orti listesinde ceza var canım, 1 sayfa ben şişkoyum yazıyorsun, bu haftanın sondan 1.cisi olarak zerra ve ben nasiplendik, haftaya kim olursa artık
evet canım
dikkat edelim canikom da baştan 1.olalım emi
sabah 10 da basladım okumaya üçer beşer atlaya atlaya araya bırde temızlıgı şıkıştırınca anca bıttı geçmiş....alıntı yapamadım..lıste bırıncısını tebrıkederım. Haftaya lıstede adım yer alır...ortaklar secilmiş ben yıne geç kaldım sanırım ama duyurulur ortak arıyorum kendıme 1,66 boy 63,7 kılo.heee bırde atlamadan ortagım yazdıklarımı goz onunde bulundursun.iyi düşünsün yane....az once 8 adet sarma 1 dılım pasta yemış bulunmaktayım.aksamada mısafırlıkteyım...yanı ıyı gunde kotu gunde artıda eksıne bırıncılıkte sonunculukta benımle ortak olmaya razımısın..eyyy orti...............
Valla bugun aştım kendımı ama yarın toparlayacagım....proteın + pirinç lapası cuma birinciyim..birde nedense bu aralar 3 ana 3 ara ogun beslenemıyorum..proteın ayran pirinç lapası idare edıp gıdıyorum...sakın denemeyım........
leblebi ve beraberinde su beni çok tok tutuyor canım..Yaa ben bugün doymuyorum nedense, öğlen 1 kase tarhana çorbası-2 biber dolması-salata ve yoğurt yedim, 15 de 1 elma 2 kaşık yoğurt yedim, ama hala açımmmm:18: :18::18:yeşil çay tok tutar mı acep, bir de yeşilçay içeyim barii.
kizlar benimde saatim geliyor ufak ufak kaciyorum öptüm sizi
caniniz birsey cekerse yiyin canlarim can bogazdan gelirkdr vardin bak aklima geldi kocasi bikere aman ye yemegen yikilir yiyen dikilir ye gitsin demisdin
bende bugün yesilcay cilekli gördüm hemen aldim yarin deniycemYaa ben bugün doymuyorum nedense, öğlen 1 kase tarhana çorbası-2 biber dolması-salata ve yoğurt yedim, 15 de 1 elma 2 kaşık yoğurt yedim, ama hala açımmmm:18: :18::18:yeşil çay tok tutar mı acep, bir de yeşilçay içeyim barii.
tamam canım şu andan itibaren dikkat edeceğim
(inşallah)
ben birazdan çıkıcam yarın belki giremem seminerim var öpüldünüz
Ben de elma yedim diye, başka ara öğün yapmayayım dedim, fındık vardı aslında, yeşilçay içiyorum, akşama da tamamdır, söz kaçamak yokleblebi ve beraberinde su beni çok tok tutuyor canım..
ha akşama cıss yok karnımız guruldasada kaçamak yok tamammı ortim
görüşürüz canım..
vardı tatlım kaynanam herşeyi fazla yaptığı için kocaman bi poşete doldurup vermişti açma falan
ama az önce qitip üst kattaki eşimin yenqesine verdim
ayrıca oğlumun çikolataları falanda var mutfakta ama niyeyse hiç cnm çekmiooo
sen çatla
çok pis sinirlendim ama malesef sen geçen hafta 2300 çıkardın yıvrımmmbizm en üstte eşimin amcasının kızı var oda benimle diyete başlamaya karar vermiş
qündüzleri qelip koşucakmış burda bide onun bisikleti var qetircek artık iki koldan saldırcaz kilolara
ben şimdi daha bi hırs yaparım benden çabuk zayflar diye korkuma daha çok spor yaparımm
offfffffffff bu çok iyi oldu yaa :124::124::124::124::124:
kimse tutamaz beni artık
minecim kızlara bak yaffff
yiycem yiycem zayıflıycam
dahada çatlayacaksınız
evet yaa bu hafta azimliler
orti listesi işe yaradı
bence sonuncu olanlar hergün yazsın ben şişkoyum diye
ayy sen çok hırslısın
korkulur :18:
Allahın emri peygamberin kavliyle aldık gitti70kg benıde alın
canım çok şükür o iyileştisiz öyle dedikce insan istesede yiyesi gelmiyor kiyeme deyince cazip geliyordun
sagol arkadasim kiyamadi banatavuk menüsü degisti zaten peyniride aklimda tutayim :18:
cok sagol neslimm insallah hastaliklari atlatiriz bu arada senin pötüs nasil oldu oda öksürüyordun :26:
ayy cuma gelmeden kendim bile verecegime inanmiyorum daha :18:
1 kilo 500 mübenmi hadi bakalim :18: tavikkk yemedim yemedim
güzel vermişsinslm kızlar konuyu görünce yazmak istedim ben yaklaşık 4 yıl önce evlenirken 55 kiloydum.henüz kavuşamadığım bebek için gördüğüm tedaviler sonucu 70 kiloya çıkmıştım.3 ay önce dur dedim sabahları bir parça dışında ekmegi kestim.öğlen meyve veya yoğurt tüketmeye çalışıyorum.arkadaşlarla buluşunca normal pasta böregimi yiyorum ama akşam çok az yiyorum.akşamları herzaman yaptığım yemekleri ekmeksiz bir tabak yiyorum ayrıca aklıma geldikçe su tüketiyorum ve tabiki haftada 3 veya 4 kez 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek 63 kiloya düştüm.hedefim şu an için 60 ama 55 olana kadar direnecegim çünkü yaza yeniden bebek için tedaviye başlayacagım.isteyince oluyor ve kilolar gidiyor.
