iyi gecelerkızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler. yarın hepimiz için inşlh her günümüzden daha güzel ve daha az kalori geçer. hepinizi öptümmm
saoln şekerlerrr
bende hiçbişey bilmezdim iğne tutmayı ortaokulda etamin işlerken öğrenmiştim
evlendikten sonra çok boş vaktim oldu kurslara filan gittim
bide ev sahibimizin kızı vardı leyla abla kulakları çınlasın örgüyü filanda ondan öğrenmiştm
çok şık minecim güle güle kullan
evet canm çocuklar bişey istedimi hayr diyilmio
dün havuçlu tarçınlı kek yaptım
bugün bulgurlu köfte ...annecm yaparmısın dio sıpam bi kibarlaşıo anlatamam
elim mahkum alıyorum,yapıorummm.... kuzumda afiyetle yiyo
yarim onuuu
minecim benm yan komşum olmalı bu
lafa geldimi bişeyde yemiyorum ama gözü çıkasıca kilolar beni buluo der hep
bigün yediklerini saydııı
yuhhhh meryem daha ne yiycen bu yemeyle yine iyisin dedm
ıste bızım suzımız eskı suzı olsaydı yerdı kısce dıyete basladı tamamenoff canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
hayır canım
arabaşı denilendenmi canım
çok severim
afiyet olsun
bencede uyuma canım
gündüz uykusu hem alışkanlık yapar hemde kilo aldırır
yine unuttum 20 dkyı
ama sanki can sıkıcı bir dizi
mınneeee sakın canım
aynen bende canım
aç değilim ama hep bişeyler yemek istiyorum
aaa bu aksam nolmus bızım topıgekızlar bende bugun cok sınavdan gectım ve halada onumde cısslar var cocukar evdeydı ka r tatılı oldugu ıcın cukolatalı kek yaptım sıgraboegı komsum hashaslı kek getırdı dunden meyvelı bıskuvılı tatlımız vardı bunun ustune kayınvaldem de sarma yollamıs ohhhh ama sınavımı gectım sanırım sabah tartıyı gorup sevınmek ıstıyourm pazara kadar kendımı odullendırmeyecegım pazar ızın gunu yapıyorum fazla olmadan
ve suan benımde canım dunyayaı yemek ıstıyor ne bulkursam hatta ekmek arası neler neler
benim göbüş reglden değil canım yaa
regl şişkinliği sert oluyor
benimki yağ belli yaniii
senin çok şişiyordu yaaa hala öyle şişiyormu canım göbüş
yok canım bozmamda işte nefs istiyor
iyigecelerrr ortimm
bende yatıyorum hatunlarrrr iyi geceler herkese
slm bebislerhavaalanina giderken gelirken hep okuttum sizi biraz daha fazla konussaydiniz ya sayfayi yenileyip durdum durmadan
canim benim ya bulursun merak etme
foto görmek isterim minecim
tesekkür ederim canim benim
ben geliyom sen yoksun ben gidiyom sen geliyon :111::111::111:beni yakalayamazsin
kuru fasulye öglen di8mi :44: bar ne canim su tatli barlardanmikurabiye bugün isarkadasi okadar israr etti bisküvit ye diye yok dedim bi taneden nolcak dedi yemedim ama birazdan menümü yazcam
ne yapmak istiyorsun annem söyle banasen alt altda mi yazmak istiyorsun :26: enter e basiyorum bende onu diyorsan :26:
makarna cikinca cok daha güzel olmus menün minemm cuma süpriz yapceniz siz bize nesliyle dimisen firinda brokkoli o aksam yemiyor
ayy insallah neslimbende merak ediyorum sira kimde diye ama ben ortime güveniyorum ben fos ciksam o tasir yukarlara :18:
affiyet olsun canimbende regl olacam bugün yarin
hosgeldin canim tekrardantebrikler darisi biz 7li rakamli kizlara insallah
