70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam yine kimseler yok elma diyeti güzelde iftarlar fena aslında tatlı yemeden az ana yemeklerdende yiyom pidede kokuyo ama yemiyom bugünde iftar var gidilcek aslında cumartesinden başaladı arife günüde dahil iftar yemekleri var yanı bayramdan sonra tam anlamıyla ama herşey aynı tatlı yok kepek ekmekli tost savurdada ben elma topiğnede katıldım bayramdan sonra yarışda yapılcakmış bakalım hayırlısı ama o raya yazıp sizleri ihmal etmiyom ne zaman buraya yazsam orayada giriyom bırakırmıyım hiç sizi kilolar gitse bile yazacam kolay gelsin herkese canlar

offf çok yoğun bir gün bugünde saat nasıl 2.30 olmuş anlayamadım hafta içi hafta sonu çok yoğunum bu aralar 2 hafta sonra okulda başlayacak hiç vaktim olmayacak
beni özleyin kızlar çünkü ben sizi çok özledim

kızlaaaaaaaar ben bı bucuk ayda 84ten 71e düştüm ama dahada veremiyorummm ve aranızda olmaktan gurur,mutluluk duyarımm

kıslarrrr nerdesinizzzz 2.sayfalara düşcezz nerdeyseeee-tatlicadiarzu-
akşam yemeği yemedim onun yerine dondurma yedimm ihihhihi:kedi:

kızlar günaydın bikaç gun önce yazmıstım ben suan kılom 77-78 arası oynuyor ama bu hafta hıc kılo veremedım ben.hıc yemıyorum vercemmı dıe bakıorum olmuyo sıksık yıyorum gene olmuyo kılo vermem durdu.bu arada wc sorunu da var tabı.kılonuz durdugunda uyguladıgınız ve ıse yarayan bısıler varsa yazarsanız sevınırım öpuyorum hepınızı mutlukalın:)

GÜNAYDIZ KIZLAR...

KURAN’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size, ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyorum... KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN...

KADıR GECENıZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
Rabbim bu mübarek gecede hayırlar bereket ve afiyet nasip etsin

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:1hug:,
bu arada uzun süre uğramadım buraya:kedi:,tatildeydikkaydirigubbakcemile,tatile çıktığm gün 70 kg dumopuyorumnanaktan,şimdi ise 72 akannehirtatil bana yaramadııı:gitme::gitme:

günaydın herkese iyi sabahlar dün uğrayamadım ama pek bir paylaşım olmamış gene hadi kızlar az kaldı ramazan bitiyor sonra tam gazzzz rejimmmm :))))

selam kızlar kimsede kıpırdanma yok yine bayramda evdemisiniz tatil planlarınız varmı kocişim ve kuzumla 2 günlük minik bi kaçamak hayal ederken sanırım bayramı misafirli geçireceğim neyse sağlık olsun bayramdan sonra inşallah:)))

selam kızlar dün hiç giremedim misafirlerim vardı dün yedim akşam pide de çünkü ramazan bitince pide girmiyecek bari son günleri ye dediler bende az yedim misafir varken alınıyo bize bende yemediğim için eşime fazla geliyo az birazda tatlı yapmıştım ondanda yedim ama kendim yaptığım içinneyse bayram ertesi sıkı yaparım ben kaçtım kızlar dışarda işlerim var herkese kolay gelsin KİRAZCIM mesjın için teşekkürler canım seninde mubarek olsun kandilin RABBİM dualarınızı kabul etsin hepimizin

selam kızlar
biz her zamanki gibi bayramın 1. ve 2. günü eşimin ailesi ve akrabalarını ziyaret ediyoruz sonra akşamına bizimkilere gidiyoruz bayramlar sayesinde uzun süre görüşemediğimiz akraba ve tanıdıkları görmüş oluyoruz
oğluşumuzla geçireceğimiz ilk bayram bu allah herkese ailesiyle sevdikleriyle dolu bayramlar nasip etsin
diyetten ne haber derseniz ramazanın ilk on günü herşey çok iyi gidiyordu sonra gelen giden derken hiç dikkat edemedim
bayramdan sonra spor yapmaya başlayacağım bu sayede herşey düzene girecek inş

valla bayram kaçamağı şahane olurdu canımmm neyse güzel geçsinde kaçamağı sonra yaparısınız artık :)))) bende bayramda 2 günlüğüne bişiler yapmayı planlıyorum henüz belli diil gerçi az kaldı ama çeşmeye falan gitmeyi düşünüyorum o yüzden acele etmiorum :)

bayramdan sonra hep beraber bişiler yapalım bende yiyorum bi güzel kilom 64-65 arası gidip geliyor aşağı indirmem lazım artıkk:tomato:

Merhaba kızlar... bugün işlerim çok yoğundu anca fırsat buamadım.. dünden beri çok az paylaşım var... bayram sonra inhşallah bo sebze ve meyvalı günler bizi bekliyor... ben yine evden getirmeyi planlıyorum daha sağlıklı ve az yemiş oluyorum.. hadi bakalım hayırlısıyla ramazanı ve bayramı atlatalım... şimdilik kaçtım.. hoşçakalın...

bayramdan sonra hep beraber bişiler yapalım bende yiyorum bi güzel kilom 64-65 arası gidip geliyor aşağı indirmem lazım artıkk:tomato:
bence de yapalım yarışma filan gibi bişey olsun herkes katılsın yoksa ben bu tembellikten kurtulamayacağım hihoyyyt

haklısın arkadaşım bize lazım olan sebze ve meyva cokacimcoook

hoşgeldin a.s.

kızlar iyi geceler 2 misafir okuyo ama kimler acep neyse bugünde misafirim vardı yine kaçtı yarında yokum iftardayım ya neyse bayram sonrası bayağı sıkı yapcam artık peşinden hemen borçlarımı öderdim ama şimdi öyle yapmam zaten günlerde uzun hemde en kısa zamanda kilo vermem lazım neyse herkese iyi geceler kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…