70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hafta sonu da fazla abartmıştım baya bi artıdaydım
anca bu haftaki artılar gitti
dikkat edersem cumaya biraz gider ilklere giremem ama sonuncuda olmayayım

çok sevindim canım çok şükür...
ayy kiyamam zerram yok bence su iki gün dikkat et de sonuncu olmayn bu hafta hepimiz hirs yaptik ben bile 500gramm dan fazla vermis gözüküyorum simdiye kadar korkudan cok sükür zerram

gozunaydin suzii haber almana sevindim
tesekkür ederim canim sagol

nerde kaldin ortii kiz :111::111::111::111:simdi esim uyancak sizlen ne cabuk gecti zaman saat 12 olmus bile ve ben halen 2 sat uykuyla duruyorum yatmiycam ama aksam oglisle erkenden yatariz tavuk gibi

hoşgeldin pelinnnnnnnnnn

ben de75-74 arasıyım şu an

burda orti olunuyo

ortile beraber birbirlerine destek verip

ortiler başka ortilerle yarısyo ve cuma günü en az kilo verenler buraya ben şişkoyum yazıyooo

benim ortim ol beraber yarışalım diğer ortilerle olur mu

slm kızlarrr
geçmiş okudum okadr tek tek alıntıladm cvp yazdım
ama cvplaya tıklayınca hata verdiii
sinir oldum yaaa
aklımda kalanları yazıyım
yeni gelenler hoşgeldiniz sefalr getirdiniz
suzicimmm çok saol canım benm bayıldım bende öyle devrik yaka yapıcammmm
bitince resmini eklerimm
oğluşuna bayıldım allah nazardan esirgesin mineein kızda nasıl sarılmış öyle allah uzun ömürler versinn
minecimmm bende senin tariflere baktım hamart hatunsun
çok leziz duruo yemekler canım
tunacım 1 hafta önceden regl şişkinliği olmaz yediğin bişey şişkinlik yapmıştır
iden geçmiş olsun tekrar aramızdasın negüzel
sevgi emrak saat kaçta yatıosun bilmiorum ama akşam yemeği için 5 çok erekn ideal saat
6.30-7.30 arasında yemek
bende diyete başladığmdan beri şükür 5 kilo gitti hergün öğle öğünümde 3-4yk pilav veya makrna vardı 1dilm ekmeğimde vardıı
şimdilk aklıma gelenler bunlarrr

sarki dinlerken bu yine karsima cikti ayy bayiliyorum cok güzel yapmislar

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]

patatesler fazla olmuş gibi geldi bana
günaydın ortim özledim seni
hemen boralini bozma su tutmuşsundur belki.....
mineeee akşam baktım tüm tariflerine,,epey epey emine beder saklanmış içinetakipçinim artık deneyim fikirlerimi söylicem. takdir ettim seni
benim orti yok yine kesin ben gidince gelir elma dersem cik armut dersem cikma
ortiii elmmaaaa
çıktım ortim sen kaçma dur:13::13::13::13::13::13:
ogluşun pek tatlıymış .benimde bacaklar ince gerisini sorma...
kızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89

çokmu kalınım sizce?
kızz incesin nerden çıkardın kalınlıgı.....
kuzum beden tipin aynı ben yaşın kaçta yaslandım diyosun hem kel gibi görünmüyon burdan
kızlar daha fazla alıntı yapamıycam sayfalar ilerliyo tutamıyorum .burdan dalıyom.. hepicinize selamlar öpücükler

hoşgeldin canım 1hafta önceden olmaz mı şişkinlik ya dün biraz bulgur pilavı yedim ayran ve yeşil fasülye yedim 2 saat sonra 1 avuç çekirdek yedim ondan mı acep

amaannnnennnn ortttiiim de gelmis cok sükür kavusturana

nerde kaldin ortii kiz :111::111::111::111:simdi esim uyancak sizlen ne cabuk gecti zaman saat 12 olmus bile ve ben halen 2 sat uykuyla duruyorum yatmiycam ama aksam oglisle erkenden yatariz tavuk gibi

