günaydin canim gecmis olsunarkadaşlar günaydın...
Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))
Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
tesekkürler canimMakarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!
sıkma tatlı canını ondandır tabiki 1 hafta sonra regl bittikten sonra tartıya çıktıgında 3 kilo eksik görüncede çok mutlu olucaksın onu düşün . Azmini yıkma devam et canım
günaydin gamzemYoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr
DÜNKÜ MENÜM
Sabah:
küçük 1 dilim su böreği
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
1 elma
Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay
Ara:
yok
kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.
Herkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara Allah tan şifalar diliyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Benim orti de kayboldu bu hafta, acaba listeye girmemek için mi gelmiyor yoksa, hala atıştırıp duruyor mu acep? Zerra ses ver bacım, ne yapıyorsun?
bende meraklıyımdır da öyle kendi tariflerim yok genelde pasta kekonlarla ugraşıyorum
Bugünkü Menüm
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay
Ara:
1 elma
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma
Ara:
1 elma
Akşam:
Yoğurt
Ara:
1 portakal
aslında doğru yememek lazım ama gece açlık yaşamamak için 1 küçük meyve yiyoruz yanındada ayran veya kefir olmalı canımsagol minem niye kizayim tatlimbana istedigini söyleyebilirsin maksat,niyet kötü olmadigini bildigim icin heleki sana gücenmem tatlim bende bi ara okumusdum gazetede 4 den sonra meyve yemeyin diye ama kizlar aksamlari ara olarak meyve yiyorlar diye bende 1 portakaldan nolcek diye yedim
ha minem tüyolar icinde sagol canimdemek kacacak ha hehe cok severim ben böyle tüyolari
öğlen değil canım yaaaöglen yemegindemi minem en bol yesillikli kisir yerdimaksamada hafif kapatirsin zaten o seni tok tutar bence batirik i bende bilmiyom bi kere fotosunu paylasmisdin herhalde minem ama unuttum
hoşgeldin tekrararkadaşlar günaydın...
Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))
Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
zaten kilo aldıran sosuymuşMakarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!
geçmiş olsun canımYoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr
DÜNKÜ MENÜM
Sabah:
küçük 1 dilim su böreği
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
1 elma
Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay
Ara:
yok
kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.
günaydin gamzemnasilsin gectimi hastaligin canim
sende o siteye tarif gönderebilirsinbende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah
sende o siteye tarif gönderebilirsin
fotoğraflaman yeterli
o linkini verdiğim siteye hep denenmiş tarifler gönderiliyor
benim gibi bisürü kişi gönderiyor
seninde tariflerini bekliyoruz ozaman canım
günaydin canimgunaydın kızlar
kahvaltım:1brdk balılımonlu ıhlamur bıraz peynızr yrm tb ekmek azcık pekmeze bandım 2zeytın
bende hastayım cok sagol canım aıle boyu hastayı < bı< benım ortimde hcı gorunmedı nerelerde acep
bende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah
eskiden bi bardak süte tarcin döküp iciyordum öyle yapayim yine bari
aslında doğru yememek lazım ama gece açlık yaşamamak için 1 küçük meyve yiyoruz yanındada ayran veya kefir olmalı canım
öğlen değil canım yaaa
3ten sonra gidilecek :26:
hoşgeldin tekrar
ve geçmiş olsun umarım iyisindir
ne ameliyatıydı unuttum
bebekle ilgili bişeydi sanırım ama
geçmişi okuma derim ben yarın sabaha zor bitirirsin ama geçtiğimiz cumadan itibaren okumanı öneririm
yenilikler var topikte
zaten kilo aldıran sosuymuş
sebzeli yapıyorum dedin ama onu yağda kavurman gerekiyor
yağsız önerilen sanırım
geçmiş olsun canım
menün kötü
hiç faydalı, mideni çalıştıracak bişey yememişsin
Günaydın suzimmmm
Biraz daha iyiyim cnm.hastalıktan dolayı yürüyüşümü yapamıyorum ona canım sıkılıyor
Canım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.günaydınnn oglen ve aksamda da patateslı demıssın :S patates full şeker değil mi nişasta sakıncalı ...?
