kızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı
suzimmmmmm haftaya gider inşallahgünaydin kizlar
sabah oglis icin bir yere ugradim o yüzden ise gec geldim gecmise gidecem birazdan 15 sayfa var dedim ben gecmisden cikana kadar unuturum herseyi
simcik öncelikle kilo veren kizceleri tebrik ediyorumveremeyip alanlarada ne diyeyim bilmiyorum bidaha olmasin
dün cokmu yedim ne tarti hic yüzüme gülmedi gicik sey
dünkü menüm böyleydin :
sabah: kahvaltilik activia
ara: yarim greyfurt
öglen: aci domates soslu 10 burma makarna
aksam: iste burda mahfettim herhalde
3 dilim salam 1 has yumurta biber yemek olana kadar
6 kücük köfte domates biber maydonoz yogurt
ne cok yemmissim ya
simcikde gelelim bildirimime
baslangic: 77.1
gecen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
gelen: 400 gramm
toplam giden: 2.8 kilo
hedef: 55 daha cok yemek yemempardon yememem lazim hedefime ulasmak icin
Dırınnn Dırın bildirimim
başlangıç 65.5
geçen hhafta 65.5
bu hafta 65
giden 500gr
toplamda giden 500gr
tekrardan veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım
üzülmesinler haftaya tekrar verirler
günaydin kizlar
sabah oglis icin bir yere ugradim o yüzden ise gec geldim gecmise gidecem birazdan 15 sayfa var dedim ben gecmisden cikana kadar unuturum herseyi
simcik öncelikle kilo veren kizceleri tebrik ediyorumveremeyip alanlarada ne diyeyim bilmiyorum bidaha olmasin
dün cokmu yedim ne tarti hic yüzüme gülmedi gicik sey
dünkü menüm böyleydin :
sabah: kahvaltilik activia
öglen: aci domates soslu 10 burma makarna
aksam: iste burda mahfettim herhalde
3 dilim salam 1 has yumurta biber yemek olana kadar
6 kücük köfte domates biber maydonoz yogurt
ne cok yemmissim ya
simcikde gelelim bildirimime
baslangic: 77.1
gecen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
gelen: 400 gramm
toplam giden: 2.8 kilo
hedef: 55 daha cok yemek yemempardon yememem lazim hedefime ulasmak icin
cnm ben platesın cok faydasını gordum bı plates topu alarak baslayabılırsın
Kızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı
günaydııınnn
Sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:
Neyse bildirimimi yapayım..
Başlangıç:73
geçen hafta:62.2
bu hafta:61
giden:1200 gram
toplamda giden:12 kg
hedef:58
vee son 3 kiloo
öpüyorum hepinizi canlarım ben sınava gider
Kızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı
kzlar bu hafta anlamadım noldu ya bana
3 gün önce 74.300 falandım bugün 74 600-700 falan ya bide kabızlık var doğru düzgün çıkamıyorum vc ye sizce ne yapayım ödemim var hissdiyorum siniriliym o yüzden
ayneen piliçlerrrr yola devam durmak yokdurmak yok yola devam kızlar eski çıtır günlerimize tekrar dönücezzzz
olsun bebişim ben seni beklerim ortim
canım yaklasık 2 hafta felan bıldırım yapamayacagım memlekete gıdecegım
senıde yarıyolda bırakmıs oldum
canımcım ben spor salonuna 5 aylık para verdım ama gıtmedım
huu baby naparsınn
evde baslayacagım canım kararlıyım
facede bırsuru fotom var ama bulamadım sımdı buraya yuklemeye
ayyy çok güzel motive ediyosun valla kendini de bizi de aynen bu zamana kadar yediklerimize sayalım kaçamak yapmayalımben aç kalmıyorum hiç yaa aç kalırsam dayanamıyorum
tansiyonum düşüo zaten sinir sistemim çok hassas hemen titremeye falan başlıyorum
kh diyetinde mahvettim kendimi kimdi sağlıkla toparlanamaya çalışıyorum
artık diyet yapa bıraka yapa bıraka diyetisten olduk hepimiz burda yaa
yok cnm bu haftada hiç kaçamak yapmadım önümüzdeki hafta da yapmam inşallah
kaçamak yapınca bütün hevesim, hırsım kırılıyo zaten..
65 kg qörene kadar kaçamak bana yasak! ceza bana
onu 63 den 72 lere çıkarken düşüncektim ben !!
