Merhaba kızlarrr ( topikte kimse yok ama olsun ben yinede biririleri varmış gibi yazayım yoksa yazasım gelmez ) benim işler çok yoğun birde ramazan artık son günleri açlığa susuzluğa alıştım ama bütün gün koşturunca halsiz kalıyorum... iftardaa davetlere gittikçe ohh bir güzel herşeyden yiyorum.. çok güzel yapıyorlar birde onun tadına bakmamışsın ille bundanda ye derken kilo aldımmı bilmiyorum hergün değişiyor aç tok dengemiz bozudu artık... bayramdada iyice dikkt etmek gerek.. biz evden dışarı çıkmıyoruz 2 gün bize geliyorlar yatılı misafirimizde var 3. gün belki çıkabiliriz... bizim evde birsürü hamurişi yapılır gelenler için kaçırmasam bari gözümün önünde durdukça yiyesim gelir... neyse şimdilik ben kaçtım fırsat bulursam bakarım gelen olursa görüşürüz... hoşçakalın kızlar...
merhaba kızlar
ben yine yerimde saydım 71 kiloyum kilo almadığıma şükrettim :1no2:
hedefime ulaşamadım diye çok üzülüyorum mafoldumben
umarım bayramdan sonra hem paylaşımlar daha çok olur hem de kaçamaklar azalır burda yazılanları okudukça kendime çeki düzen veriyorum
bayram sonu düzenli spor yapalım yapılacak hareketleri ve sayısını belirleyelim herkes yapsın hihoyyyt
merhaba kızlar
ben yine yerimde saydım 71 kiloyum kilo almadığıma şükrettim :1no2:
hedefime ulaşamadım diye çok üzülüyorum mafoldumben
umarım bayramdan sonra hem paylaşımlar daha çok olur hem de kaçamaklar azalır burda yazılanları okudukça kendime çeki düzen veriyorum
bayram sonu düzenli spor yapalım yapılacak hareketleri ve sayısını belirleyelim herkes yapsın hihoyyyt
iyiyim sağol canım bende düşünüyorum hapı nerden almayı düşünüyorsun? benim oğlan emeklemeye başladı artık herşeyi merak edip karıştırıyor bilmem onun uyuduğu zamanlarda spor yapabilecek miyim ama en kötü ihtimalle akşamları babası gelince oğlanı ona havale edip binicem eliptik bisikletin tepesine kaydirigubbakcemile2günaydın canım nasılsın haftaya tatil dönüşü bir anda sıkılırmı bilmem ama bişiler yapıcaz artık bende biber hapına başlamayı düşünüyorum birde spor yapayım diorum evde pc karşısında hergün yada 2 günde bir 1 saat leslie ile yürü ve incel programı die bişi indirdim çok eğlenceli bunu yapmaya başlıcam inşallah :)
sadece kilo vermek için değil sağlıklı yaşamak için de spor yapmamız şart kalp sağlığımız için günde en az 20 dk egzersiz yapmamız lazımmış grubumuzun farkı olsun hepimiz spor yapalım :lepi:valla süper fikir.böylece birbirimize karşı sorumluluklarımız artar mecburen spor yaparız :sm_cool:
Tarti uyuzuna bakilirsa bir kilo almis vaziyetteyim kilom 67,50
günaydın canım nasılsın haftaya tatil dönüşü bir anda sıkılırmı bilmem ama bişiler yapıcaz artık bende biber hapına başlamayı düşünüyorum birde spor yapayım diorum evde pc karşısında hergün yada 2 günde bir 1 saat leslie ile yürü ve incel programı die bişi indirdim çok eğlenceli bunu yapmaya başlıcam inşallah :)
canım alaybey tansaşın orda arkadaşım çalışıyor orda bi yerden alıcaz oda benim yüzümden başlıcak güvenilir değilsi gidip geri iade edebilirim d,ie düşünüyorum açıkcası bayramdan sonra ilk fırsatta gidip alıcam sanırım perşembeyi bulucak :) spor olayınada el atmak lazım sadece diyet yada ilaçla olmaz bişiler yapmak şartiyiyim sağol canım bende düşünüyorum hapı nerden almayı düşünüyorsun? benim oğlan emeklemeye başladı artık herşeyi merak edip karıştırıyor bilmem onun uyuduğu zamanlarda spor yapabilecek miyim ama en kötü ihtimalle akşamları babası gelince oğlanı ona havale edip binicem eliptik bisikletin tepesine kaydirigubbakcemile2
sadece kilo vermek için değil sağlıklı yaşamak için de spor yapmamız şart kalp sağlığımız için günde en az 20 dk egzersiz yapmamız lazımmış grubumuzun farkı olsun hepimiz spor yapalım :lepi:
vereliniortakaynen canım bende biber hapına başlamayı düşünüyorum etrafımdakiler kullanmamı istemiyor yasakkelimehatta eşim bile zayıflamamı istiyor fakat ilaç kullanmama karşı çıkıyoryasakkelime ama onlardan gizli kullanacağım herhalde :jeyyar:kilom aynı çünkü ramazan başladığından beri gram oynamadı hala 69umakannehir offfff akannehirnası gidecek bu kilolar:1no2: biri bize yardım etsinsenağlama:Saruboceq:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?