bide kuru üzüm ve fındık için 10 adet cok gibi geldi aslında yagsız taze ıse bır avuc demıstı doktor ama fındıga da bağlı ...
onun dısında gozume takılan olmadı bazen kacamak hıc zarr vermıyor ozellıkle tadına bakmak senınkı ıkı catalcık pasta afıyet olsun ıyı yapmışsın
ben de haftasonu bıraz zor gectı sehır dısı olunca dıyet bulmak zordu...
dün sabah kepeklı tost
ara öğün yok
öğlen ezo gelin fırın but (1 adet) yogurt 1 ınce dılım kepek
ara 2 adet küçük kuru incir
akşam 1 adet fırında cıpura -roka salatası (kocaman bı kase-1,5 cevız attım içine) yarım bardak zero kola bı dılım tam tahıllı ekmek
ara da yani akşam 20.00 de 4 kare bitter yedim ama sonrasında hıc bır sey yemedım ve 1 de yattım
tabiiki her zaman ki gibi 2 2-5 ltre suyumu içtim
Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimidün de demiştim zeytin kilo verenler için ideal kilonun cok az ustund eolan kişiler için listede olması gereken bı besın ama 6 adet cok fazla bunu diyetisyenim söylemişti
Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canımgünaydin kizlar2 saat uykuyla duruyom kafam zong zong ediyor ama simdi de yatasim yok biraz ev isleriyle ugrasayim aradada sizi okurum kahve iciyorum simdi kendime geleyim
bence tugbada da yani melekde de var birseyler ben ondan süphelenmeye basladimbosver dükkan falan demezi kizina birde telasla cikmis hatirladi sondan ben sana söylim kocasi onu hapisden kurtaracak ama o yapmis olabilir
günaydin fadimecimcanim senin ortinin dün seminari vardin ondan gelemedi bugün is yogun olmazsa gelir bence
ben iiki catal alsam gerisi gelirdin :111:
ben yazdim canim özeline
günaydin canim
Günaydın canım,günaydın ortim
aynen kaçacak delik arıyorum
dün seminerim vardı uğrayamadım
ama maşallah kızlar muhabbeti almış götürmüş
dün seminer sonrası bi arkadaşa uğramıştım oda hazırlamış bişeyler
sen nasıl zayıflamışsın yede kan can gelsin dedikçe sofrada epey kaldım
saat 4 gibiydi
akşam eve gelir gelmezde dişleri fırçaladımki bişey yemeyeyim
kv yağ mantısı yapmıştı fısır fısır
1 tane bile almadım aahhh içim gitti
sonra kociş geldi
profiterol tavuk göğsü ve börekle....
hain kociş dedim
adam kesin beni kıskanıyo
kilo almam için elinden geleni yapıyor
kahvaltı güzelmiş afiyet olsun
fena değilmiş o kadarcık olacak...