geçmiş olsun canım iyi bak oğluşunayeni qelenler hoş qeldiniz sefalar qetirdiniz..
kızçeler ben çıkıyorum şimdi öğle öğünümü yicem
sonra oğluşu hazırlıcam
kocis qelir birazdan.. bebekimi dr qötürcez grip oldu sölemiştim
çok fenayız 2 qecedir uyku bilmiorz :26:
akşam uğrayıp buqünkü menümü yazarım inşş
öptümm qörüşrükk kaçamak yapmayın bak bedeninize yazık etmeyin üzülüorm sonra
tebrikler canim güzel vermissin insallah allahin izniyle hamisde kalirsin
kolay gelsin canim acil sifalar oglisineha bu arada tavayi yari ya kadar yaglan doldurman lazim misir patlatcaksan daha lezziz olur
süper canım inşallah akşamıda hafif atlattınmı iş bittimenüm degisti kizlar
sabah 1 1/2 dilim kara ekmek kasar peynir 4 taneyarim salatalik birde light sürülen yogurtlu otlu bir sürme peyniri
ara: mandalina
öglen: isarkadasi light müsli almis cilekli sade yogurtla karistirip yedim :26:
ara: mandalina
aksam en hafifinden birsey ne bulursam artik evde
kuzum sen cezaları görmedin herhallllsabah 10 da basladım okumaya üçer beşer atlaya atlaya araya bırde temızlıgı şıkıştırınca anca bıttı geçmiş....alıntı yapamadım..lıste bırıncısını tebrıkederım. Haftaya lıstede adım yer alır...ortaklar secilmiş ben yıne geç kaldım sanırım ama duyurulur ortak arıyorum kendıme 1,66 boy 63,7 kılo.heee bırde atlamadan ortagım yazdıklarımı goz onunde bulundursun.iyi düşünsün yane....az once 8 adet sarma 1 dılım pasta yemış bulunmaktayım.aksamada mısafırlıkteyım...yanı ıyı gunde kotu gunde artıda eksıne bırıncılıkte sonunculukta benımle ortak olmaya razımısın..eyyy orti...............
Valla bugun aştım kendımı ama yarın toparlayacagım....proteın + pirinç lapası cuma birinciyim..birde nedense bu aralar 3 ana 3 ara ogun beslenemıyorum..proteın ayran pirinç lapası idare edıp gıdıyorum...sakın denemeyım........
yemedim kiiiii yemedimkiiiiiii akşamıda bitirdimmi tamamdır ahahahahahahahhahkizlar benimde saatim geliyor ufak ufak kaciyorum öptüm sizi
caniniz birsey cekerse yiyin canlarim can bogazdan gelirkdr vardin bak aklima geldi kocasi bikere aman ye yemegen yikilir yiyen dikilir ye gitsin demisdin
yok canımm doymamışsındır ondandırYaa ben bugün doymuyorum nedense, öğlen 1 kase tarhana çorbası-2 biber dolması-salata ve yoğurt yedim, 15 de 1 elma 2 kaşık yoğurt yedim, ama hala açımmmm:18: :18::18:yeşil çay tok tutar mı acep, bir de yeşilçay içeyim barii.
ben de az sonra çıkcam, yiyin gari kızlar, ne bulduysanız, can boğazdan gelir, ben de gideyim spor yapayım
canımmm nesfitin yanında yemekleride götürsen az buçukbenımde gunum cok guzel gectı bugun bırazdan da nesfıtımı yıcem ınsallah sonradanda son ara erık suyu ıcmeyı dusunuyorum
HATUN HİÇ VAZGEÇMEYE NİYETİN YOK BAKIYOMDA.YE KIZ BİDE BENİM İÇİN YE
ay yiyemicem cnm ya yollar kapalı gıdemıcez buyk ıhtımal
o nasıl sözmüş öylekizlar benimde saatim geliyor ufak ufak kaciyorum öptüm sizi
bende doymuyorum bugünYaa ben bugün doymuyorum nedense, öğlen 1 kase tarhana çorbası-2 biber dolması-salata ve yoğurt yedim, 15 de 1 elma 2 kaşık yoğurt yedim, ama hala açımmmm:18: :18::18:yeşil çay tok tutar mı acep, bir de yeşilçay içeyim barii.
