70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım iyiymiş menün....

günaydın suziş...
öyle gece yarılarına kdr muhabbet edersen kalkamazsın

günaydın milletttttt....

ocam kesin beni kıskanıyooo iyimiş

gercekten oyle kılo alınca caktırmadan laf sokarlR kılo verince de dıkkat cekınce de bozulurlar

devammmm

günaydııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrr
bugün mutsuzum tartıda bugün fazla çıktım anlamadım neden dün de fazla kaçırmadım ama

yinede moralim bozuk bugün dikkat etcem bakalım yarın sbah ne olcek

regl me 1 hafta var ondan mı aceba

mutsuzuuuuuuuuuuuuummmmmmm((((

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr Ben bugün birazcık üzgünüm dün gece uykudan uyandım 3 tane biskırem yedim çok üzgünüm bide akşam yemeginde 10 tane patates kızarması yedim diyede kızgınım kendime ama kendimi 5,30 da yedim diye avutuyorum işte. Bide reglde olmadım tam 21 gün geçti ama test yapıyorum bebişte çıkmıyo nebilim ortalık 56 olmuş Anlayacagınız bugünki menüm allah nasip ederde bozmasam niyetimi yazayım
kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 çarli biber
4 zeytin
1 kk peynir
ara:
3 kayısı 2 kaşık yogurt
ögle :
2 tane kızarmış köfte yanina salata 1 dilim ekmek
ara: Türk kahvesi bi fincan
salçalı makarna yanına salata yogurtakşam:
Not:makarna yiyorum kızlar kızmayın çok araştırdım makarnanın yanına yogurt yedigin zaman kalorisini öldürüyomuş
dün 1200 kalori almışım bu arada

sıkma tatlı canını ondandır tabiki 1 hafta sonra regl bittikten sonra tartıya çıktıgında 3 kilo eksik görüncede çok mutlu olucaksın onu düşün . Azmini yıkma devam et canım

alaca.. orti olabilirizz eveeett :)) ne yapcaz şimdi nasıl olcaz ortak :) mesaj atamıyorum, kullanamıyorum da doğru dürüst siteyi menü mü bildircem şimdi napcam D

aaa aklıme ne geldi şimdi makarna yogurt ilişkisinden bahsedince bana gecen sene doktor ıkındı ogunu ıcın sımıt vermıstı sokak sımıtı ama mutlaka ayranla ye sımıdı mutlaka dedı ıkısı bırbırını dengelıcek dedı benzer bısey sanırım senın soyledıgınle

Arkadaşlar, çok sık tartılmanın kötü olduğunu okudum bir çok yerde. Hergün tartılmayın diye yazıyor diyetisyenler. Ama dayanması zor gerçekten. Allah tan benim tartının pili bitti. çalışmıyor, bende pil almıyorum. Ama meraktan çatlıyorum. 1 haftadır aç geziyorum durum ne bilmiyorum
Sizce nedir bu işin doğrusu.

ne yedin arkadasinda zerram günaydin canimcim baliklama daldim

günaydın canım iyiymiş menün....

günaydın suziş...
öyle gece yarılarına kdr muhabbet edersen kalkamazsın

günaydın milletttttt....
kafam ariyooo zerram zongidi zongidi ediyor
forumda konu actı nasıl sılcem yazcak bı yer bıle bulamadım buraya yazıom
canim editörlere sildirmelerini rica edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php burda forum görevlilerinin isimleri yaziyor
günaydin canim canim kahvalti yapmamissin :26: etimekde bisküvi gibi birsey herhalde :26:
günaydin canim bende tartida fazla cikdim bugün ama morelimi bozmuyorum reglim benimde yaklasacak olabilir
aksam yiyince agir oluyor canim makarna yedigin miktara birde nasil hazirladigina bagli öglen yesen vucüt daha güzel sindirir benim fikrim yine sen bilirsin canim