İtinayla saç çekilir sabah sabahGünaydııııııın,
Dünkü menüm,
80:10 kocaman bir bardak ılık su (08:10),
09:00 (burası korkunç) yarım dilim havuç dilimi baklava(09:00) (antepten gelmiş dayanamadım)
10:30 6-7 fındık içi
12:00 yarım kase çorba, 1 tabak susuz nohut yemeği, 1 kase cacık, küçük bir salata (yuuuuuuuh) :)
14:30 1 mandalina
16:00 yeşil çay (şekersiz)
18:30 küçük bir kase çorba 1 etimek
tabi yaklaşık 2,5-3 litre suuuuuuu
bu sabah suyumu içtim yine
az öncede muslimi yedim açım ve güne hazırım :)
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.günaydııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrr
bugün mutsuzum tartıda bugün fazla çıktım anlamadım neden dün de fazla kaçırmadım ama
yinede moralim bozuk bugün dikkat etcem bakalım yarın sbah ne olcek
regl me 1 hafta var ondan mı aceba
mutsuzuuuuuuuuuuuuummmmmmm((((
Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrBen bugün birazcık üzgünüm dün gece uykudan uyandım 3 tane biskırem yedim çok üzgünüm bide akşam yemeginde 10 tane patates kızarması yedim diyede kızgınım kendime ama kendimi 5,30 da yedim diye avutuyorum işte. Bide reglde olmadım tam 21 gün geçti ama test yapıyorum bebişte çıkmıyo nebilim ortalık 56 olmuş Anlayacagınız bugünki menüm allah nasip ederde bozmasam niyetimi yazayım
kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 çarli biber
4 zeytin
1 kk peynir
ara:
3 kayısı 2 kaşık yogurt
ögle :
2 tane kızarmış köfte yanina salata 1 dilim ekmek
ara: Türk kahvesi bi fincan
salçalı makarna yanına salata yogurtakşam:
Not:makarna yiyorum kızlar kızmayın çok araştırdım makarnanın yanına yogurt yedigin zaman kalorisini öldürüyomuş
dün 1200 kalori almışım bu arada
Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
bende tariflerle yapıyorum canım
hiçbirini ezbere yapamam
basit kek bile
netten araştırıp yapıyorum
ama kafadan yaptığım yemekler var
teşekkür ederim canım
çok güldüm yazdıklarına
kilolumu peki meryem komşun?
eline sağlık canım
arabaşıyıda dene mutlaka
ben çok sık yaparım kızımda sever bizde
haftasonu kayınvalidem hamuruyla yapmıştı yedik bigüzel
yemedim buarada
ama bugünlerde aşeriyor gibiyim valla
buarada inşallah öyledir canım
başkalarının yanındada yoklıycam diye korkuyorum
baktınmı canım? olur ya denersen yorum yaz oki?
neden yedin canım portakal
akşam geç saatte meyve yersen meyve şekeri yağa dönüşüyor
süt iç çok çok daha iyi
bak meyve yemişsin üstüne yatmayaım diyede geç yatmışsın
3saatlik uykuylasın
neyse suzim seni düşündüğümden diyorum haa kızma sakın
buarada o dizide kadın hapisten kaçacakmış
20 dk onu kasdediyormuş
yabancı bir diziden uyarlamaymış yabancı dizide hapiste olan kocaymış bizimkiler action katmak istediler sanırım
tersini yapmışlar, hiç izlemedim ama duyumunu aldım bu şekilde
bazen gerçekten şüpheleniyorum ama
mesela ben hiç ayy patladım diyemiyorum her daim yerim yaniii
yada hastayım iştahım yok ta yok bende
her durumda yiyebilirim yanii
günaydın ablacım
antalyaya kar yağmış diyorlar doğrumu?
burası varya felaket soğuk
klima ısıtmıyor evi
kaçamaklar var
karatay diyetinde ceviz yiyin diyor ekmeği yasaklıyor
yani ceviz ekmek değerinde
ara öğünlerde yesen daha iyi değilmi?
teşekkür ederim canım
1 avuç fındık olayı çok hoşuma gitti
en en sevdiğim şeydir kendileri
hiç durmadan 1 kilo yiyebilirim oderece
menünde fena değil bitter fazla olmuş gibi
önceden diyetisyenler makarnayla yoğurt eyrseniz kilo yapar derlerdi yada pilavla yoğurt
şimdide tam tersini söylüyorlar
yoğurtlu makarna çok severim ama öyle az uz yemem
sen nekadar yiyeceksin buarada? haşlanmamış 1 su bardağı ideal bence
Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.günaydın kızlar
buzzz gibi bir sabaha uyandık valla
güneş var ama heryer buz gibi
sabah tartılayım dedim pil bitmiş üff çok canım sıkıldı
eşim alır inşallah
buarada size bişey danışcam
bugün okuldaki bayanlarla iş çıkışı biryere gidilecek
ev yemekleri yapan biryer
herkes bişey yiycek
ben yemesem olmaz
neyapsam bilemedim?
