70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar cok hizlisiniz yetisemiyorum hiziniza :111:

suzıııııımm napıyosun canım nasılsın
nolsun tatlim sen de güzel gidiyorsun tatlim
canim pilav yerine bi dilim kara ekmek yesen :26: birde muz yazakdin bende yani diyetisyen muz yeme wc ye de zor gidiyorsun muz yiyince yoksa güzel canim böylede

kalça göbek basen için önerileri olan var mı ben de mi streç sarsam işe yarar mı sadece su mu kaybederim

9 ay önce normal doğumla kız çocuk doğurdum haliyle popo aldı basını gitti basen ve göbekte ona eşlik ettiler benim üst tarafımda bişey yok allahtan

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim akraban pariste mi oturuyor neresi belkidide ayni mahaledeyiz burda cok fazl turk var
ayrica tartinin seni sevindirmesine cok sevindim
tam nerde olduklarini bilmiyorum canim ama cenevreye yakinmis herhalde yani annemgil aktarmali gidiyorlar parisde 1 saat durup baska ucakla isvicreye ordanda teyzemgil alip götürcekler cok sagol canim...
cok tesekkür ederim neslim amin canim...
topikteki tüm kızlar sırayla dökülüyor diger topikler bize nazar ettilet herhalde geçmiş olsun

ay canım allah yardım etsin ...afferim ortime Kimse duymasın bende iyiyim
sagol canim... desene bomba gibi geliyoruz

kizlar ben ortimle gümbür gümbür geliyoruz biz siskoyuz yazmiycaz

kızlar ben çıkıyorum
çok seviniyorum hepiniz çok azimlisiniz
bu ortaklık işi
işe yaramadı desem yalan olur
herkes görevini ve hedefini biliyor
umutlukuzu ve nazugur kıskanmadınızmı birinciliği kaptılar
sizde onlar gibi güzel ortaklıklar kurup
birinci olabilirsiniz
ben çıkıyorum
öğlen saati ayrıca namaz saati
sporuuda yapayım çok pis kıskandım minemi
utandummm gidem ortağımın yüzünü kara çıkarmıyım
sporda yapayım bugün
öğleden sonra işlerimi toparlıyım görüşürüz
öpüldünüz

bence strecinde faydasi oluyordun :26:
muali ne diycekdim müsliymis afferim ortime 1inciliye adayiz
1kilo 500 benim icin fazla degilmi neslim benden cikarmi ki okadar

bencede cok güzel oldu neslim hepimiz biraz daha hirslandik kendi adima tesekkür ederim ikinizede mineyle sana

bende kactim kizlar cikiyorum birazdan öptüm cok

BETÜL nerdesin tatlim bi kac gündür yoksun :26:

kızlarrrrrrrrrr günaydınnn demek için birazcık geç kaldım kusura bakmayınnnn ama anca temizlik falan derkenn anca bu saat oldu kahvaltı ve ara ögünü bitirdim 1 saat sonra ögle yemegimi yiyecem bugün ki menümü paylaşayım sonrada zayıflama iksiri paylaşayım sizle ben 3 4 tane iksir deniyorum 15 günde 5 kilo verdim tabi hareket falanda yaptım neyse önce menimü paylaşayım sonrada iksirrrrrrrrrrrrrrrrrrler yazayım

KAHVALTI
1 BUÇUK DİLİM EKMEK AMA EKMEGİMİ EVDE KENDİM YAPIYORUM
1 ADET DOMATES
1 ADET ÇARLİSTON BİBER
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
5 ADET ZEYTİN
1 KK PEYNİR VE ÇAY

ARA

2 ADET KAYISI 2KAŞIK YOGURT

ÖGLE

1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
1 DİLİM EKMEK
VE SALATA

ARA

1 FİNCAN TÜRK KAHVESİ
BELKİ 2 KAŞIK YOGURT

AKŞAM

2 ADET KÖFTE
BOL SALATA
1 DİLİM EKMEK
YETERRRR BU KADAR BELKİ 2 KAŞIK PİLAV 2 KAŞIKTA YOGURT YİYENİLİRİM

kızlarrrr geçmiş olsun dilekleriniz içn çok teşekkür ederimmm.
alntı yaptım kaç sefer ama gitti bende pes ettim artık
tüm hasta kızçeler geçmiş olsunnn
suzicim sizin yakınınızada geçmiş olsunnn
cleoo 1dlm çikolu ekmke kaçamaktan sayılmaz tam gaz devam ettt

