Ben geldim canım, sessiz bu aralar kızlar cısss yapmaya gitmemiştirler umarım, yarın tartı sonra canlarını yakar.oh oh kimseçikler yok kendim çalıyım kendim oynayım bari
Ben geldim canım, sessiz bu aralar kızlar cısss yapmaya gitmemiştirler umarım, yarın tartı sonra canlarını yakar.
bence de cıss yapıyorlardırBen geldim canım, sessiz bu aralar kızlar cısss yapmaya gitmemiştirler umarım, yarın tartı sonra canlarını yakar.
vayy beee sonunda 80-89 gurubundan 70-79 grubuna geçebildim :) yeni hedefim 60-69 grubu
Ay evet çooooook romantiksin şekerim, burası bağlayıcı etki yapıyor, bir giren bir daha çıkamıyorbence de cıss yapıyorlardıryapanları yarın anlarız belki biri benimdir:26::26::26::26:
hoşgeldin yaramass.yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum neden grub degiştirdin? burda 60 larda olan çok arkadaşimiz var benim bildigim grub degitiren olmadı .....ben de insem degiştirmem burda gönül bagı kurdugumuzu düşünüyorum ÖYLE DEGİLMİ KIZÇELERDiger grublar aynı degil anladım kadarıyla... AY DUYANDA BENİ BURDA YIL GEÇİRDİM SANAR ÇOK MU ROMANTİK OLDU
ALLAH KOLAYLIK VERSİN AZ ÖNCE OKUDUM 17 SINAVIM VAR DİYE YAZMIŞSIN ÇOK ZOR İŞİN HAYIRLISIYLA BİTİRİRSİN İNŞALLAH
babamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...
babamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...
Ortiimmm nerelerdesin büyük gün yarın
allah rahmet eylesın canım
bugun ku menum
sbh:nesfıt
oğle:buyuk bır salata 1dılım tb ekmek ve 3kasık corba
ara:yarım kase yogurt
yarım portakal bır ısırık kek mınık kasık sutlaç ve mınnak kek :)
aksam:nesfıt
sımdı yedım ve bıtırıyorum bugunu belkı erık suyu ıcerım
burdayım ortimm
ben vere vere bu hafta 600 gr verdim ama bakalım yarın tartıda ne qörücem :26:
bence de cıss yapıyorlardıryapanları yarın anlarız belki biri benimdir:26::26::26::26:
hoşgeldin yaramass.yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum neden grub degiştirdin? burda 60 larda olan çok arkadaşimiz var benim bildigim grub degitiren olmadı .....ben de insem degiştirmem burda gönül bagı kurdugumuzu düşünüyorum ÖYLE DEGİLMİ KIZÇELERDiger grublar aynı degil anladım kadarıyla... AY DUYANDA BENİ BURDA YIL GEÇİRDİM SANAR ÇOK MU ROMANTİK OLDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?