ben simdi daha cok merak ettimCanım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.
Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimi
Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canım
Günaydın canım,
Senin de bu koca yakacak neyse ki benim ki şeker hastası, alamıyor o tür şeyler garibim, yaptığı tek şey her akşam kocaman bir tabak çiğ fıstık tüketmek, onu da canım çekmiyorİnşallah çok yememişindir arkadaşında.
İtinayla saç çekilir sabah sabahOnun haricinde güzel canım.
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.
Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.
Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.
Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.
öyle canim cok sükür atladinsaolasın canım... şükür geçti ameliyatım.. yılbaşını hastanede çizi yiyerek kutladım ama sonuç en büyük yeni yıl hediyesiydi bana...
ben bu menüyle açlıktan ölürüm... bide ben evdeyken canım hiç bişi istemio işyerine adımımı atar atmaz acıkıyorum...
saol canım evet bebekle ilgili laporoskopik bi ameliyat oldum..
geçmişi geçtim şuan yazılanları okuyabilsem yeticek... maşallah topik canlanmışta canlanmış tü tü tüüüü maşallahhhh
tşk ederim yorumun için
cuma gününe kadar midemi küçültmek ve hastalığımı atlatmak için akşamları yemiycem.
sonra normal diyet menülerime dönücem.akşamlarıda yiycem yani
farkındayım cnm.midem çok kötüydü.istesemde yiyemedim.ama merak etmeyin
pazartesinden sonra bomba gibi menülerle gelicem
limon sarısıydı bnmkikırmızıyı dilek giyecekti
dilek nerde ya özledik onu
hmm ozaman bilemiycem canımAma orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.
Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.
hadi bakalım bekliyoruzfarkındayım cnm.midem çok kötüydü.istesemde yiyemedim.ama merak etmeyin
pazartesinden sonra bomba gibi menülerle gelicem
iyi yaptın canımcok foto koydumyüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten
umutlukuzu bu yaka modelini ben begendim senin belki hosuna gitmez ama dün cekindim sana fikir olsun diyeama nasil örmen lazim bilmiyorum :111:
Eki Görüntüle 599764
Eki Görüntüle 599774 bi ara cekmisdim örnek kahvalti
Eki Görüntüle 599773 bunuda bi kac gün önce cektim simdiki halim :26:
Eki Görüntüle 599771 bu sene birsürü noel baba görünce bastim cekmeye :111:
Eki Görüntüle 599770 kardesim gecen sene 30 kilo verdi tosundun tosun onlan bende verseydim keske
Eki Görüntüle 599769 umutlukuzu bence o tüyler olmadanda böyle dökülüyorya omuzlara güzel duruyor
Eki Görüntüle 599768 benim oglan anne benide cek dedi yakayi cekmeye calisirken
Eki Görüntüle 599775 hasretcim böyle kestirdim saclarimi sen merak etmisdin yükliyemedim birtürlü gec oldu
Eki Görüntüle 599766 Eki Görüntüle 599765
Eki Görüntüle 599776 anam ben bu ayakkabiyi gördüm böyle kaldimben düserdim herhalde arkasinda topugu yok topugu var sanettip tepe takla giderdim herhalde
cok foto koydumyüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten
ben simdi daha cok merak ettimsu yabanci filmin adini ögrensin mine de bakayim biz unuttuk sizin yazdiginizi ama yazarken ne zor gelmisdir :18: baksana yazmiycam diye 300-500 suzan gitti korkudan
öyle canim cok sükür atladin
karistirdim bak yinedilek de gelse ne iyi olurdun bizi unuttumu ki
hmm ozaman bilemiycem canım
peynir falan neden yemiyorsun buarada?
hadi bakalım bekliyoruz
orti buldunmu kendine
iyi yaptın canım
sen kilonu göstermiyorsun
bacakalrın ne güzel ince
üste çalıştınmı süper olur
saçlarınıda çok beğendim
slm canim dün bizde de yagdi diye sevinmisdik oglis kardanadam yapalim deyip duruyor ama arkasindan yagmur yaginca birsey kalmadislm kızlar nasılsınız
bızım burda muthıs kar var heryer buz tutmus durumda ve abartısız 1 metre kar yagdı
hosgeldin canimKızlar arnıza yeni katıldım kilom 73 sevgilimin ailesi beni mayısta istemeye gelecek hedef 55 desteğinize ihtiyacım var bu gün başladım doktora gitmeyi düşünmüyorum verdikleri diyetler benzer
spora yazılıcam b fit var bana yakın ne dersiniz bu işe eski başlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var :)
tesekkür ederim minem
hmm ozaman bilemiycem canım
peynir falan neden yemiyorsun buarada?