amannn canim tursu cektihamilemiyim yoksa kendin yapinca cok daha lezziz oluyor bence biraz gönder banada affiyet olsun neslim
beyaz ekmekmi yiyorsun canim :26:
hosgeldin canimben seni altda gördüm ya bu hafta yada gecen hafta nickin cok hosuma gitmisdin ondan aklimda kaldin
niye öyle hissediyorsun acaba betülcüm ne yedin hadi itiraf ethangi yöntem kulanayim secebilirsin yada bunu mu merak ettim tatlim seni gelmeyince neyse regl madurusun kizmiycam
ben tahmin edebiliyorum senin ortiyi
menüü müde yazayim
sabah: light müsli cilekli sade yogurt ile
ara: mandalina 2 dilimgerisini attim tadi kötü cikti
sonracima öglen eve geldim kahvalti annemgille3 dilim kara ekmek menemen
( uyku basti beni uyudum 1-2 saat yaadiyorlar hep yemek yedikden sonra uyumayin diye ama yedikden sonra bi agirlik cöktü bayildim )
uyandimara: 1 armut
birde el kadar kücük citir tatli vardin sekerli kitirdak gibi birsey adini bilmiyorum :78:
aksam da : 2-3 normal büyüklükte köfte yogurt biber domates ( esimle kardeslerime ekmek arasi köfte yaptim domatesli biberli kendimede tabaga koyunca esim seni menün niye özel dedisanki ben istemezdim ekmek arasi köfte gicik )
öyle iste kizlar tatliyi kafama takmiyorumdasu uyku yapistircak yine bana kilolari gibime geliyor yatmayin hemen yemekden sonra yag yapar diyorlar hep gazetede televizyonda
canım cavdar ve tam bugday değişyor bir hafta cavdar bir haft5a bugdayoff canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
neden için sıkılıyor bakalım yemek yemediğin içinmi
sakına fururum seni
çok severim
afiyet olsun
daha hiç turşu yapmadım
annem kayınvalidem hallediyorlar sağolsunlar
ama kendim yapamka isterdim
tabii zaman lazım ona :26:
buarada neslicim
kaçamak yapmıyorum ama nedense umudum yok
simitlerimi göbüşümü elleyip duruyorum :26:
elbiseye girebilirsem eklerim canım
makarnayı sen öyle deyince vazgeçtim
markete gittim bisürü sebze aldım
bencede uyuma canım
yine unuttum 20 dkyı
bozma umudunu şişlikte olurhaftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
acaip canım tatlı istiyor
deli danalar gibiyim resmen
yiyemediğim içinde sinirliyim
öyle canım meyve isteemz normalde ama elma portakal ne görsem canım istiyor
bide takıntı oldu yoklayıp duruyorum kendimi
elim simitlerde, göbüşte devamlı
çok umutsuzum bu hafta
regl haftan
hem sen dikkat et gerisi möhim değel
zaten biz birinci olamayız gibime geliyor ortiş
yeni kısçeler alır genelde
ayyy kıskandım bende hiç beceremem örgüyükendime yelek başladım kızlarrr.15 tatile kadr bitmeli ankarda giyerim gelen gidenin yanında
düz siyah totomu örtecek boyda örücem .
ama yaka kesimini kafamda şekillendiremedim nettede baktım değişik güzel bişey görmedim
önerilerinize açığm modern duran bi yaka modeli biliosanız anlatın bu kızçeyegüle güle giy tatlım
çok güzeller canım güle güle kullankızlar
tarif gönderdiğim sitein sahibi yılbaşı hediyesi olarak bu servisleri göndermiş
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım
Eki Görüntüle 599557
sen yelek degince yeni aldigim kendim örememkendime yelek başladım kızlarrr.15 tatile kadr bitmeli ankarda giyerim gelen gidenin yanında
düz siyah totomu örtecek boyda örücem .
