spora gidemedm kızlar eşimden ambargo yedim ,terleyip çıkınca üşürsün bide yorgunluk tam yatk döşeklik olursun dedi
2gün spor yok.......... yani salon yokk
evde plates varrrr ama
birazda bantta yürürüm belkii
spora gidemedm kızlar eşimden ambargo yedim ,terleyip çıkınca üşürsün bide yorgunluk tam yatk döşeklik olursun dedi
2gün spor yok.......... yani salon yokk
evde plates varrrr ama
birazda bantta yürürüm belkii
bugün bende bool limonlu arapaşı yaptım cnm ama hamuru yok ,hamursuz yeriz biz
protein takılıorum bugün
bu arada diyette günde kaç bardak süt içilebilir ne dersiniz?
ben nescafeyi çok seviyorum, süt tozu kullanmıyorum. onun yerine süt ile içiyorum da miktarı ne kadarda tutmak lazım?
siz öyle dedikce insan istesede yiyesi gelmiyor kiYeme deyince cazip geliyordun
Sagol arkadasim kiyamadi banaTavuk menüsü degisti zaten Peyniride aklimda tutayim :18:
Cok sagol neslimm insallah hastaliklari atlatiriz bu arada senin pötüs nasil oldu oda öksürüyordun :26:
Ayy cuma gelmeden kendim bile verecegime inanmiyorum daha :18:
1 kilo 500 müBenmi Hadi bakalim :18: Tavikkk yemedim yemedim
azıcık yagla iyice kızdırılmış teflonda oluyor
yok canım yağsız patlar mı
yağsız ve tuzsuz ııııyyykkk
sen güzel yağı koy üzerinede tuzu tadını ala ala ye
aramıza hoşgeldn70kg benıde alın
afiyet olsun canım limonlu ve acı ve hamurlu çoook severim
ama artık canım istemiyo
canim hem nesli sarki gönderdi hem ceza verdi hemide mine bunu liste sonuncusunada yapmayi planliyor haberin olsunhey hey, geçmişe git diyenler duyun sesimi
birsürü ayzı var ne kadar geçmişe gitmeliyim? Ya da biri bana açıklasa anlatsa ne var geçmişte
slm kızlarrr. 1 saat ders çalıştım. sonra 1 saat bisiklete binerken tets çözdüm. ayakta sürmüyorum bisikleti otururken test çözmek benim için iyi oluyor. ya acaba 20-30 dk ender saraçın 10 hareketini yapsam fazla mı spor yapmış olurum ki bilemedim sizce
menü
sabah yeşil elma
sade şekersiz nescafe
öğlen
kabak yemeği
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
yeşil elma
akşam
yoğurtlu ıspanak haşlama
salata 1 tatlı kaşığı yağ (taylan kümeli bir yazısında diyetteyken salataya 1 tatlı kaşığı yağ koyabilirsiniz ve bunu yaşa boyu devam ettirin demişti. zayıflarken yağsız sonra bol yağlı salataya geri dönüş yaparsanız kilolar geri gelir diyodu. bende o yüzden 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum eşimde alıştı. ye yaptığım bütün yemeklere 1 yemek kaşığı yağ koyuyorum hem sağlık için iyi oldu hemde maddi anlamda da 3 ayda bir yağ almaya başladık eve:) )
1 dilim çavdar ekmeği
ara
greyfurt
2litre su, 1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 1litre 5li çay
hosgeldin canim70kg benıde alın
tabii gececezyapma suzimveririz cleopatra fena kapıştım geçmemiz lazım
tebrikler canim güzel vermissin insallah allahin izniyle hamisde kalirsinslm kızlar konuyu görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıl önce evlenirken 55 kiloydum.henüz kavuşamadığım bebek için gördüğüm tedaviler sonucu 70 kiloya çıkmıştım.3 ay önce dur dedim sabahları bir parça dışında ekmegi kestim.öğlen meyve veya yoğurt tüketmeye çalışıyorum.arkadaşlarla buluşunca normal pasta böregimi yiyorum ama akşam çok az yiyorum.akşamları herzaman yaptığım yemekleri ekmeksiz bir tabak yiyorum ayrıca aklıma geldikçe su tüketiyorum ve tabiki haftada 3 veya 4 kez 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek 63 kiloya düştüm.hedefim şu an için 60 ama 55 olana kadar direnecegim çünkü yaza yeniden bebek için tedaviye başlayacagım.isteyince oluyor ve kilolar gidiyor.
kolay gelsin canim acil sifalar oglisineyeni qelenler hoş qeldiniz sefalar qetirdiniz..