hadi bakalım bekliyoruz
orti buldunmu kendine
iyi yaptın canım
sen kilonu göstermiyorsun
bacakalrın ne güzel ince
üste çalıştınmı süper olur
saçlarınıda çok beğendim
tesekkür ederim bebegimsuziiiiiii saçlar süper olmuş
ayy keske bende öyle olsam göbek 100 küsür bende yakızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89
çokmu kalınım sizce?
insallahunutmamıştır inş :44:
orti var evet.alaca
hadi bakalim insallah canimkızlar bugun tartıldım ve tartı benı cok mutlu ettı reglım bıttı sıslıklerım gıdıo heralde ama 60olamasam bıle 63olacam ıns hazırana kadar
nesliye söyleyinde not alsın canımorti var evet.alaca
tesekkür ederim minembizim isarkadasi var boylu manken gibi onun bacaklarin santimi benimkinden kalin cikti ama gelgelelim üst mahfetti beni göbek bölümü 100 küsür ya ama sen gecen dedinya 906090 insan degildir diye onun icin depresyonmoduna girmedim daha
saclarimi da degisik istedim cünkü alim cok acik Eki Görüntüle 599805 bak burda kel gibiyimsaclarim hamilelikden sonra cok döküldü yada yas ilerledikce dökülüyor
slm canim dün bizde de yagdi diye sevinmisdik oglis kardanadam yapalim deyip duruyor ama arkasindan yagmur yaginca birsey kalmadi
hosgeldin canim
tesekkür ederim minembizim isarkadasi var boylu manken gibi onun bacaklarin santimi benimkinden kalin cikti ama gelgelelim üst mahfetti beni göbek bölümü 100 küsür ya ama sen gecen dedinya 906090 insan degildir diye onun icin depresyonmoduna girmedim daha
saclarimi da degisik istedim cünkü alim cok acik Eki Görüntüle 599805 bak burda kel gibiyimsaclarim hamilelikden sonra cok döküldü yada yas ilerledikce dökülüyor
ayy keske bende öyle olsam göbek 100 küsür bende yakalcada 105 din herhalde isyerinde kaldi yazdigim not :44: bacak 54-56
gögüs de 100 küsür
Kızlar arnıza yeni katıldım kilom 73 sevgilimin ailesi beni mayısta istemeye gelecek hedef 55 desteğinize ihtiyacım var bu gün başladım doktora gitmeyi düşünmüyorum verdikleri diyetler benzer
spora yazılıcam b fit var bana yakın ne dersiniz bu işe eski başlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var :)
günaydin canim gecmis olsuncok sükür atlatmissin ameliyati kiloyuda beraber veririz artik
Tesekkürler canim
günaydınHerkese günaydınlarrr,
Hasta olanlara Allah tan şifalar diliyorum.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese.
Benim orti de kayboldu bu hafta, acaba listeye girmemek için mi gelmiyor yoksa, hala atıştırıp duruyor mu acep? Zerra ses ver bacım, ne yapıyorsun?
Sabah sabah kimsecikler yook, akşam o kadar konuşursanız sabah da kalkamazsınız tabii, hadi geliverin gariii.
Dünkü menümü paylaşayım ben de;
2,5 kaşık yulaf ezmesi sütlü
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzümlü
9.30:adaçayı
1 kare bitter
11.10:ıhlamur-10 fındık
1 tbk.ptts.tavk.mantar
1 kepçe bulgur pil.
1 dil.tb.ekmek
yoğurt
15.30:yeşil çay(ace)
16.10:1 elma
1 tbk.ptts.et sote
yoğurt
2 çatal bisk.pasta
1 avuç çiğ fıstık
bu ne uleynnnnnn utanmadan yazmış birde bunları gel bakemmmmmBu sabah da,
tb.ekmek tost
1 bardak süt
6 zeytin
2 ceviz
lim.maydanoz
evet doğru söylemiş fadikcim zerracım bende seni merak ettim çıtır annem benumAşağıda gördüm seni Zerracım, bana faceni mesaj atsana, merak ediyorum seni? Bir de bu hafta nasıl gidiyor diyet işleri?
