arabaşı denilendenmi canımbu aksam ılkkez tavuk corbası yaptım cok guzel oldu
daha hiç turşu yapmadımcanım turşu yaparken vakit geçti öğlen yemeğim 15'e sarktı
bide yaparken lahanada yedim kütür kütür
ondan sanırım tokluk
birazdan bende totomu kaldırıp spor yapayım
birincilik bizim uleyyyyynnnnnnnnnnnnn kizlerrrrrrr
elbiseye girebilirsem eklerim canımfoto görmek isterim minecim
makarna cikinca cok daha güzel olmus menün minemm cuma süpriz yapceniz siz bize nesliyle dimisen firinda brokkoli o aksam yemiyor
bencede uyuma canımmenüü müde yazayim
sabah: light müsli cilekli sade yogurt ile
ara: mandalina 2 dilimgerisini attim tadi kötü cikti
sonracima öglen eve geldim kahvalti annemgille3 dilim kara ekmek menemen
( uyku basti beni uyudum 1-2 saat yaadiyorlar hep yemek yedikden sonra uyumayin diye ama yedikden sonra bi agirlik cöktü bayildim )
uyandimara: 1 armut
birde el kadar kücük citir tatli vardin sekerli kitirdak gibi birsey adini bilmiyorum :78:
aksam da : 2-3 normal büyüklükte köfte yogurt biber domates ( esimle kardeslerime ekmek arasi köfte yaptim domatesli biberli kendimede tabaga koyunca esim seni menün niye özel dedisanki ben istemezdim ekmek arasi köfte gicik )
öyle iste kizlar tatliyi kafama takmiyorumdasu uyku yapistircak yine bana kilolari gibime geliyor yatmayin hemen yemekden sonra yag yapar diyorlar hep gazetede televizyonda
yine unuttum 20 dkyıben kaciyorum kizlar 20 dakika bakacaz esimle eftenpuftenin cayi ile
off canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
off canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
arabaşı denilendenmi canım
çok severim
afiyet olsun
daha hiç turşu yapmadım
annem kayınvalidem hallediyorlar sağolsunlar
ama kendim yapamka isterdim
tabii zaman lazım ona :26:
buarada neslicim
kaçamak yapmıyorum ama nedense umudum yok
simitlerimi göbüşümü elleyip duruyorum :26:
elbiseye girebilirsem eklerim canım
makarnayı sen öyle deyince vazgeçtim
markete gittim bisürü sebze aldım
bencede uyuma canım
gündüz uykusu hem alışkanlık yapar hemde kilo aldırır
yine unuttum 20 dkyı
ama sanki can sıkıcı bir dizi
seninki reglden dir canim bak eger dikkat edersen cok güzel sonuc alirsin regl bittimindebende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa
aynen bende canım
aç değilim ama hep bişeyler yemek istiyorum
saoll cnmmm aldığm ilaçlar iyi geldi 2 posta ter attım şimdi cin gibiyimortim nasıl oldun iyimisin? çabuk iyileş oldu mu yoksa ben çok üzülürümmmmm.....
bende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa
aman diyim kızlarrr bu satte cısss mısss yok
aynen bende canım
iyi yapmışsın minecimmm sebze sağlıktır ,candır,kandırrr. heleki kış sebzeleriii
arabaşı denilendenmi canım
çok severim
afiyet olsun
daha hiç turşu yapmadım
annem kayınvalidem hallediyorlar sağolsunlar
ama kendim yapamka isterdim
tabii zaman lazım ona :26:
buarada neslicim
kaçamak yapmıyorum ama nedense umudum yok
simitlerimi göbüşümü elleyip duruyorum :26:
elbiseye girebilirsem eklerim canım
makarnayı sen öyle deyince vazgeçtim
markete gittim bisürü sebze aldım
bencede uyuma canım
gündüz uykusu hem alışkanlık yapar hemde kilo aldırır
yine unuttum 20 dkyı
ama sanki can sıkıcı bir dizi
seninki reglden dir canim bak eger dikkat edersen cok güzel sonuc alirsin regl bittimindecünkü metobolizma hizli kat kat fazla calisiyormus kizlar regl olsamda ödem atsam diyordun da bende regl gelmezse diyordum ama baktim gercekdende güzel degerlendinmi güzel rakam görürsün ama regl bittiminden 24 saat sonra
oohhh misss valla yapın birere türk kahvesiiii
ayyy kahve yapalimmi ben kahve icince yeme isteyim gidiyor ne dersiniz
evet iç karartıcı bir diziye benziyor izlemedim ama fragmanları öyle gibiydiiyi yapmissin minem karnibahar brokkoli daha iyi olmusbekliyorum canim merak ettim elbiseyi off ya minem yattim artik dayanamdim ondan da uyusuk uyusukum herhalde
esim kapatacakdin zaten bu ne bicim dizi diyekadini hayal ettip duruyor ruhsar gibi
bence sudan başka bişey içme canımayyy kahve yapalimmi ben kahve icince yeme isteyim gidiyor ne dersiniz
yok canım yemem bişeyde işteaman diyim kızlarrr bu satte cısss mısss yok
iyi yapmışsın minecimmm sebze sağlıktır ,candır,kandırrr. heleki kış sebzeleriii
