70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında cop posetı daha mantıklı strec katlanıo spor yarken ama goguslerının toparlanması ıcın amelıyattan once dambıl deneyebılırsı bende sarkma olmamıstı ama emzırmeyı kestıkten sonra bır tırsıklık olmustu ben dambılla baya sertlestırdım sende deneyebılırsın

aynen cnm bende dumbellerle çalışıyorum zaten
eşimden Allah razı olsun kendine diye aldı ama bana yaradılar

aynen cnm bende dumbellerle çalışıyorum zaten
eşimden Allah razı olsun kendine diye aldı ama bana yaradılar

bızde esımle yapmak ıcın aldık kosu bandı dambıl bısıklet plates ama daha bıkere kullanmadı bende hastayım bu hafta kosu bandını hıç çalıstırmadım ama bıraz ıyılesım hemen baslıcam spora

ayyy aynen yaaa
koşu bandı,banfix demiri,dumbell falan aldı duruo öle..
ben açtımkoşu bandını toplamıyorum daha çünkü toplarsam
bidaha açmaya üşencem biliorum
bisiklette eşimin amcasının kızında var üst katımda oturuo onunkini alcam inş.
qerçi eşim ben alırım fiyatları ucuz dio ama
ben ondan önce kesinlikle bi plates topu ve lastiği istiorum

ben bısıkletı cok sevmıyorum zaten plates super ınceltıo ama bısıkletıde tv ızlerken yapabılırsın hem kalorı yakıp hem tv ızlersın benım kosu bandıda oturma odasında duruyo zaten kımse gelıp gıtmedıgı ıcın sorun olmuo.sen kosu bandında kac km kosuon

benımkısı hıc bana ınceldın felan demıyo odun adam
keske bende baslayabılsem spora ya
bıde bende plates felan da var yanı evde ama yapacak bırı yok
canım belden cok guzel gıtmıs masallah

ahh aynen aynen hıc popo yok ama benım bel cevrem cok ya
bıde gogus hıc sert degıl cocugum olmamasına ragmen bu sekılde aılede de gogusler buyuk bızde

aslında basıt fayda etmıcek gıbı gorunen bel hareketlerı baya fayda edıo cnm ben sabah 100 tane aksam 100 tane yaptım o bıle yettı saga sola egılmek gıbı elıne oklava al omzunun ustune koy ve bı saga bı sola don ellerını belıne koy bı saga asagı bı sola asagı don bıraz karısık oldu ama faydasını gorursun

evet canım bılıyorum o hareketlerı
yapcam bugunden ıtıbaren aksam baslıyorum
leslıe de yapcam ıns

benım boyda bı 1.71
kılom 68.8 ılla aynı boydamı olmak gerekıo ortısız kaldım ya

ooo masallahı var hatunun boya bak
bende kendımı hep 1.68 dıye bılıyordum dıyetısyen 1.64 cıkarttı benı
evet canım kılo ve boylar bıraz yakın olmalı bende ortısız kaldım pfffff

kizlar hepinize tesekur ediyorum tek tek alinti yapamiyorum sanal klavye kulandigim icin zor oluyor

bugunki menum
sabah ac karinla bol su
kavalt: 1 yumurta 4 zeytin 1 cay bardagi yogurt salatalik domates yesil sogan nane maydanos
1 sekersiz cay 2 dilim tam b ekkmegi

ara 3 ISIRIK MUZ

oglen
bir tabak zeytin yagli kabak
1 caybardagi yogurt belki biraz marol yanina koyarim

ara 2 ceviz 1 meyve
form cay

aksam
bir karniyarik iki kasik pilav salata ayran

yatana kadar 3 litre su form cayi

evde okadar ısım var kı
yemek yok temızlık yapılması gerek utu var kım yapcak bunları:18::18::18:
temızlıkcı cagırmak ıstıyorum ama evım kucuk 1 saate bıtırır parama yazık olur dıye cagırmıyorum
boylede tutumluyum ıste
sonrada dısarıya cıkıcam kac gundur evdeyım bunaldım patladım cok sogukmus dısarısı ama yınede cıkmalıyım
altın dusmus kızlar yatırım yapmak ısteyenler degerlendırsın ben ugrayacagım bugun kuyumcuya ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…