70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar.72.6 cıktım sabah,ama regl oldum,onun etkisidir muhtemelen,yoksa 2 gunde bu kadar kilo alamam heralde demimafoldumben

Teşekkür ederim canım... iyi çıkmasına bende çok sevindim.. bayram sonra saçlarım kansızlık için test yaptıracağım... 500 gr'da olsa vermişsin canım çok tebrik ederim.

Kankimmmm bende sana açtım kollarımı... sar beni sar beni.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım insan telaşlanıyor birşey çıkıcak diye neyseki birşey çıkmamış dikkatli olup kontrolü bırakmamak lazım :)) dikkat et kendine
inşallah bir an önce iş bulursun canım evbde oturmakta zor işte çalışmakta napalım çalışabilioken çalışalım :)

mrb kızlar.72.6 cıktım sabah,ama regl oldum,onun etkisidir muhtemelen,yoksa 2 gunde bu kadar kilo alamam heralde demimafoldumben

selam canım adet yüzünden çıkmıştır vücut bol bol su topluo kısa sürede bu kadar kilo almış olamazsın :)))

selam herkese vaktim olmadı yazmaya bakıyorumda hepimiz aynı sırada kalmışız ben yavaştan vermeye başladım sanırım tartı dijital değil o yüzden gene aynı kilodayım desem yeri 64,50 gibi gördüm sabah sabah pek mutlu oldum dün akşamyemekte olduğum için spor yapamadım akşam geç kaldımmm (( bu akşam kaçarı yok artık
hadi kızlar toparlanın yerimizde saydığmız yeterrrrnaniknanik

slm kk çıtırları hayırlı cumalar olsun herkeze gönlünüzdeki bütün istekler gerçekleşsin inşallah banada nazar oldu lmaz: sanırım yerinde saydım yine 61 kg bu hafta yine 2 haftadır tık yok gerçi bu hafta regl olunca onunda etkisi var galiba haftaya inşallah bakalım,bursefa testlerine sevindim iyi çıktığına kiraz saç için mutlaka git ihmal etme uzun süre diyet yapınca bu sorun ortaya çıkıyor çinko hapı al iç dikkat et canım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum a.s. a.s.

sağol Özge'cim, Şulecim... 2 gün çok sarstı beni şimdi rahatladım.. tetkikler devam edecek ama sonuçlar iyi gidiyor... Allah kimseye göstermesin çok zormuş...

günayydııınn kızlaarrr emzirdiğim için heralde kilo kaybım daha iyii
geçen hafta 77.5 tim bu hafta 75.8 geldim :lepi:

merhaba dılek ruzgar bebegın hayırlı olsun benımde 3 aylık bebegım var bende emzırıyorum benımde kılo verme durumum ıyı 1 haftada 2 kılo verdım ama yıne ben cok acıkıyorum ve cok yıyorum yınede ıyı gıdıyor hadı bakalım hep beraber verecegız bu kıloları pes etme yok arkadasım

güle güle büyüt canım bebişini,sen daha iyi vermişsin alkisalkisalkisinşallah böyle gider de kurtuluruz şu kilolardankaydirigubbakcemile5 valla canım dışarı çıkmak istemiyo , emzirdiğim için sıkı diyet falan yapamıyorum ama şu başımın belası bisküvileri bıraktım düşünsene 1 paket en az 500 kalori ve ben 1 paketle duramıyordum , tabii diğer yediklerime de dikkat ediyorum mesela ekmek kahvaltı dışında yemiyorum ,pes etmiycezz gideceeeekkk bu kilolaaarrrrrr:lepi:

iyi akşamlar kızlar... bu akşam işyerindeki arkadaşlarla iftara gittik... yedim durdum ama yavaş yemeyi öğrenmişim... en son ben bitirdim tabağımı... sindirim çinemeyle başlar dedikleri gibi çok yavaş yedim onun içinde mutluyum... güzel bir akşamdı... yağmur çiseliyordu ve yürüyüş yaptık bir müddet arkadaşlarla... unutamayacağım günlerden biri diyebilirim... geçen sene işten ayrılan ve haftaya işten ayrılacak arkaaşlarımla belkide son kez grup olarak yediğimiz yemekti... bir daha görüşebilirmiyiz bilinmez.. ikiside arklı şehirlerde yaşayacaklar... içimden geçenleri paylaşmak istedim... iyi akşamlar...

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

DİLEKRUZGAR..........77.5....75.8....1.7:hooray:
KİRAZ_Z................73.....72.5...0.5
MAGRENTA..............65.....64.5....0.5
DENİZM........................70.5.....70.1...0.4

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
SECİLSECİL............74.1
BAYRAV35...............69
WHITEHALL..............68
MİNNA9595..............61
AYPARCAMM..............66.5
BURSEFA.................66

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ

LOXANDRA..............71......72.6....1.6

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

BANUCAN4.......79.7
LOTİKA.........80
YELİZİDİL......75.1
JASPER.........79
YASMİN46.......78
KIVILCIM78.....74
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

bende 77 kiloyum 85 kilodan 77 ye düştüm ama hiç birşey yemedim iki lokma yedim sonra agzıma birşey degmedim hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız
bu hafta pek giremedim nete annemlerin yanına gittik oğlumla
diş çıkarma sıkıntıları var hem oruç hem oğlanın sıkıntıları zor oldu bende firar ettim sırnaşık şey
benim kilo aynı yine regl oldum dün kendimi şiş hissediyorum kusura bakmayın dün bildiremedim eve dönüş yolundaydım
ben hayal ettiğim kiloya ulaşamadım ramazanda bakalım bayramdan sonrası ne olacak :çok üzgünüm:

SEDACIM canım dün giremedim 79 300 oldum canımakşamları 7 de tartılıyom ben oruç olunca vücuttaki suyunda artık bittiği saatler kilo belidirimi yaparkan öğle yapıyom ben aç ve su oranıda az veya yok olan saatler çünkü savurda çok su içiyom 1 litredende fazla oluyo sabah bi kalkıyom bir kilo fazla akşam 7 de gitmiş o kilo oluyo canım bu arada eşinle oğlunla daha nice evlilik yıldönümlerini kutlan dileğimide bildirim benimde 1.5 ay kaldı İNŞALLAH 60 ları görürüm o zaman kadar elma diyeti süper gidiyo bayramdan sonra daha sıkı ve sporda yapabilirim hergün umarım yok yapcam ne umması

bu arada elmaya başldım pazartesi 81.100 dün cuma 79 .300 tartılma saatlerimde akşam yedi ikisindede 1800 gitti süper gidiyo ama tam anlamıyla yapmak demek sadece sabah tost domates salatalık sonrası 2 saatte bir elma ve akşam en son 8 de yemek elmayı oluyo 3 litre su ve spor tabi bayram sonrası mutlaka yapın kızlar millet ne kilolar veriyo bu akşamda iftara gitcem görümceme ama kaçırmıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…