Çok yorgumun kocamla yemekteydİk 5. Evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzÜ kutladık hatam varsa affola...
Amin canım 4 yıl nasıl bitti anlamadım dilerim 50 yıl beraber geçer ve ben yine anlamam....
kızlar merhaba ablalarım bacılarım kardeslerım:)) bende mart ayında 93.5 kg felan gelıyordum 12 yıldır judo yapıyorum hem mıllı sporcuyum hem beden egtımı mezunuyum bıde 93.5 kıloydm yanı.tamam genlerımdede var ama benım boğazımdada vardı.sımdı bazı alıskanlıklarımı degıstrdım ılk ıkı ay spor yaptım ama snrasında 0 spor cunku oturarak calıstıgım bı işim vr artk.suan 77 kgyum ve rejıme devam edıyorum 2 beden ınceldım 93.5ken 46 pantolon 42-44 ust gıyordum sımdı 42 pantolona sıgdım rahat edemesemde dugmesı kapandı yanı ustumede 40 beden gömlek rahatca oturyor cok guzel bısımıs.bunları gördukce artık bıdaaha kılo almak ıstemıyorum ve rejıme devam.bellı baslı dıyet lıstemyok cunku ozaman kendmı kısıtlanmıs hıssedıp uymuyorum.ama beyaz ekmek yersemcok tukettıgımden ekmek cınsımı degıstrdım kepek yada çavdar yıyorum zaten gunde 3 dılımı gecmıo artık.canım ne ısterse yıyorum fast foodda yıyorum cukalatada ama nezaman fazla yedıysem dıger öğunde veya dıger gun dengelıyorum mutlaka.ve tuvalet sorunu yasamama ragmen kılolar ıı gıdıo bıde bagırsaklarımı calıstırcak bısı bulsam super olcak.bunların dısında çayı çok sekerlı ıcıyordum artık şekersıze alıstım.canım bısı yemek ısteyınce önce 2 bardak su ıcıyorum snra bakıom hala ıstıymuyum cogunlukla canımın ıstemesı gecmıs oluyo.gunde 2 lıtre 3 lıtre su ıcmek faydalı evt ama kazandıramadıgım tek alıskanlık bu suanda.çok tuketemıyorum kendımı 68lerde görsem yeterlı olucak ee katettıgımyola bakılırsa çoğu gıtmıs azı kalmıs herkesı kararlılıgından öturu kutluyorum ama şuda bı gercek şişman ınsan mutlu ınsan :)))
hoşçaklaınn
evet psıkolojı çok etkılıyo bence.bakıyodum 80 kıloydum dıodum daha fazla almam heralde dıodum yemeye devam edıodum baktım87 olmusum aman almısım alacagım kadar daha fazla alamam nasıl olsa deyıp yemeye devam ettıkce gördum kı kılo almanın sonu yok kılo aldıkca nasıl olsa aldım deyıp yemeye devam ede ede 95lerı bıle gördum.sende ramazandayım dıyıp hapurhupur göturme bence.yuruyusun faydası olur elbette ama bunu zorunluluk olarak görursen yapmak ıstemeye bılırsın hergun yurucem dıe kosullanma ben sevmedıgımden:) haftada 2 gun 3 gun yuruyusler yap ılk önce çok uyuman kılo yapmaz cunku uyurken yıyemıyosun en azından ama kıloda kaybettırmez.sana tavsıyem sıkı bır rejıme gırme canın ne ıstıyorsa ye kısıtlama getırme öğünlerını dengele canının ıstedıgını 1 öğünde yedıgınde aksama hafıf bısıler atıstır böylece sevdiğin seylerden uzak kalmadıgın ıcın dıyet sana ızdırap gıbı gelmez.sonucta dıyette sevdıgın seylerı kesıp kılolarını versen bıle dıyet surecın bıtınce o sevdıgın seylere tekrar dönuceksın ve halıyle kılolar yıne gelıcek benm tavsıyem öğunlerı dengeleyın.evt beyaz ekmegı kes bence hemdoyurucu deıl hemde yedıkce yıyesı gelıo ınsanın onun yerıne kepek yada çavdarı tuket ben çavdarı sevıyorum mesela.böle işte:))nezaman dıyet yapıyorum dıe kendımı sıktıysam 4gunu gecmemıstır bu sefer öğün dengelıyorum veya bugun cok yedm yrn az yıyım dıyorum ve 6 ay oldu halakılo vermeye devamedıyorum.