canim türk kahvem yok yarin almam lazim bak onuda canim cektisaoll cnmmm aldığm ilaçlar iyi geldi 2 posta ter attım şimdi cin gibiyimcanm benm
aman diyim kızlarrr bu satte cısss mısss yok
regl yaklasiyor ya ondan minem hatirliyonmu ben bikeresinde sis karnimin fotosunu koymusdum ya arada bende oluyor öyle davul gibi sisiyor senin göbüsün yok ki tatlim ya fotolarda görmedim oturunca da herkes de olur göbüs :26:haftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
acaip canım tatlı istiyor
deli danalar gibiyim resmen
yiyemediğim içinde sinirliyim
öyle canım meyve isteemz normalde ama elma portakal ne görsem canım istiyor
bide takıntı oldu yoklayıp duruyorum kendimi
elim simitlerde, göbüşte devamlı
çok umutsuzum bu hafta
üzülecegini bilseydim öylemezdim.yarın toplarsın üzülme tatlım......valla ne biliyim yaaa yaptım ama çok az yedimüzüldüm şimdi keşke yemeseydim.zaten tepsinin yarısını komşuya verdim.
canım sabah 3dilim ekmez biraz fazla keşke 2 dilim yeseydin. şu nesfitle nasıl doyuyorsunuz ya ben asla doymam.
mankenlere aldırma canım yaaa. yanıltıcı oluyor çoğu zaman inşşlh güzel olur
keşke yeseydin azıcık. kötü olma sonrakızlar akşam yemeğim iptal
nesfit yiyecektim
öğlenki yediklerim şişirdi birde geç yemiştim
nesfitide pas ghgeçtim
portakal yerim çok acıkırsam
heralde bir kaç parça lahana yemiştim o tıkadı beni
bu hafta şişersin zaten ama haftaya çok verirsin....geçmiş çok birikmiş
beni affedin okuyamıyorum burdan devam etsem :26:
bu arada şiştim sanırım regli yaklaşıyor
deli gibi artı olcam gibi hissediyorum :18:
afiyet olsun ben çok sık yaparımbu aksam ılkkez tavuk corbası yaptım cok guzel oldu
slm bebislerhavaalanina giderken gelirken hep okuttum sizi biraz daha fazla konussaydiniz ya sayfayi yenileyip durdum durmadan
canim benim ya bulursun merak etme
foto görmek isterim minecim
tesekkür ederim canim benim
ben geliyom sen yoksun ben gidiyom sen geliyon :111::111::111:beni yakalayamazsin
kuru fasulye öglen di8mi :44: bar ne canim su tatli barlardanmikurabiye bugün isarkadasi okadar israr etti bisküvit ye diye yok dedim bi taneden nolcak dedi yemedim ama birazdan menümü yazcam
ne yapmak istiyorsun annem söyle banasen alt altda mi yazmak istiyorsun :26: enter e basiyorum bende onu diyorsan :26:
makarna cikinca cok daha güzel olmus menün minemm cuma süpriz yapceniz siz bize nesliyle dimisen firinda brokkoli o aksam yemiyor
ayy insallah neslimbende merak ediyorum sira kimde diye ama ben ortime güveniyorum ben fos ciksam o tasir yukarlara :18:
affiyet olsun canimbende regl olacam bugün yarin
hosgeldin canim tekrardantebrikler darisi biz 7li rakamli kizlara insallah
amannn canim tursu cektihamilemiyim yoksa kendin yapinca cok daha lezziz oluyor bence biraz gönder banada affiyet olsun neslim
beyaz ekmekmi yiyorsun canim :26:
hosgeldin canimben seni altda gördüm ya bu hafta yada gecen hafta nickin cok hosuma gitmisdin ondan aklimda kaldin
niye öyle hissediyorsun acaba betülcüm ne yedin hadi itiraf ethangi yöntem kulanayim secebilirsin yada bunu mu merak ettim tatlim seni gelmeyince neyse regl madurusun kizmiycam
ben tahmin edebiliyorum senin ortiyi
bi kercik uykudan bişey olmaz bi daha yapmasın dimimenüü müde yazayim
sabah: light müsli cilekli sade yogurt ile
ara: mandalina 2 dilimgerisini attim tadi kötü cikti
sonracima öglen eve geldim kahvalti annemgille3 dilim kara ekmek menemen
( uyku basti beni uyudum 1-2 saat yaadiyorlar hep yemek yedikden sonra uyumayin diye ama yedikden sonra bi agirlik cöktü bayildim )
uyandimara: 1 armut
birde el kadar kücük citir tatli vardin sekerli kitirdak gibi birsey adini bilmiyorum :78:
aksam da : 2-3 normal büyüklükte köfte yogurt biber domates ( esimle kardeslerime ekmek arasi köfte yaptim domatesli biberli kendimede tabaga koyunca esim seni menün niye özel dedisanki ben istemezdim ekmek arasi köfte gicik )
öyle iste kizlar tatliyi kafama takmiyorumdasu uyku yapistircak yine bana kilolari gibime geliyor yatmayin hemen yemekden sonra yag yapar diyorlar hep gazetede televizyonda
yeme suzimmmmoff canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
yapmayın tatlım iyi başladık haftaya iyi bitirelim.
