Günaydın kızlar... ben bugünde yokum burada hatta günleri karıştırdım cuma diye kilo bildirimi yapacaktım...
özgecim resim yüklemeye çalışmıştım olmamıştı şimdi nette buldum yeniden deneyeceğim bakalım olacakmı???
İlk resme bakıldığında gayet normal gözüken bu otobüs durağı aslında Norveç'te bir Fitness Merkezinin reklamı. Reklam özelliğini ise yolcular otobüs durağında oturduklarında kazanıyor. Yolcuların kilolarını billboard'da gösteren bu reklam, kilo sorunu çekenlerin artık kilo vermesinin zamanının geldiğini, kötü bir yolla da olsa (toplumla paylaşarak) hatırlatıyor. Fikir kimileri için itici, kimileri için akıllıca, ama yaratıcı olduğu kesin.
SEDACIM canım MAGRENTANINDA dediği gibi senden dua bekliyo babacın ben yakın bi ölmüşümü görürsem hep öyle düşünüyorum geçenlerde acunu izlemiştim anne babasını aynı anda kaybetmiş sanırım tek tesellimiz herkesin aynı yere gitmesi demişti daha 2 gece önce izlemiştim saba tümerde ve düşündüm bende ALLAH gecinden versin annemi rahatsız ya o zaman ne yaparım diye ama evet hepimiz gitcez yanlarına o bi teselli oluyo diye düşündüm ALLAH sabır versin sana mekanı cennet olsun ağlama hemen yasin okuki sende rahatlarsın ben o zaman bizi görüyolar diye düşünüyom
günaydın canım gidenlere alışmak zor oluyor ama alışmaktan başka çözüm yok yoksa hayat yaşanmıyor acın çok yeni zor ama zamanla alışıcaksın herkesin yaptığı gibi bence ağlama ben ağladığımız zaman onlarında üzüldüğünü düşünüyorum rüyana gelmesi ne güzel hemen kalkıp onun için dua etseydin ben ağlamak yerine dua etmeye çalışıyorum bir yasin falan okurdum iyi şeylşer düşünürdüm sende iyi şeyler düşün.
Seda'cım ilkler zordur.. ilk kandil,ilk ramazan, ilk bayramlar, ilk doğumgünleri... zamanla alışıyorsun ama kalbinin bir tarafı buruk kalıyor... seneler geçtikçe acısı azalıyor ama özlem artıyor... rüyada görmen çok güzel.. bende baze keşke rüyama gelse babamda hasret gidersem diyorum... ekimde bizimde 14 sene bitecek dile kolay... Allah sabır versin... Dualardan ve hayırlardan başka yapacağmız bir şey yok...
Bayıldım yaaa harikaaa çok yaratıcı bir reklam gerçekten iyi yapmışın eklemekle :)Günaydın kızlar... ben bugünde yokum burada hatta günleri karıştırdım cuma diye kilo bildirimi yapacaktım...
özgecim resim yüklemeye çalışmıştım olmamıştı şimdi nette buldum yeniden deneyeceğim bakalım olacakmı???
İlk resme bakıldığında gayet normal gözüken bu otobüs durağı aslında Norveç'te bir Fitness Merkezinin reklamı. Reklam özelliğini ise yolcular otobüs durağında oturduklarında kazanıyor. Yolcuların kilolarını billboard'da gösteren bu reklam, kilo sorunu çekenlerin artık kilo vermesinin zamanının geldiğini, kötü bir yolla da olsa (toplumla paylaşarak) hatırlatıyor. Fikir kimileri için itici, kimileri için akıllıca, ama yaratıcı olduğu kesin.
Kızlar hem buradaki hem de facedeki desteklerinize çok çoook teşekkür ederim ben zaten her akşam canım babama dua ederim tuttuğum oruçların kıldığım namazların sevabını başta babam olmak üzere bütün ölmüşlerime bağışlarım zaten sanırım bu yüzden her zaman rüyalarıma geliyor bir de regl olup dua edemediğim anlarda gelir neyse bir sıkıntı anıydı geldi geçtiii diyelim desteğinize çok çok teşekkür ederim bursefam haklısın gün geçtikçe özlem çoğalıyor ve ilkler hiç bir zaman unutulmuyor rabbim sana da sabırlar versin...
herkese iyi günler kızlar kaçamaksız bir gün geçirin emi ben kaçamak yapamam çünkü bugün oruca kaldığım yerden devam ediyorum...
magrenta+ günaydın canım nasılsın canım ben poşetleri geçirdim bi bakim dedim sen varsın herşey yolundadır umarım ben az yürücem gerçi akşam dizim ağrıdı yürümediğim halde ama sabah bişey yoktu bakalım ne kadar yürücem 1 km de olsa vücudum ısınır peşinden bandıda takarım az biraz susadım ama çokta su içtim 3 litredende fazlaydı gün ve gün tartılıyom akşam 7 de ki boş miğde oluyo o saat oruç olunca pazartesi yazcam bu günlerde tartımı yazıyom paylaşırım gram gram kolay gelsin
herkese merhabalar kısa bir ayrılık sürecinden sonra tekrar aranıza döndüm hepinizi kucaklıyorumopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım bol bol paylaşım bekliyoruz senden :)herkese merhabalar kısa bir ayrılık sürecinden sonra tekrar aranıza döndüm hepinizi kucaklıyorumopuyorumnanaktan
iş yoğunluğundansa artık birazcık anlayış gösteririz napalımmmm :))))) ara ara yaz canım özlüoz amaaa :)))))hoşgeldin canım bizde seni kucaklıyoruz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan özgecim kızma çok yoğunum bu aralar ondan başka sebebi yok gece giriyorum çoğu zaman ancak fırsat buluyorum o zamanda kimse kalmıyor yoksa sizlerden vazgeçtiğimden değil bağımlılık yaptı yazmasamda illaki okurum kaydirigubbakcemile5
kimseler yok yine ben 2km yürüdüm titreşim kemerimide taktım iftarı bekliyom artık oğlumuda iftardan önce yedircemki yedirdiğimden benimde canım çekmesin çeksede oruç yiyemem aslında güzelde oluyo yiyememek benim oğlum tembel kendi asla azına sokmaz kaşığı kasım sonu 4 bitcek ama hala yemez bende sürekli kendim veriyom aslında bırakcam aç nasıl yiyo ama o dönemde çok daha zayıflıyo herkesde sen rejim yapcam diye çocuğuda yedirmiyosun demiyolarmı uyuz oluyom aslında ben yedirince büyük insan kadar yemek veriyom ama bi gidiyo tuvalete bağırsaklar süper yani hepsi gidiyo ben onu dengeli yediriyom ama günde 5 net 6 öğün yiyo sağlıklı beslenen o aslında neyse biraz uzanim tv izlim artık karnım aç kızlar ben sadece svurda ekmek yiyom çorbanın yanında yemiyom ama bugün 1 dilim yerim belki çünkü kıvırcık kalmadı domates salatası oluncada ekmek istiyo insan neyse çıktım döktürdüm yine
arkadaslar merhaba ben yenıyım daha once 80 üstu kılo bolumunde yazıyordum sımdı 78 kıloyum burdayım dıyete baslayalı 1 hafta oldu 2 kılo verdım 3 aylık bebegım var cok sıkı dıyet yapamıyorum. yınede ıyı gıdıyor bugun bıraz kacırdım ama yarından sonra daha dıkkatlı olacagım HERKESE KOLAY GELSIN DEVAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?