaptim
1 Tabak yuvarlama corbasi
1 tabak patates cipsi firinlanmis
Ve lahana salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?