aynen bende canım
bende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa
kızzzz sigara içmehiç olmadı yazın datlım
elmayı rendele azıcık tarçın dök üzerine hemen geçer tatlı krizin......haftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
çok umutsuzum bu hafta
aramızda epey marifetli hanımlar varkendime yelek başladım kızlarrr.15 tatile kadr bitmeli ankarda giyerim gelen gidenin yanında
düz siyah totomu örtecek boyda örücem .
ama yaka kesimini kafamda şekillendiremedim nettede baktım değişik güzel bişey görmedim
önerilerinize açığm modern duran bi yaka modeli biliosanız anlatın bu kızçeye
kızlar bende bugun cok sınavdan gectım ve halada onumde cısslar var cocukar evdeydı ka r tatılı oldugu ıcın cukolatalı kek yaptım sıgraboegı komsum hashaslı kek getırdı dunden meyvelı bıskuvılı tatlımız vardı bunun ustune kayınvaldem de sarma yollamıs ohhhh ama sınavımı gectım sanırım sabah tartıyı gorup sevınmek ıstıyourm pazara kadar kendımı odullendırmeyecegım pazar ızın gunu yapıyorum fazla olmadan
ve suan benımde canım dunyayaı yemek ıstıyor ne bulkursam hatta ekmek arası neler neler
ben evhanımı olduğum halde çok zorlanıorum işlerin içnden çıkamadığım zamanlar oluyoo
evet iç karartıcı bir diziye benziyor izlemedim ama fragmanları öyle gibiydi
bide anne hapse giriyor sanırım
üzülürüm ağlarım ben o tip konularda
bence sudan başka bişey içme canım
geç oldu
yok canım yemem bişeyde işte
canım istiyor :26:
sebze pek girmiyor bizim eve
eşim yemez ama ben kendime pişiriyorum ona ayrı et, tavuk falan kızımda etçil
eve gidince koşturuyorum anlayacağın
canim türk kahvem yok yarin almam lazim bak onuda canim cekti
regl yaklasiyor ya ondan minem hatirliyonmu ben bikeresinde sis karnimin fotosunu koymusdum ya arada bende oluyor öyle davul gibi sisiyor senin göbüsün yok ki tatlim ya fotolarda görmedim oturunca da herkes de olur göbüs :26:
benim göbüş reglden değil canım yaaregl yaklasiyor ya ondan minem hatirliyonmu ben bikeresinde sis karnimin fotosunu koymusdum ya arada bende oluyor öyle davul gibi sisiyor senin göbüsün yok ki tatlim ya fotolarda görmedim oturunca da herkes de olur göbüs :26:
yapmayın tatlım iyi başladık haftaya iyi bitirelim.
kendime yelek başladım kızlarrr.15 tatile kadr bitmeli ankarda giyerim gelen gidenin yanında
düz siyah totomu örtecek boyda örücem .
ama yaka kesimini kafamda şekillendiremedim nettede baktım değişik güzel bişey görmedim
önerilerinize açığm modern duran bi yaka modeli biliosanız anlatın bu kızçeye
haftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
çok umutsuzum bu hafta
kızlar
tarif gönderdiğim sitein sahibi yılbaşı hediyesi olarak bu servisleri göndermiş
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım
Eki Görüntüle 599557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?