70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzimmmmmm haftaya gider inşallah
bak sopayla avusturalyaya geliyorum bilesin gitmezse:130:

canım aynen öyle ben de dün akşam cokkkkkkkkkk kaçırdım rahat 8 kadın budu salata yoğrt yedim inşallah hafta sonu toparlarımmmm

öğlen sabah yeee iyi ama akşam direk kilo bence bazen çook canım çeken bişey oldumu ayırıp sabaha saklıyorum o zaman bişey olmuyoooo

Ortimmm boynunu büktüm yüzünü eğdim kızma bana Ama şişkinlikde var ondan bu hafta şişim

Kızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı

Canım kendine uygun kardio ağırlıklı bir egzersiz cd si edinirsen senin için daha kolay olur...örnek olarak jillian micheals 30 day shred,spor sağlık serisinin egzersizleri ben bunları yapmıştım ikisinden de memnun kaldım...ama vaktin varsa en güzeli hergün 1 saat yürüyüş olur

Ya kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana

siz atarmısınız mesaj lütfenn

başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400

ay ne kadar güzel ya ben de ogünleri görebilecek miyimhedefime son 3 kilo kalacak mı:26:

maşallah hatunlar ne çok yazmışsınız
benim alıntılar bi tarfta beklerken bide baktım 4 sayfa daha yazılmış pesettim bende

tüm kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamımı diliyorum..

fazla kilo verme konusuna gelince bende karşıyım
ama regl etkisiyle veya bir önceki hafta fazla artıdaysak ve sonraki hf dikkat ettiysek 2 kilo ve üstü gidebiliyor
tabi dediğim gibi istisnai durumlarda

Kızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı

koşu bandım var dumbellim var ama benim aklım fikrim plateste :26:
plates topu ve plates lastiği alcam sabahları tvde ebru şallının hareketlerini yapıcam inşallah
ama dr ender saraçın 3 haftada 2 beden incelten hareketlerinide yapabilrisin canım
bak bu videoda var..

Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET

form çayları var cnm onları içebilirsin
kayısı ye ara öğünlerinde ve bol su iç...
form çayının içinde sinemaki olduğundan bağırsakları bozuyor biraz
haftada 1 - 2 taneden fazla içmeni tavsiye etmiyorum

durmak yok yola devam kızlar eski çıtır günlerimize tekrar dönücezzzz
ayneen piliçlerrrr yola devam durmak yok
olsun bebişim ben seni beklerim ortim
ayyy çok güzel motive ediyosun valla kendini de bizi de aynen bu zamana kadar yediklerimize sayalım kaçamak yapmayalım
bebişim bende jullian micheal var gayet iyi zorluyo gerçi ben şimdi spora gittiğim için yapmıyorum ama salon sözleşmem bitince ona geçicem
bebiş ben kayısılı form çayı içiyorum çok iyi geliyo bence bi dene bide 9'lu çay. 2 fincan(sabah öğle yemeklerden yarım saat önce) 9'lu çay, yatmadan 1-2 saat önce de kayısılı form çayı süper geliyo bana
canım ben geçen hafta 2 öğle, 3 akşam kadınbudu köfte yedim püsküüt direm tanesi 150 kalori sen düşün gerisini dedi. dün akşamda vardı kadınbudu köfte elimi bile sürmedim.
Ya kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana

siz atarmısınız mesaj lütfenn

başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400

bebişim atıcam özelden mesajını ama hedef kilo belirtmemişsin onuda yaz ki göndereyim
valla topik çok hareketli yetişemiyorum beawww

Ortimmm boynunu büktüm yüzünü eğdim kızma bana Ama şişkinlikde var ondan bu hafta şişim

tamam bozma moralini.. önümüzdeki hafta cuma senden birinclik belkiorum ortimm
qüveniorum ben sanaa sen istersen burdaki herkesi qeçersin..
hemencik kilolarını ver de askerin seni innnncecikk qörsünn

sabah kayısı yedim inşallah işe yarar canım ya

yeşil çay içiyorum normalde ama vucüd alıştı sanırım arada çayımın değiştircem 5 bi yerde alcaktım ama form mu alsam ya bi de reglime 11 gün var ama ödemin var neden acaba ellerim falan şiş ne önerırsınız

ayyy çok güzel motive ediyosun valla kendini de bizi de aynen bu zamana kadar yediklerimize sayalım kaçamak yapmayalım

napimmm canım baska şansımız mı varr
diyet yaparken kendimize destek olmamız çok önemli
moralimizi yüksek tutmamız lazım ki mutlu mutlu kilolar verelim

5i bi yerde bana bişi yapmıyoo
yeşil çay çok idrara çıkarıo..
form çayıda diğerine
kesinlikle kabızlık problemi olanlar form çayı alsınn
koşarak wcye qideceğinizin garantisini veriorum

canım cok saol önerilerini dikkate alcam haftaya en az1 kilo gitcek inşallah
hedef kilo 60

yardımların için saol bide bu çaylar ödemi de atıyo mu?

canım hareklere baktım hepsi süper. aslında yarım saat yapılır ip atlama hariç hepsini yapabilirim gibi geliyor. 45 dk bisiklete binsem sonra bunu yapsam süper olur. paylaşım için çok sağol canım

5i bi yerde bana bişi yapmıyoo
yeşil çay çok idrara çıkarıo..
form çayıda diğerine
kesinlikle kabızlık problemi olanlar form çayı alsınn
koşarak wcye qideceğinizin garantisini veriorum

aynen form çayı bende de çok iyi etki gösteriyo diğerleri sadece idrara çıkarmada etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…