geçmişten cikamadım suzimmm..sen biraz yat başagrısı mahveder sonra

begenmene sevindim tatlim faydam olduysa ne mutlu bana seninki elde örme olacak keske bendede senin gibi el becerim olsa bence cok daha güzel durur cünkü kendi zevkine göre yapiyorsun
foto eklersen cok sevinirim tatlim sagol canim allah hepimizin cocuklarini nazardan kem gözden korusun insallah
dün ekliycekdim ama esim kapti firsati yakalayinca pc yi ver bari cikiyorum diyeyim dedim birde demez mi kizlara ben yazayim istersen görüsürüz kizlar diye sakin dedim sayfami hemen kapatiyorsun bi dertlesdigim arkadaslar buldum onuda bozma korktu zaten hemen oyununu acip benimkini kapatti oglisde anne beni de cek beni de deyince onuda yakayla birlikde cektim
sen diyetisyene gidiyormussun canim daha nezaman tekrar cagirdi

bugün benimde cenem düstü hosuma gidiyor rahat rahat yaziyorum evdeyim ya isyerinde ordan burdan bakiyorlar zor daliyorum bende degerlendirdim
sabahdan beri bekliyom zaten seni gitmedim bi yere ayni bensin ozaman canim tam bulmussuz birbirimizi tipimizde ayni bozuk
yas oldu 31 canim ya tesekkür ederim ortim canim benim
geçmişten cikamadım suzimmm..sen biraz yat başagrısı mahveder sonra

gecti canim 2inci kahveden sonra basagrisi yok simdilik cok sükür basim agridimi yatmadan gecmiyor benimde ama bu gecti kötü oluyor gercekden

ayy canım bilseydim bekletmezdimmm hiiiç 31 gibi göstermiyon valla ben 26 senide aynı sandım inan

ilahi zerra kız sen kayseridemisin götürdün sucukları pastırmaları :)
aynen canım kayserideyim
gittiğim arkadaş kurban etinden kendi yapmıştı
ktkısız mis gibi
sobanın üstünde ısıttığım bazlamayla yedim valla
bi daha nerden bulucam...
ayy kiyamam zerram yok bence su iki gün dikkat et de sonuncu olmayn bu hafta hepimiz hirs yaptik ben bile 500gramm dan fazla vermis gözüküyorum simdiye kadar korkudan cok sükür zerram

tesekkür ederim canim sagol

maşallah canım sana benim hf sonu misafirim vardı
kalanları götürdüm ya..
önceden komşularıma veriyordum

o komşularımda taşındı şimdi mideye gidiyor...
500 versem sevinecemya inşallah veririz yaa

kızlar anlarmayın öyle sucuktur bazlamadır felaket canım çekti aglarım ha

yapma eyleme zerram fadimeyle sana üzülürüm bak yine siz sonuncu olursaniz :18: tasinacak zamani bulmuslar onlarda ceza gelmeden önce tasinsalarmis
sana acil yeni komsu lazim
suzimmm nasıl resim ekleniyo bende göndereyim
yazdigimiz yerin altinda smilelilerinde altinda eklentiler diyor tatlim ondan sonra eklenti ekle yaziyor oraya tikliyorsun ondan sonra dosya ekleye gidiyorsun resmini secip sonrada upload a basiyorsun :26:
ben birseyi anlatmayi beceremiyorum aslinda anladin ama beni dimi :26:

ayyy ayyy yiriim senin agzini 30 u gecti depresyona girdim yok bebegim zaten ben buraya geldimmi ayrilasim gelmiyor ki arkadaslarimdan

tatlımm hiç girme depresyona falan daha çıtırsın.. bu arada kimse duymasın sabah tartıldım 900 gitmiş şimdiden vazlasıda var onu cumaya söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…