eline sağlık canımmalkisalkisalkisÇok yorgumun kocamla yemekteydİk 5. Evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzÜ kutladık hatam varsa affola...
nası bişey yemedinn kafamçokkarıştıbende 77 kiloyum 85 kilodan 77 ye düştüm ama hiç birşey yemedim iki lokma yedim sonra agzıma birşey degmedim hihoyyyt
yaa sorma millet manyak kilo veriyo haftada 5 kilo veren var .kutlarım çok iyi vermişsinn ama ben yapamam malum daha emziriyorum ve ek besinlere yeni geçiyoz belki yaza denerizbu arada elmaya başldım pazartesi 81.100 dün cuma 79 .300 tartılma saatlerimde akşam yedi ikisindede 1800 gitti süper gidiyo ama tam anlamıyla yapmak demek sadece sabah tost domates salatalık sonrası 2 saatte bir elma ve akşam en son 8 de yemek elmayı oluyo 3 litre su ve spor tabi bayram sonrası mutlaka yapın kızlar millet ne kilolar veriyo bu akşamda iftara gitcem görümceme ama kaçırmıcem
kızlar merhaba ablalarım bacılarım kardeslerım:)) bende mart ayında 93.5 kg felan gelıyordum 12 yıldır judo yapıyorum hem mıllı sporcuyum hem beden egtımı mezunuyum bıde 93.5 kıloydm yanı.tamam genlerımdede var ama benım boğazımdada vardı.sımdı bazı alıskanlıklarımı degıstrdım ılk ıkı ay spor yaptım ama snrasında 0 spor cunku oturarak calıstıgım bı işim vr artk.suan 77 kgyum ve rejıme devam edıyorum 2 beden ınceldım 93.5ken 46 pantolon 42-44 ust gıyordum sımdı 42 pantolona sıgdım rahat edemesemde dugmesı kapandı yanı ustumede 40 beden gömlek rahatca oturyor cok guzel bısımıs.bunları gördukce artık bıdaaha kılo almak ıstemıyorum ve rejıme devam.bellı baslı dıyet lıstemyok cunku ozaman kendmı kısıtlanmıs hıssedıp uymuyorum.ama beyaz ekmek yersemcok tukettıgımden ekmek cınsımı degıstrdım kepek yada çavdar yıyorum zaten gunde 3 dılımı gecmıo artık.canım ne ısterse yıyorum fast foodda yıyorum cukalatada ama nezaman fazla yedıysem dıger öğunde veya dıger gun dengelıyorum mutlaka.ve tuvalet sorunu yasamama ragmen kılolar ıı gıdıo bıde bagırsaklarımı calıstırcak bısı bulsam super olcak.bunların dısında çayı çok sekerlı ıcıyordum artık şekersıze alıstım.canım bısı yemek ısteyınce önce 2 bardak su ıcıyorum snra bakıom hala ıstıymuyum cogunlukla canımın ıstemesı gecmıs oluyo.gunde 2 lıtre 3 lıtre su ıcmek faydalı evt ama kazandıramadıgım tek alıskanlık bu suanda.çok tuketemıyorum kendımı 68lerde görsem yeterlı olucak ee katettıgımyola bakılırsa çoğu gıtmıs azı kalmıs herkesı kararlılıgından öturu kutluyorum ama şuda bı gercek şişman ınsan mutlu ınsan :)))
hoşçaklaınn
Çok yorgumun kocamla yemekteydİk 5. Evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzÜ kutladık hatam varsa affola...