3 günde 5 kilomuuuuuuçok pis sinirlendim ama malesef sen geçen hafta 2300 çıkardın yıvrımmm
bu hafta yırtsanda kendini 1500 çıkamazsın çıkarsanda sağlıksızdır
yırtma kendini okadannnnnnnnnnn ahahahahahahahha
bu hafta biz birinciyiz umaylannnnnnnnnnnnn hihihihihihihi hohohohohohoho
ben bugün itibariyle 5 kg verdim 3 gündeçatlaaaaaaaaaaaaaa
ne azimli hatunlar yaaaaa
canımmm nesfitin yanında yemekleride götürsen az buçuk
nesfit sana ne etcek doymazsınnnn
sabah 3 dilim ekmekmiiimenüm;
sabah duble ılık limonlu su
10.00 kahvaltı( geç oldu ama)
3 dilim çavdar ekmeği
3 çt peynir
2-3 çat pat kızartması kociş istemişti canım çekti
4 zeytin
1 tk böğürtlen reçeli
14.00 öğlen
yarım tarhana
yarım sulu köfte(izmir) 3 köfte, 2 dilim pat.
17.00 bir avuçdn az çekirdk, bir elma
19.00 nesfit
2 lt su
çok pis sinirlendim ama malesef sen geçen hafta 2300 çıkardın yıvrımmm
menüm;
sabah duble ılık limonlu su
10.00 kahvaltı( geç oldu ama)
3 dilim çavdar ekmeği
3 çt peynir
2-3 çat pat kızartması kociş istemişti canım çekti
4 zeytin
1 tk böğürtlen reçeli
14.00 öğlen
yarım tarhana
yarım sulu köfte(izmir) 3 köfte, 2 dilim pat.
17.00 bir avuçdn az çekirdk, bir elma
19.00 nesfit
2 lt su
amin canim onlar iyi olsun yeterkiçok pis sinirlendim ama malesef sen geçen hafta 2300 çıkardın yıvrımmm
ne azimli hatunlar yaaaaa
Allahın emri peygamberin kavliyle aldık gitti
hoşgeldin canım kendini tanıt
ben neskuik 1.71 boy, kilo 65 geçen sene ocak 6 da bu sayfaya girdim 11 mayısa kadar 61 gördüm
tatildi yazdı bayramdı derken hoopp 4-5 kg alıp geri döndük
tekrar devam
canım çok şükür o iyileşti
aman yavrucaklarımız hastalanmasında
güzel vermişsin
insanın iradesine hakim olması zaten boğazınıda frenler
aslında homini gırtlak yemesek
herşeyi tadında bıraksak çok alaaa ama işte nefsiize yenik düşüyoz
geçmiş olsun canım iyi bak oğluşuna
ay ne güldüm ya suzimmm
süper canım inşallah akşamıda hafif atlattınmı iş bitti
[/FONT][/B]
yemedim kiiiii yemedimkiiiiiii akşamıda bitirdimmi tamamdır ahahahahahahahhah
[/FONT][/B]
alintiyi buldum altda canimkımmıs cnm bana talıb ben hala goremedım gelsın hemen kabulumdur bu arada boyum 1.71 kılom 68.8 ılgılere duyrulur
buyur canimcanım iyi dileklerin için teşekkürler teyzem daha iyi birkaç güne kadar taburcu olacak...ortilik konusuna gelirsek güldoğru ile aynı kilodayız eğer boylarda yakınsa ortak olabiliriz...benim boy 1.66
ya bende doymadim
o nasıl sözmüş öyle
bende doymuyorum bugün
hep açım
öğlen müsli yedim sanırım ondan :26:
3 günde 5 kilomuuuuuu
60 olmadın herhalde kuzum beni kalpten götürme
sonra senin yüzünden deyip saçımdan sürüyecen
son yazdığınada çok güldüm ayrıca
sabah 3 dilim ekmekmiii
çat pat kızartmasıda ne oliiiii
nesfitle doycanmı kuzu yaaa
sonra kriz vurmasın
hosgeldin canim aramizaMerabalar bende geldim aranıza alırsanız tabiki 72 73. Arasıyım 15 gün önce 77 dim . Desteginize ihtiyacım var 1,63 boyundayım 72 kiloyum hedefim 58 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?