yapma eyleme zerram fadimeyle sana üzülürüm bak yine siz sonuncu olursaniz :18: tasinacak zamani bulmuslar onlardaceza gelmeden önce tasinsalarmis
sana acil yeni komsu lazim
yazdigimiz yerin altinda smilelilerinde altinda eklentiler diyor tatlim ondan sonra eklenti ekle yaziyor oraya tikliyorsun ondan sonra dosya ekleye gidiyorsun resmini secip sonrada upload a basiyorsun :26:
ben birseyi anlatmayi beceremiyorum aslindaanladin ama beni dimi :26:
sagol canimtatlımm hiç girme depresyona falan daha çıtırsın..bu arada kimse duymasın sabah tartıldım 900 gitmiş şimdiden vazlasıda var onu cumaya söylerim
anladımda suzim herkeşe açık olmasın özelden yapımam mı albüm yapsam arkadaşlarım görsün
ben talibiiiiiiiim. 74,5 kiloyum boyum 1.69 göbeeem kocaman
aslında karşıma yeni biri taşındı ama mesafeliyiz..yapma eyleme zerram fadimeyle sana üzülürüm bak yine siz sonuncu olursaniz :18: tasinacak zamani bulmuslar onlardaceza gelmeden önce tasinsalarmis
sana acil yeni komsu lazim
yazdigimiz yerin altinda smilelilerinde altinda eklentiler diyor tatlim ondan sonra eklenti ekle yaziyor oraya tikliyorsun ondan sonra dosya ekleye gidiyorsun resmini secip sonrada upload a basiyorsun :26:
kızlar anlarmayın öyle sucuktur bazlamadırfelaket canım çekti aglarım ha
sagol canimkiz masallah sen cok hizli gidiyorsun ben sana nasil yetiscem beni beklesene
albümdende albüm olustur yaziyor herhalde canim ondan sonra eklenti ekle olmazi lazim :26:
07.07.2011 den beri burdaymisim merakimdan bakayim dedimve bi arpa yol alamadim daha
benlen birlikte gelen kizlar mezun oldular citir oldular ben yerimdeyim bi 6li rakamlari göremedim 2 senedir
utandim kendimden
yaşasın orti buldummmmmmmmmm kendime ben 170 boy.kilo74 tamamdır yazın bizi orti listesine ben dede var göbüş merak etme eritiriz ortaaaam ben de zeynebinannesiyim malum doğum göbeeee
canım ortim ben işten nete girdiğim için saat 2 ye kadar girebilirim nete ,haftasonu olamam haberin olsun senin için bi sorn olmaz di mi
ortim yazdım ama sen çıkmışsın netten yarın görüşürüz sabah gir nete konuşuruz orti işini yada özelime yaz yarın bakım ben kaçtım görüşürüz
ödem tutmusdur belki canim vucutun cumaya kadar bekle bakim nolcak :26: senin ortiyi bende görmedim kac gündür :26:kızlar ıkı gundur hıc ınmıyor tartım moralım bozuldu ya okadarda dıkkat ettım kacamak bılem yapmadım ama takıldı sınırlerım bozuldu ya bıseyı ekskmı yapıyorum acaba dıye dusunmeye basadım bebişim olmasa yeşil çaya baslıcam ama ıcınce yavrum gurul gurul oluyor o yuzden ıcmıyorum bakalım nolcak cumaya ya benım ortiyi goren var mı (kilovericem)
naz cım ıkı gun daha tatıl haberınız oldumu haberden
ise baslayinca oturmaya da gidemiyorsun herhalde artik zerramaslında karşıma yeni biri taşındı ama mesafeliyiz..
üstkatımada taşınıyorlar sanırım 2 haftadır takır tukur sesleer geliyor..
yok canım hiçte güzel değildi bakma sen bana
bakarsan zaten şişkoyum diye yazan olarak bulursunuz kendinizi
filmin ismini biliyormussun canim merak ettimtünaydın kızlarrrr. burda hava buz gibi deli gibi kar yağıyor. salıdan gününden beri okullar tatil cumada tatil olmuş. dün kanal d aşk uğruna bir yabancı film seyrettim aynı 20dk dizisi gibi. adam öğretmen çocukları var ve adam babasıyla konuşmuyor aynı o dizi sonra eşinin ptrnu öldürülüyor suç kadına kalıyor. ve kadın hapiste hiç delil bulamıyorlar. 3yıl sonra eşi tam 6ayda plan yapıyor ama öyle ki herşeyi dakika dakikasına hesaplıyor. ve sonunda kadını hapisten kaçırıp başka bir ülkeye gidiyorlar. sanki olduğu gibi o yabancı filme göre yapılmış 20dk.
