yarın deneyeyim canımelmayı rendele azıcık tarçın dök üzerine hemen geçer tatlı krizin......
üüüf sorma canım yaaaben evhanımı olduğum halde çok zorlanıorum işlerin içnden çıkamadığım zamanlar oluyoo
çalışan hanmların işi cidden zorrr,allah kolaylık versin canım
benimde canım tatlı istiyor ama yemicem bide teyzemler almanyadan gelirken bir sürü çiko getirmişler hepsini sakladım gözümün önünde olmasın diye. eşimin rahatsızlığı hala gecmedi o yüzden ona pelte yaptım. yarın burda okullar yine tatil doktora gidicez. 5 gündür devam ediyor hastalığı
canım soz konusu ccuklar olunca mecburen yapıyorsun hele bırde surkelı oktay ustayı ıleyıp sonra anne bana da yapsana oktay ustasdan yazalım dıyen ır oglunuz (3,5 yasında)varsa hepten kıyamayıp yapıp yapıp ya yıyecekesınız ya da bakacaksınız ben ıkı haftadır sadece bakıp bakıp ıc gecırıyorum ki ben hamur ısıne asla dayanam ve pılavla makarnayla ekmek yıyen bırısıyım ama bu sefer bısı bıtırene kadar kararlıyım ınsalalh bakalım
cok güzel görünüyorlaronları yemiyeceksin demiiii
kurabiyeler morhipodan tabaklar Nefis Yemek Tarifleri Kolay ve Resimli Yemek Tarifleri dan
sitenin reklamınıda yapayım
yok canım yemedim öylece duruyorlar
aldım reklamı hemen bakıcam
hatta buraya bak kendi reklamımıda yapmış olayım
inşallah .sana da iyi gecelerıkı saaatıır yatıyoumgrıp oluyorum sanırım babamız cocukları uyuttu yatırdı ohhh mınıkle ılgılenıyor onuda uyutsa bende kalkayımda mutfagı toplayayım karnımdan gurul gurul sesler gelıyor herkese ıyı uykular opuyorum hepınızı yarın sabah tartılar ınsallah cok guzel oldugunu cumaya guzel sonuclar alıcamızı gostererek gune baslatır bızı ıyı uykular
hatta buraya bak kendi reklamımıda yapmış olayım
anasayfada çıkan baharatlı sosis tarifi bana ait
sonrada tüm tariflerime ulaşabilirsin
kız içinde emine beder mi gizlihatunda ki cevherlere bak
bir nevi uğraş işte canım
aayyy benim ortim ne becerikliymiş yaaaa.ben zincir atmasını bilmem. aneme iç çekmemişim bu konuda
benimde canım tatlı istiyor ama yemicem bide teyzemler almanyadan gelirken bir sürü çiko getirmişler hepsini sakladım gözümün önünde olmasın diye. eşimin rahatsızlığı hala gecmedi o yüzden ona pelte yaptım. yarın burda okullar yine tatil doktora gidicez. 5 gündür devam ediyor hastalığı
saoln şekerlerrrelmayı rendele azıcık tarçın dök üzerine hemen geçer tatlı krizin......
aramızda epey marifetli hanımlar varben igne bile tutamıyorum dogru düzgün....
kızlar herkes niyrti bozmuş gibi ddurun bu saatte yemeyin
çok şık minecim güle güle kullankızlar
tarif gönderdiğim sitein sahibi yılbaşı hediyesi olarak bu servisleri göndermiş
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım
Eki Görüntüle 599557
evet canm çocuklar bişey istedimi hayr diyilmiocanım soz konusu ccuklar olunca mecburen yapıyorsun hele bırde surkelı oktay ustayı ıleyıp sonra anne bana da yapsana oktay ustasdan yazalım dıyen ır oglunuz (3,5 yasında)varsa hepten kıyamayıp yapıp yapıp ya yıyecekesınız ya da bakacaksınız ben ıkı haftadır sadece bakıp bakıp ıc gecırıyorum ki ben hamur ısıne asla dayanam ve pılavla makarnayla ekmek yıyen bırısıyım ama bu sefer bısı bıtırene kadar kararlıyım ınsalalh bakalım
yarim onuuusende bendensin:13::13::13::13:tatlı hamur versinler ömür boyu sebze aramam:26::26::26::26: bende de 2kitabı var oktay ustanın oglum 4 yaşında açıyor kitabı begeniyo yarın yap tamam mı diyo....kolaysa yapma
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler. yarın hepimiz için inşlh her günümüzden daha güzel ve daha az kalori geçer. hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?