70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben simdi daha cok merak ettim su yabanci filmin adini ögrensin mine de bakayim biz unuttuk sizin yazdiginizi ama yazarken ne zor gelmisdir :18: baksana yazmiycam diye 300-500 suzan gitti korkudan
öyle canim cok sükür atladin

karistirdim bak yine dilek de gelse ne iyi olurdun bizi unuttumu ki

Kızlar arnıza yeni katıldım kilom 73 sevgilimin ailesi beni mayısta istemeye gelecek hedef 55 desteğinize ihtiyacım var bu gün başladım doktora gitmeyi düşünmüyorum verdikleri diyetler benzer
spora yazılıcam b fit var bana yakın ne dersiniz bu işe eski başlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var :)

hmm ozaman bilemiycem canım
peynir falan neden yemiyorsun buarada?
farkındayım cnm.midem çok kötüydü.istesemde yiyemedim.ama merak etmeyin
pazartesinden sonra bomba gibi menülerle gelicem
hadi bakalım bekliyoruz
orti buldunmu kendine
cok foto koydum yüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten
iyi yaptın canım
sen kilonu göstermiyorsun
bacakalrın ne güzel ince
üste çalıştınmı süper olur
saçlarınıda çok beğendim

suziiiiiii saçlar süper olmuş

kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89

çokmu kalınım sizce?

unutmamıştır inş :44:

orti var evet.alaca

kızlar bugun tartıldım ve tartı benı cok mutlu ettı reglım bıttı sıslıklerım gıdıo heralde ama 60olamasam bıle 63olacam ıns hazırana kadar

slm kızlar nasılsınız
bızım burda muthıs kar var heryer buz tutmus durumda ve abartısız 1 metre kar yagdı
slm canim dün bizde de yagdi diye sevinmisdik oglis kardanadam yapalim deyip duruyor ama arkasindan yagmur yaginca birsey kalmadi
hosgeldin canim
tesekkür ederim minem bizim isarkadasi var boylu manken gibi onun bacaklarin santimi benimkinden kalin cikti ama gelgelelim üst mahfetti beni göbek bölümü 100 küsür ya ama sen gecen dedinya 906090 insan degildir diye onun icin depresyonmoduna girmedim daha
saclarimi da degisik istedim cünkü alim cok acik bak burda kel gibiyim saclarim hamilelikden sonra cok döküldü yada yas ilerledikce dökülüyor

suziiiiiii saçlar süper olmuş
tesekkür ederim bebegim
kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89

çokmu kalınım sizce?
ayy keske bende öyle olsam göbek 100 küsür bende ya kalcada 105 din herhalde isyerinde kaldi yazdigim not :44: bacak 54-56
gögüs de 100 küsür
unutmamıştır inş :44:

orti var evet.alaca
insallah
kızlar bugun tartıldım ve tartı benı cok mutlu ettı reglım bıttı sıslıklerım gıdıo heralde ama 60olamasam bıle 63olacam ıns hazırana kadar
hadi bakalim insallah canim

Son düzenleme:
orti var evet.alaca
nesliye söyleyinde not alsın canım

60 cm belmi olur yaa
bence insan değiller valla
yakıştırdım canım sana saçlarını
bana hiç gitmez sanırm o model

kar gormek ısteyenlerı erzuruma beklerım cnm bundan once gorduklerım kar deılmıs bnm resmen arabalar kara gomuldu

ayy keske bende öyle olsam göbek 100 küsür bende ya kalcada 105 din herhalde isyerinde kaldi yazdigim not :44: bacak 54-56
gögüs de 100 küsür

kilona göre seninkide normal canım
bacakların incecik ne güzel
darısı başıma ama hayatta okadar incelmez sanırım
bak kalçamız aynı senle
senin kalçada yok demekki
sadace göbek var ozaman işin daha kolay
ben neremi çalıştıracağımı şaşırıyorum valla

hoşgeldinnnnnn aramıza ya gelenler bi gelip kayboldukları için pek ciddiye alamıy-oruz inşalah sen kalıcı olursun ben 3 haftadır burdayın 2 kilo verdim sen de burdakileri dinler dikkat edersen mayısa 5 ay var 18 kşlo fazlalığın ayda 3--4 kiloyla iş tamam ama diyeti asla bozmqmalısın

Son düzenleme:
günaydın
amin canım Allah şifa versin tüm hastalara

Bu sabah da,
tb.ekmek tost
1 bardak süt
6 zeytin
2 ceviz
lim.maydanoz
bu ne uleynnnnnn utanmadan yazmış birde bunları gel bakemmmmm
evet doğru söylemiş fadikcim zerracım bende seni merak ettim çıtır annem benum
facen diloda vardı sanırsam
bizide ekle
aynı dileklerle bende merak ettiğim kısçeler var tanışıp kaynaşalım

günaydın datlumm
günaydın canım menün güzelde
sabah kahvaltı niyetine baklavaları götürmek ne olaki anlamadım:26:

aferin sana dün arkadaşlarda bahsetmişti
17.30 çok erken akşam yemeği için
19.00 çeksen ne acıkırsın nede cısların olur

ya bazen diyetisyenlerde abartıyor
ben hergün sabah akşam tartılarak kilo verdim
ne yediğimi ne içtiğimi hesap ederdim
beni böyle motive ettii

günaydın canım bende çok üşüyorum istanbul bembeyaz
dışarda ayaz var ısınamıyoruz çok soğuk
şuan yazamıyorum bile parmaklarım buz tutmuş
fazla kaçırmada tadımlık bakarsın tadlarına
akşamda yemek yemezsin olur biter

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık
sağlıkğın yerinde olsunda ne zaman istersen başlayabilirsin
sağlam kafayla
tekrardan geçmişolsun

nesliye söyleyinde not alsın canım

60 cm belmi olur yaa
bence insan değiller valla
yakıştırdım canım sana saçlarını
bana hiç gitmez sanırm o model
bende aliskin degilim aslinda evde olunca yine tokayla kaldiriyorum sanki birsey rahatsiz ediyor bi ara dene istersen sende bence sana daha güzel yakisir begenmezsen tokayla tuturursun
kar gormek ısteyenlerı erzuruma beklerım cnm bundan once gorduklerım kar deılmıs bnm resmen arabalar kara gomuldu
haberlerde gösterdiler canim cok güzel yagmis ama zor dur birde araba kulananlar icin okula giden cocuklar icin :18:

Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var 1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)

çoook sevindim canım inşallah ben de regl bitince mutlu olurum reglime 1 hafta var ve ben tartıda fazka çıktım canım skıldı sabah sabah tabi bi de ayıptır vc ye çıkamadım ondan mıdır sence

zordur cnm ama bızım bura ılcesı heryer yakın mesafe araba kullanmadanda gıdılıo ıstedıgın yere zaten bı okul ıkı market var mıllet evde sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…