70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim gecmis olsun cok sükür atlatmissin ameliyati kiloyuda beraber veririz artik
tesekkürler canim

Bugünkü Menüm

Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma

Ara:
1 elma

Akşam:
Yoğurt

Ara:
1 portakal

sıkma tatlı canını ondandır tabiki 1 hafta sonra regl bittikten sonra tartıya çıktıgında 3 kilo eksik görüncede çok mutlu olucaksın onu düşün . Azmini yıkma devam et canım

ahhhhh agzından bal damlıyoooo inşallah ya çok istiyorum 3 kilo gider inşallah zaten regl de insan metabolizması 500 600 kalori fazla yakarmış bu dönem bizim için fırsat tabi tatlı krizimiz tutmazsa :)

günaydin gamzem nasilsin gectimi hastaligin canim

gunaydın kızlar
kahvaltım:1brdk balılımonlu ıhlamur bıraz peynızr yrm tb ekmek azcık pekmeze bandım 2zeytın

bende hastayım cok sagol canım aıle boyu hastayı < bı< benım ortimde hcı gorunmedı nerelerde acep

bende meraklıyımdır da öyle kendi tariflerim yok genelde pasta kek onlarla ugraşıyorum

bende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah

Bugünkü Menüm

Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma

Ara:
1 elma

Akşam:
Yoğurt

Ara:
1 portakal

BENCE BU MENU AZ aksam neden corba sebze yemegı ya da ızgara gıbı ana ve yardmcı yemekte yemıyorsun ? daha cok acıkırısn ılerleyen satta kendını hıc bı zaman ac bırakmamalısın bence bu dogru degıl..

CINARIN ANNESI tartı konsnu sormussun ya kesınlkle tartılmak dogru degıl yanı sureklı tartılmak o zaman beynın vucutla ınatlasıtgını duymstum umay pılın bıtmesı ıyı olmus bence ben aralık 16 da baslamıstım 2 gun oncesıne akdrda tartılmamstm ılk defa o zaman cıktım sımdı yıne cıkmıyorum bı ay kadar uzak kalıcam ıns o zaman gercekten takıntı halıne gelıyor en azından haftada 1 tartılın

aslında doğru yememek lazım ama gece açlık yaşamamak için 1 küçük meyve yiyoruz yanındada ayran veya kefir olmalı canım

ha minem tüyolar icinde sagol canim demek kacacak ha hehe cok severim ben böyle tüyolari

öglen yemegindemi minem en bol yesillikli kisir yerdim aksamada hafif kapatirsin zaten o seni tok tutar bence batirik i bende bilmiyom bi kere fotosunu paylasmisdin herhalde minem ama unuttum
öğlen değil canım yaaa
3ten sonra gidilecek :26:
hoşgeldin tekrar
ve geçmiş olsun umarım iyisindir
ne ameliyatıydı unuttum
bebekle ilgili bişeydi sanırım ama
geçmişi okuma derim ben yarın sabaha zor bitirirsin ama geçtiğimiz cumadan itibaren okumanı öneririm
yenilikler var topikte
zaten kilo aldıran sosuymuş
sebzeli yapıyorum dedin ama onu yağda kavurman gerekiyor
yağsız önerilen sanırım
geçmiş olsun canım
menün kötü
hiç faydalı, mideni çalıştıracak bişey yememişsin

oturdum kaldim arada kalksam ya kahvem bitsin evde turlayim biraz :111: sayfayi acik birakacam gidikce geldikce okurum yazarim size
uykumda acildi iyice

bende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah
sende o siteye tarif gönderebilirsin
fotoğraflaman yeterli
o linkini verdiğim siteye hep denenmiş tarifler gönderiliyor
benim gibi bisürü kişi gönderiyor
seninde tariflerini bekliyoruz ozaman canım

Bu arada batırık ne bılmıyorum ama kısır bulgur sonucta az bısey yıyebılırsın salata agırlklı beslenırsın ya kızlar ben suna cok ınanıyorum yerı geldıgınde kızartmadanda yersın mecbur kalırsan yeterkı dengele ekmegı yeme yanında ya da aksamı hafıf gecır 7 den sıonra bısey yeme ve bol su iç o zaman cok zararı dokunmaz bence sonucta her zaman kısır borek yemiyorsun ekmeksız kısırdan alırsın yogurt yersn salata yersin

sende o siteye tarif gönderebilirsin
fotoğraflaman yeterli
o linkini verdiğim siteye hep denenmiş tarifler gönderiliyor
benim gibi bisürü kişi gönderiyor
seninde tariflerini bekliyoruz ozaman canım

olabılır aslında cunku bende o ıkı sıteyı kullanıyorum genele guzel seyler oluyor bırde senınkıne bakıcam bugun ınsalalh zamn bulursam okul yıne tatıl burda cocuklarla ılgılenıyorum