SEDACIM canım dün giremedim 79 300 oldum canımakşamları 7 de tartılıyom ben oruç olunca vücuttaki suyunda artık bittiği saatler kilo belidirimi yaparkan öğle yapıyom ben aç ve su oranıda az veya yok olan saatler çünkü savurda çok su içiyom 1 litredende fazla oluyo sabah bi kalkıyom bir kilo fazla akşam 7 de gitmiş o kilo oluyo canım bu arada eşinle oğlunla daha nice evlilik yıldönümlerini kutlan dileğimide bildirim benimde 1.5 ay kaldı İNŞALLAH 60 ları görürüm o zaman kadar elma diyeti süper gidiyo bayramdan sonra daha sıkı ve sporda yapabilirim hergün umarım yok yapcam ne umması
canım ellerine sağlık,a.s.
sevdiceğinle ve oğluşunla birlikte nice huzurlu ve mutlu yıllara inşallahopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisellerine sağlık canımalkisalkisalkis mutluluklar Allah nazarlardan korusun a.s.a.s.
Daha nice yıllara ermek nasip etsin inşallah.. eşin oğluşun ve tüm sevdiklerinle birlikte... listemizde her zamanki gibi çok güzel ellerine sağlık Seda'cım...
eline sağlık canımmalkisalkisalkis
nice güzel yıllara nice 50 senelereeeeea.s.opuyorumnanaktan
canım ellerine sağlık zaman bulup yapmışın daha nee :)))) bu arada nice 5 senelere allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin inşallah :))
Canim gercekten gelicek halim olmuyor, bazen gelip okuyorum ama yazicak vaktim olmuyor...iyi geceler şekerler kimseler yok belki dedim çalışmayanlar uymazda savura kadar bakarlar arlarda ama yok ayparcam sen eskiden gecede girerdin artık pek uğramıyon almiracım canım sende kayboldun evi taşıdın dahada yazmaz oldun sorun neyse takma kafana sağlıktan başka sorunu takma herşey düzeliyo zaman geçtikten sonra ay ben bunamı üzülmüşüm ne salakmışım dediğim çooook oldu bazende gülüyom kendime ne çocukmuşum diye ha unutmadan ben hala 79 um yani bi ben veremedim kilo gurupta aldım hatta 81 gördüm şimdi başladığım kilodayım 27 nisanda başlamıştım aylar olmuş yok yanı sende bendensin canım
Canim gercekten gelicek halim olmuyor, bazen gelip okuyorum ama yazicak vaktim olmuyor...
Su ramazani atlatalim sonra hep beraberiz...
Canim ben iki sene önce dogum yaptim ve dogumdan sonra 87 kiloydum bayada öyle kaldim ve gecen sene 70 e kadar düsmüstü tabi kis aylari geldi ve ben tüm kilolari aldim sayilir...AYPARCAM bukadar kıloları nasıl ve nekadar surede verdın cok merak ettım
canım kendine gel bencede yazdıklarını bi okulu doktoruna tekrar git sağlık önemli önce sağlık sonra diyet allaha şükür obezite sorunumuz yok o yüzden önce sağlığımız hreşey gelir geçer biz kendimizi üzdüğümüzle kalırız bu yüzden topla kendini bakalımmm yoksa başlıo oklovalar gelmeyeee :))))slm kızlar bayaaaaaaaa bı ggecmısı ınceledım sıze arada katılabılıyorum ama haftaya ızıne ayrılacam ozaman bol bol görüsürüz...bıber ılacım gelıp kendımı tekrar adapta etmeden kılo bıldırımı yapmayacam..sadece sunu bılmenızı ısterım ben sızden ayrılınca yazın 3 kılo daha aldım..nasıl bıldırım yapayım ben..hepınız vermıssınız hepınızı tebrık edıyorum..ama benım psıkolıjık sorunlardan dolayı sıkıntıdan asırı yeme huyum oldugu ıcın ve guatr amelıyatı olmama ragmen durduk yere kendılıgımden ılacımı bıraktıgım ıcın ve psıkolojık ılaclarımıda doktoruma danısmadan bıraktıgım ıcın..atın kızlar atın atın bütün oklavalar bana....ayyyy yaa bırılerı benı sılkelesın...
amin dielim bizde :))))) bir bekar olarakKızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim siz evli olanların mutluluğunu arttırsın ağız tadını bozmasın....
Bekarlara da rüya gibi bir evlilik nasip eylesin inşallah.....
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim siz evli olanların mutluluğunu arttırsın ağız tadını bozmasın....
Bekarlara da rüya gibi bir evlilik nasip eylesin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?