70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 10 da basladım okumaya üçer beşer atlaya atlaya araya bırde temızlıgı şıkıştırınca anca bıttı geçmiş....alıntı yapamadım..lıste bırıncısını tebrıkederım. Haftaya lıstede adım yer alır...ortaklar secilmiş ben yıne geç kaldım sanırım ama duyurulur ortak arıyorum kendıme 1,66 boy 63,7 kılo.heee bırde atlamadan ortagım yazdıklarımı goz onunde bulundursun.iyi düşünsün yane....az once 8 adet sarma 1 dılım pasta yemış bulunmaktayım.aksamada mısafırlıkteyım...yanı ıyı gunde kotu gunde artıda eksıne bırıncılıkte sonunculukta benımle ortak olmaya razımısın..eyyy orti...............

Valla bugun aştım kendımı ama yarın toparlayacagım....proteın + pirinç lapası cuma birinciyim..birde nedense bu aralar 3 ana 3 ara ogun beslenemıyorum..proteın ayran pirinç lapası idare edıp gıdıyorum.
..sakın denemeyım.......
.

kizlar benimde saatim geliyor ufak ufak kaciyorum öptüm sizi

caniniz birsey cekerse yiyin canlarim can bogazdan gelir kdr vardin bak aklima geldi kocasi bikere aman ye yemegen yikilir yiyen dikilir ye gitsin demisdin

Yaa ben bugün doymuyorum nedense, öğlen 1 kase tarhana çorbası-2 biber dolması-salata ve yoğurt yedim, 15 de 1 elma 2 kaşık yoğurt yedim, ama hala açımmmm:18: :18::18:yeşil çay tok tutar mı acep, bir de yeşilçay içeyim barii.

orti listesinde ceza var canım, 1 sayfa ben şişkoyum yazıyorsun, bu haftanın sondan 1.cisi olarak zerra ve ben nasiplendik, haftaya kim olursa artık

evet canım

dikkat edelim canikom da baştan 1.olalım emi

tamam canım şu andan itibaren dikkat edeceğim
(inşallah)

ben birazdan çıkıcam yarın belki giremem seminerim var öpüldünüz

canimmm artik liste sonuncusunada ceza var ortim yok diye yeme sakin

leblebi ve beraberinde su beni çok tok tutuyor canım..
ha akşama cıss yok karnımız guruldasada kaçamak yok tamammı ortim

caniniz birsey cekerse yiyin canlarim can bogazdan gelir kdr vardin bak aklima geldi kocasi bikere aman ye yemegen yikilir yiyen dikilir ye gitsin demisdin

görüşürüz canım..

bende bugün yesilcay cilekli gördüm hemen aldim yarin deniycem

tamam canım şu andan itibaren dikkat edeceğim
(inşallah)

ben birazdan çıkıcam yarın belki giremem seminerim var öpüldünüz

kolay gelsin zerram

simdi kactim ama cidden

leblebi ve beraberinde su beni çok tok tutuyor canım..
ha akşama cıss yok karnımız guruldasada kaçamak yok tamammı ortim

görüşürüz canım..
Ben de elma yedim diye, başka ara öğün yapmayayım dedim, fındık vardı aslında, yeşilçay içiyorum, akşama da tamamdır, söz kaçamak yok

ben de az sonra çıkcam, yiyin gari kızlar, ne bulduysanız, can boğazdan gelir, ben de gideyim spor yapayım

benımde gunum cok guzel gectı bugun bırazdan da nesfıtımı yıcem ınsallah sonradanda son ara erık suyu ıcmeyı dusunuyorum

çok pis sinirlendim ama malesef sen geçen hafta 2300 çıkardın yıvrımmm
bu hafta yırtsanda kendini 1500 çıkamazsın çıkarsanda sağlıksızdır
yırtma kendini okadannnnnnnnnnn ahahahahahahahha
bu hafta biz birinciyiz umaylannnnnnnnnnnnn hihihihihihihi hohohohohohoho
ben bugün itibariyle 5 kg verdim 3 günde çatlaaaaaaaaaaaaaa

yiycem yiycem zayıflıycam
dahada çatlayacaksınız

evet yaa bu hafta azimliler
orti listesi işe yaradı
bence sonuncu olanlar hergün yazsın ben şişkoyum diye

ayy sen çok hırslısın
korkulur :18:
minecim kızlara bak yaffff
ne azimli hatunlar yaaaaa

70kg benıde alın
Allahın emri peygamberin kavliyle aldık gitti
hoşgeldin canım kendini tanıt
ben neskuik 1.71 boy, kilo 65 geçen sene ocak 6 da bu sayfaya girdim 11 mayısa kadar 61 gördüm
tatildi yazdı bayramdı derken hoopp 4-5 kg alıp geri döndük
tekrar devam

canım çok şükür o iyileşti
aman yavrucaklarımız hastalanmasında

güzel vermişsin
insanın iradesine hakim olması zaten boğazınıda frenler
aslında homini gırtlak yemesek
herşeyi tadında bıraksak çok alaaa ama işte nefsiize yenik düşüyoz

geçmiş olsun canım iyi bak oğluşuna
tebrikler canim güzel vermissin insallah allahin izniyle hamisde kalirsin

