valla bayram kaçamağı şahane olurdu canımmm neyse güzel geçsinde kaçamağı sonra yaparısınız artık :)))) bende bayramda 2 günlüğüne bişiler yapmayı planlıyorum henüz belli diil gerçi az kaldı ama çeşmeye falan gitmeyi düşünüyorum o yüzden acele etmiorum :)selam kızlar kimsede kıpırdanma yok yine bayramda evdemisiniz tatil planlarınız varmı kocişim ve kuzumla 2 günlük minik bi kaçamak hayal ederken sanırım bayramı misafirli geçireceğim neyse sağlık olsun bayramdan sonra inşallah:)))
selam kızlar
biz her zamanki gibi bayramın 1. ve 2. günü eşimin ailesi ve akrabalarını ziyaret ediyoruz sonra akşamına bizimkilere gidiyoruz bayramlar sayesinde uzun süre görüşemediğimiz akraba ve tanıdıkları görmüş oluyoruz
oğluşumuzla geçireceğimiz ilk bayram bu allah herkese ailesiyle sevdikleriyle dolu bayramlar nasip etsin
diyetten ne haber derseniz ramazanın ilk on günü herşey çok iyi gidiyordu sonra gelen giden derken hiç dikkat edemedim
bayramdan sonra spor yapmaya başlayacağım bu sayede herşey düzene girecek inş
bence de yapalım yarışma filan gibi bişey olsun herkes katılsın yoksa ben bu tembellikten kurtulamayacağım hihoyyytbayramdan sonra hep beraber bişiler yapalım bende yiyorum bi güzel kilom 64-65 arası gidip geliyor aşağı indirmem lazım artıkk:tomato:
Merhaba kızlar... bugün işlerim çok yoğundu anca fırsat buamadım.. dünden beri çok az paylaşım var... bayram sonra inhşallah bo sebze ve meyvalı günler bizi bekliyor... ben yine evden getirmeyi planlıyorum daha sağlıklı ve az yemiş oluyorum.. hadi bakalım hayırlısıyla ramazanı ve bayramı atlatalım... şimdilik kaçtım.. hoşçakalın...
merhaba ben gülseba. siteye yeni üye oldum. son beş senedir 60 kilodan 74 eçıktım ve zayıflamak istiuorum. neler yapıyorsunuz hengi teknikleri uyguluyorsunuz bilgi verirseniz öoook mutlu olurum. bu arada yaşım 39 boyum 1.67 kilom 74 ne yapabilirim.şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?