70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm ,

sabah:arabanın karlarını temizle

ara 1 elma

öğlen çavdarlıbeyaz peynirli tost
1 mandalina

ara 1 elma yada 4-5 fındık yerim

akşam çorba -slata- 1 dilim çavdar- ana yemek 5-6 kaşık

2bardak form çay 2lt su

alıntı yaptıydım bu sırada bilgisayar yapılandırmaya geçti hepsi gitti..
nasılsınız canlarım??
hasret menüne bayıldım canım
daha ne vardı hatırlamadım ki..
bugün de evdeyim yarın yine sınavım var..
öpüyorum hepinizi

daha ortilerini hatırlamayan arkadaşlar var ama bu haksızlık
herkes görevinin bilincinde olsa
burda hepimiz birbirimiz için destek oluyoruz
hepimizin sorunları oluyor
hasta olanımız oluyor çalışan oluyor
çok çalışan arkadaşlar var herkes çoğunu alıntılıyamasa bile en azından
bir kaç sayfa ötesine gidip okuyup geliyor
arkadaşlar hiç kitap okumuyoruzmu
lütfen burasıda bir ders kitabı gibi
hayatın gerçeği ve örnek alabileceğimiz çok şeyle karşılaşıyoruz
üzüldüğümüz sevindiğimiz herşeyimizi birbirimizle paytlaşıp
doıstluklar kuruyoruz
lütfen duyarlı olalım birbirimize destek olup
biraz okuma alışkanlığı yapalım
bu inanın sizin için daha verimliş olucak
aksi halde okumadığınız için daha uzak kalıcak ve sıkılıcaksınız

balığı çok severim canım
şimdi canımda çekti hamsiyi

canım benim,benim internette sorun vardı bildirmiştim sanırım. bugün düzeldi. malesef sınırlı internet kullanıyorum kota da dolmak üzere ama mümkün oldukça gelmeye çalışıyorum
senin ortin elysion dı
ama girmiyor sanırım bir haftadır
okuduğum kadarıyla göremedim geçmişte
berenciğim söyleyeceğim hepimizin zamanı olmadığı oluyor
bnde mesela çok hastayım inan yazacak halim yok
ama girip arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum
bir görevim varsa yerine getirmek zorundayım
bu hayatımızın tüm aşamalarında geçerli
senin için kastetmiyorum
çoğu kişi yenilerden bazıları
ortak oluyorlar
ortaklarını unutuyorlar
sonra tekrar artak arıyorum diye yazılıyor
biraz geçmişe gidelim okuyalım aama lütfen

tskler kıscem :))))))))
ıns bozmam kacgundur bozmuyorum ama
allah zıhın acıklıgı versın canım

teşekkür ederim canım çok sağol

2 hafta önce hafta sonu mezgit istavrit karışık yaptık yedik .hemde eşim giresunlu arkadaşa sordu nasıl yapalım diye mısır ununa batırıp kızartın dedi
ben fırında yapalım dedim am eşim olmuşken tam olsun dedi kızarttık ben bol salata ile ekmeksiz yedim bişeyde olmadı canım ama öğlen az yemiştim akşam balık var diye dengeledim

Az kalorili çok gülümsemeli günler kızlar:))sabah kahvaltım...umarım iyidir....
Sabah:
2 kayısılı su
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim tam b.ekmeği
1 domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım:)

görüşmek üzere hepimize kolay gelsin
:)

canım haklısın ben haksızsınız demiyorum. bendeki problemi açıklıyorum. internetim 4-5 gündür bağlanmıyodu.nedenini busabah çözdüm. eliyson(ismini yanlış yazmış olabilirim özür diliyorum) ilk ortak olduğumuz hafta bildirim yapmak için sorduğumda kilo bildirimi yapmadığını söyledi.o yüzden orti bildirimi yapamadık. + okullar kar tatili olduğu için kızım evdeydi internet kafeye gidip orday yazışmayı deneyecektim ama malesef olmadı. yani bahane değil ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum. 3-4 gündür giremediğim için ilk önce selam yazıp sonra alıntı yapayım diye düşünmüştüm bi de alıntı konusunda listeler konusunda çok tecrübem olmadığı için yorumlamaktan kaçınıyorum yanlış yönlendirmek istemem kimseyi yanii böyle ne diyeyim şuan çok üzüldüm

kızlar ne dıcem sıze bılıyorum sacma bulacaksınız belkı cogunuz ama
benım onceden berı altınkemerde merakı var
sorduk 52.000 dedıler ben sok
acaba dıyorum kucuk altından yaptırsak olur mu
gordunuz mu hıc oyle bır model sacma mı olur yoksa

canım küçük altından bileklik gördüm ama kemer hiç görmedim.amaaan bende var o kemerden ben hiç altın takmayı sevmem duruyo belki bigün gelir lazım olur takarım diye bi köşede