Bu arada sabah maydonoz kürümü içtim yarım saat sonra kahvaltı yaptım (maydonoz kürü:15 dal maydonoz 1 bardak klorsuz su ve bir limonun suyu bunların hepsını blendıra koyuyorum suyun rengi yeşil olana kadar dograyıcıyı çalıştırıyorum.

Arkadaşlar bugünden yarın için iksirimi hazırldım

bi sürahi içine
bir adet önceden demlenmiş yeşil çay Bİ ADET ÇUBUK TARÇIN
bir adet limon halka halka kabuklarıyla dogruyosun
bir adet salatalık boydan 4e bölüyosun
bi kaç dal maydonoz
bir kaç dal tere otu
varsa taze nane yoksa kurusuda olabilir
bir kaç damla elma sirkesi
bir adet yeşil elma dilimliyosun
bunların üzerine suyu doldurun sürahinin hepsini doldurun gerçi ben 1,5 litrelik kavanozda hazırladım agzını kapattım 1 gün bekletiliyo ertesi gün yemeklerden önce 1 bardak içiyorsun kızlar burda yazdıklarımda evinizde olmayabilir zayıflatıcı ne varsa onu koyabilirsiniz

Son düzenleme:

hiim anladim diyecektimki kafam karisti canim cenevre isvicrenin sehri belki firansa isvicre sinirdir strasburg veya moulaus olabilir bize baya uzak;

Günayddıınnnnn
Mağdurumda mağdurum (bu finaller yüzünden)

Ortimmmmmm duydum bu haftada ben artı çıkcam diomuşsunBirinci biziz cumaya kadar yemek yok sana nutella yeter sana:9:
günaydin kizlar

ve dün kacamak 1 parca cikolata yedim ama ortim eger böyle devam ederse cok güzel süpriz yapacam cumaya kendim bile sasirdim bugün tartida

Günaydınnn Suzannsuziiii gEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH:26:

Ye ye paket paket ye bu hafta birinci biziz(şaka şaka yeme sakın)

Son düzenleme:

5 zeytin çok değil mi:26::26::26::26: ekmek yersen pılav yeme bence aksam yeemgınde de..koftenın sayısı artavbılır sonucta uızgara ya da fırındır degıl mı ama zeytınde cok yag varmıs bılgın olsun

bende haftasonu eşimin yemn törenndeydım malum dıyet yemek bulmak zordu ama ekmek yememeye aksam max 8 den sonra yememeye ozen gosterdım yıne de evdekı gıbı olmadı ama dun dayanamadım tartıldım 3 haftada 3 kilo vermişim

bilmiyodum kuzum bende zeytin hastasıyım :) neyse 3e düşüreyim bari bundan sonra pilav büyük ihtimalle yememde belki ihtimal olarak yazdım canım

bilmiyodum kuzum bende zeytin hastasıyım :) neyse 3e düşüreyim bari bundan sonra pilav büyük ihtimalle yememde belki ihtimal olarak yazdım canım

ben gecen yıl 76 kıloyken dıyetsyene gıtmstım ılk lısteme zeytın hıc koymamıstı sonra 1.5 kılo verdım 1 haftada ıkıncı lısteye 2 adet koydu 4 ya da 5 zeytın 1 kasık yaga bedel dıye bılıyorum bence zeytını azaltmalısın ogle yemekelrınde de corba ve yogurtla gecıstrme bır de ana yemegın olsun 4-5 kasık sebze yemegı ya da ızgara ....

kizlar spor olarak 100 mekik, 60 sag ayak dizi sol kol dirsegine sol ayak dizini sag kol dirsegine vurma, 80 saga sola egilme yaptim yatmadanda aynisini yapmaya calisirim bide yapabilirsem oglumla 40 dakika yuruyus yaparim simdilik bu kadar

birsey soracam eve bir spor aleti almak istiyorum ne tavsiye edersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…