- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
heeee yede görr anyayi konyayisiskoyum diye yazarsan bende ohh ben cips yemedim ki diycem birde aksam diyor gel de sacini yolma simdi
bebegim yapma eyleme hele aksam yersen löpür löpür yag olusur vucutunda
seviyorum seni suzimbence güzel saclarin yakisiyorda degisiklik istemiyorsan hossun zaten sen
bi kus var ama adi aklima gelmeyince elma sekerine cevirdimleylek miydin su cilpi gibi bacaklari olup göydesi (göyde nasil yaziliyor ) kocaman olan
gunaydınlarrrrrrrrr
bugun tum gun sevdıcekle olacagım kızlar
cınemaaya feln gıdıcez aksama gelırım artık opuyorum
kacamaksız gun dılıyorum
senin yine boyunda normal minem
165 canım boyum
teşekkür ederim buarada
iyi eglenceler canimgunaydınlarrrrrrrrr
bugun tum gun sevdıcekle olacagım kızlar
cınemaaya feln gıdıcez aksama gelırım artık opuyorum
kacamaksız gun dılıyorum
LÖpür löpür yağım zatenuyuyim ben eniisi:26:
seviyorum seni suzim
bayılıyorum laflarına
gövde buarada
hasret geldi diyordum
cee deyip kaçıyormuş
haksızlık ama ne sineması şimdi bu
hayatım ben normalde cok fılm felan ızlemeyı ama sevdıcek cok ıstıyor
seviyorum seni suzim
bayılıyorum laflarına
gövde buarada
hasret geldi diyordum
cee deyip kaçıyormuş
haksızlık ama ne sineması şimdi bu
senin yine boyunda normal minembenim 160 bile yok
iyi eglenceler canim
gündüz uyumak da yazakdün ben uyudum kizlar yag yapisir dedi bebegim senin icin diyorum tatlim yeme simdiye kadar yedikde noldu tatlim
LÖpür löpür yağım zatenuyuyim ben eniisi:26:
suzıımm cok begendım yenı ımajını
cok yakısmıs bennde ıstıyorum degısıklık ama dugun gecsın ondan sonra artık sarıya donmek ıstıyorum
gıydıgın ayakabı modelınıde bılıyorum
cok ıstıyordum almayı demekkı gıymesı zormus
benim canım zaralı ve güzelbir şey yemek istediğimde kendimi giymeyi çok istediğim bir kıyafetin içinde düşünüyorum, hemen gözümün önüne o resmi getiriyorum iştahım hemen kaçıyor hırslanıyorum :) valla bende işe yarıyor kızlar.
gündüz uyumak da yazakdün ben uyudum kizlar yag yapisir dedi bebegim senin icin diyorum tatlim yeme simdiye kadar yedikde noldu tatlim
ben öyle yapsam birdaha hic yemek yemem herhaldebenim canım zaralı ve güzelbir şey yemek istediğimde kendimi giymeyi çok istediğim bir kıyafetin içinde düşünüyorum, hemen gözümün önüne o resmi getiriyorum iştahım hemen kaçıyor hırslanıyorum :) valla bende işe yarıyor kızlar.
bende 70den 60a düştümm :)
işler yoğun bu aralar, çok sık gelemedim kızlar
ne var ne yok umarım herkes iyidir
diyet nasıl gidiyor derseniz, sopğuktan mıdır nedir sürekli birşeyler yemek istiyorum
bu arada, ortiler listesinde değişiklik var mı, ben Hasretimle orti olmak istiyorum, duyduğuma göre ortisi yokmuş. müsait mi acaba
günaydın...Günaydııııııın,
Dünkü menüm,
80:10 kocaman bir bardak ılık su (08:10),
09:00 (burası korkunç) yarım dilim havuç dilimi baklava(09:00) (antepten gelmiş dayanamadım)
10:30 6-7 fındık içi
12:00 yarım kase çorba, 1 tabak susuz nohut yemeği, 1 kase cacık, küçük bir salata (yuuuuuuuh) :)
14:30 1 mandalina
16:00 yeşil çay (şekersiz)
18:30 küçük bir kase çorba 1 etimek
tabi yaklaşık 2,5-3 litre suuuuuuu
bu sabah suyumu içtim yine
az öncede muslimi yedim açım ve güne hazırım :)
aynennnnn devammmmmmocam kesin beni kıskanıyooo iyimiş
gercekten oyle kılo alınca caktırmadan laf sokarlR kılo verince de dıkkat cekınce de bozulurlar
devammmm
günaydın canım..günaydııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrr
bugün mutsuzum tartıda bugün fazla çıktım anlamadım neden dün de fazla kaçırmadım ama
yinede moralim bozuk bugün dikkat etcem bakalım yarın sbah ne olcek
regl me 1 hafta var ondan mı aceba
mutsuzuuuuuuuuuuuuummmmmmm((((
günaydın....sanadaGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrBen bugün birazcık üzgünüm dün gece uykudan uyandım 3 tane biskırem yedim çok üzgünüm bide akşam yemeginde 10 tane patates kızarması yedim diyede kızgınım kendime ama kendimi 5,30 da yedim diye avutuyorum işte. Bide reglde olmadım tam 21 gün geçti ama test yapıyorum bebişte çıkmıyo nebilim ortalık 56 olmuş Anlayacagınız bugünki menüm allah nasip ederde bozmasam niyetimi yazayım
kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 çarli biber
4 zeytin
1 kk peynir
ara:
3 kayısı 2 kaşık yogurt
ögle :
2 tane kızarmış köfte yanina salata 1 dilim ekmek
ara: Türk kahvesi bi fincan
salçalı makarna yanına salata yogurtakşam:
Not:makarna yiyorum kızlar kızmayın çok araştırdım makarnanın yanına yogurt yedigin zaman kalorisini öldürüyomuş
dün 1200 kalori almışım bu arada
sık tartılmak negatif etkiliyorsa rtartılmamak lazım...Arkadaşlar, çok sık tartılmanın kötü olduğunu okudum bir çok yerde. Hergün tartılmayın diye yazıyor diyetisyenler. Ama dayanması zor gerçekten. Allah tan benim tartının pili bitti. çalışmıyor, bende pil almıyorum. Ama meraktan çatlıyorum. 1 haftadır aç geziyorumdurum ne bilmiyorum
Sizce nedir bu işin doğrusu.
günaydın canım..ne yedin arkadasinda zerramgünaydin canimcim baliklama daldim
kafam ariyooo zerram zongidi zongidi ediyor
canim editörlere sildirmelerini rica edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php burda forum görevlilerinin isimleri yaziyor
günaydin canimcanim kahvalti yapmamissin :26: etimekde bisküvi gibi birsey herhalde :26:
günaydin canimbende tartida fazla cikdim bugün ama morelimi bozmuyorum reglim benimde yaklasacak olabilir
aksam yiyince agir oluyor canim makarna yedigin miktara birde nasil hazirladigina bagli öglen yesen vucüt daha güzel sindirir benim fikrim yine sen bilirsin canim
günaydın canım..günaydın kızlar
buzzz gibi bir sabaha uyandık valla
güneş var ama heryer buz gibi
sabah tartılayım dedim pil bitmiş üff çok canım sıkıldı
eşim alır inşallah
buarada size bişey danışcam
bugün okuldaki bayanlarla iş çıkışı biryere gidilecek
ev yemekleri yapan biryer
herkes bişey yiycek
ben yemesem olmaz
neyapsam bilemedim?
içli köfte, mantı, kısır batırık varmış
en masumu batırık geldi
bilmeyenler olabilir kısırın sulandırılmış hali ama içinde yerfıstığıda var
günaydın canım geçmiş olsun tekrardan...arkadaşlar günaydın...
Ameliyatımı oldum 31 aralıkta bugün iş başı yaptım...sabah tartıldım 74,5 çıktım yine .. ama ameliyatta yediğim serumlar içtiğim ilaçlar ve ameliyat sırasında verilen 4 lt gazı unutmamak lazım :)))
Sizler nasılsınız napıyosunuz.. hem işleri toparlıyorum hemde geçmişi okuyamadım.. hepinize sevgiler saygılar
geçmiş olsun hastasın diye yorum yapmıtorum düzensizlik olabiyo böyle zamanlardaYoğun kar yağışlı ve buz gibi bir Gaziantep sabahından günaydınlarrrrr
DÜNKÜ MENÜM
Sabah:
küçük 1 dilim su böreği
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
1 elma
Akşam:
1 avuç balık kraker
1 küçük poğaça
şekersiz çay
Ara:
yok
kızlar dünkü menüm berbat farkındayım.hastaydım ve bunlarla geçiştirdim.
ama inş bu gün daha düzenli ve daha istikrarlı olucam.