kolay gelsin canim acil sifalar oglisine ha bu arada tavayi yari ya kadar yaglan doldurman lazim misir patlatcaksan daha lezziz olur
ay ne güldüm ya suzimmm

süper canım inşallah akşamıda hafif atlattınmı iş bitti

kuzum sen cezaları görmedin herhallll
sen bunları yazarsan sana hangi ortikkk gelir
kızçem kandırcan şöle allı pullu laflar et azucukkkkk

yemedim kiiiii yemedimkiiiiiii akşamıda bitirdimmi tamamdır ahahahahahahahhah

yok canımm doymamışsındır ondandır
sen ye
o yediklerin neki ufifififif dişimin kovuğunu doldurmaz
akşam börek felan kekde götür tv izlerken

ben de az sonra çıkcam, yiyin gari kızlar, ne bulduysanız, can boğazdan gelir, ben de gideyim spor yapayım

benımde gunum cok guzel gectı bugun bırazdan da nesfıtımı yıcem ınsallah sonradanda son ara erık suyu ıcmeyı dusunuyorum
canımmm nesfitin yanında yemekleride götürsen az buçuk
nesfit sana ne etcek doymazsınnnn

menüm;

sabah duble ılık limonlu su
10.00 kahvaltı( geç oldu ama)
3 dilim çavdar ekmeği
3 çt peynir
2-3 çat pat kızartması kociş istemişti canım çekti
4 zeytin
1 tk böğürtlen reçeli

14.00 öğlen
yarım tarhana
yarım sulu köfte(izmir) 3 köfte, 2 dilim pat.

17.00 bir avuçdn az çekirdk, bir elma

19.00 nesfit
2 lt su

hehe yemezler neskuıkcım yemezler bu hafta ben alıcam bırıncılıgı pek muhabbetlere katılamıyorum mınık bebeşim yuzunden ama bu ayça kaya supper sonuc verıyor bende yani 1.lik bende bu arada senınde menun supermış

kımmıs cnm bana talıb ben hala goremedım gelsın hemen kabulumdur bu arada boyum 1.71 kılom 68.8 ılgılere duyrulur

o nasıl sözmüş öyle

bende doymuyorum bugün
hep açım
öğlen müsli yedim sanırım ondan :26:
3 günde 5 kilomuuuuuu
60 olmadın herhalde kuzum beni kalpten götürme
sonra senin yüzünden deyip saçımdan sürüyecen
son yazdığınada çok güldüm ayrıca
sabah 3 dilim ekmekmiii
çat pat kızartmasıda ne oliiiii
nesfitle doycanmı kuzu yaaa
sonra kriz vurmasın

Merabalar bende geldim aranıza alırsanız tabiki 72 73. Arasıyım 15 gün önce 77 dim . Desteginize ihtiyacım var 1,63 boyundayım 72 kiloyum hedefim 58 olmak

puhahahahha enemm çatladın mı kıss kıskandın mııııııııı
valla ben sölemicem şimdi ne kadar verdiğimi ama cuma qünü qörüşcez diorum sadece
ben 1500 çıkartsam amenna öpüp başıma koyarım daha ne istion
menülerim ortada şekerim artık ne kadar qider orasını bilemem cuma qörücem bende

hahahaha bu menüyle mi 5 kg verdin kıs sen 3 qünde
menünü hiiççç beğenmedim fazla patates tüketmişsin
hadi sabahkine bişi demiom da öğle haşlanmış bile olsa patates tüketmemeliydin
sen böle devam et yıwrım cuma qörüşcez

amin canim onlar iyi olsun yeterki hafif herhalde de ben doymadim nedcez :18:
kımmıs cnm bana talıb ben hala goremedım gelsın hemen kabulumdur bu arada boyum 1.71 kılom 68.8 ılgılere duyrulur
alintiyi buldum altda canim
canım iyi dileklerin için teşekkürler teyzem daha iyi birkaç güne kadar taburcu olacak...ortilik konusuna gelirsek güldoğru ile aynı kilodayız eğer boylarda yakınsa ortak olabiliriz...benim boy 1.66
buyur canim
ya bende doymadim bugün dolunay mi var yoksam disariya bakiyom da ay may görmüyom dolu mu degil mi diye bakcaktim :111: haha evet onu kdr nin kocasi söylemisdin ay ne gülmüsdüm ben onlan ya canim benim ya
Merabalar bende geldim aranıza alırsanız tabiki 72 73. Arasıyım 15 gün önce 77 dim . Desteginize ihtiyacım var 1,63 boyundayım 72 kiloyum hedefim 58 olmak
hosgeldin canim aramiza

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediorum
alıntı yapamadım kusura bakmayın

buqünkü menüm

sabah:1 dubble bardak limonlu ılık su, 2 dilim tam buğday ekmeğiyle 2 dilim kaşarla hazırlanmış tost,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 fincan 5i bir yerde çay

ara: 2 tane form bisküvi + yarım bardak lıght süt

öğle: 2 kepçe tarhana çorbası,1 kase yoğurt

ara: 1 fincan yeşil ve form çayı

akşam: 1 kase spichal K

ilerleyen saatlere doğru acıkırsam falan bitki çayı yapıcam
qün içinde bol su içtim ve sabah yarım saat akşam yarım saat olmak üzere 1 saat egzersiz yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…