70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi fikir yaaaa CADIARZU
kıslar cuma zayıflama yarışları var ya 4. takımdayım inşallah daha da motive olurum aslında bayramdan sonra topicler şenlenir diye umut ediyorum çünkü herkes kilo aldığından yakınıyooo

Kızlar hem buradaki hem de facedeki desteklerinize çok çoook teşekkür ederim ben zaten her akşam canım babama dua ederim tuttuğum oruçların kıldığım namazların sevabını başta babam olmak üzere bütün ölmüşlerime bağışlarım zaten sanırım bu yüzden her zaman rüyalarıma geliyor bir de regl olup dua edemediğim anlarda gelir neyse bir sıkıntı anıydı geldi geçtiii diyelim desteğinize çok çok teşekkür ederim bursefam haklısın gün geçtikçe özlem çoğalıyor ve ilkler hiç bir zaman unutulmuyor rabbim sana da sabırlar versin...

herkese iyi günler kızlar kaçamaksız bir gün geçirin emi ben kaçamak yapamam çünkü bugün oruca kaldığım yerden devam ediyorum...

Bayıldım yaaa harikaaa çok yaratıcı bir reklam gerçekten iyi yapmışın eklemekle :)

selam canım inşallah kilo verirsin kaçmak yok haa ne güzel valla ben her öğlen kaçamak yapıom :)

kızlar hadi ama herkes nerde :)))toplanın bakiymmmm:dance:

magrenta+ günaydın canım nasılsın canım ben poşetleri geçirdim bi bakim dedim sen varsın herşey yolundadır umarım ben az yürücem gerçi akşam dizim ağrıdı yürümediğim halde ama sabah bişey yoktu bakalım ne kadar yürücem 1 km de olsa vücudum ısınır peşinden bandıda takarım az biraz susadım ama çokta su içtim 3 litredende fazlaydı gün ve gün tartılıyom akşam 7 de ki boş miğde oluyo o saat oruç olunca pazartesi yazcam bu günlerde tartımı yazıyom paylaşırım gram gram kolay gelsin

selam canım oohh benim yerimede yürü ama dizine dikkat et benimde ağrıo ara ara bişi çıkmadı ama olsun zorlamayalım yinede :))) bende akşamları 1 saat yapıcam inşallah sporumu dün akşam yaptım zaman nasıl geçti anlamadım valla

Yeni diyet trendi: Doyana kadar ye

Amerika'dan gelen yeni bir diyet trendi, diyete olan bakış açısını değiştiriyor. 'Volumetrik Diyet'te amaç; yemeyi sevmek, tadını çıkarmak ve doyana kadar yemek!

Diyet yaparken sürekli midenizin zil çalmasından şikayetçiyseniz, imdadınıza Amerika'dan gelen yeni bir diyet trendi yetişiyor: Volumetrik Diyet! ''Hacim Diyeti'' olarak da adlandırabileceğimiz bu diyet trendi, yeni bir çığır açıyor. Çünkü temeli, ''doyana kadar ye'' prensibine dayanıyor. Nesnelerin hacmini ölçmeye yarayan bir birim olan ''volumetri''den adını alan diyet yöntemi, besinleri kalori değerlerine göre değil, hacim değerlerine göre sınıflandırıyor. Bir örnek vermek gerekirse: 15 tane üzüm, tartıda 100 gram geliyor ve kalorisi de 70 civarında. 15 tane kurutulmuş üzüm ise en fazla 20 gram ve onun da kalorisi 70 civarında. Peki, 100 gram üzümle mi doyarsınız, yoksa 20 gram kuru üzümle mi? Her ikisinin de kalorisi aynı ise, daha hacimli olan taze üzüme uzanmaz mı şimdi eliniz? Bu soruya ''evet'' deme ihtimaliniz çok yüksek. Zaten araştırmalar da bunu gösteriyor. Pennsylvania'da yapılan bir araştırmaya göre insanlar, ''doyana'' kadar yemek yiyor. Bu durumda ''ne'' yediğinin pek bir önemi kalmıyor. Düşük kalorili de olsa, yüksek kalorili de olsa, temel amaç ''doydum'' hissini yaşamak! Bu araştırmadan yola çıkarak ''Volumetrik Diyeti'' geliştiren Beslenme Uzmanı Barbara Rolls, normalden daha az yiyerek zayıflamanın çok zor olduğunun altını çiziyor: ''Besinleri kısarak yapılan diyet, ilk başta kilo verdirir ama uzun vadede başarılı olamaz. Çünkü 'açlık' hissinin bastırılması gerekiyor!''

Kutu

Bir günlük örnek mönü

SABAH

Aç karnına bir bardak su için. Ardından büyük bir kase içine; yulaf ezmesi, taze meyve parçaları koyun. Bu karışıma yağsız süt, yoğurt ya da meyve suyuyla hacim kazandırın.

ARA

Bir patates salatasının içine bolca salatalık doğrayın. Bu, salatanızın hem hacmini artıracak hem de daha doyurucu olacak.

ÖĞLE

Sade suya tirit tarzı çorbanızın hacmini artırmak için kepekli makarna ve sebzelerden faydalanın. Makarna yerine bulgur, yarma, pirinç gibi bakliyatlar da kullanabilirsiniz. Kurubaklagiller de çorbaya ayrı bir lezzet ve hacim katar. İsterseniz içine arada bir tavuk, balık ya da et parçaları atın. Eğer zengin bir çorba içme şansınız yoksa; balık ya da tavuk filetonun yanında bol salata ve sebze yiyebilirsiniz. Ardından küçük bir sütlü tatlı ya da meyve alabilirsiniz. Bol bol su içmeyi unutmayın!

AKŞAM

akşam öğününü bulamadım kızlar bulabilirsem yazarım........