Kızlar dist ne demek? :26:

koşu bandının üzerinde cal. lap. vs yazıo onları anlıyorum da
dist yazıo ya ordaki qösterilen rakam ne oluo anlamadım ben :26:

Bu arada alıntı cevaba alışamadım kusuruma bakmayın nolur
direk yazıyorum...faceden alışkanlık:)

canım küçük altından bileklik gördüm ama kemer hiç görmedim.amaaan bende var o kemerden ben hiç altın takmayı sevmem duruyo belki bigün gelir lazım olur takarım diye bi köşede

canım bende oyle sevmem altın takmayı ama ıste ne bıleyım altın kemerde merakım var
benden sonrada kızıma yada gelınıme takarım dıye dusunuyorum

slm kizlar sabah gelemedim oglisle yine gittik ders verdiler sonra krese biraktim geldim dün esim kalkmadi pc nin basindan sinir etti beni sonrada film izleyek dedi film izlerken gittmissim zaten saat 12 gibiydin halen cok uykum var uyku düzenim bozuldu birazdan dünkü menümü yazacam birde kizlar pazartesinden beri regl gibiyim ama degilim bugünde tarti morelimi bozdu ama biliyordum evde durmak bana iyi gelmiyor insallah yarin beni hayal kirikligina ugratmaz hain tarti

insallah canim cigerim ayy ne güzel olur 5li rakamlar diyorsun ozaman cildiririm herhalde sevincden :111: benimki benimle dalga geciyor 6li rakamlari göremedin bi diye
benimkininde cok sükür öyle okuyayim diye huyu yoktur istemem de zaten rahat yazamam ama biliyor yani anlatiyorum bazen üzüldügüm yada sevindigim seyleri
cok begenirsem bana da örersin bitane dimi canim
esime dedim dün bul filmi bakalim diye ask ugruna aklimda tutayim da bakayim sagol canim
bu sefer azimlisin suzim ya olacak ya olacak...

gider canım gider hergün inecek değilya
devammmm............
dün biraz bozdum zerram ya birde evde olunca ben su icmeyi unutuyorum en büyük eksim bu benim
biz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onun mesela yemeklerin adlarinda falan
öyle idare ediyoruz iste
inşallah canım iyi birileri gelir
gidenler için üzüldüm tam kafa dengiydiler
ee çalışınca artık gündüz oturmaları yok
genelde cumrtesileri oluyor günümüz...
insallah canim sen iyisin anlayisli birbirinize yardimci olabilecegin komusllarin olur insallah alisabildinmi zerram simdi is ev cocuk
"...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.".
Eki Görüntüle 599956

cok üzüldüm ya dün aklimdan cikmadi allahin izniyle insallah bu zor günleri atlatirlar minem sen birsey okur duyarsan yine yaz canim hergün iyi haberlerini duyalim insallah
devamlı olarak rejime başlıyor ve bozuyorum ne zamana kadar bilmiyorum bana yardım edin
hosgeldin canim beraber verecez insallah düzenli menülerini paylasirsan bozsanda okadar abartmasin hem kendinde ne yedigini görürsün
oğlum ıstedı fırın sütlaç yapıyorum Allah ım sen bana dayanma gucu verrrr (amin)
bak simdi merak ettim yedinmi
iyi yapmissin bebegim aksam erken yatsaydin keske yattinmi
benim isarkadasi da senin gibi ama 4 den sonra yemeyerek 30 kilo verdi ama ben yapamiyorum denedim aksam olunca kurt a dönüsüyorum basarilarin devamini diliyorum canim hadi kolay gelsin bize
ispanagi ben beyaz peynirle cok seviyorum ama nekadar dogru olur bilmem az birsey rendelendimi ohh cok güzel oluyor
hastayken birde misafir gelince zor oluyor insallah toparlanirsin cabuk neslim

suzım bende valla 1 yıldan fazladır buradayım
verecegız takma kıscem

insallah hasretcim bu sefer verelim insallah
dün bende de film koptu
sendemi kacamak yaptin canim :18:ispanak dedi kizlar ispanak yerim belki bende
kıyamaz bana suziiimmm
hemen de şımarıklık yapıyorum
çok cıs yiyorum suzim hangi birini sayayım.. çiko cips ne ararsan var
ben kiyamiyorum da sana tatlim cuma günü bildirimde napcanceza var biliyorsun:18:
bboşverin kiloyu falanda özlemişim ben burayı ,hazır müzikte emre aydında varken, duygulanır gibi oldum sankim:119:
hosgeldin seker
canım yeme yaa lütfen neden böyle oldun su iç bol bol sonra da geç kalmadan uyu
kalkınca yersin zaten bişeyler bu saatte hele de tatlı hiç yeme
sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde
film mi koparmasan iyiydibende kaçırdım korkumdan menü yazamıyom:18:

yavrummmm seni yalnız bırakmaya hiç gelmiyo. kız ne kaldı cumaya
niye yanliz biraktin beni o degilde sen yapiyorsun kacamak ben yaptim napcaz ortim ben korkmaya basladim :18: sana güveniyorum sen bizi sonuncu yapmasin
fena degil kurabiye haricinde ortim benimkide geliyor birazdan

baktim kimse gelmeyince telefonu kenara koydum okusaydim keske ama bugün dikkat edersem birsey olmaz dimi minem :26:

ımmm o zaman ben biraz daha sık gelmeye çalışayım :26:
tabii daha sIk gel betülüm

hatirladin yine zerram ay ne günlerdin esimi göndermisdim ramazandaydin kelebek istiyorum diye kasab yok öyle birsey diye gülmüsdün resminide cekip koymusdun tugba ama bende henüz tanisamadim tavugun kelebegi ile
:78:
Günaydın kızlarrr,
Kaçamaksız bir gün diliyorum herkese, hastalara şifa, dertlilere deva, kilolulara da booool eksili günlerrrrrr
Burdaki tüm kızçelerrrrrrrrr 36 beden olsunlar inşallah
insallah canim insallah
Günaydın kızlar
iki qündür hiç düzenli beslenemedim :26:
malum oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum kendime bakamadım hiç:26:
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca düzen müzen kalmiyor o iyilessin yeterki
off dis agrisi da ne kötü gecmis olsun canim
reglı oldum ıns yarın tartıda fazla cıkmam
insallah canim :18:

kolay gelsin canim sagol
balik eger yagda kizartmasan beyaz et oldugu icin zarari yok diye biliyorum ben doyana kadar yiyebilirsin bence doktorum öyle demisdin :26:
benım ortı hıc gelemıyo
evet ya niye ki :26:
ohh tesekkür ederim minem
insallah cocuga gecmez neslim
o kaçamak mı yavrumm eşim ögleleri eve yemege geliyor aradı demin yemek yapma ot yemekten bıktım kaç gündür lahmacun getiriyorum dedi. BEN NAPIYIM ŞİMDİ :26: 1-2 YESEM OLMAZMI CANIM ÇEKTİ
keske yarin yeseydin ortim yarin yandik biz kara kara aksam cornflakes yeme canim bence ispanak sebze yogurt ye derim yada corba salata yogurt yarin güme gitmeyelim kiz :18::18::18:
evet bencede yari yolda birakmayin kizlar ortilerinizi lütfen

dünkü menüm :26:

sabah: avuc ici kadar kitir tatli ismini bilmiyorum sekerli gevrek gibi birsey
ara: yapmadim
öglen esim uyaninca kahvalti hazirladim : sucuk has.yumurta domates ve beyaz penir 2 dilim yedim ekmek evde sadece beyaz vardin yemedim
ara: yarim saat uyku
aksamda yarimin yarisi tavuk yedim yaninda domates yogurt

bundan sonra gitti zaten oglis haribo istedi verdim masada durunca 10 tane caldim
sonra filme bakarken esim patlamis misir istedi ondan da yedim
arada biriki altinayicik yuttum öyle iste batti menü zaten

altın kemer miii
kız pek bi abartı bişey değil mi o
içinde kaldıysa al tabii de biraz pahalıymış sankim :26:

ben kiyamiyorum da sana tatlim cuma günü bildirimde napcanceza var biliyorsun:18:

sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde

tabii daha sIk gel betülüm

bugünü dikkatli geçircem artık suzim bakalım yarına ne kadar kurtarmış olurum
şişliğim yine biraz azaldı ama bakalım.. regli olmadım ama neden öyle oldum anlamadım :26:
suyu arttır tatlım ya evde yanına al 1.5 litrelik şişelerden 2 tane bitir.. şişe yanında olunca insan unutmuyor içiyor bi şekilde

sutlaç yemedım canım sımdı onunla savasıyorum canım cok tatlı ıstıyor ama dayanıcam son gun bugun yrn kalırsa tadına bakarım kalmazsa yenıdn yaparım oğlum cok sevıyr cunku buguun umayın tarıflerınden yapıcam bıseyler bkalım haftasonuna mısafırlerım gelebılır abnat gezımız var oralara gotururuz bakalım denıycez onun kadar marıfetlı degılım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…