ama birazcık bişeyler ye kuzumBugünkü Menüm
Sabah:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
çay
Ara:
1 elma
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 patlıcan dolma
Ara:
1 elma
Akşam:
Yoğurt
Ara:
1 portakal
günaydın canımgunaydın kızlar
kahvaltım:1brdk balılımonlu ıhlamur bıraz peynızr yrm tb ekmek azcık pekmeze bandım 2zeytın
bende hastayım cok sagol canım aıle boyu hastayı < bı< benım ortimde hcı gorunmedı nerelerde acep
bende bu yıl evdeyım oglum ıstedıkce degısık seyler yapıyorum ve bu sekılde sıtesı olan arkadaslara ımrenıyorum masallah
Canım patates öyle 3-4 tane bişey çok değil yani. Bir de kuru üzümü ben yulaf ezmesinin içine koyuyorum, 1 kayıs-10 kuru üzüm ve cevizle yapıyorum ki yerken lezzet versin, yoksa çok yavan geliyor, bir de sabah olduğu için öğlene kadar anca tutuyor beni. Fındık da 10-11 arası araöğün olarak yedim 10 tane çok mu ki? Sabahına yeşillik ekleyebilirsin sen de, çok az değil mi. Diğerleri iyi canım, bitter de 1-2 olsa daha iyiymiş ama neyse artık.
Evet hatırlıyorum canım dün demiştin, ama 3 tane de çok az değil mi ki? 3 tane yiyeyim diye başladım anca 6 da zor tuttum kendimi
Canım orda heyecan katmak için zaten Melek biraz tuhaf duruyor canım, acaba yaptı mı diye düşündürüyolar, ama ilk bölümde polis hatırlarsan katil sağ eliyle bıçaklamış dedi polis, Melek e elma attı, o da sol eliyle tuttu. Katil olma ihtimali yok gibi??? Bir daha şişkoyum yazmamak için 2 çatalla kalıyorum canım
Günaydın canım,
Senin de bu koca yakacak neyse ki benim ki şeker hastası, alamıyor o tür şeyler garibim, yaptığı tek şey her akşam kocaman bir tabak çiğ fıstık tüketmek, onu da canım çekmiyorİnşallah çok yememişindir arkadaşında.
İtinayla saç çekilir sabah sabahOnun haricinde güzel canım.
Günaydın canım, ödemdir o sıkma canını.
Makarnayi imkanın varsa öğlen yemeye çalış canım.
Ama orda 1 çay bardağı cevizden bahsediyor, ben 2 tanecik ceviz yedim:18: Bir de haşlanmış yumurta falan yiyorsun onda tok tutuyor, ben sadece 2 dilim tb.ekmeği yiyince, yanında çeşit olsun, tok tutsun diye yedim ama bilemedim şimdi.
Bu arada kar filan yok Antalya'da.
Burası da buz gibi canım. Dediğin gibi yap o zaman, en hafif hangisiyse ondan yiyeceksin artık.
saçın çok güzel gitmiş canım sana..umutlukuzu bu yaka modelini ben begendim senin belki hosuna gitmez ama dün cekindim sana fikir olsun diyeama nasil örmen lazim bilmiyorum :111:
Eki Görüntüle 599764
Eki Görüntüle 599774 bi ara cekmisdim örnek kahvalti
Eki Görüntüle 599773 bunuda bi kac gün önce cektim simdiki halim :26:
Eki Görüntüle 599771 bu sene birsürü noel baba görünce bastim cekmeye :111:
Eki Görüntüle 599770 kardesim gecen sene 30 kilo verdi tosundun tosun onlan bende verseydim keske
Eki Görüntüle 599769 umutlukuzu bence o tüyler olmadanda böyle dökülüyorya omuzlara güzel duruyor
Eki Görüntüle 599768 benim oglan anne benide cek dedi yakayi cekmeye calisirken
Eki Görüntüle 599775 hasretcim böyle kestirdim saclarimi sen merak etmisdin yükliyemedim birtürlü gec oldu
Eki Görüntüle 599766 Eki Görüntüle 599765
Eki Görüntüle 599776 anam ben bu ayakkabiyi gördüm böyle kaldimben düserdim herhalde arkasinda topugu yok topugu var sanettip tepe takla giderdim herhalde
cok foto koydumyüklemisken aradan cikardim :111:hepsini sizlerle paylasayim diye cekmisdim zaten
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın..slm kızlar nasılsınız
bızım burda muthıs kar var heryer buz tutmus durumda ve abartısız 1 metre kar yagdı
hoş geldin canımKızlar arnıza yeni katıldım kilom 73 sevgilimin ailesi beni mayısta istemeye gelecek hedef 55 desteğinize ihtiyacım var bu gün başladım doktora gitmeyi düşünmüyorum verdikleri diyetler benzer
spora yazılıcam b fit var bana yakın ne dersiniz bu işe eski başlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var :)
bence iyisin canımkızlar
bugün ölçülerimi aldım
kalça 101
göbek 89
bel 71 (göbeğin üstü, göğsün altı)
bacak 60
göğüs 89
çokmu kalınım sizce?