bugün kü menüm
sabah
kepek ekmeğinden peynirli dometesli tots
3 zeytin bol yeşillik
ara:
elma
akşam
çorba
salata
yoğurt
ne sebze ypcagımı bilmiyorm
ara: mandalina,greyfurt
1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 2litre su
üzülme hemen bence cumaya kadar tartılma.kötü gözükünce insan stresten daha fazla şişiyor...kızlar ıkı gundur hıc ınmıyor tartım moralım bozuldu ya okadarda dıkkat ettım kacamak bılem yapmadım ama takıldı sınırlerım bozuldu ya bıseyı ekskmı yapıyorum acaba dıye dusunmeye basadım bebişim olmasa yeşil çaya baslıcam ama ıcınce yavrum gurul gurul oluyor o yuzden ıcmıyorum bakalım nolcak cumaya ya benım ortiyi goren var mı (kilovericem)
tünaydın kızlarrrr. burda hava buz gibi deli gibi kar yağıyor. salıdan gününden beri okullar tatil cumada tatil olmuş. dün kanal d aşk uğruna bir yabancı film seyrettim aynı 20dk dizisi gibi. adam öğretmen çocukları var ve adam babasıyla konuşmuyor aynı o dizi sonra eşinin ptrnu öldürülüyor suç kadına kalıyor. ve kadın hapiste hiç delil bulamıyorlar. 3yıl sonra eşi tam 6ayda plan yapıyor ama öyle ki herşeyi dakika dakikasına hesaplıyor. ve sonunda kadını hapisten kaçırıp başka bir ülkeye gidiyorlar. sanki olduğu gibi o yabancı filme göre yapılmış 20dk.
bugün kü menüm
sabah
3 zeytin bol yeşillik
ara:
elma
akşam
çorba
salata
yoğurt
çok gülerim bu şarkıya hepimizin içinde buluduğu durumu anlatıyooosarki dinlerken bu yine karsima ciktiayy bayiliyorum cok güzel yapmislar
[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]
çok saolsın suzicimmmbegenmene sevindim tatlim faydam olduysa ne mutlu banaseninki elde örme olacak keske bendede senin gibi el becerim olsa bence cok daha güzel durur cünkü kendi zevkine göre yapiyorsun
foto eklersen cok sevinirim tatlimsagol canim allah hepimizin cocuklarini nazardan kem gözden korusun insallah
dün ekliycekdim ama esim kapti firsati yakalayinca pc yiver bari cikiyorum diyeyim dedim birde demez mi kizlara ben yazayim istersen görüsürüz kizlar diye sakin dedim sayfami hemen kapatiyorsun bi dertlesdigim arkadaslar buldum onuda bozma korktu zaten hemen oyununu acip benimkini kapatti oglisde anne beni de cek beni de deyince onuda yakayla birlikde cektim
sen diyetisyene gidiyormussun canim daha nezaman tekrar cagirdi
tünaydın kızlarrrr. burda hava buz gibi deli gibi kar yağıyor. salıdan gününden beri okullar tatil cumada tatil olmuş. dün kanal d aşk uğruna bir yabancı film seyrettim aynı 20dk dizisi gibi. adam öğretmen çocukları var ve adam babasıyla konuşmuyor aynı o dizi sonra eşinin ptrnu öldürülüyor suç kadına kalıyor. ve kadın hapiste hiç delil bulamıyorlar. 3yıl sonra eşi tam 6ayda plan yapıyor ama öyle ki herşeyi dakika dakikasına hesaplıyor. ve sonunda kadını hapisten kaçırıp başka bir ülkeye gidiyorlar. sanki olduğu gibi o yabancı filme göre yapılmış 20dk.
bugün kü menüm
sabah
3 zeytin bol yeşillik
ara:
elma
akşam
çorba
salata
yoğurt
suziyi kıskandım bende foto ekliycem
yazdan kalma
Eki Görüntüle 599810
bakın bacaklar nasıl kalın
Eki Görüntüle 599811
yılbaşı haftası çekildi
Eki Görüntüle 599812
Eki Görüntüle 599813
ödem tutmusdur belki canim vucutun cumaya kadar bekle bakim nolcak :26: senin ortiyi bende görmedim kac gündür :26:
ise baslayinca oturmaya da gidemiyorsun herhalde artik zerraminsallah anlayisli güzel komuslarin olur canimcim
filmin ismini biliyormussun canim merak ettimtünaydin canim bu arada
kizlar esim kalkti kactimoturmussun basina diye laf ediyor kendi 24 saat oturuyor beni görünce pc basinda onu kizkaniyor :
54:
bu sefer azimlisin suzim ya olacak ya olacak...07.07.2011 den beri burdaymisim merakimdan bakayim dedimve bi arpa yol alamadim daha
benlen birlikte gelen kizlar mezun oldular citir oldular ben yerimdeyim bi 6li rakamlari göremedim 2 senedir
utandim kendimden
kızlar ıkı gundur hıc ınmıyor tartım moralım bozuldu ya okadarda dıkkat ettım kacamak bılem yapmadım ama takıldı sınırlerım bozuldu ya bıseyı ekskmı yapıyorum acaba dıye dusunmeye basadım bebişim olmasa yeşil çaya baslıcam ama ıcınce yavrum gurul gurul oluyor o yuzden ıcmıyorum bakalım nolcak cumaya ya benım ortiyi goren var mı (kilovericem)
1.Arkadaşlarımızı kutluyoruz;
Ortaklıklarının her daim böyle başarılı ve azimli geçmesini gönülden diliyoruz.