ama yaka kesimini kafamda şekillendiremedim nettede baktım değişik güzel bişey görmedim
önerilerinize açığm modern duran bi yaka modeli biliosanız anlatın bu kızçeye
1 portakal yedim
evet iç karartıcı bir diziye benziyor izlemedim ama fragmanları öyle gibiydi
bide anne hapse giriyor sanırım
üzülürüm ağlarım ben o tip konularda
bence sudan başka bişey içme canım
geç oldu
yok canım yemem bişeyde işte
canım istiyor :26:
sebze pek girmiyor bizim eve
eşim yemez ama ben kendime pişiriyorum ona ayrı et, tavuk falan kızımda etçil
eve gidince koşturuyorum anlayacağın
yok bidaha uyumak istemiyorum tok karninaüzülecegini bilseydim öylemezdim.yarın toplarsın üzülme tatlım......
keşke yeseydin azıcık. kötü olma sonra
bu hafta şişersin zaten ama haftaya çok verirsin....
afiyet olsun ben çok sık yaparım
slm bebislerhavaalanina giderken gelirken hep okuttum sizi biraz daha fazla konussaydiniz ya sayfayi yenileyip durdum durmadan
ben geliyom sen yoksun ben gidiyom sen geliyon :111::111::111:beni yakalayamazsin
kuru fasulye öglen di8mi :44: bar ne canim su tatli barlardanmikurabiye bugün isarkadasi okadar israr etti bisküvit ye diye yok dedim bi taneden nolcak dedi yemedim ama birazdan menümü yazcam
ne yapmak istiyorsun annem söyle banasen alt altda mi yazmak istiyorsun :26: enter e basiyorum bende onu diyorsan :26:
makarna cikinca cok daha güzel olmus menün minemm cuma süpriz yapceniz siz bize nesliyle dimisen firinda brokkoli o aksam yemiyor
ayy insallah neslimbende merak ediyorum sira kimde diye ama ben ortime güveniyorum ben fos ciksam o tasir yukarlara :18:
amannn canim tursu cektihamilemiyim yoksa kendin yapinca cok daha lezziz oluyor bence biraz gönder banada affiyet olsun neslim
bi kercik uykudan bişey olmaz bi daha yapmasın dimi
yeme suzimmmm
yapmayın tatlım iyi başladık haftaya iyi bitirelim.
bugün bende yiyecekdim sonra dedim yapma suzan bak ne güzel gidiyorsun tartida görecegin rakami düsün yavas yavas zayiflayip istedigin giysileri giymeyi düsün herkesin sasirtigini düsün dedim yemedimkızlar bende bugun cok sınavdan gectım ve halada onumde cısslar var cocukar evdeydı ka r tatılı oldugu ıcın cukolatalı kek yaptım sıgraboegı komsum hashaslı kek getırdı dunden meyvelı bıskuvılı tatlımız vardı bunun ustune kayınvaldem de sarma yollamıs ohhhh ama sınavımı gectım sanırım sabah tartıyı gorup sevınmek ıstıyourm pazara kadar kendımı odullendırmeyecegım pazar ızın gunu yapıyorum fazla olmadan
ve suan benımde canım dunyayaı yemek ıstıyor ne bulkursam hatta ekmek arası neler neler
evet tuhaf olmuskahvaltımız bıraz gec olmustu
sbh:bır dılım koy ekmegı kızarmıs ve 3zeytın az peynır
ara:bır kactane sarma
ıkındı :ıspanak haslayı yogurtladım azda yanında ekmek