şimdi canımın çektiklerini kilo alırken yediklerime sayıyorum:26:
bebişim bende jullian micheal var gayet iyi zorluyo gerçi ben şimdi spora gittiğim için yapmıyorum ama salon sözleşmem bitince ona geçicemKızlar evde spor olarak ne yaıyorsunuz evde önerebileceğiniz hareket filan var mı
bebiş ben kayısılı form çayı içiyorum çok iyi geliyo bence bi dene bide 9'lu çay. 2 fincan(sabah öğle yemeklerden yarım saat önce) 9'lu çay, yatmadan 1-2 saat önce de kayısılı form çayı süper geliyo banakzlar bu hafta anlamadım noldu ya bana
3 gün önce 74.300 falandım bugün 74 600-700 falan ya bide kabızlık var doğru düzgün çıkamıyorum vc ye sizce ne yapayım ödemim var hissdiyorum siniriliym o yüzden
canım ben geçen hafta 2 öğle, 3 akşam kadınbudu köfte yedim püsküüt direm tanesi 150 kalori sen düşün gerisini dedi. dün akşamda vardı kadınbudu köfte elimi bile sürmedim.canım aynen öyle ben de dün akşam cokkkkkkkkkk kaçırdım rahat 8 kadın budu salata yoğrt yedim inşallah hafta sonu toparlarımmmm
öğlen sabah yeee iyi ama akşam direk kilo bence bazen çook canım çeken bişey oldumu ayırıp sabaha saklıyorum o zaman bişey olmuyoooo
Ya kızlar mesaj hakkım oluşmadığı için bildirim gönderemiyorum kaptana
siz atarmısınız mesaj lütfenn
başalangıç 80
geçen hafta 75
bu hafta 74.600
giden 400
top.giden 5.400
Ortimmm boynunu büktüm yüzünü eğdim kızma banaAma şişkinlikde var ondan bu hafta şişim
[ı]form çayları var cnm onları içebilirsin
kayısı ye ara öğünlerinde ve bol su iç...
Form çayının içinde sinemaki olduğundan bağırsakları bozuyor biraz
Haftada 1 - 2 taneden fazla içmeni tavsiye etmiyorum[/ı]
ayyy çok güzel motive ediyosun valla kendini de bizi de aynen bu zamana kadar yediklerimize sayalım kaçamak yapmayalım
sabah kayısı yedim inşallah işe yarar canım ya
yeşil çay içiyorum normalde ama vucüd alıştı sanırım arada çayımın değiştircem 5 bi yerde alcaktım ama form mu alsam ya bi de reglime 11 gün var ama ödemin var neden acaba ellerim falan şiş ne önerırsınız
ayneen piliçlerrrr yola devam durmak yok
olsun bebişim ben seni beklerim ortim
ayyy çok güzel motive ediyosun valla kendini de bizi de aynen bu zamana kadar yediklerimize sayalım kaçamak yapmayalım
bebişim bende jullian micheal var gayet iyi zorluyo gerçi ben şimdi spora gittiğim için yapmıyorum ama salon sözleşmem bitince ona geçicem
bebiş ben kayısılı form çayı içiyorum çok iyi geliyo bence bi dene bide 9'lu çay. 2 fincan(sabah öğle yemeklerden yarım saat önce) 9'lu çay, yatmadan 1-2 saat önce de kayısılı form çayı süper geliyo bana
canım ben geçen hafta 2 öğle, 3 akşam kadınbudu köfte yedim püsküüt direm tanesi 150 kalori sen düşün gerisini dedi. Dün akşamda vardı kadınbudu köfte elimi bile sürmedim.
Bebişim atıcam özelden mesajını ama hedef kilo belirtmemişsin onuda yaz ki göndereyim
valla topik çok hareketli yetişemiyorum beawww
koşu bandım var dumbellim var ama benim aklım fikrim plateste :26:
plates topu ve plates lastiği alcam sabahları tvde ebru şallının hareketlerini yapıcam inşallah
ama dr ender saraçın 3 haftada 2 beden incelten hareketlerinide yapabilrisin canım
bak bu videoda var..
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET
5i bi yerde bana bişi yapmıyoo
yeşil çay çok idrara çıkarıo..
form çayıda diğerine
kesinlikle kabızlık problemi olanlar form çayı alsınn
koşarak wcye qideceğinizin garantisini veriorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?