Topiğimiz adına bu güzel şarkı onlar için gelsin
KIZLAR SİZ HARİKASINIZ MİKEMMELSİNİZ
[video=youtube_share;kFHshctPO9E]http://youtu.be/kFHshctPO9E[/video]
çok gülerim bu şarkıya hepimizin içinde buluduğu durumu anlatıyooo
DAYANAMADIM VALLAA
çok saolsın suzicimmm
senin yeleği görür görmez kafamda tasarladım canımmm
bitince resmini yüklerimm
kızlarrr benim eşim bilio burayı merak etmez girip bakıyımı yoktur ama ben anlatmıştım
sitenin grubun adını demiştimm, akşam laptopu alırım menümü yazmam gerek kk'ya derim
napcaklar senin ne yiyip içtiğini die gülerr
azönce öğlen yemeğine geldi
yeleğimi anlattıodum saolsun suzi model gösterdi filan dedm
suzi kim dedi
kadınlar kulübünden dedm
adınızı çok anıorum evdeee
afiyet olsun ortimmm
diziyi izlemioruz ama eşimde demişti yabancı bi filmin uayrlaması dieee
sebzede kabak,pırasa,karnıbahar olabilir canm market yakınmı eğer değilse evde olanlardan uydur bişeylerr[/QUOTE
canım o dediklerin hepsi var ama ben üşeniyorum bugün yemek yapmaya. salı gününden beri eşim evde sanki hep haftasonu gibi geliyor yani bu ara ana öğünler 2 öğüne düştü. hafta içi gündüzleri ders çalıştığım için geceden ertesi günün yemeğini yaparım. hafta sonralarıda genellikle et türü olduğu için o anda yapar yeriz. bu hafta yemek yapma işim bozuldu hem de diyetimde 2 ana öğüne düştü
....................................................................
suziyi kıskandım bende foto ekliycem
yazdan kalma
Eki Görüntüle 599810
bakın bacaklar nasıl kalın
Eki Görüntüle 599811
yılbaşı haftası çekildi
Eki Görüntüle 599812
Eki Görüntüle 599813
olsun canım seni böyle sevdik bizarada düzelt beni minemhem ögrenmis olurum ben hic türkce ögrenmedim televizyondan bilgisayardan aileden duydugum gördügüm kadariyla yetiniyorum iste
kar yağsa daha iyi diyorum bengünaydın canım..
burasıda 2 gündür soğuk ve kar yağıyor
tatil olur diye bekledik ama yok..
sana en hafif hangisi geliyorsa ondan ye minecim...
bence iyisin canım
benim beli ben 71 olarak düşünemiyorum
tam elmayım
extra bele yönelik egzersiz yapmam lazım sanırım..
mesaj düzenlemeye girince silinmiyormuaaaa sılemedım fotoları
sılınmıyo mıkı
teşekkürlerminecimmm bende senin tariflere baktım hamart hatunsun
çok leziz duruo yemekler canım
mineeee akşam baktım tüm tariflerine,,epey epey emine beder saklanmış içinetakipçinim artık deneyim fikirlerimi söylicem. takdir ettim seni
ben ordan yapmıyorumyazdigimiz yerin altinda smilelilerinde altinda eklentiler diyor tatlim ondan sonra eklenti ekle yaziyor oraya tikliyorsun ondan sonra dosya ekleye gidiyorsun resmini secip sonrada upload a basiyorsun :26:
eğer aynı düzen yiyorsan ondanda kilo verme durabilir canımkızlar ıkı gundur hıc ınmıyor tartım moralım bozuldu ya okadarda dıkkat ettım kacamak bılem yapmadım ama takıldı sınırlerım bozuldu ya bıseyı ekskmı yapıyorum acaba dıye dusunmeye basadım bebişim olmasa yeşil çaya baslıcam ama ıcınce yavrum gurul gurul oluyor o yuzden ıcmıyorum bakalım nolcak cumaya ya benım ortiyi goren var mı (kilovericem)
keşke burasıda tatil olsatünaydın kızlarrrr. burda hava buz gibi deli gibi kar yağıyor. salıdan gününden beri okullar tatil cumada tatil olmuş.
bugün kü menüm
sabah
3 zeytin bol yeşillik
ara:
elma
akşam
çorba
salata
yoğurt
okuldaki benim yaşımdaki bayanlar hep tığ gibicanım bence abartıyosun o kadar kilo ve göbiş yok. kumsaldaki resimler susanoğlu galiba:)
kızlar siz fıstık gibisinizben biraz eriyim öyle ekleyim bari bu arada yeni gördüm fotolrı kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?