içli köfte, mantı, kısır batırık varmış
en masumu batırık geldi
bilmeyenler olabilir kısırın sulandırılmış hali ama içinde yerfıstığıda var
günaydin canim gecmis olsuncok sükür atlatmissin ameliyati kiloyuda beraber veririz artik
tesekkürler canim
Bugünkü Menüm
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay
Ara:
1 elma
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma
Ara:
1 elma
Akşam:
Yoğurt
Ara:
1 portakal
aslında doğru yememek lazım ama gece açlık yaşamamak için 1 küçük meyve yiyoruz yanındada ayran veya kefir olmalı canım
öğlen değil canım yaaa
hoşgeldin tekrar
ne ameliyatıydı unuttum
geçmişi okuma derim ben yarın sabaha zor bitirirsin ama geçtiğimiz cumadan itibaren okumanı öneririm
yenilikler var topikte
yağsız önerilen sanırım
geçmiş olsun canım
menün kötü
BENCE BU MENU AZ aksam neden corba sebze yemegı ya da ızgara gıbı ana ve yardmcı yemekte yemıyorsun ? daha cok acıkırısn ılerleyen satta kendını hıc bı zaman ac bırakmamalısın bence bu dogru degıl..
CINARIN ANNESI tartı konsnu sormussun ya kesınlkle tartılmak dogru degıl yanı sureklı tartılmak o zaman beynın vucutla ınatlasıtgını duymstum umay pılın bıtmesı ıyı olmus bence ben aralık 16 da baslamıstım 2 gun oncesıne akdrda tartılmamstm ılk defa o zaman cıktım sımdı yıne cıkmıyorum bı ay kadar uzak kalıcam ıns o zaman gercekten takıntı halıne gelıyor en azından haftada 1 tartılın
öğlen değil canım yaaa
hoşgeldin tekrar
ne ameliyatıydı unuttum
yenilikler var topikte
yağsız önerilen sanırım
geçmiş olsun canım
menün kötü
günaydin canim
eskiden bi bardak süte tarcin döküp iciyordum öyle yapayim yine bariannem keyfiri cok seviyor ben icemiyorum tadi bi tuaf 4 e kadar müsade minem ye bugünlük yarinda protein agirlikli beslenirsin ama sen benden iyi biliyon zaten :111:
hastaligin gecsin sonra tam gaz kilo verecez bebegimunutma kirmizi bikini giycekdin sen daha
saolasın canım... şükür geçti ameliyatım.. yılbaşını hastanede çizi yiyerek kutladım ama sonuç en büyük yeni yıl hediyesiydi bana...
ben bu menüyle açlıktan ölürüm... bide ben evdeyken canım hiç bişi istemio işyerine adımımı atar atmaz acıkıyorum...
saol canım evet bebekle ilgili laporoskopik bi ameliyat oldum..
geçmişi geçtim şuan yazılanları okuyabilsem yeticek... maşallah topik canlanmışta canlanmış tü tü tüüüü maşallahhhh
Mersin Batırığı TarifiBu arada batırık ne bılmıyorum amakısır bulgur sonucta az bısey yıyebılırsın salata agırlklı beslenırsın ya kızlar ben suna cok ınanıyorum yerı geldıgınde kızartmadanda yersın mecbur kalırsan yeterkı dengele ekmegı yeme yanında ya da aksamı hafıf gecır 7 den sıonra bısey yeme ve bol su iç o zaman cok zararı dokunmaz bence sonucta her zaman kısır borek yemiyorsun ekmeksız kısırdan alırsın yogurt yersn salata yersin
evet bende bu sene başladım oraya tarif göndermeyeolabılır aslında cunku bende o ıkı sıteyı kullanıyorum genele guzel seyler oluyor bırde senınkıne bakıcam bugun ınsalalh zamn bulursam okul yıne tatıl burda cocuklarla ılgılenıyorum
evet canım geç saatte acıkrısan öyle yap bencedeeskiden bi bardak süte tarcin döküp iciyordum öyle yapayim yine bariannem keyfiri cok seviyor ben icemiyorum tadi bi tuaf 4 e kadar müsade minem ye bugünlük yarinda protein agirlikli beslenirsin ama sen benden iyi biliyon zaten :111::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?