sonrasında bır mandalına yogurt ve ıkı catal hashaslı kek mınık cataldı ama
arada komsum geldı bıraz tuhaf bır menu oldu
ne güzel düsünülmüs canimkızlar
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım
Eki Görüntüle 599557
yok yani sisiyorda artik okadar fazla degil minem birde herhalde bende kis falan vardin simdi hem reglim düzelince oda gidince düzene girdim sanirsam insallah :26:
benim göbüş reglden değil canım yaa
regl şişkinliği sert oluyor
benimki yağ belli yaniii
senin çok şişiyordu yaaa hala öyle şişiyormu canım göbüş
yok canım bozmamda işte nefs istiyor
hahahayyy bagildim
zorla ayirdilar biziortim yine kaçtın mıseverek ayrılalım aşka hasret kalalım oldu durumumuz tam
minecim benm yan komşum olmalı bu
lafa geldimi bişeyde yemiyorum ama gözü çıkasıca kilolar beni buluo der hep
bigün yediklerini saydııı
yuhhhh meryem daha ne yiycen bu yemeyle yine iyisin dedm
sinavin nezaman kuzumiyi geceler
ayyy bende evde boş boş otuyorum denedim cok çabuk sıkılıyorumben de kendimi sınavlara verdim 3 kere kpss girdim 3 de 84 aldım bi baltaya sap olamadım
sagol canim benim ya
ıste bızım suzımız eskı suzı olsaydı yerdı kısce dıyete basladı tamamen
korkulur artık bundan
canım cavdar ve tam bugday değişyor bir hafta cavdar bir haft5a bugday
neden için sıkılıyor bakalım yemek yemediğin içinmi
sakına fururum seni
bozma umudunu şişlikte olur
regl haftan
hem sen dikkat et gerisi möhim değel
zaten biz birinci olamayız gibime geliyor ortiş
yeni kısçeler alır genelde
ayyy kıskandım bende hiç beceremem örgüyügüle güle giy tatlım
çok güzeller canım güle güle kullan
Sabah sabah öyle bir güldüm ki, öküz kaçmış içime derken, Allah da seni güldürsün canım
bende 7buçukta kalkıyorum kahvaltıyı 8buçukta yapıyorum sonra 2 saatte bir tıkıştırıyorum
akşamda 18:30da yiyorum erken yersem sonra feci acıkırım
öyle diyorsan doğrudur canım
sabah az yersek bütün gün acıkıyoruz doğru
ama ben çok yersemde acıkıyorum
nedense içide öküzmü vardır nedir
bende hep söz veriyorum ama tutamıyorum
ama bedenim düşsün güzel güzel kumaş pantolonlar alacam işe gelirken giymek için
anaaaaa
bende var sanırısam bir problem
nedense hiç şiş, tok olmuyorum
yedim şiştim diyemiyorum haftasonu bitek oluyorum öyle
maşallah kzucum güzel geliyorsun bu hafta
nerelerdesin canım
gelmiyorsun sınavlarmı var?
sen yine ilk 3te yeralırsın
kesin
20 dakikaya ben de bakıyorum, Tuba hastasıyım zaten, çoook güzel kız ama.ohh affiyet olsun bende cok severim tavuk corbasini
tesekkür ederim fistik
ben kaciyorum kizlar 20 dakika bakacaz esimle eftenpuftenin cayi ile
İnşallah yemedin bişey.off canim sIkILIyor kizlar icim daraliyo :26: ac degilim ama dünya yiyesim varbende buraya geldim
Elbisenle birlikte fotolarını bekliyoruz.
