70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladımda suzim herkeşe açık olmasın özelden yapımam mı albüm yapsam arkadaşlarım görsün

tatlımm hiç girme depresyona falan daha çıtırsın.. bu arada kimse duymasın sabah tartıldım 900 gitmiş şimdiden vazlasıda var onu cumaya söylerim
sagol canim kiz masallah sen cok hizli gidiyorsun ben sana nasil yetiscem beni beklesene
anladımda suzim herkeşe açık olmasın özelden yapımam mı albüm yapsam arkadaşlarım görsün

albümdende albüm olustur yaziyor herhalde canim ondan sonra eklenti ekle olmazi lazim :26:

ben talibiiiiiiiim. 74,5 kiloyum boyum 1.69 göbeeem kocaman

yaşasın orti buldummmmmmmmmm kendime ben 170 boy.kilo74 tamamdır yazın bizi orti listesine ben dede var göbüş merak etme eritiriz ortaaaam ben de zeynebinannesiyim malum doğum göbeeee

canım ortim ben işten nete girdiğim için saat 2 ye kadar girebilirim nete ,haftasonu olamam haberin olsun senin için bi sorn olmaz di mi

ortim yazdım ama sen çıkmışsın netten yarın görüşürüz sabah gir nete konuşuruz orti işini yada özelime yaz yarın bakım ben kaçtım görüşürüz

Son düzenleme:
07.07.2011 den beri burdaymisim merakimdan bakayim dedim ve bi arpa yol alamadim daha
benlen birlikte gelen kizlar mezun oldular citir oldular ben yerimdeyim bi 6li rakamlari göremedim 2 senedir
utandim kendimden

kızlar ıkı gundur hıc ınmıyor tartım moralım bozuldu ya okadarda dıkkat ettım kacamak bılem yapmadım ama takıldı sınırlerım bozuldu ya bıseyı ekskmı yapıyorum acaba dıye dusunmeye basadım bebişim olmasa yeşil çaya baslıcam ama ıcınce yavrum gurul gurul oluyor o yuzden ıcmıyorum bakalım nolcak cumaya ya benım ortiyi goren var mı (kilovericem)

naz cım ıkı gun daha tatıl haberınız oldumu haberden

aslında karşıma yeni biri taşındı ama mesafeliyiz..
üstkatımada taşınıyorlar sanırım 2 haftadır takır tukur sesleer geliyor..
kızlar anlarmayın öyle sucuktur bazlamadır felaket canım çekti aglarım ha

yok canım hiçte güzel değildi bakma sen bana
bakarsan zaten şişkoyum diye yazan olarak bulursunuz kendinizi

tünaydın kızlarrrr. burda hava buz gibi deli gibi kar yağıyor. salıdan gününden beri okullar tatil cumada tatil olmuş. dün kanal d aşk uğruna bir yabancı film seyrettim aynı 20dk dizisi gibi. adam öğretmen çocukları var ve adam babasıyla konuşmuyor aynı o dizi sonra eşinin ptrnu öldürülüyor suç kadına kalıyor. ve kadın hapiste hiç delil bulamıyorlar. 3yıl sonra eşi tam 6ayda plan yapıyor ama öyle ki herşeyi dakika dakikasına hesaplıyor. ve sonunda kadını hapisten kaçırıp başka bir ülkeye gidiyorlar. sanki olduğu gibi o yabancı filme göre yapılmış 20dk.

bugün kü menüm
sabah
kepek ekmeğinden peynirli dometesli tots
3 zeytin bol yeşillik

ara:
elma

akşam
çorba
salata
yoğurt
ne sebze ypcagımı bilmiyorm

ara: mandalina,greyfurt

1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 2litre su

sagol canim kiz masallah sen cok hizli gidiyorsun ben sana nasil yetiscem beni beklesene

albümdende albüm olustur yaziyor herhalde canim ondan sonra eklenti ekle olmazi lazim :26:
ömründe ilk kez isteyerek diyet yapıyorum ondan herhalde... vallahi buranın çok faydası oldu bana .eşime sabah verdigim kiloları söyledim inanmadı tartıya çıktım anca. bu sefer ciddisin sen dedi üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim
07.07.2011 den beri burdaymisim merakimdan bakayim dedim ve bi arpa yol alamadim daha
benlen birlikte gelen kizlar mezun oldular citir oldular ben yerimdeyim bi 6li rakamlari göremedim 2 senedir
utandim kendimden

bu yıl belki ugur getitirim beraber 5li rakamları görürüz.