Son düzenleme:
herkese merhabalar kısa bir ayrılık sürecinden sonra tekrar aranıza döndüm hepinizi kucaklıyorumopuyorumnanaktan

herkese merhabalar kısa bir ayrılık sürecinden sonra tekrar aranıza döndüm hepinizi kucaklıyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım bizde seni kucaklıyoruz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan özgecim kızma çok yoğunum bu aralar ondan başka sebebi yok gece giriyorum çoğu zaman ancak fırsat buluyorum o zamanda kimse kalmıyor yoksa sizlerden vazgeçtiğimden değil bağımlılık yaptı yazmasamda illaki okurum kaydirigubbakcemile5

kimseler yok yine ben 2km yürüdüm titreşim kemerimide taktım iftarı bekliyom artık oğlumuda iftardan önce yedircemki yedirdiğimden benimde canım çekmesin çeksede oruç yiyemem aslında güzelde oluyo yiyememek benim oğlum tembel kendi asla azına sokmaz kaşığı kasım sonu 4 bitcek ama hala yemez bende sürekli kendim veriyom aslında bırakcam aç nasıl yiyo ama o dönemde çok daha zayıflıyo herkesde sen rejim yapcam diye çocuğuda yedirmiyosun demiyolarmı uyuz oluyom aslında ben yedirince büyük insan kadar yemek veriyom ama bi gidiyo tuvalete bağırsaklar süper yani hepsi gidiyo ben onu dengeli yediriyom ama günde 5 net 6 öğün yiyo sağlıklı beslenen o aslında neyse biraz uzanim tv izlim artık karnım aç kızlar ben sadece svurda ekmek yiyom çorbanın yanında yemiyom ama bugün 1 dilim yerim belki çünkü kıvırcık kalmadı domates salatası oluncada ekmek istiyo insan neyse çıktım döktürdüm yine

hoşgeldin canım bol bol paylaşım bekliyoruz senden :)
iş yoğunluğundansa artık birazcık anlayış gösteririz napalımmmm :))))) ara ara yaz canım özlüoz amaaa :)))))

kıymetcim yürücem dedin yürümüşün iyi yapmışın akşamda az ye ki kilo verebilesin hadi bakalım bu hafta kilo gidicekmi :))) bende akşam yemeğe davetliyim ama az yicem sporuda yapabilcemmi bakalım birde aşkı memnuyu izlemeye çağırdı arkadaşlar eğlenceli oluo yorum yapıoz dizi hakkında çok komik oluo yaaa heheh 3e bölüncem bu akşam heralde herkese iyi akşamlar akşam az yiyelim kilo almayalım görüşrüzzzz

arkadaslar merhaba ben yenıyım daha once 80 üstu kılo bolumunde yazıyordum sımdı 78 kıloyum burdayım dıyete baslayalı 1 hafta oldu 2 kılo verdım 3 aylık bebegım var cok sıkı dıyet yapamıyorum. yınede ıyı gıdıyor bugun bıraz kacırdım ama yarından sonra daha dıkkatlı olacagım HERKESE KOLAY GELSIN DEVAM

hoşgeldin canım sanada kolay gelsinnn...umarım hedefine ulaşırsın hepbirlikte tabi dua ettt...

Günaydın kızlar.... yine bir cuma yine bir bildirim günü ama benim kilom aynı... Gerçi bu hafta kilo vermek hiç umrumda olmadı sağlık sorunlarım vardı test yaptırdım sonuçlar iyi çıktı çokşükür... gözüm hiçbirşeyi görmedi.. kilom bu haftada aynı 66'da takılı kaldı...bu akşam işyerinden arkadaşlarla iftar ve sonrasında pasta ile veda gecesi yapacağız.. müdürümüz işten ayrılıyor... biraz kaçamak yapacağım... ondan sonra telafi edeceğim inşallah vereceğiz yavaş yavaş... herkezi çookkk öpüyorum...

kankimmm senide ççoookkk kucaklıyorum... bu hafta ayrı kaldık biraz bende çok yoğundum... bugün daha rahat olacağım inşallah...

günaydın kzlar...hayırlı cumalar hepinize

kilom 72,500
500 gr gitmiş ama tartıda kilonun eksildiğini görmek çok güzel,inşallah devamı gelecek

kurban bayramına kadar 10 kilo verme hedefim var,şu bayramı bi atlatayım çok daha sıkı devam edicem

bu arada bursefam test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim,bende bayram sonu yaptırıcam,anormal şekilde saçlarım dökülüyo

evet zaman göz açıp kapayana kadar geçip gidiyor işte yine bir cuma ve paykaşım günü
bu haftada yerimde saydım hala 68im şükür almamışım ya buda yeter
hepinize hayırlı cumalar
ve kollarım açık sizlere karşı sevgiler

Selam fistiklar, bende yerinde sayanlardanim bu hafta ama buna bile cok seviniyorum..

Malum ramazan almiyayimda yerimde sayayim

günayydııınn kızlaarrr emzirdiğim için heralde kilo kaybım daha iyii
geçen hafta 77.5 tim bu hafta 75.8 geldim :lepi:

meraba kızlar ya razaman diye heralde bi türlü internete giremiyorum.bizim evede daha bağlatmadık.başka yerd bulunca hemen giriyorum yazıyorum size.bende kilo aynı.yerinde sayanlardanım ama bunada şükür.her ramazanda kilo alırdım.şimdi almadım ah bide verseydim o dahada süper olurdu ama napalım.bu aralar iş görüşmeleriyle uğraşıyorum.bugün bi iş görüşmesi daha yaptım.umarım bundan olumlu yanıt gelir ve bende bi iş sahibi olurum artık.sıkıldım evde oturmaktan.artk çalışma zamanı.öyle dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…