günaydın kzlar...hayırlı cumalar hepinize
kilom 72,500
500 gr gitmiş ama tartıda kilonun eksildiğini görmek çok güzel,inşallah devamı gelecek
kurban bayramına kadar 10 kilo verme hedefim var,şu bayramı bi atlatayım çok daha sıkı devam edicem
bu arada bursefam test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim,bende bayram sonu yaptırıcam,anormal şekilde saçlarım dökülüyo
evet zaman göz açıp kapayana kadar geçip gidiyor işte yine bir cuma ve paykaşım günü
bu haftada yerimde saydım hala 68im şükür almamışım ya buda yeter
hepinize hayırlı cumalar
ve kollarım açık sizlere karşı sevgiler
geçmiş olsun canım insan telaşlanıyor birşey çıkıcak diye neyseki birşey çıkmamış dikkatli olup kontrolü bırakmamak lazım :)) dikkat et kendineGünaydın kızlar.... yine bir cuma yine bir bildirim günü ama benim kilom aynı... Gerçi bu hafta kilo vermek hiç umrumda olmadı sağlık sorunlarım vardı test yaptırdım sonuçlar iyi çıktı çokşükür... gözüm hiçbirşeyi görmedi.. kilom bu haftada aynı 66'da takılı kaldı...bu akşam işyerinden arkadaşlarla iftar ve sonrasında pasta ile veda gecesi yapacağız.. müdürümüz işten ayrılıyor... biraz kaçamak yapacağım... ondan sonra telafi edeceğim inşallah vereceğiz yavaş yavaş... herkezi çookkk öpüyorum...
kankimmm senide ççoookkk kucaklıyorum... bu hafta ayrı kaldık biraz bende çok yoğundum... bugün daha rahat olacağım inşallah...
inşallah bir an önce iş bulursun canım evbde oturmakta zor işte çalışmakta napalım çalışabilioken çalışalım :)meraba kızlar ya razaman diye heralde bi türlü internete giremiyorum.bizim evede daha bağlatmadık.başka yerd bulunca hemen giriyorum yazıyorum size.bende kilo aynı.yerinde sayanlardanım ama bunada şükür.her ramazanda kilo alırdım.şimdi almadım ah bide verseydim o dahada süper olurdu ama napalım.bu aralar iş görüşmeleriyle uğraşıyorum.bugün bi iş görüşmesi daha yaptım.umarım bundan olumlu yanıt gelir ve bende bi iş sahibi olurum artık.sıkıldım evde oturmaktan.artk çalışma zamanı.öyle dimi.
mrb kızlar.72.6 cıktım sabah,ama regl oldum,onun etkisidir muhtemelen,yoksa 2 gunde bu kadar kilo alamam heralde demimafoldumben
slm kk çıtırları hayırlı cumalar olsun herkeze gönlünüzdeki bütün istekler gerçekleşsin inşallah banada nazar oldulmaz: sanırım yerinde saydım yine 61 kg bu hafta yine 2 haftadır tık yok gerçi bu hafta regl olunca onunda etkisi var galiba haftaya inşallah bakalım,bursefa testlerine sevindim iyi çıktığına kiraz saç için mutlaka git ihmal etme uzun süre diyet yapınca bu sorun ortaya çıkıyor çinko hapı al iç dikkat et canım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum a.s. a.s.
geçmiş olsun canım insan telaşlanıyor birşey çıkıcak diye neyseki birşey çıkmamış dikkatli olup kontrolü bırakmamak lazım :)) dikkat et kendine
inşallah bir an önce iş bulursun canım evbde oturmakta zor işte çalışmakta napalım çalışabilioken çalışalım :)
selam canım adet yüzünden çıkmıştır vücut bol bol su topluo kısa sürede bu kadar kilo almış olamazsın :)))
selam herkese vaktim olmadı yazmaya bakıyorumda hepimiz aynı sırada kalmışız ben yavaştan vermeye başladım sanırım tartı dijital değil o yüzden gene aynı kilodayım desem yeri 64,50 gibi gördüm sabah sabah pek mutlu oldum dün akşamyemekte olduğum için spor yapamadım akşam geç kaldımmm(( bu akşam kaçarı yok artık
hadi kızlar toparlanın yerimizde saydığmız yeterrrrnaniknanik
günayydııınn kızlaarrr emzirdiğim için heralde kilo kaybım daha iyii
geçen hafta 77.5 tim bu hafta 75.8 geldim :lepi:
merhaba dılek ruzgar bebegın hayırlı olsun benımde 3 aylık bebegım var bende emzırıyorum benımde kılo verme durumum ıyı 1 haftada 2 kılo verdım ama yıne ben cok acıkıyorum ve cok yıyorum yınede ıyı gıdıyor hadı bakalım hep beraber verecegız bu kıloları pes etme yok arkadasım
Çok yorgumun kocamla yemekteydİk 5. Evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzÜ kutladık hatam varsa affola...
canım ellerine sağlık nice 50.yıl yemeklerine olur insallah kaydirigubbakcemile5
Çok yorgumun kocamla yemekteydİk 5. Evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzÜ kutladık hatam varsa affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?