bende meraklıyımdır da öyle kendi tariflerim yok genelde pasta kek onlarla ugraşıyorum
bende tariflerle yapıyorum canım
hiçbirini ezbere yapamam
basit kek bile
netten araştırıp yapıyorum
ama kafadan yaptığım yemekler var
teşekkür ederim canım
çok güldüm yazdıklarına
kilolumu peki meryem komşun?
eline sağlık canım
arabaşıyıda dene mutlaka
ben çok sık yaparım kızımda sever bizde
haftasonu kayınvalidem hamuruyla yapmıştı yedik bigüzel
yemedim buarada
ama bugünlerde aşeriyor gibiyim valla
buarada inşallah öyledir canım
başkalarının yanındada yoklıycam diye korkuyorum
kızlar bende yatıyorum... mine şimdi senin tariflere bakıcam
baktınmı canım? olur ya denersen yorum yaz oki?
1 portakal yedim o dizide bi tuhaflik var ama cikar kokusu
neden yedin canım portakal
akşam geç saatte meyve yersen meyve şekeri yağa dönüşüyor
süt iç çok çok daha iyi
bak meyve yemişsin üstüne yatmayaım diyede geç yatmışsın
3saatlik uykuylasın
neyse suzim seni düşündüğümden diyorum haa kızma sakın
buarada o dizide kadın hapisten kaçacakmış
20 dk onu kasdediyormuş
yabancı bir diziden uyarlamaymış yabancı dizide hapiste olan kocaymış bizimkiler action katmak istediler sanırım
tersini yapmışlar, hiç izlemedim ama duyumunu aldım bu şekilde
Sabah sabah öyle bir güldüm ki, öküz kaçmış içime derken, Allah da seni güldürsün canım Demişsinya regl gelecek o yüzdendir, sıkma canını.
bazen gerçekten şüpheleniyorum ama
mesela ben hiç ayy patladım diyemiyorum her daim yerim yaniii
yada hastayım iştahım yok ta yok bende
her durumda yiyebilirim yanii
günaydın ablacım
antalyaya kar yağmış diyorlar doğrumu?
burası varya felaket soğuk
klima ısıtmıyor evi
kaçamaklar var
Bu sabah da,
tb.ekmek tost
1 bardak süt
6 zeytin
2 ceviz
lim.maydanoz
karatay diyetinde ceviz yiyin diyor ekmeği yasaklıyor
yani ceviz ekmek değerinde
ara öğünlerde yesen daha iyi değilmi?
teşekkür ederim canım
1 avuç fındık olayı çok hoşuma gitti
en en sevdiğim şeydir kendileri
hiç durmadan 1 kilo yiyebilirim oderece
menünde fena değil bitter fazla olmuş gibi

önceden diyetisyenler makarnayla yoğurt eyrseniz kilo yapar derlerdi yada pilavla yoğurt
şimdide tam tersini söylüyorlar
yoğurtlu makarna çok severim ama öyle az uz yemem
sen nekadar yiyeceksin buarada? haşlanmamış 1 su bardağı ideal bence

aynen canım öyle oluyo kalorisi yarıya iniyo doktorum programında doktor kubilay söylemişti hem daha lezzetli oluyo

aynen kuzum oyle yapacam 2,5 su bardagı koyacam 1 i benim digeri eşimin bide ben sebzede bolca koyuyorum domates biber maydonoz falan

günaydın kızlar
buzzz gibi bir sabaha uyandık valla
güneş var ama heryer buz gibi
sabah tartılayım dedim pil bitmiş üff çok canım sıkıldı
eşim alır inşallah

buarada size bişey danışcam
bugün okuldaki bayanlarla iş çıkışı biryere gidilecek
ev yemekleri yapan biryer
herkes bişey yiycek
ben yemesem olmaz
neyapsam bilemedim?
içli köfte, mantı, kısır batırık varmış
en masumu batırık geldi
bilmeyenler olabilir kısırın sulandırılmış hali ama içinde yerfıstığıda var

canim o sana bagli birsey bazilari tartilip kendini kontroll altinda tutmak istiyorlar ama arti cikincada morelini bozup yemege verirsen ozamanda kötü aslinda en iyisi haftada 1 tartilmak ama bende dayanamiyorum gördügüm yerde cikasim geliyor
sagol minem niye kizayim tatlim bana istedigini söyleyebilirsin maksat,niyet kötü olmadigini bildigim icin heleki sana gücenmem tatlim bende bi ara okumusdum gazetede 4 den sonra meyve yemeyin diye ama kizlar aksamlari ara olarak meyve yiyorlar diye bende 1 portakaldan nolcek diye yedim

öglen yemegindemi minem en bol yesillikli kisir yerdim aksamada hafif kapatirsin zaten o seni tok tutar bence batirik i bende bilmiyom bi kere fotosunu paylasmisdin herhalde minem ama unuttum

arkadaşlar günaydın...

Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))

Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar

Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.

Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!

Yoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr

DÜNKÜ MENÜM

Sabah:
küçük 1 dilim su böreği

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
1 elma

Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay

Ara:
yok

kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…