70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar...
akşamı hafif geçirin yarın cumaaaaaa...
alıntı yapacak halim yok başım müthiş ağrıyor
mesai bitsede eve gitsem diye bakıyorum
zerra kaçar
yarın görüşürüz inşallah...

vayy beee sonunda 80-89 gurubundan 70-79 grubuna geçebildim :) yeni hedefim 60-69 grubu

Ben geldim canım, sessiz bu aralar kızlar cısss yapmaya gitmemiştirler umarım, yarın tartı sonra canlarını yakar.
bence de cıss yapıyorlardır yapanları yarın anlarız belki biri benimdir:26::26::26::26:
vayy beee sonunda 80-89 gurubundan 70-79 grubuna geçebildim :) yeni hedefim 60-69 grubu

hoşgeldin yaramass.yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum neden grub degiştirdin? burda 60 larda olan çok arkadaşimiz var benim bildigim grub degitiren olmadı .....ben de insem degiştirmem burda gönül bagı kurdugumuzu düşünüyorum ÖYLE DEGİLMİ KIZÇELER Diger grublar aynı degil anladım kadarıyla... AY DUYANDA BENİ BURDA YIL GEÇİRDİM SANAR ÇOK MU ROMANTİK OLDU

Ay evet çooooook romantiksin şekerim, burası bağlayıcı etki yapıyor, bir giren bir daha çıkamıyor yaşasın 70-79 topiği

babamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...

allah rahmet eylesın canım

bugun ku menum

sbh:nesfıt
oğle:buyuk bır salata 1dılım tb ekmek ve 3kasık corba
ara:yarım kase yogurt
yarım portakal bır ısırık kek mınık kasık sutlaç ve mınnak kek :)
aksam:nesfıt

sımdı yedım ve bıtırıyorum bugunu belkı erık suyu ıcerım

pek bi neşeyle gelmiştim sayfaya da yazdığını gördüm çöktüm bi anda
eniştenin babası mı vefat eden acaba doğru mu anladım :26:
Allah rahmet eylesin canım, cennetinin en güzel yerine koysun inşallah..
uzakta olmak böyle durumlarda zor oluyor dimi

buqünkü menüm

sabah:
1 bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 salatalık
1 fincan yeşil ve 5i bir arada çay

ara
bitki çayı

öğle
2 kepçe yayla çorbası
yoğurtlu sarımsaklı brokoli salatası

ara
yok..

akşam
spichal K

spor...

Son düzenleme:

Maalesef kaçınılmaz son...Allah rahmet eylesin

suzan suzmm başınız sağolsun canım Allah rahmet eğlesin....

Ortiimmm nerelerdesin büyük gün yarın

Çay karışımıma bugün lipton formplus kayısılı yı kattım ve tadıı harikaa oldu umarım etkiside ölle olur..Bu arada geriye dönemiyorum bişey yazan oldumu bilmiorun:26:

geçmişi okumuyorum kızlar hiç huyum deildir niyeyse

suzi başın saolsun canım çok üzüldüm
Rabbim kalanlara sabır versin

çok az yemişsin ya halsiz kalmıyor musun

kesinlikle doğru 3 yıl önce kadar 62 kilolardayken 60_69 topiğine gireyim dedim belli gruplar var kendi aralarında yorumlar yapan,o grup dışında kimsenin menüsüne falan yorum yapmıyorlardı sonra ben de sıkıldım bıraktım...ama burası öyle değil....seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…