günaydin canim
eskiden bi bardak süte tarcin döküp iciyordum öyle yapayim yine bari annem keyfiri cok seviyor ben icemiyorum tadi bi tuaf 4 e kadar müsade minem ye bugünlük yarinda protein agirlikli beslenirsin ama sen benden iyi biliyon zaten :111:
Günaydın suzimmmm
Biraz daha iyiyim cnm.hastalıktan dolayı yürüyüşümü yapamıyorum ona canım sıkılıyor

hastaligin gecsin sonra tam gaz kilo verecez bebegim unutma kirmizi bikini giycekdin sen daha

işte menüm
sabah
1kk beyaz peynir 2-3 yeşil zeytin ,çok az tayin pekmez ekmeğin ucu kadar(koçiş saolsun tayinpekmez için)1 tam buday ekmeği

öğlen 1çavdar ekmek 1 tambuğday ekmekten oluşmuş komik tost beyaz penirli (çavdar bitince tam bugday ekmeği ile yaptım)

ara öğün 1 elma

akşam 1 tabak yeşil fasülye 1 kase yoğurt

ara 1 portakal,2 bardak form çay 2 lt su

Canım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.

dün de demiştim zeytin kilo verenler için ideal kilonun cok az ustund eolan kişiler için listede olması gereken bı besın ama 6 adet cok fazla bunu diyetisyenim söylemişti
Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimi

Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canım

Günaydın canım,
Senin de bu koca yakacak neyse ki benim ki şeker hastası, alamıyor o tür şeyler garibim, yaptığı tek şey her akşam kocaman bir tabak çiğ fıstık tüketmek, onu da canım çekmiyor İnşallah çok yememişindir arkadaşında.

İtinayla saç çekilir sabah sabah Onun haricinde güzel canım.
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.

Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.

Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.

Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.

günaydin canim gecmis olsun cok sükür atlatmissin ameliyati kiloyuda beraber veririz artik

tesekkürler canim

saolasın canım... şükür geçti ameliyatım.. yılbaşını hastanede çizi yiyerek kutladım ama sonuç en büyük yeni yıl hediyesiydi bana...

Bugünkü Menüm

Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma

Ara:
1 elma

Akşam:
Yoğurt

Ara:
1 portakal

ben bu menüyle açlıktan ölürüm... bide ben evdeyken canım hiç bişi istemio işyerine adımımı atar atmaz acıkıyorum...

saol canım evet bebekle ilgili laporoskopik bi ameliyat oldum..

geçmişi geçtim şuan yazılanları okuyabilsem yeticek... maşallah topik canlanmışta canlanmış tü tü tüüüü maşallahhhh

tşk ederim yorumun için
cuma gününe kadar midemi küçültmek ve hastalığımı atlatmak için akşamları yemiycem.
sonra normal diyet menülerime dönücem.akşamlarıda yiycem yani

farkındayım cnm.midem çok kötüydü.istesemde yiyemedim.ama merak etmeyin
pazartesinden sonra bomba gibi menülerle gelicem

limon sarısıydı bnmki kırmızıyı dilek giyecekti
dilek nerde ya özledik onu

benimde zaten şu anda midemde çifte telli çalıyorr

Mersin Batırığı Tarifi
bu linkten bakabilirsin
bilmeyenler için
burda misafir geldiğinde yapılır geneldede çok sevilir
olabılır aslında cunku bende o ıkı sıteyı kullanıyorum genele guzel seyler oluyor bırde senınkıne bakıcam bugun ınsalalh zamn bulursam okul yıne tatıl burda cocuklarla ılgılenıyorum
evet bende bu sene başladım oraya tarif göndermeye
69 tarifim yayınlanmış
yayınlandıkça mutlu oluyorum
banada biuğraş oluyor işte
evet canım geç saatte acıkrısan öyle yap bencede
artık öyle yapacam suzim yaaa
bilemiyorum bakalım

umutlukuzu bu yaka modelini ben begendim senin belki hosuna gitmez ama dün cekindim sana fikir olsun diye ama nasil örmen lazim bilmiyorum :111:

bi ara cekmisdim örnek kahvalti

bunuda bi kac gün önce cektim simdiki halim :26:
bu sene birsürü noel baba görünce bastim cekmeye :111:
kardesim gecen sene 30 kilo verdi tosundun tosun onlan bende verseydim keske
umutlukuzu bence o tüyler olmadanda böyle dökülüyorya omuzlara güzel duruyor
benim oglan anne benide cek dedi yakayi cekmeye calisirken
hasretcim böyle kestirdim saclarimi sen merak etmisdin yükliyemedim birtürlü gec oldu

anam ben bu ayakkabiyi gördüm böyle kaldim ben düserdim herhalde arkasinda topugu yok topugu var sanettip tepe takla giderdim herhalde

cok foto koydum yüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…