kızçeler ben çıkıyorum şimdi öğle öğünümü yicem
sonra oğluşu hazırlıcam
kocis qelir birazdan.. bebekimi dr qötürcez grip oldu sölemiştim
çok fenayız 2 qecedir uyku bilmiorz :26:
akşam uğrayıp buqünkü menümü yazarım inşş
öptümm qörüşrükk kaçamak yapmayın bak bedeninize yazık etmeyin üzülüorm sonra
zaten 1 hftadır arabaşı yiyorum böğğğ geldi
geçen salı kv yapmış koca bi tencere cümbür cemaat yedik
kalanı bitmeden eşimin bi tanıdığı yapmış göndermiş oda koca bi tencere
daha bitmedi
bu zamana kdr hep hamuruda gitti loplop ama artık hamuru yok
ortimi yarı yolda bırakmıcam
bugün hazırlıksızdım
ama artık dikkat etmeye çalışcam ortim
daha ne olsun
sütü yarım yağlı içersin sorun olmaz ama nescafeyi fazla tüketme canım...
yok canım yağsız patlar mı
yağsız ve tuzsuz ııııyyykkk
sen güzel yağı koy üzerinede tuzu tadını ala ala ye
cnm nescafe alışkanlığndan vazgeçmeye çalış
çok yağ ve kafein içerdiği içn kilo vermene engel olur
çok değişik bitki çayları var onları dene istersen
yeni qelenler hoş qeldiniz sefalar qetirdiniz..
sonra oğluşu hazırlıcam
tekrar geçmiş olsunyeni qelenler hoş qeldiniz sefalar qetirdiniz..
sonra oğluşu hazırlıcam
ha şöyle suzimcanim hem nesli sarki gönderdi hem ceza verdi hemide mine bunu liste sonuncusunada yapmayi planliyor haberin olsunis ciddiye bindi cezalar geliyor amanneeennn
menün güzel canim affiyet olsun amaavelakin siz umutlukuzuylan 1 inci oldunuz sira bizde
hosgeldin canim
tabii gececezkendimi tospadan ferrariye gecmis gibi hissediyorum :111:
menüm degisti kizlar
sabah 1 1/2 dilim kara ekmek kasar peynir 4 taneyarim salatalik birde light sürülen yogurtlu otlu bir sürme peyniri
ara: mandalina
öglen: isarkadasi light müsli almis cilekli sade yogurtla karistirip yedim :26:
ara: mandalina
aksam en hafifinden birsey ne bulursam artik evde
verdigin kilolar için tebriklerslm kızlar konuyu görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıl önce evlenirken 55 kiloydum.henüz kavuşamadığım bebek için gördüğüm tedaviler sonucu 70 kiloya çıkmıştım.3 ay önce dur dedim sabahları bir parça dışında ekmegi kestim.öğlen meyve veya yoğurt tüketmeye çalışıyorum.arkadaşlarla buluşunca normal pasta böregimi yiyorum ama akşam çok az yiyorum.akşamları herzaman yaptığım yemekleri ekmeksiz bir tabak yiyorum ayrıca aklıma geldikçe su tüketiyorum ve tabiki haftada 3 veya 4 kez 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek 63 kiloya düştüm.hedefim şu an için 60 ama 55 olana kadar direnecegim çünkü yaza yeniden bebek için tedaviye başlayacagım.isteyince oluyor ve kilolar gidiyor.
tutana ask olsun
verdigin kilolar için tebriklerallah bide bebiş nasip etsin inşllh
tutamazlar datlımben sporsda başladım ender şaraç epey iyi geliyor
afferim tatlimaben 5inci ayda 1 seneligine spor salonuna yazildim augstosdan beri 1 kere bile ugramadim
orti listesinde ceza var canım, 1 sayfa ben şişkoyum yazıyorsun, bu haftanın sondan 1.cisi olarak zerra ve ben nasiplendik, haftaya kim olursa artıkhey hey, geçmişe git diyenler duyun sesimi
birsürü ayzı var ne kadar geçmişe gitmeliyim? Ya da biri bana açıklasa anlatsa ne var geçmişte
evet canımhala geçmişi okuyorum ama bulamadım :26:
sonuncu olan şişkoyum ben yazacakmış, bu mu bahsettiğiniz kızlar?
dikkat edelim canikom da baştan 1.olalım emizaten 1 hftadır arabaşı yiyorum böğğğ geldi
geçen salı kv yapmış koca bi tencere cümbür cemaat yedik
kalanı bitmeden eşimin bi tanıdığı yapmış göndermiş oda koca bi tencere
daha bitmedi
bu zamana kdr hep hamuruda gitti loplop ama artık hamuru yok
ortimi yarı yolda bırakmıcam
bugün hazırlıksızdım
ama artık dikkat etmeye çalışcam ortim
sen yeme sakin kuru fasulyeden yemeben kaçıyom kızlar kociş gelicek kurufasülye istedi onu yapıcam.akşama ugrar menü veririm
bende sana ortiiimsuzimmm bayılıyom sana suzimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?