Tamadır ortim :) bende iş yerinden giriyorum, bazen kapatıyorum bazen açık tutabiliyorum. Özele yazamıyorum henüz 100 msj a ulaşamadım ama azimliyim ulaşacağım.

hafta sonları bende yokum anca evdir, Çınar dır derken gün bitiyor zaten girmiyorum nete. o yüzden tam birbirimze göreymişiz :)

haydi gitsin kilolar göbüşler gelsin taytlar, elbiseler,

ödem tutmusdur belki canim vucutun cumaya kadar bekle bakim nolcak :26: senin ortiyi bende görmedim kac gündür :26:
ise baslayinca oturmaya da gidemiyorsun herhalde artik zerram insallah anlayisli güzel komuslarin olur canimcim
filmin ismini biliyormussun canim merak ettim tünaydin canim bu arada

kizlar esim kalkti kactim oturmussun basina diye laf ediyor kendi 24 saat oturuyor beni görünce pc basinda onu kizkaniyor

üzülme hemen bence cumaya kadar tartılma.kötü gözükünce insan stresten daha fazla şişiyor...

zaten o dizi yabancı formatlıymış. menün çok iyi

Son düzenleme:
sarki dinlerken bu yine karsima cikti ayy bayiliyorum cok güzel yapmislar

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WCm_s1_c4nU[/video]
çok gülerim bu şarkıya hepimizin içinde buluduğu durumu anlatıyooo
DAYANAMADIM VALLAA
çok saolsın suzicimmm
senin yeleği görür görmez kafamda tasarladım canımmm
bitince resmini yüklerimm
kızlarrr benim eşim bilio burayı merak etmez girip bakıyımı yoktur ama ben anlatmıştım
sitenin grubun adını demiştimm, akşam laptopu alırım menümü yazmam gerek kk'ya derim
napcaklar senin ne yiyip içtiğini die gülerr
azönce öğlen yemeğine geldi
yeleğimi anlattıodum saolsun suzi model gösterdi filan dedm
suzi kim dedi
kadınlar kulübünden dedm
adınızı çok anıorum evdeee

afiyet olsun ortimmm
diziyi izlemioruz ama eşimde demişti yabancı bi filmin uayrlaması dieee
sebzede kabak,pırasa,karnıbahar olabilir canm market yakınmı eğer değilse evde olanlardan uydur bişeylerr

canım bence abartıyosun o kadar kilo ve göbiş yok. kumsaldaki resimler susanoğlu galiba:)

nazbaharcım biliyorum 2 gün daha tatil. ama burası felaket allah bilir kaynaşlı nasıldır yaaa

canım filmin adıı aşk uğruna

utandim kendimden
bu sefer azimlisin suzim ya olacak ya olacak...

gider canım gider hergün inecek değilya
devammmm............

size bu şarkıylaaa vedaaaa ediorummmmmm
hobaaaa gangnam styleeee eeeeeeeeeeeeeee
ben spora kaçar

sbh:1haslanmıs yumurta
1dılımtb ekmegı
2zeytın azcık ekmegımı pekmeze bandım
ara:elma
oğlen:bır dılım tb ekmegı bır tabak ıspanak ve az yogurt
ara:bır bardak erık suyu 10fındık dusunuyorum
aksam:nesfıt
ara:meyve
veeee hergun 3mıl bugun de bebeişimi uyutayım saat3te baslarım gene ınsallah

arada düzelt beni minem hem ögrenmis olurum ben hic türkce ögrenmedim televizyondan bilgisayardan aileden duydugum gördügüm kadariyla yetiniyorum iste
olsun canım seni böyle sevdik biz
okumak hoşuma gidiyor yazdıklarını
evde türkçe konuşmuyormusunuz ozaman canım?
oğlun biliyormu türkçe
kar yağsa daha iyi diyorum ben
birazcık hafifler en azından
acaip ayaz var çünkü
bakacam artık en hafifini yiycem
buarada bana hep belin ince diyorlar
kalçam olmasa arkadan iyi görünüyorum ama göbek var işte
aaaa sılemedım fotoları

sılınmıyo mıkı
mesaj düzenlemeye girince silinmiyormu
geç kalmışsın yada
minecimmm bende senin tariflere baktım hamart hatunsun
çok leziz duruo yemekler canım
teşekkürler
mineeee akşam baktım tüm tariflerine,,epey epey emine beder saklanmış içinetakipçinim artık deneyim fikirlerimi söylicem. takdir ettim seni

teşekkür ederim canım
yorumunu bekliyorum ozaman
ama burdanda yaz ismini bilmediğim için sen olduğunu anlamam
ben ordan yapmıyorum
öyledemi ekleniyormuş
ben üstteki işaretlerden ekliyorum
eğer aynı düzen yiyorsan ondanda kilo verme durabilir canım
bende bu hafta bakacam
kaçamak yapmıyorum ama veremiycem gibi geliyor
eğer eksi çıkmazsam yeme düzeninde değişiklik yapacam
bakalım
yada sporda değişiklik yapman lazım
keşke burasıda tatil olsa
evde sıcacık dinlensek
sabah geç kalktın sanırım
tatildede yeme düzeni iyice bozuluyor
canım bence abartıyosun o kadar kilo ve göbiş yok. kumsaldaki resimler susanoğlu galiba:)
okuldaki benim yaşımdaki bayanlar hep tığ gibi
onun için kendimi deniz anası gibi görüyorum
evet susanoğlu orası, kızımı kumla oynasın diye götürmüştük
çay yaptım bide termosla
çok güzeldi

kızlar siz fıstık gibisiniz ben biraz eriyim öyle ekleyim bari bu arada yeni gördüm fotolrı kaçırmışım

ama bana tombulluk yakışıyor dedi bir arkadaş
neden öyle diyor ozaman fıstık gibiysem

buarada bunu söyleyen arkadaş bugün sen zayıfladınmı dedi
yok nerde, keşke dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…