70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hekese iyi sabahlar gerçi kimse uyanamamışşş yaa neysee
bayram rehavetimi çöktü neeee herkes nerde az kaldı tatil bittimiiiii herkes işi sıkıcak günlük rapor verilcek düzenli bişiler yapmaya alışmamız lazım mesela evde spor yapamaynlar lesli ile yürü ve incel programını indirim evde yapabilirler 1 defa denedim 1 saat nasıl geçti anlamadım bayramdn sonra sürekli yapıcam inşallah bu kilolar gidecekkkkkk istemiyorum yaaa hehehehkaydirigubbakcemile

Merhaba kızlarrr ( topikte kimse yok ama olsun ben yinede biririleri varmış gibi yazayım yoksa yazasım gelmez ) benim işler çok yoğun birde ramazan artık son günleri açlığa susuzluğa alıştım ama bütün gün koşturunca halsiz kalıyorum... iftardaa davetlere gittikçe ohh bir güzel herşeyden yiyorum.. çok güzel yapıyorlar birde onun tadına bakmamışsın ille bundanda ye derken kilo aldımmı bilmiyorum hergün değişiyor aç tok dengemiz bozudu artık... bayramdada iyice dikkt etmek gerek.. biz evden dışarı çıkmıyoruz 2 gün bize geliyorlar yatılı misafirimizde var 3. gün belki çıkabiliriz... bizim evde birsürü hamurişi yapılır gelenler için kaçırmasam bari gözümün önünde durdukça yiyesim gelir... neyse şimdilik ben kaçtım fırsat bulursam bakarım gelen olursa görüşürüz... hoşçakalın kızlar...

Selam canım kimsecikler yokk vallaaa herkes kayıp evdekiler temizlik yapıyor iştekilerde yoğun sanırım :)))) ama arada uğrayın olmuo böle :)))

bu arada dikkate etmeye çalış canım am gözümün önünde dayanamayacağım şeyler olunca bende affetmiyorum neyse sabır az kaldı bayramdan sonraaa sıkıcaz işin ucunu bırakmak yok :dance:

magrenta bursefa ben geldiğimde siz gitmiş oluyorsunuz :gitme:
tünaydın kızlar umarım keyifler iyidir
benim regl bitti bugün oruç tutuyorum bari son üç günü kaçırmayayım dedim 6 gün yemiş oldum ramazanda :çok üzgünüm:
bayramda tatlıyla aram pek fazla olmuyor ama bazı yerlerde mecburen yemek zorunda kalıyorum bakalım en az hasarla nasıl atlatacağız bayramı :bbo:

offf ya bennde anormal yoğunum....dün gece 12 ye kadar çalıştık,bugünde şu saat oldu anca vakit bulabildim,sanırım bu akşamda böyle olucak,bayrama kıpırdayacak halim kalmayacak galiba

bu arada yarın inşallah herkes güzel bildirimler yapar...bende az biraz eksilmiş gibi ama yarın belli olur artık...hepinizi kocaman öpüyorumzemuszemusopuyorumnanaktan

bende çok yoğunum artık çığlık atmak istiyorum biri beni kurtarsın bu evrakların içinden lütfen yarında aynı olur tatilleri bu yüzden sevmiyorum öncesi ve sonrası dehşet oluyor tatilin bir anlamıda kalmıyor :bbo: bayramdan sonra artık herkez sıkı sarılsın paylaşımlarıda çok yapalım motivasyon herkezde düştü iplerin ucu iyice kaçmadan yakalıyalım herkeze kolay gelsin :lepi:

herkese hayırlı cumalar
sanırım ilk bildirim benden
bu haftada tık yok hala 68 im ama haftada gümbür gümbür geliyorum
beni bekleyin

günaydın kızlar

dün öğleden beri giren olmamış,çok azaldı paylaşım,umarım bayram sonu bomba gibi döneriz

bu arada kilom 71,800

700 gr gitmiş bu hafta

merhaba kızlar
ben yine yerimde saydım 71 kiloyum kilo almadığıma şükrettim :1no2:
hedefime ulaşamadım diye çok üzülüyorum mafoldumben
umarım bayramdan sonra hem paylaşımlar daha çok olur hem de kaçamaklar azalır burda yazılanları okudukça kendime çeki düzen veriyorum
bayram sonu düzenli spor yapalım yapılacak hareketleri ve sayısını belirleyelim herkes yapsın hihoyyyt

selam herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar neyseki bayram gelioyor hepimiz biraz dinlenicez :))))
bildirimler yapılmaya başlanmış bu hafta aynı kilodayım haftaya için bişi diemicem ben malesef inşallah bende gümbür gümdür gelebilirim bu aralr akşamları güzel yiyorum buna bir dur demem lazımmm :)

günaydın canım nasılsın haftaya tatil dönüşü bir anda sıkılırmı bilmem ama bişiler yapıcaz artık bende biber hapına başlamayı düşünüyorum birde spor yapayım diorum evde pc karşısında hergün yada 2 günde bir 1 saat leslie ile yürü ve incel programı die bişi indirdim çok eğlenceli bunu yapmaya başlıcam inşallah :)

valla süper fikir.böylece birbirimize karşı sorumluluklarımız artar mecburen spor yaparız :sm_cool:

iyiyim sağol canım bende düşünüyorum hapı nerden almayı düşünüyorsun? benim oğlan emeklemeye başladı artık herşeyi merak edip karıştırıyor bilmem onun uyuduğu zamanlarda spor yapabilecek miyim ama en kötü ihtimalle akşamları babası gelince oğlanı ona havale edip binicem eliptik bisikletin tepesine kaydirigubbakcemile2
valla süper fikir.böylece birbirimize karşı sorumluluklarımız artar mecburen spor yaparız :sm_cool:
sadece kilo vermek için değil sağlıklı yaşamak için de spor yapmamız şart kalp sağlığımız için günde en az 20 dk egzersiz yapmamız lazımmış grubumuzun farkı olsun hepimiz spor yapalım :lepi:

vereliniortakaynen canım bende biber hapına başlamayı düşünüyorum etrafımdakiler kullanmamı istemiyor yasakkelimehatta eşim bile zayıflamamı istiyor fakat ilaç kullanmama karşı çıkıyoryasakkelime ama onlardan gizli kullanacağım herhalde :jeyyar:kilom aynı çünkü ramazan başladığından beri gram oynamadı hala 69umakannehir offfff akannehirnası gidecek bu kilolar:1no2: biri bize yardım etsinsenağlama:Saruboceq:senağlama

canım alaybey tansaşın orda arkadaşım çalışıyor orda bi yerden alıcaz oda benim yüzümden başlıcak güvenilir değilsi gidip geri iade edebilirim d,ie düşünüyorum açıkcası bayramdan sonra ilk fırsatta gidip alıcam sanırım perşembeyi bulucak :) spor olayınada el atmak lazım sadece diyet yada ilaçla olmaz bişiler yapmak şart

bende kimseye sölemicem canım yoksa olmaz başkası bilmesin ne sevgilim ne de ailem bilicek doğru bişi diil çünkü ama düzenli kullanmıcam sadece bir kutu die düşünüyorummm
arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar yarın nete giremem sanırım görüşürüzzz güzel bir bayram tatili geçirmemiz uımudyla tatlıya saldırmatyın yoksa oklavala bendennnklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…