cöpcatanlik görevimi yapip kaciyorum kizlaresim ne selamlasmaymis kalkamadin yerinden diyor ona bi selam verip cikacam demisdim de o gececek oyunu oynayamadi ya
orttiii ariyoruz :
cocostar boy 1.63 kilo 67 DUYRULUR kizlar
ABABABA boy 168 kilo 61 hedefine az kalmis orti si yok tatli kizin
güldogru 69 kiloda boyunu bilemedim :44: söz verdim bulacam sana orti dedim beni mahcup etmeyin
karbeyazi canim bu aralar ugrayamiycakmis onuda yazmissim insallah teyzesi sagligina kavussur ve yine aramizda olur
urke 166 boy 63.7 orti istiyormu bilmiyorum ama isterse sorun bence
hawar canim sen istemiyormussun orti :26: 70 kiloda yazin deneyin bence
tuhana01 onunda ortisi yok 74.6 kiloda
gurbet kilosunu bilmiyorum :44: espiga 61 kiloda mavi1000 boy 169 kilo 72
benim niyetim aslinda bazen insan cekiniyor sürekli söylemeye orti ariyorum diye eger itirazi olan yoksa ben bunu böyle yayinlayayim arada ondan sonra isteyen o kisiye sorsun ortim olurmussun diye bbiz bulduk sizde bulun istiyorum ortisiz kalmasin kimse diye birlikten kuvvet dogar :13:birbirimize böylede destek oluyoruz ama biri özellikle sana ortim canim yeme dedikce belki daha güzel firenleriz kendimizibirde neslim bize orti listesi yapacak süprizler olacak cezalar olacak diyorlar kizlar okadar ugrasiyorlar mineylen gülelim eglenelim zayiflayalim insallah canlarim
hani patlamis misirgeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediorum
alıntı yapamadım kusura bakmayın
buqünkü menüm
sabah:1 dubble bardak limonlu ılık su, 2 dilim tam buğday ekmeğiyle 2 dilim kaşarla hazırlanmış tost,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 fincan 5i bir yerde çay
ara: 2 tane form bisküvi + yarım bardak lıght süt
öğle: 2 kepçe tarhana çorbası,1 kase yoğurt
ara: 1 fincan yeşil ve form çayı
akşam: 1 kase spichal K
ilerleyen saatlere doğru acıkırsam falan bitki çayı yapıcam
qün içinde bol su içtim ve sabah yarım saat akşam yarım saat olmak üzere 1 saat egzersiz yaptım
hani patlamis misirtarif bile yazmisdim yap diye
amin canim onlar iyi olsun yeterkihafif herhalde de ben doymadim nedcez :18:
alintiyi buldum altda canim
buyur canim
ya bende doymadimbugün dolunay mi var yoksam disariya bakiyom da ay may görmüyom dolu mu degil mi diye bakcaktim :111: haha evet onu kdr nin kocasi söylemisdin ay ne gülmüsdüm ben onlan ya canim benim ya
hosgeldin canim aramiza
ßen sadece zayıflamak istemiorum!
TAŞ GİBİ HATUN olmak istiorum TAŞŞŞ!!
hheheh canımsın yaa
patlamış mısırı cuma qünü birinci olursam kutlama olarak akşam yapıcam yicem inş.
tmm tatlım bnm kabulum olalım ortı ama pek gırmıo heralde
bilmiyorum ki canim 2 gündür yok :26: olmazsa aramaya devam ederiz :26:
kızlar resım oydum bı bakın cok sıskoyum ya
sana guvenıorum cnm sen yapacaksın bu ısı
cok güzelsin canim yasen vermissin önceden gördügüm foto baskaydin sankim
saol cnm dusuncen ıcın.yok kız hıc veremedım oldugum yerde sayıyom burayı buraktıgımda 67dım sonra 72 oldum sımdı 68 bı 60 olamıom
bende istiyom
bi kacamak yap bak kizlar nasil da üstüne geleceklerdene istersen
saka bi yana güzel oldu böyleyeme dedikce insanin cani daha cok istiyordun ye dedikce yiyesin varsada yemiyorsun
okadar fazlaligin gözükmüyor canim benim yanlarda falan ooo bi görsen senin sIkI ozaman vucutun biraz daha verdinmi cok tatli olursun
bende de mesela güne kacamaklan baslarsam o gün nasil olsa güme gitti diye yer de yerim sonrada daha bi pisman olurumkaçamak yaparsam toparlayamam die korkuyorum
benim kaçamaklarımöle 2-3 çatallık olmaz
oturur bi qüzel adam qibi karnımı doyurur kalkarım sofradan
ama sonra eskisi qibi kendime qüvenir diyete başlarmıyım bilemiorum
kaçamakları sevmiorum ama belirli yerlere inince kendimi ufak atıştırmalıklarla ödüllendirmeyi seviorum
inşallah cuma qünü birinci ben olabilirsem kesnlikle kutlarım patlamış mısırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?