70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aksam ılkkez tavuk corbası yaptım cok guzel oldu
arabaşı denilendenmi canım
çok severim
afiyet olsun
daha hiç turşu yapmadım
annem kayınvalidem hallediyorlar sağolsunlar
ama kendim yapamka isterdim
tabii zaman lazım ona :26:
buarada neslicim
kaçamak yapmıyorum ama nedense umudum yok
simitlerimi göbüşümü elleyip duruyorum :26:
foto görmek isterim minecim

makarna cikinca cok daha güzel olmus menün minemm cuma süpriz yapceniz siz bize nesliyle dimi sen firinda brokkoli o aksam yemiyor
elbiseye girebilirsem eklerim canım
makarnayı sen öyle deyince vazgeçtim
markete gittim bisürü sebze aldım
bencede uyuma canım
gündüz uykusu hem alışkanlık yapar hemde kilo aldırır
ben kaciyorum kizlar 20 dakika bakacaz esimle eftenpuftenin cayi ile
yine unuttum 20 dkyı
ama sanki can sıkıcı bir dizi

off canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim var bende buraya geldim

bende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa

iyi yapmissin minem karnibahar brokkoli daha iyi olmus bekliyorum canim merak ettim elbiseyi off ya minem yattim artik dayanamdim ondan da uyusuk uyusukum herhalde
esim kapatacakdin zaten bu ne bicim dizi diye kadini hayal ettip duruyor ruhsar gibi

bende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa
seninki reglden dir canim bak eger dikkat edersen cok güzel sonuc alirsin regl bittiminde cünkü metobolizma hizli kat kat fazla calisiyormus kizlar regl olsamda ödem atsam diyordun da bende regl gelmezse diyordum ama baktim gercekdende güzel degerlendinmi güzel rakam görürsün ama regl bittiminden 24 saat sonra

aynen bende canım
aç değilim ama hep bişeyler yemek istiyorum

ayyy kahve yapalimmi ben kahve icince yeme isteyim gidiyor ne dersiniz

ortim nasıl oldun iyimisin? çabuk iyileş oldu mu yoksa ben çok üzülürümmmmm.....
saoll cnmmm aldığm ilaçlar iyi geldi 2 posta ter attım şimdi cin gibiyim canm benm
off canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim var bende buraya geldim

aynen bende canım
aç değilim ama hep bişeyler yemek istiyorum
aman diyim kızlarrr bu satte cısss mısss yok
iyi yapmışsın minecimmm sebze sağlıktır ,candır,kandırrr. heleki kış sebzeleriii

haftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
acaip canım tatlı istiyor
deli danalar gibiyim resmen
yiyemediğim içinde sinirliyim
öyle canım meyve isteemz normalde ama elma portakal ne görsem canım istiyor

bide takıntı oldu yoklayıp duruyorum kendimi
elim simitlerde, göbüşte devamlı
çok umutsuzum bu hafta

kendime yelek başladım kızlarrr.15 tatile kadr bitmeli ankarda giyerim gelen gidenin yanında
düz siyah totomu örtecek boyda örücem .
ama yaka kesimini kafamda şekillendiremedim nettede baktım değişik güzel bişey görmedim
önerilerinize açığm modern duran bi yaka modeli biliosanız anlatın bu kızçeye

evet iç karartıcı bir diziye benziyor izlemedim ama fragmanları öyle gibiydi
bide anne hapse giriyor sanırım
üzülürüm ağlarım ben o tip konularda
ayyy kahve yapalimmi ben kahve icince yeme isteyim gidiyor ne dersiniz
bence sudan başka bişey içme canım
geç oldu
aman diyim kızlarrr bu satte cısss mısss yok

iyi yapmışsın minecimmm sebze sağlıktır ,candır,kandırrr. heleki kış sebzeleriii
yok canım yemem bişeyde işte
canım istiyor :26:
sebze pek girmiyor bizim eve
eşim yemez ama ben kendime pişiriyorum ona ayrı et, tavuk falan kızımda etçil
eve gidince koşturuyorum anlayacağın

canim türk kahvem yok yarin almam lazim bak onuda canim cekti
regl yaklasiyor ya ondan minem hatirliyonmu ben bikeresinde sis karnimin fotosunu koymusdum ya arada bende oluyor öyle davul gibi sisiyor senin göbüsün yok ki tatlim ya fotolarda görmedim oturunca da herkes de olur göbüs :26:

üzülecegini bilseydim öylemezdim.yarın toplarsın üzülme tatlım......
keşke yeseydin azıcık. kötü olma sonra
geçmiş çok birikmiş
beni affedin okuyamıyorum burdan devam etsem :26:
bu arada şiştim sanırım regli yaklaşıyor
deli gibi artı olcam gibi hissediyorum :18:
bu hafta şişersin zaten ama haftaya çok verirsin....
bu aksam ılkkez tavuk corbası yaptım cok guzel oldu
afiyet olsun ben çok sık yaparım

kızlar bende bugun cok sınavdan gectım ve halada onumde cısslar var cocukar evdeydı ka r tatılı oldugu ıcın cukolatalı kek yaptım sıgraboegı komsum hashaslı kek getırdı dunden meyvelı bıskuvılı tatlımız vardı bunun ustune kayınvaldem de sarma yollamıs ohhhh ama sınavımı gectım sanırım sabah tartıyı gorup sevınmek ıstıyourm pazara kadar kendımı odullendırmeyecegım pazar ızın gunu yapıyorum fazla olmadan
ve suan benımde canım dunyayaı yemek ıstıyor ne bulkursam hatta ekmek arası neler neler

kahvaltımız bıraz gec olmustu
sbh:bır dılım koy ekmegı kızarmıs ve 3zeytın az peynır
ara:bır kactane sarma
ıkındı :ıspanak haslayı yogurtladım azda yanında ekmek
sonrasında bır mandalına yogurt ve ıkı catal hashaslı kek mınık cataldı ama

arada komsum geldı bıraz tuhaf bır menu oldu

kızlar
tarif gönderdiğim sitein sahibi yılbaşı hediyesi olarak bu servisleri göndermiş
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım

elmayı rendele azıcık tarçın dök üzerine hemen geçer tatlı krizin......
aramızda epey marifetli hanımlar var ben igne bile tutamıyorum dogru düzgün....

kızlar herkes niyrti bozmuş gibi ddurun bu saatte yemeyin

ben evhanımı olduğum halde çok zorlanıorum işlerin içnden çıkamadığım zamanlar oluyoo
çalışan hanmların işi cidden zorrr,allah kolaylık versin canım

regl yaklasiyor ya ondan minem hatirliyonmu ben bikeresinde sis karnimin fotosunu koymusdum ya arada bende oluyor öyle davul gibi sisiyor senin göbüsün yok ki tatlim ya fotolarda görmedim oturunca da herkes de olur göbüs :26:
benim göbüş reglden değil canım yaa
regl şişkinliği sert oluyor
benimki yağ belli yaniii
senin çok şişiyordu yaaa hala öyle şişiyormu canım göbüş
yapmayın tatlım iyi başladık haftaya iyi bitirelim.

yok canım bozmamda işte nefs istiyor

aayyy benim ortim ne becerikliymiş yaaaa.ben zincir atmasını bilmem. aneme iç çekmemişim bu konuda

benimde canım tatlı istiyor ama yemicem bide teyzemler almanyadan gelirken bir sürü çiko getirmişler hepsini sakladım gözümün önünde olmasın diye. eşimin rahatsızlığı hala gecmedi o yüzden ona pelte yaptım. yarın burda okullar yine tatil doktora gidicez. 5 gündür devam ediyor hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…