tabi gelebilirsin canım..Günaydın kızlar:) benide grubunuza alırmısınız.yaza kadar vermem gereken çok kilom var1.60cm boy ve 70.600 kg.yim.sizlerinde destek ve yardımlarıyla bu kilolardan artık kurtulmak istiyorum.....:)
cipsGünaydınlarrr
Sınav çıkışı kahvaltımı yaptım ve şimdi yeşil biberiye çaylarımı içiorumCanım çokk cips çekior ama peynirli chetos
suziyi kıskandım bende foto ekliycem
yazdan kalma
Eki Görüntüle 599810
bakın bacaklar nasıl kalın
Eki Görüntüle 599811
yılbaşı haftası çekildi
Eki Görüntüle 599812
Eki Görüntüle 599813
ho hoo ortım gelmısss
bende belkı gelemessın dıye neslıcıgıme yarınn yazdıracagız ısmımızı demıstım
hosgeldın canım yeme sakın
bak 1. olcıgız bu hafta
alaca.. orti olabilirizz eveeett :)) ne yapcaz şimdi nasıl olcaz ortak :) mesaj atamıyorum, kullanamıyorum da doğru dürüst siteyimenü mü bildircem şimdi napcam D
tamam bebegim yat uyu iki saat gecti dimi yemek yemenle arasi allah zihin acikli versin tatlimCıx bende yaramıor:26:
Ama ben finalden geldimUyumazsam yarınki finalime çalışamam ki sınav haftası bünyem bozuluyor... Sağolll canım benimmmm suzan suzimm
hosgeldin canimişler yoğun bu aralar, çok sık gelemedim kızlar
ne var ne yok umarım herkes iyidir
diyet nasıl gidiyor derseniz, sopğuktan mıdır nedir sürekli birşeyler yemek istiyorum
bu arada, ortiler listesinde değişiklik var mı, ben Hasretimle orti olmak istiyorum, duyduğuma göre ortisi yokmuş. müsait mi acaba
suzım bak hemen sılecegım eskıden sarıdım zaten
sırayısla eklıyorum
sarı karamel sıyah
son halım sıyah
ayy sende beni güldürdün zerramgünaydın...
neyse tatlıyıda sabah götürmüşsün en azından..
aynennnnn devammmmmm
günaydın canım..
regl öncesi olur canım şişkinlik durmak yok devam...
günaydın....sanada
sık tartılmak negatif etkiliyorsa rtartılmamak lazım...
bende çok tartılırım ama beni kendime getiriyor
fazla çıkınca hemen toparlamaya çalışıyorum
günaydın canım..
zongidi zongidi güldürdün beni
ne yedim hatırlamaya çalışayım
1 bazlama 2 dilim ekmeek kdr vardı
1 dilim kdr kepekli ekmek
1 çor.kaş. kdr ev yapımı sos
yarım kk ayva tatlısı
1 çatal ahududu reçeli
1 tane çiçek dolma
2 patatsli içli köfte
3 dilim wv yapımı pastırma
yarım parmak kdr da ev yapımı sucuk
ne kadar yemişim hele ben niye şiştim diyorum
günaydın canım..
burasıda 2 gündür soğuk ve kar yağıyor
tatil olur diye bekledik ama yok..
sana en hafif hangisi geliyorsa ondan ye minecim...
günaydın canım geçmiş olsun tekrardan...
geçmiş olsun hastasın diye yorum yapmıtorum düzensizlik olabiyo böyle zamanlarda
ama birazcık bişeyler ye kuzum
yede toprlan
günaydın canım
üsttede yazdımda çok yemişim canım..
ama dün hiç ara yapmadım öğlende yiyemedim
akşamıda yazdıklarımı 3-4 arası yedim
sonra ağzıma su ve çay harici bişey sürmedim...
saçın çok güzel gitmiş canım sana..
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın..
hoş geldin canım
bizi takip et....
bence iyisin canım
benim beli ben 71 olarak düşünemiyorum
tam elmayım
extra bele yönelik egzersiz yapmam lazım sanırım..
tabi gelebilirsin canım..
cips
oturunca kalın görünür canım haliyle
abartılcak bişeyin yok..
neslim sanada gny canım.....
canim sebep yazincada mi silinmiyor:26: özelden kazen e yaz canim cikarti versin hemenaaaa sılemedım fotoları
sılınmıyo mıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?