çok severim
afiyet olsun
daha hiç turşu yapmadım
annem kayınvalidem hallediyorlar sağolsunlar
ama kendim yapamka isterdim
tabii zaman lazım ona :26:
buarada neslicim
kaçamak yapmıyorum ama nedense umudum yok
simitlerimi göbüşümü elleyip duruyorum :26:
elbiseye girebilirsem eklerim canım
makarnayı sen öyle deyince vazgeçtim
markete gittim bisürü sebze aldım
bencede uyuma canım
yine unuttum 20 dkyı
Yemeeeeebende öyleyim canım ya gerginim yemeklere sarılasım var kendimi zor tutuyorum. reglimin ilk günü ondan herhalde. mutfağa gidiyorum su içiyorum yemek yememek için hemen sigara yakıyorum yaaaaa
İnşallah yememişindirhaftaya regl olcam sanırım etkileri şimdiden başladı
acaip canım tatlı istiyor
deli danalar gibiyim resmen
yiyemediğim içinde sinirliyim
öyle canım meyve isteemz normalde ama elma portakal ne görsem canım istiyor
bide takıntı oldu yoklayıp duruyorum kendimi
elim simitlerde, göbüşte devamlı
çok umutsuzum bu hafta
Güle güle kullan canım.kızlar
çok mutlu olmuştum
sizlede paylaşayım
Eki Görüntüle 599557
Ben de hamur işini çoook severim, neo luyorsa onlaran oluyor zaten, şöyle yiyip yiyip şişmanlatmayan bir hamur keşfedilse keşkei pasta-börek-çörekleri yesek yesek zayıf olsakkkkkkkcanım soz konusu ccuklar olunca mecburen yapıyorsun hele bırde surkelı oktay ustayı ıleyıp sonra anne bana da yapsana oktay ustasdan yazalım dıyen ır oglunuz (3,5 yasında)varsa hepten kıyamayıp yapıp yapıp ya yıyecekesınız ya da bakacaksınız ben ıkı haftadır sadece bakıp bakıp ıc gecırıyorum ki ben hamur ısıne asla dayanam ve pılavla makarnayla ekmek yıyen bırısıyım ama bu sefer bısı bıtırene kadar kararlıyım ınsalalh bakalım
Kız bu saate kalınır mı?al iste öglen uyudum bu saat oldu uyku tutmadi simdi yatsam sabah cocuklari nasil yetisdircem uyuya kalirsam napcam offffyatsam kesin kalkamam yatmazsam uykusuz kalcam uyku düzenimi bozdum yine
gideyim belki uyanabilirim :18: 3 saat im kalmis :84:
Sabah sabah kimsecikler yook, akşam o kadar konuşursanız sabah da kalkamazsınız tabii, hadi geliverin gariii.
Dünkü menümü paylaşayım ben de;
2,5 kaşık yulaf ezmesi sütlü
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzümlü
9.30:adaçayı
1 kare bitter
11.10:ıhlamur-10 fındık
1 tbk.ptts.tavk.mantar
1 kepçe bulgur pil.
1 dil.tb.ekmek
yoğurt
15.30:yeşil çay(ace)
16.10:1 elma
1 tbk.ptts.et sote
yoğurt
2 çatal bisk.pasta
1 avuç çiğ fıstık
Bu sabah da,
tb.ekmek tost
1 bardak süt
6 zeytin
2 ceviz
lim.maydanoz
bence tugbada da yani melekde de var birseyler ben ondan süphelenmeye basladimSabah sabah öyle bir güldüm ki, öküz kaçmış içime derken, Allah da seni güldürsün canımDemişsinya regl gelecek o yüzdendir, sıkma canını.
20 dakikaya ben de bakıyorum, Tuba hastasıyım zaten, çoook güzel kız ama.
İnşallah yemedin bişey.
Elbisenle birlikte fotolarını bekliyoruz.
Yemeeeee
İnşallah yememişindir
Güle güle kullan canım.
Ben de hamur işini çoook severim, neo luyorsa onlaran oluyor zaten, şöyle yiyip yiyip şişmanlatmayan bir hamur keşfedilse keşkei pasta-börek-çörekleri yesek yesek zayıf olsakkkkkkk
Kız bu saate kalınır mı?
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara Allah tan şifalar diliyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Benim orti de kayboldu bu hafta, acaba listeye girmemek için mi gelmiyor yoksa, hala atıştırıp duruyor mu acep? Zerra ses ver bacım, ne yapıyorsun?
ben iiki catal alsam gerisi gelirdin :111:Sabah sabah kimsecikler yook, akşam o kadar konuşursanız sabah da kalkamazsınız tabii, hadi geliverin gariii.