Benimle arkadaş olmak isteyenler, facenizi özel mesaj atar mısınız,tanışıp kaynaşalım.
günaydın datlummgünaydin kizlar2 saat uykuyla duruyom kafam zong zong ediyor ama simdi de yatasim yok biraz ev isleriyle ugrasayim aradada sizi okurum kahve iciyorum simdi kendime geleyim
bence tugbada da yani melekde de var birseyler ben ondan süphelenmeye basladimbosver dükkan falan demezi kizina birde telasla cikmis hatirladi sondan ben sana söylim kocasi onu hapisden kurtaracak ama o yapmis olabilir
günaydin fadimecimcanim senin ortinin dün seminari vardin ondan gelemedi bugün is yogun olmazsa gelir bence
ben iiki catal alsam gerisi gelirdin :111:
ben yazdim canim özeline
günaydin canim
günaydın canım menün güzeldeGünaydııııııın,
Dünkü menüm,
80:10 kocaman bir bardak ılık su (08:10),
09:00 (burası korkunç) yarım dilim havuç dilimi baklava(09:00) (antepten gelmiş dayanamadım)
10:30 6-7 fındık içi
12:00 yarım kase çorba, 1 tabak susuz nohut yemeği, 1 kase cacık, küçük bir salata (yuuuuuuuh) :)
14:30 1 mandalina
16:00 yeşil çay (şekersiz)
18:30 küçük bir kase çorba 1 etimek
tabi yaklaşık 2,5-3 litre suuuuuuu
bu sabah suyumu içtim yine
az öncede muslimi yedim açım ve güne hazırım :)
aferin sana dün arkadaşlarda bahsetmiştiGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrBen bugün birazcık üzgünüm dün gece uykudan uyandım 3 tane biskırem yedim çok üzgünüm bide akşam yemeginde 10 tane patates kızarması yedim diyede kızgınım kendime ama kendimi 5,30 da yedim diye avutuyorum işte. Bide reglde olmadım tam 21 gün geçti ama test yapıyorum bebişte çıkmıyo nebilim ortalık 56 olmuş Anlayacagınız bugünki menüm allah nasip ederde bozmasam niyetimi yazayım
kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 çarli biber
4 zeytin
1 kk peynir
ara:
3 kayısı 2 kaşık yogurt
ögle :
2 tane kızarmış köfte yanina salata 1 dilim ekmek
ara: Türk kahvesi bi fincan
salçalı makarna yanına salata yogurtakşam:
Not:makarna yiyorum kızlar kızmayın çok araştırdım makarnanın yanına yogurt yedigin zaman kalorisini öldürüyomuş
dün 1200 kalori almışım bu arada
ya bazen diyetisyenlerde abartıyorArkadaşlar, çok sık tartılmanın kötü olduğunu okudum bir çok yerde. Hergün tartılmayın diye yazıyor diyetisyenler. Ama dayanması zor gerçekten. Allah tan benim tartının pili bitti. çalışmıyor, bende pil almıyorum. Ama meraktan çatlıyorum. 1 haftadır aç geziyorumdurum ne bilmiyorum
Sizce nedir bu işin doğrusu.
günaydın canım bende çok üşüyorum istanbul bembeyazgünaydın kızlar
buzzz gibi bir sabaha uyandık valla
güneş var ama heryer buz gibi
sabah tartılayım dedim pil bitmiş üff çok canım sıkıldı
eşim alır inşallah
buarada size bişey danışcam
bugün okuldaki bayanlarla iş çıkışı biryere gidilecek
ev yemekleri yapan biryer
herkes bişey yiycek
ben yemesem olmaz
neyapsam bilemedim?
içli köfte, mantı, kısır batırık varmış
en masumu batırık geldi
bilmeyenler olabilir kısırın sulandırılmış hali ama içinde yerfıstığıda var
arkadaşlar günaydın...
Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))
Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
bende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyor
nesliye söyleyinde not alsın canım
60 cm belmi olur yaa
bence insan değiller valla
yakıştırdım canım sana saçlarını
bana hiç gitmez sanırm o model
haberlerde gösterdiler canim cok güzel yagmis ama zor dur birde araba kulananlar icin okula giden cocuklar icin :18:kar gormek ısteyenlerı erzuruma beklerım cnm bundan once gorduklerım kar deılmıs bnm resmen arabalar kara gomuldu
kızlar bugun tartıldım ve tartı benı cok mutlu ettı reglım bıttı sıslıklerım gıdıo heralde ama 60olamasam bıle 63olacam ıns hazırana kadar
bende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyorbi ara dene istersen sende bence sana daha güzel yakisir begenmezsen tokayla tuturursun
haberlerde gösterdiler canim cok güzel yagmis ama zor dur birde araba kulananlar icin okula giden cocuklar icin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?