1 kare bitter
1 tbk.ptts.tavk.mantar
1 kepçe bulgur pil.
1 dil.tb.ekmek
yoğurt
1 tbk.ptts.et sote
yoğurt
2 çatal bisk.pasta
1 avuç çiğ fıstık
ben yazdim canim özelineAşağıda gördüm seni Zerracım, bana faceni mesaj atsana, merak ediyorum seni? Bir de bu hafta nasıl gidiyor diyet işleri?
Benimle arkadaş olmak isteyenler, facenizi özel mesaj atar mısınız,tanışıp kaynaşalım.
günaydin canimgünaydınnn oglen ve aksamda da patateslı demıssın :S patates full şeker değil mi nişasta sakıncalı ...?
bide kuru üzüm ve fındık için 10 adet cok gibi geldi aslında yagsız taze ıse bır avuc demıstı doktor ama fındıga da bağlı ...
onun dısında gozume takılan olmadı bazen kacamak hıc zarr vermıyor ozellıkle tadına bakmak senınkı ıkı catalcık pasta afıyet olsun ıyı yapmışsın
Umay sende hedıyelerını gule gule kullan guzellermiş
ben de haftasonu bıraz zor gectı sehır dısı olunca dıyet bulmak zordu...
dün sabah kepeklı tost
ara öğün yok
öğlen ezo gelin fırın but (1 adet) yogurt 1 ınce dılım kepek
ara 2 adet küçük kuru incir
akşam 1 adet fırında cıpura -roka salatası (kocaman bı kase-1,5 cevız attım içine) yarım bardak zero kola bı dılım tam tahıllı ekmek
ara da yani akşam 20.00 de 4 kare bitter yedim ama sonrasında hıc bır sey yemedım ve 1 de yattım
tabiiki her zaman ki gibi 2 2-5 ltre suyumu içtim
günaydın ortimHerkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara Allah tan şifalar diliyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Benim orti de kayboldu bu hafta, acaba listeye girmemek için mi gelmiyor yoksa, hala atıştırıp duruyor mu acep? Zerra ses ver bacım, ne yapıyorsun?
kahvaltı güzelmiş afiyet olsunBu sabah da,
tb.ekmek tost
1 bardak süt
6 zeytin
2 ceviz
lim.maydanoz
Sabah sabah kimsecikler yook, akşam o kadar konuşursanız sabah da kalkamazsınız tabii, hadi geliverin gariii.
1 kare bitter
1 tbk.ptts.tavk.mantar
1 kepçe bulgur pil.
1 dil.tb.ekmek
yoğurt
1 tbk.ptts.et sote
yoğurt
2 çatal bisk.pasta
1 avuç çiğ fıstık
günaydınnn oglen ve aksamda da patateslı demıssın :S patates full şeker değil mi nişasta sakıncalı ...?
bide kuru üzüm ve fındık için 10 adet cok gibi geldi aslında yagsız taze ıse bır avuc demıstı doktor ama fındıga da bağlı ...
onun dısında gozume takılan olmadı bazen kacamak hıc zarr vermıyor ozellıkle tadına bakmak senınkı ıkı catalcık pasta afıyet olsun ıyı yapmışsın
Umay sende hedıyelerını gule gule kullan guzellermiş
ben de haftasonu bıraz zor gectı sehır dısı olunca dıyet bulmak zordu...
dün sabah kepeklı tost
ara öğün yok
öğlen ezo gelin fırın but (1 adet) yogurt 1 ınce dılım kepek
ara 2 adet küçük kuru incir
akşam 1 adet fırında cıpura -roka salatası (kocaman bı kase-1,5 cevız attım içine) yarım bardak zero kola bı dılım tam tahıllı ekmek
ara da yani akşam 20.00 de 4 kare bitter yedim ama sonrasında hıc bır sey yemedım ve 1 de yattım
tabiiki her zaman ki gibi 2 2-5 ltre suyumu içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?